9 Bästa Content Outline Generatorer för bloggare och marknadsförare

Spread the love

Att göra en väl genomarbetad disposition är en viktig del av skrivprocessen för innehåll. Med innehållsöversiktsgeneratorer blir uppgiften enkel och snabb.

Anta att du är en bloggare som behöver producera innehåll regelbundet för din webbplats eller en marknadsförare som ansvarar för att artiklarna ger dig önskat resultat. I så fall måste du göra en innehållsöversikt.

Det garanterar ett smidigt flöde av innehållet som lockar läsarna och motiverar dem att läsa det till slutet. Manuell dispositionsgenerering kan dock vara hektiskt, och man kanske inte alltid har den tid och det tålamod som behövs.

Av den anledningen ger vi dig listan över främsta innehållskonturgeneratorer som kan leverera de resultat ditt företag vill ha.

Vad är Content Outline?

En innehållsöversikt är den detaljerade kartläggningen av innehållet, bestående av alla viktiga teman och ämnen som ska diskuteras. Det är ett ramverk för att skriva din artikel, blogg eller annat innehåll.

En standardöversikt för allt webbinnehåll bör ha rubriker och underrubriker. Den kan också ha de huvudpunkter du vill diskutera under rubrikerna.

För att skapa en disposition måste man gå igenom konkurrenternas innehåll. Att lägga till long-tail-sökord eller relaterade frågor i en disposition är vanligt nuförtiden.

Om du är en marknadsförare som skapar en disposition för skribenterna, bör dispositionen inkludera målgrupp, artikelmål, USP och infallsvinkel. Således kommer skribenten att veta hur man skriver innehåll som matchar din avsikt.

Marknadsförare och skribenter kan hoppa över den manuella processen med hjälp av ett verktyg för konturgenerator. Applikationen ordnar inte bara nyckelämnena i rätt ordning och sparar tid utan påskyndar också produktionsprocessen.

Nedan är de bästa verktygen för generering av innehållsöversikter och deras framträdande funktioner.

Semrush

Content Outline Builder-verktyget från Semrush är den perfekta applikationen för att generera kort eller konturer för innehåll. Det erbjuder personliga SEO-insikter med den senaste AI-tekniken så att innehållet du ska skriva rankas högre. Både små och medelstora företag och företag kan utnyttja denna plattform.

Det här verktyget låter marknadsförare och skribenter få datainformerade förslag för mer trafik till deras innehåll. Förslagen inkluderar nyckelord, antal ord, bilder och skrivton, beroende på ditt ämne.

Det låter dig också övervaka dina konkurrenter för att skapa nya koncept. Det här verktyget kan erbjuda dig alla insikter som behövs för att rankas högst i SERP, från artikelstruktur till titlar och bilder.

Du har dock ingen skyldighet att använda konturen den genererar. Från Semrush föreslagna flera strukturer kan du välja din favorit eller skapa en unik kontur genom att anpassa alla rekommendationer.

När du väl har skapat en översikt över den här plattformen kan du enkelt dela den med skribenten eller teamledaren genom att kopiera länken. Således blir det enklare att godkänna konturerna och att skriva innehåll på det blir enkelt.

Writesonic

Med Writesonic tar det bara några sekunder att komma på strukturen för ditt nästa blogginlägg. Tack vare denna AI-bloggkonturgenerator kan bloggare skapa tydliga och mycket engagerande blogginlägg.

  Hur man tar bort en sida eller blanksteg från Word

Dess förenklade gränssnitt låter dig lägga till titeln (upp till 100 tecken) och introduktionen (upp till 600 tecken) för innehållet du vill skriva. Välj språk och tryck på knappen Generera.

Programvaran kommer med 5 unika konturer och generera fler om de är missnöjda med resultatet. Dessutom kan användare välja mellan 25+ språk för att skapa en bloggkontur med den här plattformen.

Frase

Letar du efter lättanvänd programvara för att skapa konturer för din blogg eller artikel? Välj Frase, ett AI-drivet verktyg som hjälper dig att skapa innehåll. Dessutom är det användbart att skapa konturer för produktrecensioner, instruktionsguider, listor, tjänstesidor och många andra innehållsformat.

Processen att skapa konturer är enkel i det här verktyget. Lägg bara till titeln på innehållet du ska skriva, inkludera en beskrivning av ämnet och välj kreativitetsnivå.

Det är allt!

Inom några sekunder kommer verktyget att generera en sammanfattning med rubrikidéer och en kort avslutning. Om du är missnöjd med det kan du klicka på knappen Ladda mer eller Re-Generera för att få nya idéer.

Dessutom kan du justera kreativitetsnivån från 1 till 5 för att få den kontur som passar din innehållsstrategi.

Det är också enkelt att dela den genererade konturen på den här plattformen. Det finns ingen anledning att välja dispositionen och skicka den till författaren manuellt. Du kan klicka på ikonen Urklipp för att kopiera hela konturen och klistra in den i ett e-postmeddelande, en textredigerare eller någon annanstans.

Surfare

Surfer ger dig kraften i AI till hands och låter dig använda dem för att generera en imponerande disposition för ditt nästa blogginlägg. Använd den för att göra brainstorming och skrivprocesser 100 gånger enklare.

Du behöver bara ange ämnesnamnet eller nyckelordet och välja målland för att skapa en översikt över detta verktyg. Dessutom kan du också betygsätta resultaten för att informera plattformen om var de kan förbättras.

Det bästa med Surfer är att dess kontur innehåller ett stort antal rubriker (H2, H3, H4.) Därför kan användare sömlöst välja från dessa relevanta och unika rubriker att lägga till i sina inlägg.

Resultatsidan kommer med en unik offentlig URL varje gång du genererar en disposition. Du kan kopiera länken med ett klick och dela den med vem du vill. Dessutom kan du till och med välja den partiella konturen och kopiera den enkelt.

BLÄCK

Tycker du att skapa konturer är en utmanande uppgift på grund av tidsbrist? INK Blog Outline Generator löser dina problem genom att generera innehållskonturer inom några sekunder med sitt AI-stödda verktyg. Topp globala varumärken som Google, Amazon, Salesforce och HubSpot använder det, så varför inte du? 😁

Ink utför en djupgående analys av ditt ämne för att generera en disposition bestående av intelligenta rubriker. Marknadsförare och bloggare använder den här appen för att få flera bloggkonturer för ett enda ämne. Som ett resultat kan man gå igenom dem alla och välja den mest tilltalande och relevanta.

Dessutom kan den här plattformen generera konturer för annonskopior och produktbeskrivningar. Användare måste ange en rubrik för ämnet (bör vara inom 70 tecken) och ett koncept som talar om vad artikeln ska handla om (högst 130 tecken).

Du behöver inte heller ladda om sidan för generering av flera konturer. Klicka på knappen Rensa inmatning så tar plattformen automatiskt bort alla tidigare poster.

  Hur snabbar du upp och säkrar din webbplats med Cloudflare?

Writecream

Är du ny inom innehållsskrivande eller marknadsföringsyrket? Writecream hjälper till att minska tiden och ansträngningen du behöver för att undersöka de ämnen som tas upp i en blogg och ökar din produktinput. Dessutom stöder den 75+ språk för textutmatning.

Med den kan du skapa fängslande bloggkonturer gratis. Här måste användare välja Blog Outline från rullgardinsmenyn för användningsfall. Sedan ska de ange produktens eller företagsnamnet och kort diskutera vad företaget gör. Välj skrivton och klicka på Generera.

Således kommer verktyget att komma med flera konturer. Du kan omedelbart välja vilka konturer som helst eller fortsätta generera om inte resultatet matchar dina förväntningar. Bloggare kan använda denna molnplattform från webbläsare eller ladda ner dess smartphoneappar för Android och iPhone.

StoryLab.ai

StoryLab.ai hjälper skribenter att skapa bättre artiklar genom att skapa konturer för deras bloggar och artiklar. Ibland är det svårt att hitta den perfekta bloggkonturen som kan skilja den från resten. Detta onlineverktyg räddar din rygg i sådana situationer genom att föreslå vad som ska inkluderas i en artikel.

Beskriv din produkt eller ditt sökord och få innehållet kort genom att trycka på knappen ”Inspirera mig”. Den här plattformen använder AI för att ge dig några exempel på vad du ska lägga till i din blogg. Även om det är valfritt att lägga till ämnet eller företagsnamnet, hjälper det den här appen att ge en bättre översikt.

Dessutom kan du köra StoryLab.ai Blog Outline Generator så ofta du vill på din väg till att skapa en perfekt artikel.

Förenklat

Simplified är en gratis applikation som garanterar fler konverteringar på kortare tid genom att ge dig en effektiv översikt. Bloggar, artiklar eller annat innehåll i långa former – oavsett vad du vill skriva kan den här plattformen vara mycket effektiv.

Det här verktyget har en snygg instrumentpanel som består av olika mallar, inklusive en för att skapa en bloggkontur. Välj det innan du anger ditt bloggämne och väljer utmatningsspråk. Förenklad kommer att generera flera konturer åt dig. Om du nu är nöjd med resultaten har du möjlighet att generera fler.

Du kan också enkelt kopiera konturerna och dela dem med andra teammedlemmar. Det finns också ett alternativ att ta bort resultaten för en ny sökning.

Writr

Writr är din pålitliga partner när det gäller att skapa innehållsstrukturer. Denna AI-skrivassistent gör processen att skapa bloggkonturer enklare än någonsin tidigare. Dess gränssnitt utan skräp är allt du behöver för att snabbt få din artikels kontur utan några distraktioner.

Först och främst måste du välja det språk du väljer från listan över språk. I fältet ”Beskriv vad du säljer” anger du nyckelordet, ämnet eller titeln för en blogg. Välj hur artikeln kan låta på rullgardinsmenyn Ton. Klicka slutligen på generera för att få dispositionen för ditt ämne.

När du får resultatet och inte riktigt gillar det, klicka på Försök igen för att få en annan disposition. Eller så kan du kopiera hela dispositionen för att dela den med intressenter. Alternativet Ta bort låter dig ta bort resultaten och förbereda plattformen för en ny sökning.

Varför behöver marknadsförare och bloggare innehållsöversikter?

#1. Bättre SEO på sidan

SEO spelar en avgörande roll för att få ditt innehåll att nå den maximala publiken. En väl genomarbetad översikt innebär att ditt innehåll kommer att ta upp alla vanliga frågor som en läsare kan ha om ämnet. Det hjälper också till med korrekt och naturlig placering av sökord, ett måste för att rankas högre på alla sökmotorer.

  Så här fixar du problem med Zoom-mötesljud

#2. Att hålla flödet rätt

Med konturer kan bloggare skriva hela innehållet med ett konsekvent flöde. Ibland börjar man skriva en blogg med olika idéer i huvudet. Men du vet inte var och hur du ska placera dem, vilket resulterar i innehåll som ingen är intresserad av att läsa. En disposition förbereder dig dock med rätt rubriker.

#3. Bästa botemedlet mot Writer’s Block

Du är ingen författare om du aldrig har drabbats av writer’s block. Vi går alla igenom fasen, och att ha en disposition redo för innehåll gör det lättare för skribenterna.

Det ger dig ett ramverk som inte kräver dina brainstorminginsatser. Därför kan du genast fokusera på skrivandet och hoppa över planeringsdelen.

#4. Snabba upp innehållsskapandet

För många författare är innehållsskrivande en tidskrävande process. Vissa hävdar till och med att det tar det mesta av tiden att bestämma vad som ska inkluderas i en blogg och inte. När du har en innehållsöversikt redo, tar det mindre tid att skriva. Således kan skribenter skala upp innehållsproduktionen.

#5. Idealisk för samarbete

Innehållsöversikter ökar samarbetet med ett team. Många marknadsförare måste delegera uppgiften att skapa innehåll till skribenterna. De kan skapa en disposition och dela den med skribenterna. På så sätt kan de säkerställa att innehållsfokuset stannar där det borde vara.

#6. Reducera kostnader

Ibland är innehållsplanen för en författare helt annorlunda än marknadsförarens. En författare kan skicka in ett utkast med onödiga rubriker, och du måste be dem att ändra det.

Om du betalar författare baserat på tid, kommer detta att vara ett slöseri med tid och pengar. Du kan minska denna kostnad genom att ge dem en översikt.

Hur hjälper Outlining bäst att utöka innehållet?

Framgången för något innehåll beror på den disposition du skapar innan du skriver som innehåller alla ämnen som författaren vill diskutera.

Med en disposition har du redan idéerna organiserade sekventiellt. Som ett resultat kan du konstruera innehållet i rätt flöde och eftertänksamt utöka dina idéer.

Summering

Fördelarna med att göra innehållsöversikter är otaliga, men att tilldela tid för uppgiften kan vara utmanande för professionella marknadschefer och bloggare. Därför är det bättre att använda verktyg eller appar för att generera innehållsöversikter för att automatisera tråkiga manuella uppgifter.

Du kan gå igenom vår lista och prova dem innan du väljer den sista. Även om bara de värdiga utmanarna kom till den här listan, måste du jämföra noggrant för att hitta det verktyg som matchar dina personliga preferenser.

Dessutom kan du inkludera dessa engagerande innehållsidéer i dina bloggar och artiklar för att göra dem interaktiva och spännande.