9 AWS-övningstest för att hjälpa dig klara de riktiga proven

Spread the love

Molnbaserade plattformar som AWS, Google Cloud och fler har fått mycket uppmärksamhet på sistone.

Och varför inte, cloud computing är ett av områdena med färre chanser till lågkonjunktur. Det är mer uppenbart i osäkra tider som dessa när världen kämpar på grund av Covid-19-avbrottet.

Situationen har fått alla att lida, från personliga nivåer till företag. Faktum är att många människor över hela världen har förlorat sina jobb. Enligt ILOkan effekten resultera i jobbförluster på nästan 195 miljoner.

Därför finns det ett stort behov av att stärka dina färdigheter och en expert inom ditt område för att minska sannolikheten för att stanna kvar i verksamheten eller rädda dina jobb.

Som sagt, AWS-certifiering är mycket eftertraktad för IT-proffs som kan inducera snygga löner. För att ta det här certifikatet måste du klara AWS-proven. Även om det finns olika AWS-certifieringar ingår; du kan välja vem du gillar bland:

 • AWS Cloud Practitioner
 • AWS Solutions Architect
 • AWS-utvecklare
 • AWS administratör
 • AWS nätverksexpert
 • AWS säkerhetsexpert
 • AWS Big Data Expert

Att bli proffs på molnlösningar är inte så lätt, men ändå hög efterfrågan nuförtiden. För att klara provet måste du därför förbereda dig – mycket!

Men först är det viktigt att förstå konceptet med AWS och varför du verkligen borde bli en molnlösningsproffs.

Förstå AWS

Amazon Web Services, en av de främsta molnplattformarna, består av 100+ molntjänster som hjälper företag att utnyttja avancerad beräkning, databas, lagring, säkerhet och andra resurser.

AWS minskar behovet för företag att ha fysisk hårdvara; istället levererar den en fullständig applikationsbaserad miljö för att köra deras programvara. Det hjälper dem att skapa hela infrastrukturen där företag endast betalar för de lösningar och tjänster de använder.

I slutändan kan företag minska kostnaderna samtidigt som de säkerställer bättre skalbarhet och säkerhet för verksamheten. Så AWS-certifiering är ett utmärkt sätt att uppnå milstolpar för aspiranta molnproffs.

Låt oss titta på några av fördelarna med AWS-certifiering.

Bygga professionell expertis 👨‍💻

Du behöver inte bara studera, utan också fortsätta att öva och göra ett starkt engagemang för AWS-teknologier.

Och när du klarar provet med certifieringen i dina händer, är du berättigad att söka ditt drömjobb på ett anständigt molnföretag och bygga upp din professionella expertis.

  Kan inte dela skärm på Microsoft Teams – PC- och mobilkorrigeringar

Fet lönecheck 💵

Enligt IT-kompetens- och löneutredningen av Global kunskapvar medellönen för AWS-certifierad Solution Architect Associate i USA och Kanada $130 883.

Ja det stämmer. Du kan få en snabb lön varje månad med en AWS-certifiering.

Erkännande 🏆

När du klarar AWS-proven får du digitala märken och erkännande som certifierad proffs. Dessa märken spelar en avgörande roll för att visa din prestation som du kan visa i dina e-postsignaturer och sociala medier-profiler.

Du blir uppmärksammad, och det ger dig också en plattform för att landa många möjligheter.

Vad mer – du kan få omedelbar tillgång till exklusiva AWS-certifieringsevenemang, toppmöten, certifieringslounger och så vidare.

En pool av tillgängliga resurser

AWS-certifieringar introducerades 2013, och de har gått en lång väg sedan dess. Aspiranter kan hitta massor av resurser tillgängliga runt omkring, såsom dokumentation, utbildningar, whitepapers, övningar och skentester för att förbereda sig inför provet.

Och i den här artikeln kommer vi att diskutera några av de övningstester du kan välja för att förbereda för din AWS-examen.

Prova därför någon av dessa resurser för att ta ditt övningsprov innan du dyker upp för ditt AWS-certifieringsprov.

Whizlabs

Whizlabs kan hjälpa dig att förbereda dig för provet effektivt och klara det med tillförsikt. Det tillhandahåller gratis tester, betalda övningstester och onlinekurser för AWS-certifiering. Den utformar sina övningsprov för att täcka alla ämnen som ingår i den verkliga examen.

Whizlabs erbjuder sina tester för olika AWS-certifieringsprov som AWS Lösningsarkitekt, Molnutövare, Utvecklarenoch många fler.

Certifierade experter förbereder alla övningsfrågor och svarar med en djupgående och motiverad förklaring. Du kan också komma åt dess labb för att kontrollera dina AWS-kunskaper.

Lär dig enkelt

Upptäck dina sanna styrkor och arbeta med dina svagheter genom att upptäcka genom övningstesterna som Lär dig enkelt erbjudanden. Den uppdaterar frågor enligt det senaste examensmönstret för AWS för att hjälpa dig att förbereda dig för examen på bästa möjliga sätt.

Du kan testa dina färdigheter och kunskaper om ämnen som EBS, EC2, IAM och VPC. Simplilearn erbjuder övningstester för AWS Solutions Architect, Developer, SysOps Associate och AWS Technical Essentials.

För AWS Solutions Architect-certifiering erbjuder den 60 flervalsfrågor som du kan prova på 80 minuter. Du kan göra ett kostnadsfritt test hur många gånger som helst och även pausa mellan testet och sedan göra om testet senare.

  Hur man får en bild bakom text i PowerPoint

En molnguru

En molnguru är ett annat känt namn när du letar efter AWS-övningsprov. Förvandla dig själv från en komplett nybörjare till en expert på AWS-lösningar genom att testa dina förmågor och sedan klara de faktiska proven.

Det tillhandahåller också AWS-certifieringskurser och övningsprov för arkitekt, utvecklare, DevOps, Security, Executive och Big Data. En Cloud Guru erbjuder fristående och inbäddade labb dedikerade till att ge praktisk erfarenhet med AWS molntjänster.

För AWS Solutions Architect-certifiering erbjuder den ett övningstest med 12-kursers frågesport.

AWS övningsprov

AWS själv tillhandahåller exempelfrågor, examensguider och andra resurser för att förbereda för AWS-certifieringskurser. AWS rekommenderar också att du har lite praktisk erfarenhet av vissa AWS-tjänster och -produkter tillsammans med dessa resurser.

Du kan schemalägga dessa tester genom att välja ett av de bekväma och flexibla alternativen som AWS ger dig. Välj den som du tycker är bäst lämpad för dig. Det bästa – värden är AWS, så att du bättre kan förbereda dig för att klara deras prov.

Den tillhandahåller en lista med tio frågor för AWS Solutions Architect-certifiering och hjälper dig att bedöma svårighetsgraden. Du får också ett utförligt svar på varje fråga också.

Udemy

Vägen till att bli en AWS-certifierad proffs har blivit enkel med Udemy. Det här testet är skapat av Jon Bonso och har bra betyg, med över 72 000 studenter som redan är inskrivna.

Detta övningsprov innehåller sex övningsprov och totalt 390 frågor som du kan komma åt även på din mobil. Den består av ämnen inklusive AWS Global Accelerator, EFA, FSx och mer. Varje fråga du får förklaras i detalj i slutet av ditt övningsprov för bättre förståelse.

Förklaringarna inkluderar även ämnesöversikten, insikter om varför ett visst alternativ är tillämpligt och referenslänkar. Udemy erbjuder också 3-månaders tillgång till en examenssimulator med ett granskningsläge där du kan se det korrekta svaret direkt tillsammans med bonuskort.

DigitalCloud utbildning

Det unika med AWS certifiering praxis tester av DigitalCloud utbildning är att den genomför tester i 4 lägen.

Det inkluderar:

Tidsbestämd tentamen – Den innehåller sex provuppsättningar med 65 frågor vardera. Det finns ett specifikt godkänt betyg som du måste klara, liknande det riktiga provet.

Ej tidsbestämd träning – Testerna tas i träningsläge där du kan kontrollera svaren och dess förklaring. Det finns ingen tidsgräns för att göra testet, och du får ett styrkort i slutet.

  Det bästa sättet att organisera dina e-postmeddelanden: Bara arkivera dem

Kunskapsrecensioner – Bedöm din djupgående kunskap om ett visst område genom kunskapsrecensioner. Här får du en rad olika frågor relaterade till ett specifikt ämne utan tidsbegränsning. Du kan också kontrollera svaret på var och en av dem.

Simulator för slutprov – Du kan äntligen kontrollera din examensberedskap med dess Simulator för slutprov. Dessutom får du 65 frågor valda bland 500+ unika frågor, precis som den verkliga tentamiljön och med samma stil, format, godkänd poäng och tidsgräns.

Handledning Dojo

Handledning Dojo erbjuder övningsprov i samma mönster som det senaste AWS-examensformatet. Den innehåller övningsfrågor i 6 träningslägen:

 • Tidsinställd läge
 • Granskningsläge
 • Domänbaserade tester
 • Ämnesbaserade tester
 • Sista testet
 • Bonuskort

Få en detaljerad förklaring för varje fråga, få tillgång till dem på mobil eller PC; valet är ditt!

Kunskapshydda

Kunskapshydda är en annan plats som hjälper dig att förbereda dig för AWS-tester med sina fem skentester i full längd och 300 frågor. Du kan genomgå detta test även i dina smartphones och dyka upp flera gånger.

Den innehåller också exempel på frågor så att du kan få en övergripande uppfattning om vad du kan förvänta dig i det verkliga provet. Tiden för varje övningsprov är 45 minuter och innehåller 60 frågor.

Testprep träning

Om du letar efter gratis övningsprov för att pumpa upp ditt självförtroende innan du dyker upp för AWS-certifieringsprovet, kan du överväga Testprep träning.

Men du kan också uppgradera till den betalda versionen för bara $14,99. Den består av två testlägen – övning och tentamen. Det finns 76 videor inkluderade, tillsammans med 23+ timmars innehållsåtkomst.

Slutsats

Att klara det riktiga AWS-certifieringsprovet är inte en lätt nöt att knäcka. Det kräver fördjupning kunskap om cloud computing som du kan uppnå med konsekventa studier och praktik. Sålunda kan övningsprov som nämns ovan göra dig redo att ta dig an även de svåraste papper och klara dem med utmärkta poäng.

Lycka till!