9 Streama däck för Twitch, YouTube, Discord och mer… för att öka produktiviteten

Spread the love

En Stream Deck låter dig vara mer produktiv på YouTube, Twitch, Discord eller många andra plattformar.

Om du är en spelentusiast kanske du har hört talas om streamdeck eftersom de kan hjälpa dig att bli mer effektiv och högpresterande i ditt spelande. Men det kan göra mycket mer än att bara hjälpa till att strömma spel.

Vad är ett Stream Deck?

Ett streamdäck är en hårdvara eller enhet som består av en uppsättning fysiska nycklar. Du kan anpassa dessa tangenter så att de kan utföra vissa funktioner. För spelare hjälper det att hantera andra saker som pågår medan de spelar spelet.

Den ansluts till din PC via en USB-kabel. Den låter dig ladda den dedikerade programvaran och programmera alla knappar som den har.

Användning av Stream Deck

 • Strömdäck är huvudsakligen designade för streamers medan du spelar spel online på olika streamingplattformar som Twitch, Discord, etc.
 • Dessa fungerar också effektivt för YouTubers eller liknande innehållsskapare som gillar att strömma videor oavsett syfte. Dessa kan vara bra videoproduktionsverktyg för innehållsskapare.
 • Förutom spel och produktion låter streamdeck dig också kontrollera dina arbetsrelaterade uppgifter. Som att du kan automatisera MS-appar, initiera kortkommandon på tangentbordet i valfri app, etc.
 • En del av användarna använder också streamdeck för att svara på e-postmeddelanden. I de fall du behöver ange vanliga typer av svar kan du göra det direkt.

Därefter kommer vi att diskutera fördelarna med strömdäck.

  Fix Discord Screen Share som inte fungerar i Windows 10

Vilka är fördelarna med Stream Decks?

 • Streamdäck gör det ganska enklare för dig att hantera dina strömmar. Du behöver bara använda knappar för att växla mellan scener, vilket sparar tid och eliminerar störningar.
 • Streamdäck låter dig lägga till kontroller för ett stort antal saker. Som ett resultat har det blivit ganska bekvämt att redigera videor.
 • Dessa gör att du kan erbjuda ett snabbt engagemang till din publik. Dessa låter dig också skicka förberedda meddelanden när som helst med bara en knapptryckning.

Hur man använder en Stream Deck?

 • För att använda ett streamdäck måste du först ansluta det till din PC med en USB-port.
 • När du är ansluten, ladda ner och installera den dedikerade programvaran.
 • Nu måste du skapa åtgärder. Skapandet av åtgärder varierar beroende på vilken streamingplattform och programvara du använder.
 • Genom den dedikerade mjukvaran för streaming måste du länka enheten till din streamingprogramvara.
 • Ladda ner plugin för streamingprogramvaran från butiken.
 • Nu på programvaran hittar du kategorierna på höger sida. Du kan placera dessa på dina knappar.
 • Dra och släpp de åtgärder du vill ha från menyn i mitten av skärmen på en av knapparna.

Nu kommer vi att utforska de bästa strömningsdäcken för dig.

10GAA9901 Elgato Stream Deck

För en ultimat studioupplevelse kan du välja detta Elgato Stream Deck. Genom att använda det här däcket kan du sömlöst lansera media, byta scener, tweeta dina bragder, etc. Den kommer med ett justerbart stativ. Den är idealisk för Windows 10 och macOS 10.13 eller senare versioner.

Den låter dig anpassa cirka 15 LCD-tangenter effektivt och förbättra din prestanda. Det kräver att du drar och släpper åtgärder på tangenterna, och du är klar med anpassningarna. Detta streamdäck låter dig enkelt integrera alla dina favoritplattformar och verktyg.

10GAT9901 Elgato Stream Deck XL

Starta obegränsade åtgärder med Elgato stream Deck XL, som låter dig ståta med 32 anpassningsbara LCD-knappar. Det låter dig snabbt starta media, aktivera scener, justera ljussättning, posta tweets och mer. Du kan förvandla din liveproduktionskontroll till en mycket produktiv session.

  9 bästa YouTube VPN för att avblockera geografiska begränsningar

Med det här streamdäcket kan du integrera plattformar och verktyg som Xsplit, OBS studio, Twitch, Streamlabs, OvrStream, YouTube, VoiceMod, Mixer, vMix, etc. Du skulle bli förvånad över att se transformationen och förbättringen av ditt publikengagemang.

Valves Stream Deck 256GB

Detta streamdäck från Valve kommer med en APU-effekt på 4-15W, 16 GB RAM och 256 GB SSD NVMe-lagring. Den kan enkelt dockas till en TV eller bildskärm eller användas som en PC.

Den har en 7-tums pekskärm. Utöver detta har den också två styrplattor under kontrollspakarna. Med dessa styrplattor kan spelare använda sina spel. Dess micro SD-kortplats låter dig utöka dess lagringskapacitet ytterligare.

Loupedeck Live

Loupedeck Live är en av de bästa lösningarna för streamers och innehållsskapare. Den är utrustad med massor av färdiga profiler och inbyggda plugins. Dessa inbyggda integrationer inkluderar Ecamm, vMix, Spotify, Illustrator, Audition, Premiere Pro och mer.

Du kan enkelt tilldela valfria åtgärder till knapparna. Det låter dig styra ditt operativsystem medan du redigerar eller live för att streama. Du kan skapa komplexa makron, ladda upp och fördröja dina personliga ikoner och kombinera kommandon.

Valves Stream Deck 64 GB

Denna Valves stream-däck kommer med 64 GB eMMC internminne. Den har också en micro SD-plats för att utöka lagringsutrymmet utöver detta. Den kan dockas till en TV och en monitor också. Du kan också använda den som en PC.

Den 7-tums pekskärmen ger en ultimat spelupplevelse. Den kommer med två styrplattor som du kan använda för att styra spelen.

Valve Stream Deck 512GB handhållen konsol

Detta är ett annat fantastiskt streamdäck från Valve som gör handhållna spel sömlösa. Den har Zen 2 + RDNA 2 som ger förbättrad prestanda. Det kan köra AAA-spel effektivt.

  Hur man lägger till, hanterar och tar bort roller i Discord

Det låter dig kontrollera spelet med komfort. Detta streamdäck är designat för längre spelsessioner. Denna enhet kan bekvämt passa händer av alla storlekar.

Elgato Stream Deck Pedal

För handsfree kontroll av alla dina verktyg och appar måste du prova Elgatos Stream Deck Pedal. Den kommer med tre pedaler som hjälper dig att starta ett stort antal åtgärder. Dess en-touch-funktion låter dig styra hårdvara, mjukvara, etc.

Detta streamdäck låter dina händer fokusera helt på spelet och sätter dina fötter med ytterligare hjälp. Med detta kan du enkelt förenkla ditt arbetsflöde genom att effektivisera din musikproduktion, videoredigering osv.

Steam däck

Steam Deck samarbetar med AMD för att ge dig en anpassningsbar APU som är idealisk för handhållna spel. Den kan bekvämt köra de senaste AAA-spelen, utrustade med Zen 2 + RDNA 2.

Steam Deck har en 7-tums pekskärm och styrplattor för att förbättra din FPS-spelupplevelse. Den kommer med ett 256 GB NVMe SSD-lagringsbatteri på 40 Wh. Du kan ansluta den till din TV direkt.

Slutord

Bli mer produktiv när du streamar online eller engagerar din publik med dessa streamdeck. Dessa kan göra din stream sömlös med bara handsfree-stöd.

Du kanske också vill utforska den bästa streamingutrustningen och utrustningen för professionellt spel.