8 Programvara för hantering av arbetsflöden för att optimera processer

Att hantera affärsprocesser är komplext och kräver ansträngning; programvara för arbetsflödeshantering gör det enkelt att hantera och spåra arbete.

När ditt företag växer blir produktiviteten avgörande för ditt företags framgång och tillväxt. Företag skapar processer och regler för att uppnå effektivitet och produktivitet, och programvara för arbetsflödeshantering är den bästa lösningen för att hantera arbetsprocessen.

Bra programvara för hantering av arbetsflöden hjälper till att minska tiden som ägnas åt att manuellt hantera processer och förbättra effektiviteten och produktiviteten. Du behöver arbetsflödeshantering när ditt företag har processer som rör sig genom olika företag, avdelningar, personer, transportörer och steg.

I den här artikeln kommer du att upptäcka en lista över den bästa programvaran för arbetsflödeshantering för att optimera hur din organisation hanterar affärsprocesser och fördelarna med att använda en.

Vad är Workflow Management Automation?

Programvara för hantering av arbetsflöden är en programvara för hantering av affärsprocesser som hjälper organisationer att kartlägga och automatisera sina affärsprocesser.

Automatisering kan hjälpa till att optimera effektiviteten, minska fel och tidsspillan samt förbättra kommunikationen mellan olika avdelningar och team.

Denna programvara kan optimera processer genom att automatisera och effektivisera de inblandade stegen. Det kan inkludera dirigering av dokument, godkännande av ledighetsförfrågningar eller hantering av utgifter.

Programvara för arbetsflödeshantering låter företag definiera och dokumentera sina processer och spåra och övervaka deras framsteg. Det kan hjälpa till att identifiera flaskhalsar och förbättringsområden och att göra nödvändiga förändringar för att förbättra den övergripande processen.

Hur hjälper Workflow Management Automation?

Behovet av automatisering av arbetsflödeshantering uppstår eftersom företag blir allt mer komplexa och globaliserade.

Med så många rörliga delar och så mycket koordination som krävs är det inte möjligt att hantera alla arbetsflöden manuellt. Automatisering kan hjälpa till genom att tillhandahålla ett centralt arkiv för all arbetsflödesinformation och verktyg för att övervaka och hantera arbetsflöden.

Det finns flera sätt på vilka automatisering av arbetsflödeshantering kan hjälpa företag. Det inkluderar:

Förbättra samarbetet mellan teamet

Det leder till förbättrad kommunikation och koordinering, eftersom teammedlemmar har insyn i tilldelade och pågående uppgifter.

Vidare kan det hjälpa till att effektivisera processen för att slutföra uppgifter genom att automatisera viktiga steg och tillhandahålla ett lättanvänt gränssnitt för att spåra framsteg. Det kan göra det lättare för teammedlemmar att arbeta tillsammans med uppgifter, eftersom det finns ökad synlighet.

Slutligen kan programvara för arbetsflödeshantering hjälpa till att förbättra kommunikationen genom att tillhandahålla en central plats för teammedlemmar att dela information och samarbeta i projekt.

Öka ansvarighet

Programvaran för hantering av arbetsflöden kan hjälpa till att säkerställa att alla är medvetna om sina roller och ansvar genom att ge en tydlig och kortfattad översikt över vem som är ansvarig för vilka uppgifter.

Programvaran kan också hjälpa till att spåra framstegen i uppgifter och projekt, vilket ger en tydlig bild av vad som har åstadkommits och vad som fortfarande behöver göras. Det kan hjälpa till att hålla alla på rätt spår och fokuserade på sina mål.

Dessutom kan du också skapa ett system med varningar och påminnelser, så att ingen uppgift eller deadline glöms bort.

Reducera kostnader

Programvara för arbetsflödeshantering hjälper till att minska kostnaderna genom att automatisera och effektivisera affärsprocesser. Företag kan spara på arbetskostnader och öka effektiviteten genom att automatisera repetitiva och tidskrävande uppgifter.

Dessutom kan det hjälpa till att identifiera flaskhalsar och ineffektivitet i affärsprocesser, som kan åtgärdas för att minska kostnaderna ytterligare.

Stressreducering och ökad produktivitet

Den mest uppenbara fördelen med att integrera programvara för arbetsflödeshantering är att den kan hjälpa dig att hålla reda på dina uppgifter och deadlines, så att du aldrig missar en deadline. Det kan vara en enorm tidsbesparing och kan hjälpa till att öka din produktivitet.

Dessutom kan det hjälpa till att minska stressen genom att ge dig en tydlig överblick över dina kommande uppgifter och deadlines.

Det gör att du kan planera din tid mer effektivt och undvika att ta på dig för mycket arbete när som helst. Genom att ha synlighet över din arbetsbelastning kan du bättre hantera din tid och undvika att känna dig överväldigad.

Minimera barriärer

En programvara för hantering av arbetsflöden är utformad för att hjälpa företag att identifiera och övervinna hinder för effektivitet. Mjukvaran ger insyn i alla affärsområden, från enskilda uppgifter till helheten.

Det låter företag se var förbättringar kan göras och göra nödvändiga ändringar. Genom att göra detta kan företag göra nödvändiga justeringar för att säkerställa att arbetet flyter smidigt och effektivt.

Eliminerar mikrohantering

När du har många anställda som arbetar med olika uppgifter kan programvara för arbetsflödeshantering vara svår att hålla reda på allt och se till att alla gör sitt jobb på rätt sätt.

Med programvara för hantering av arbetsflöden kan du skapa ett system där varje anställd har en uppgiftslista, och du kan enkelt se vad de arbetar med vid varje given tidpunkt. Det eliminerar behovet av mikrohantering och låter dig fokusera på viktigare uppgifter.

Vilka är viktiga funktioner som Workflow Management Software bör ha?

Att välja rätt arbetsflödeshantering är avgörande för att säkerställa att det leder ditt företag på rätt spår. Det finns några viktiga funktioner när du väljer programvara för arbetsflödeshantering.

Integration med andra appar

En programvara för hantering av arbetsflöden bör integreras med andra appar eftersom den hjälper till att automatisera uppgifter och processer genom att integrera med appar som redan automatiserar dessa uppgifter.

Integrering med andra appar kan också bidra till att ge mer data och information till programvaran för arbetsflödeshantering för att göra arbetsflödet mer effektivt.

Molnbaserad teknik

Molnbaserad teknik har blivit den nya normen på grund av dess fördelar.

Några av dem är:

 • Större flexibilitet och tillgänglighet
 • Säkrare än traditionell programvara på plats
 • Mer skalbar än programvara på plats
 • Kvalitetskontroll och ökad flexibilitet
 • Värdefulla insikter

Dessa fördelar gör molnbaserad arbetsflödesprogramvara till en kritisk del i ett mjukvarusystem för arbetsflödeshantering.

Parallella grenar

Parallella filialer erbjuder större flexibilitet och effektivitet vid hantering av uppgifter, gör det lättare att spåra och övervaka framsteg och hjälper till att säkerställa att uppgifter slutförs i rätt tid och på ett ordnat sätt.

SLA-indikatorer

SLA-statusindikatorer hjälper dig att identifiera de uppgifter som ligger efter schemat och som behöver prioriteras.

Genom att ha fler SLA-indikatorer i din mjukvara för arbetsflödeshantering kan du se uppgifter som riskerar att inte slutföras inom den överenskomna tidsramen, identifiera uppgifter som ska eskaleras för att undvika potentiella förseningar och hjälper till att säkerställa att uppgifterna slutförs i tid genom att tillhandahålla en visuell påminnelse om deadline.

KPI-statistikrapporter

KPI-baserade rapporter är extremt bekväma och viktiga för att skala och driva ett företag.

De ger insyn i ett arbetsflödes prestanda, identifierar flaskhalsar och ineffektivitet och spårar och mäter framsteg över tid.

Genom att ställa in och förstå KPI-statistikrapporter kan du styra ditt företag i rätt riktning och spåra framgång.

Här är listan över bästa automatiseringsprogram för arbetsflödeshantering för att optimera processer

Pipefy

Pipefy är en av de mest använda och intuitiva programvaran för arbetsflödeshantering som gör det möjligt för företag att automatisera och hantera sina arbetsflöden på enklast möjliga sätt.

Det är ett nav av extremt funktionella funktioner för att skapa, automatisera, övervaka och anpassa arbetsflöden. Pipefy erbjuder allt du behöver för att skala ditt företag till höjder.

Funktioner hos Pipefy

 • Pipefy låter dig synkronisera uppgifter på alla nivåer, vilket gör det lättare att anpassa sig till förändringarna och mäta framgång.
 • Det låter användare skapa anpassade arbetsflöden, eliminera onödiga element från deras arbetsflöde och bara arbeta med viktiga uppgifter.
 • Pipefy är lämplig för företag av alla typer och storlekar. Oavsett om du är ett litet team eller ett stort företag, så har Pipefy något för dig!

Pipefy erbjuder en gratis plan för arbetsflödeshantering, en affärsplan för småföretag, en företagsplan och en skräddarsydd plan för stora företag.

måndag

Måndag är det enklaste sättet att hantera arbetsflöden, projekt och arbetslag. Den utrustar dig med rätt verktyg för att organisera arbetet, inklusive arbetsflöden, projekt, uppgifts- och tidshantering, fildelning, rapportering och en gångbar, modern ersättning för e-post.

Om du är ett stort företag med komplexa system kan måndag vara den perfekta passformen för ditt företag.

Måndagens egenskaper?

 • Denna programvara skiljer sig eftersom den ger ett komplett paket för alla dina hanteringsbehov.
 • Måndagens mjukvara för hantering av arbetsflöden gör det möjligt att sätta upp individuella mål för ditt team och låter dem göra sitt arbete utan att du mikrohanterar allt.
 • Det hjälper dig att övervinna vägspärrarna med hjälp av importerad synlighet i dina arbetsflöden. Måndagar låter dig veta vad som fungerar, vad som är på väg och vad som behöver din uppmärksamhet.

Monday erbjuder flexibla arbetsflödesplaner för olika typer av företag. De har också en gratis plan. Och deras betalda planer börjar från så lite som $8 per månad/användare och går upp till $16 per månad/användare med anpassning tillgänglig.

Wrike

Wrike gör det möjligt för team att kasta ut den onödiga stressen med att övervaka allt manuellt.

Den har enkla tilläggsfunktioner, ett dra-och-släpp-gränssnitt och enkla anpassningsfunktioner. Wrike låter dig skapa smarta, privata och samarbetsflöden som håller din data lagrad.

Funktioner i Wrike?

 • Det låter dig tilldela, övervaka och granska uppgifter för ditt team när som helst och var som helst när det passar dig.
 • Fäst viktiga att göra-listor. Wrike låter dig anpassa uppgifter enligt deras prioritetsnivåer och gör att du kan hålla koll på dem regelbundet.
 • Effektivisera alla nivåer i arbetsflödeshanteringsprocessen med kraften i AI och frigör tid från ditt fulla schema

Det bästa med att använda Wrike är deras gratisplan. Bortsett från det erbjuder de fyra betalda planer beroende på storleken på företagen. Wrike erbjuder också skräddarsydda planer för företag.

Kintone

Företag älskar att använda Kintone-programvaran för arbetsflödeshantering på grund av det bekväma anpassningsalternativet som detta verktyg är värd för.

Kintone hjälper dig att uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv och arbetsmiljö genom att låta dem lägga ut upprepade uppgifter till programvaran och lägga din energi på viktigare delar av verksamheten.

Funktioner hos Kintone?

 • Kintone integreras med flera applikationer.
 • Det är en komplett verktygslåda för att uppfylla alla dina ledningsbehov.
 • Det ger ultimat produktivitet med hjälp av 1 000 förbyggda applikationer.

Du kan köpa Kintones betalda plan, som kostar $24 per användare/månad för alla typer och storlekar av företag.

Zoho

Zoho ligger i toppen när det gäller ultimata mjukvarulösningar för arbetsflödeshantering.

Det är en allt-i-ett-lösning som kommer med ett gäng praktiska hanteringsfunktioner.

För företag som letar efter den mest värdefulla programvaran är Zoho deras sätt! Den är värd för ett godkännandedrivet arbetsflöde men utan onödiga fram och tillbaka, visualiserar projektöversikter och får handlingsbara rapporter att arbeta på.

Funktioner Zoho Workflow Management Software?

 • Zohos helt anpassningsbara arbetsflödeshanteringstjänster gör det möjligt att bygga lösningen efter dina behov
 • Zoho hjälper också till att minska kaos och förbättra effektiviteten med sina data om människor, processer och rapporter.
 • Den kan hantera godkännanden på flera nivåer, kommunikation fram och tillbaka och hantera allt utan att göra så mycket.

Hos Zoho kan du välja en av deras två betalplaner; Standard och professionell. Du kan få en enligt ditt företags krav.

Kissflow

Kissflow hjälper företag att hantera och spåra processer och arbetsflöden. Det är en enkel, intuitiv och lättanvänd lösning som ger dig fullständig insyn i arbetet.

Projektledare och team kan enkelt hantera hela arbetsflödet genom en mycket samarbetande instrumentpanel perfekt för olika teamstorlekar.

Funktioner i Kissflow?

 • Den har ett användarvänligt gränssnitt som gör det lättare för nybörjare att navigera och använda programvaran för sin verksamhet
 • Det tillåter kodlös hantering.
 • Kissflow utrustar dig med realtidsinsikter som hjälper dig att övervaka och förstå framsteg regelbundet.

Kissflow har tre betalda planer för företag från $10 per användare/månad. De erbjuder också skräddarsydda arbetsflödesplaner enligt företagens behov.

Beslick

Beslick är en smart mjukvara för hantering av arbetsflöden som fokuserar på att hjälpa företag att effektivisera sina arbetsflöden.

Detta utmärkta verktyg för arbetsflödeshantering gör att du kan uppnå effektivitet, noggrannhet och konsekvens i dina processer. Denna programvara kommer med lösningar för alla aspekter av affärsprocedurer.

Funktioner hos Beslick?

 • Den tillhandahåller visuella rapporter och dataexportfunktioner för ständiga avancemang.
 • Det ger djupare insikter och synlighet i arbetsflödena.

Det vi älskar mest med Beslick är hur transparenta och generösa de är med sin prissättning.

Beslick erbjuder en betald plan som kostar $10 per användare/månad och tillåter obegränsade arbetsflöden och resurser.

Aproove

Aproove är en enda lösning för arbetsflödeshantering för alla affärsmål och processer. Denna programvara gör det möjligt för företag att automatisera uppgifter snabbare, eliminera manuella ansträngningar och utföra uppgifter på deras villkor.

Funktioner hos Aproove?

 • Den har en anpassad formulärfunktion som låter dig infoga formulären var som helst mellan dina arbetsflöden.
 • Aproove tillhandahåller en mycket intuitiv instrumentpanel som projicerar data och hjälper dig att spåra framgång genom realtidsinsikter.
 • Det gör interaktionen med teamet enkel och möjliggör samarbete med alla på ett ställe.

Aproove har två planer. Den ena är klassisk för små och medelstora företag. Och den andra är Aproove Enterprise-planen, som kommer med mer avancerade funktioner och flexibilitet för storskaliga företag.

Slutsats

Funktionsrik programvara för arbetsflödeshantering ger dig en konkurrensfördel och gör din verksamhet mycket mer hanterbar.

Den bästa programvaran för hantering av arbetsflöden är den med ett rimligt pris och tillför mer värde till ditt företag. Innan du väljer något av verktygen som nämns ovan, försök först göra anspråk på deras kostnadsfria provperiod för att förstå om det är det.

Bästa arbetsflödesautomatiserings- och integrationsplattformen för privatpersoner eller företag