9 PDF till bild (JPG/PNG) omvandlare att använda 2023

Spread the love

Det är ett välkänt faktum att PDF-filer inte är de lättaste formaten att arbeta med.

De är vanligtvis avsedda för slutanvändares visning, så om du har ett PDF-dokument som innehåller element som du vill extrahera kan du använda en omvandlare för att ändra filformatet.

Låt oss säga att PDF-formatet innehåller bilder som du vill extrahera. I det här fallet är det bäst att konvertera den till en bildfil.

Konvertering till en bildfil som JPG eller PNG kan också hjälpa till att visa innehållet när du inte har den programvara som krävs för att öppna PDF-filer på din enhet.

I det här inlägget kommer vi att titta på de bästa PDF-till-bild-omvandlarna där ute som du kan använda utan att uppleva några hicka.

Extrahera bilder och konvertera helsida PDF

Som nämnts ovan kan det vara mycket nödvändigt att extrahera bilder från ett PDF-dokument, beroende på dina behov. Du kanske vill extrahera en specifik grafik, skärmdump eller diagram från en presentation.

Alternativt kanske du också vill konvertera en hel sida från PDF:en till en bildfil, till exempel PNG eller JPG. Detta behövs särskilt när du måste ladda upp något på en webbplats (till exempel en social medieplattform), men de stöder inte PDF-filer.

I båda fallen ovan är det en bra idé att använda en PDF-konverterare online för att göra ditt liv enklare.

Läs också: Bästa PDF till Word-konverterare

Två olika sätt att konvertera PDF till bild

Om du tycker att det är svårt att hantera PDF-filer finns det lyckligtvis flera sätt att konvertera dem till ett bildformat.

#1. Via Adobe Acrobat för webben

Adobe Acrobat är den mest populära appen för att visa PDF-filer samt utföra en massa olika uppgifter på den, som att konvertera den till ett annat format.

  9 strategier för att övervaka dina konkurrenter

Det enda problemet här är att du skulle behöva Pro-versionen av Acrobat för att konvertera din PDF till en bild. Om du redan har det kan du öppna din PDF och klicka på Arkiv > Exportera till > Bild.

Du kan välja mellan flera olika bildformat, så klicka på det du vill ha så är du klar.

#2. Via onlineverktyg

Om du inte vill använda Adobe Acrobat, så finns det många onlinekonverterare som gör jobbet ganska bra. Personligen föredrar jag att använda ett onlineverktyg för det eftersom det öppnar ytterligare alternativ och anpassningar också.

Med det sagt, låt oss hoppa in i listan över de bästa onlinekonverterarna för att förvandla dina PDF-filer till bildfiler på ett nafs.

PDFtoPNG

Jag kan inte berätta hur många gånger jag har använt detta gratis onlineverktyg hittills, och det gör alltid jobbet åt mig. PDFtoPNG är en gratis PDF-konverterare online som låter dig omvandla din PDF till PNG-format direkt.

Det säkerställer att resultatet blir av bra kvalitet och storlek. Du kan ladda upp upp till 20 PDF-filer på en gång, och när konverteringen är klar kan du ladda ner dem som ZIP eller en efter en, beroende på vad du föredrar.

Den har också konverteringsalternativ till andra format, inklusive PDF till JPG.

Liten pdf

Det tar bara några sekunder att slutföra konverteringen med Smallpdf. Det är en annan mycket användbar lösning för att passa dina konverteringsbehov, och den har ingen filstorleksgräns. Du kan faktiskt också använda den utan att registrera dig för ett konto.

Förutom att konvertera hela PDF-dokumentet till bildformat, har det också en separat funktion för att extrahera bilder om du bara vill dra ut bilderna från det.

Att konvertera filer med Smallpdf är mycket säkert, allt tack vare att de använder en SSL-anslutning. Det tar bort alla filer inom en timme efter konvertering.

Adobe Acrobat

Om du har ett konto på Adobes tjänster kan du använda webbversionen av Adobe Acrobat för att enkelt konvertera dina PDF-filer till JPG-, PNG- och TIFF-format.

  Hur man ser citat Tweets

När du konverterar kan du välja bildkvalitet för utskriften. När jag testade det kom jag till slutsatsen att det slutför konverteringen på bara några sekunder. Om din PDF-fil har flera sidor tillhandahåller den en ZIP-fil för bättre organisering.

iLovePDF

Du kan konvertera dina PDF-filer till bildfiler eller extrahera bilder från dem sömlöst med hjälp av iLovePDF. Det är ett gratis verktyg som har ett enkelt gränssnitt och gör precis vad som behövs.

Du kan antingen ladda upp PDF-filerna eller dra och släppa dem i den för att starta konverteringen. Det ger dig också möjlighet att importera filer från Dropbox eller Google Drive.

PDFtoImage

Om du har massor av PDF-filer som du vill konvertera till olika bildformat, kan du använda PDFtoImage för det.

Det ger ett gäng olika formatalternativ, inklusive:

Det tillåter masskonvertering för filer upp till 200 MB totalt. Verktyget är helt gratis att använda och får jobbet gjort mycket snabbt.

PDF-konverterare

Bland de många verktyg som den här webbplatsen tillhandahåller finns det PDF Converter som låter dig omvandla dina PDF-filer till bilder gratis. Handläggningstiden för detta verktyg är bara några sekunder, och du kan alltid förvänta dig att få högkvalitativa utskrifter.

Förutom konverteringar erbjuder den olika andra verktyg som låter dig redigera PDF:en genom att dela, slå samman, komprimera, rotera och mer.

Detta verktyg använder 256-bitars krypteringsteknik så att din information alltid är säker.

PDF2JPG

Du kommer gärna att använda PDF2JPG eftersom det inte bara är gratis att använda, utan det planterar också ett träd för varje 50 000 PDF till JPG-konverteringar.

Det kräver ingen installation eller ytterligare steg. Gå bara över till deras webbplats och ladda upp PDF-filerna för att konvertera dem till bilder. Det returnerar resultaten i en bekväm ZIP-fil, och du kan njuta av fördelen av att inte ha någon vattenstämpel på dem.

PDF24 Verktyg

Fullpackad med en massa användbara funktioner har PDF24 Tools en användarvänlig webbapp som låter dig konvertera dina PDF-filer.

  Hur man avbryter Green Dot Card

Det fungerar på alla enheter och operativsystem och har funktioner som:

  • Automatisk radering av filer
  • Webbläsarbaserad
  • Justerbar kvalitet och DPI för att få bästa resultat
  • PNG- och JPG-format stöds

Det här verktyget är lätt att använda och tar inte mycket tid att slutföra omvandlingarna.

Zamzar

Betygsatt 4,5/5 på TrustPilot och betrodd av anställda på Amazon och Google, Zamzar har konverterat över 500 miljoner filer sedan lanseringen. Den här statistiken räcker för att känna till det här verktygets funktioner.

Den tillåter en maximal filstorlek på 50 MB och följer en mycket strikt säkerhetspolicy för att skydda din information. Du kan förvänta dig att konverteringar slutförs inom bara några sekunder av väntetiden.

Detta är också ett annat verktyg som planterar ett träd för en viss mängd omvandlingar. Jag tror att fler sådana verktyg med detta tankesätt kommer att vara mycket användbara för planeten. Att använda dem ger dig verkligen en känsla av prestation eftersom du på ett sätt gör en god gärning indirekt.

Inte bara det, men om du är någon som stödjer välgörenhetsorganisationer helhjärtat, kan Zamzar vara ditt bästa val för PDF-konverteringar eftersom det donerar 2% av sin vinst till olika välgörenhetsorganisationer.

Enkel att använda, att vara molnbaserad och dedikerad support är några av de många andra anledningarna till att använda den här lösningen.

Slutord

Oavsett din anledning till att konvertera en PDF till en bildfil, gör ovanstående omvandlare ett fantastiskt jobb. De är alla gratis att använda och kräver ingen installation eller registrering.

Kolla sedan in dessa gratisverktyg för att konvertera JPG till PNG.