Se dina Instagram-, Facebook- och Twitter-flöden på ett ställe

Desktopappar som låter dig se flöden från olika sociala mediekonton är inte ovanliga, men om du vill ha något som kan köras i din webbläsare kan Feedient vara svaret. Det är en webbapp som ansluter till dina Twitter-, Facebook- och Instagram-konton (YouTube kommer snart) och låter dig se flöden från dem alla. Förutom Instagram kan du också göra inlägg på ditt konto och interagera med innehållet, t.ex. svara på en kommentar eller tweet. Appen ger dig en snygg kolumnvy för varje konto och kolumnerna kan flyttas runt för att passa dina önskemål. Gränssnittet är snyggt och rent och till synes fritt från buggar. Feedient är för närvarande i stängd beta men du kan registrera dig för tjänsten och en kod bör finnas i din inkorg om någon vecka.

Den första ordern är att lägga till dina konton. Gå till inställningar och klicka på Lägg till konto. Du måste tillåta Feedient att ansluta till vilket sociala mediekonto du än lägger till. När du är klar klickar du på ”Flöden” för att se dina flöden.

Varje konto har sin egen kolumn för flöden och du kan dra runt kolumnerna för att ändra ordningen. Rulla i en kolumn för att se objekt i det flödet och klicka för att interagera med det. Du kan gilla en bild på Instagram, svara på tweets, retweeta en tweet eller favorit-t, du kan gilla ett Facebook-inlägg och kommentera. Tyvärr kan du inte dela ett inlägg ännu.

För att göra ett inlägg på Facebook och/eller Twitter, klicka på knappen Lägg upp längst upp i det vänstra navigeringsverktygsfältet och börja skriva. Du kan göra inlägg på både Twitter och Facebook samtidigt eller på någon av dem. Kom ihåg att om du skickar inlägg till båda kommer du att vara begränsad till 140 tecken på Twitter.

Tjänsten har förvisso ett snyggt och rent gränssnitt men det verkar inte som att LinkedIn är ett nätverk som de planerar att stödja inom en snar framtid och det är lite av en besvikelse. De flesta har ett mer aktivt LinkedIn-flöde än ett YouTube-flöde. Bortsett från det är tjänsten ganska enkel och för närvarande tjänar den syftet att vara en någorlunda bra social mediaklient i din webbläsare till skillnad från en installerad på skrivbordet.

Besök Feedient