9 bästa smarta vattenflaskor för att hålla sig hydrerade

Smarta vattenflaskor är din idealiska träningsvän och följeslagare för att hålla dig hydrerad hela dagen, oavsett om du tränar eller tränar!

Så, gör din vattenflaska:

  • Hjälper du att hålla dig hydrerad?
  • Påminna dig om att dricka vatten?
  • Ansluta med din smartphone?
  • Håll koll på ditt vattenintag.

Nej? Tja, en smart vattenflaska klarar allt!

Att hålla sig hydrerad hjälper inte bara din hud att glöda utan är en viktig del av din allmänna hälsa. Men med ett hektiskt arbetsschema, hur många glas per dag kommer vi ihåg att dricka? Därför blir det viktigt att välja en pålitlig lösning, och tekniken har en lösning: smarta vattenflaskor!

Nyligen utforskade min kollega och jag den bästa smarta vattenflaskan för oss själva. Så, tänkte jag, varför inte göra en lista över de bästa? Därför hjälper vi dig i den här guiden att hitta den bästa smarta vattenflaskan och noggrant förstå dess fördelar.

Vad är smarta vattenflaskor?

Smarta vattenflaskor kombinerar hälsa och teknik för en modern lösning. I dagens snabba värld förstår människor betydelsen av att hålla sig hydrerad, men de glömmer ofta bort på grund av fullspäckade scheman och brist på påminnelser.

Dessa smarta vattenflaskor fungerar som personliga hydratiseringskamrater. De synkroniseras sömlöst med dina smartphoneappar. Följaktligen skickar de snabba påminnelser om hydreringsmål och spårar vattenförbrukningen.

Med hjälp av en smart vattenflaska kan du nå dina hydreringsmål även under hektiska dagar. Dessa innovativa behållare ger djupa insikter för att förbättra och motivera dig att prioritera ditt välbefinnande.

Fördelar med att använda smarta vattenflaskor

Efterfrågan på smarta vattenflaskor växer snabbt, med en 16,8 % CAGR. Dessa siffror är tillräckligt för att säga om dess popularitet och tillförlitlighet. Det är dock alltid bättre att veta vilka fördelar du får innan du investerar. Så här är de viktigaste fördelarna med att använda smarta vattenflaskor.

  • Vätskepåminnelse: Smarta vattenflaskor ger snabba påminnelser om att dricka vatten på din telefon. Detta hjälper dig att hålla dig hydrerad hela dagen.
  • Anpassning av hydreringsmål: Många smarta flaskor låter dig ställa in personliga hydreringsmål beroende på din ålder, vikt och dagliga rutin.
  • Övervaka vattenförbrukningen: Dessa vattenflaskor spårar dina vattenintagsvanor och ger realtidsdata. Detta hjälper dig att nå dina dagliga hydreringsmål.
  • Hälsospårning: Vissa smarta vattenflaskor kommer med avancerade funktioner som låter dig synkronisera dem med träningsappar för att ge bättre mätvärden för hälsospårning och förbättra din hydreringsövning.
  • Bekvämlighet: Dessa flaskor är hållbara och kan användas var som helst. Oavsett om det är ett kontor eller gym, har de en design när du är på språng.
  • Motivation: Smarta vattenflaskor ger dig insikter och visuella framstegsdata. Detta uppmuntrar dig att upprätthålla en hälsosammare livsstil.

Smarta flaskor kommer packade med praktiska sensorer för att spåra ditt vattenintag; vissa spelar till och med Bluetooth-musik. Men alla dessa funktioner stämmer inte överens med allas livsstil. Det är därför vi har samlat några smarta vattenflaskor i toppklass med olika funktioner och prisklasser för att hjälpa dig välja den perfekta.

Hidrate Spark Pro

Hidrate Spark Pro är en av de mest innovativa vattenflaskorna. Den är integrerad med en smart LED-sensor som lyser för att påminna dig när det är dags att dricka vatten. Denna vattenflaska spårar ditt vattenintag och synkroniserar med din smartphone via Bluetooth.

Denna smarta vattenflaska finns i olika nyanser och storlekar. Den håller vattnet kallt i upp till 24 timmar. Du får också frekventa påminnelser genom dess LED-ljusfunktion. Enda nackdelen är att den är ganska tung.

Du kan hitta Hidrate Spark Pro i tre olika nyanser och storlekar. Du kan också välja mellan anpassade glödfärger. Denna flaska är tät och fungerar med is. Du kan hålla reda på din vätskeresa genom HidrateSpark-appen.

VATTEN

WATERH är en snygg och lätt smart vattenflaska. Den har en sensor som övervakar ditt vattenintag i realtid. WATERH ger också korrekta data och insikter om din telefon genom Bluetooth-anslutning och WATERH-appen.

Den här smarta vattenflaskan ser ganska stilig ut och den är budgetvänlig. Du kan använda den till både varma och kalla drycker. Det enda problemet är att det inte finns några olika storlekar.

WATERH är också integrerad med en intelligent vattenkvalitetssensor för att hålla dig uppdaterad om din vattenkvalitet utan extra verktyg. Flaskan är gjord av rostfritt stålmaterial med en estetisk matt finish.

Läs också: Appar för luftkvalitet: Kontrollera AQI och andas kvalitetsluft omkring dig.

ISVATTEN

ICEWATER är en smart flaska som alla fitnessentusiaster skulle välja. Denna multitasking vattenflaska ger dig avancerade funktioner till ett minimalt pris. Den har Bluetooth-högtalare och dansande ljus för att förbättra din upplevelse. Den estetiska och lätta designen bidrar till flaskans skönhet.

Att använda ICEWATER smarta flaskan är enkelt, och du kan få den i två färger och varianter. Även om den har ytterligare funktioner som en avtagbar Bluetooth-högtalare, är LED-lampor en påminnelse.

Däremot håller den inte koll på ditt vattenintag. Denna flaska är värd att investera i om du prioriterar att dricka effektivt vatten mer än övergripande insikter.

HANDYSPRING

Om du letar efter en multitasking och avancerad smart flaska, då är HANDYSPRING ditt idealiska alternativ. Denna budgetvänliga flaska har allt man kan leta efter. Från LED-lampor till att spåra dina klunkar, det gör allt. Det är en lättviktig smart flaska med ljus- och ljudvarningar.

HANDYSPRING är en uppladdningsbar smart flaska. Den har både ljus- och ljudpåminnelser. Du kan välja något av alternativen baserat på dina önskemål.

Förutom spårande klunkar och ett läckagesäkert lock är HANDYSPRING tillverkad av livsmedelsgodkänd plast, vilket gör den lätt och luktfri. Utöver detta har den även snurrande ljus som kan slås på/av när som helst.

SGUAI

Vad kan vara bättre än att ha en stor smart vattenflaska för enkel spårning av vattenintag? SGUAI smart vattenflaska ger dig den bekvämligheten. Denna vattenflaska för sport och gym hjälper dig att nå och spåra hydreringsmål.

Flaskan har en kapacitet på 1,3L och du kan använda den perfekt för inomhus- och utomhusbruk.

SGUAI smart vattenflaska erbjuder Bluetooth-anslutning, som synkroniseras med din smartphone på SGUAI-appen. Denna app låter dig ställa in personliga vätskepåminnelser, spåra vattenintag och mer.

Momax

Momax är ganska olika när det gäller funktioner, men det är värt att överväga. Denna smarta flaska hjälper dig att optimera dina dryckesvanor och exakt veta din dryckstemperatur i ett enda verktyg.

Momax smarta vattenflaska är ganska snygg och den är lätt att ladda. Men du måste justera med den enda storleken som finns tillgänglig.

Momax smart vattenflaska påminner dig om att dricka vatten och visar din drinktemperatur på en LCD-skärm. Utöver detta kan du också visuellt se din vattenförbrukning med hjälp av Momax Smart App.

WaterReminder

WateReminder är en pålitlig, smart vattenflaska för dem som inte är alltför begränsade av en budget. Denna smarta vattenflaska är användbar för olika drycker, inklusive kaffe, mjölk, te och juice.

Den visar temperaturen på vattnet eller någon vätska i flaskan överst. Du kan också sätta upp en fotobakgrund på displayen på flaskan.

Den har en beröringskänslig LCD-skärm vars bakgrund kan ändras. Utöver detta, med drinkpåminnelser, är WateReminder också praktiskt för att ta itu med menstruationscykeln, så det är en perfekt present för kvinnliga användare. Sammantaget är WateReminder en flexibel vattenflaska med en mängd funktioner.

Hydromate

Hydromates vattenflaska ger ett estetiskt utseende och hjälper dig att nå ditt hydreringsmål. Den är integrerad med sensorer som håller koll på ditt vattenintag och visar insikter i din telefon via en app.

Flaskan har 20 oz. kapacitet med en smal och stor design.

Hydromate är en perfekt isolerad vattenflaska som du kan använda var som helst och överallt. Den har sofistikerad magnetisk laddning och en slimmad design för bättre återfuktning. Sammantaget är Hydromate en budgetvänlig och pålitlig flaska för alla.

Caracas matsal

Caracas har en perfekt smart vattenflaska för sportälskare. Denna flaska har en stark kropp och avancerade funktioner för att hålla dig igång utan att bli uttorkad.

Från personliga påminnelser till temperatur, den har allt. Det är en budgetvänlig smart vattenflaska med enkel laddning och temperaturdisplayfunktioner.

Caracas smarta vattenflaska har en LCD-skärm för att visa din dryckes temperatur. Du kan spåra och anpassa dina påminnelser via en app. När det gäller laddning håller Caracas sina användare stressfria med ett magnetiskt laddningssystem. Du kommer inte att få några färg- eller storleksalternativ i denna.

Slutsats

Att hålla sig hydrerad är viktigt, oavsett kön och ålder. Smarta vattenflaskor hjälper exakt till att göra det. Men att välja en vattenflaska bland dussintals kan vara överväldigande, därav denna sammanställda lista över de bästa!

Även om det fortfarande kan vara svårt att välja, tänk på de funktioner som du skulle hitta praktiska och matcha dem mot en flaska som uppfyller din budget. Glad shopping!🛒

Om du är på väg till din hälsoresa bör du kolla in dessa bästa bärbara mixers!