8 Generatorverktyg för e-postämnesrad för bättre konvertering

Spread the love

Det är inte lätt att skriva övertygande och konverteringsfokuserade ämnesrader för e-post. Det är det första dina mottagare gör, så det måste vara övertygande.

Framgångsrika e-postmarknadsförare lägger större delen av sin tid på att skriva en ämnesrad. Det måste locka läsarnas uppmärksamhet och tvinga dem att läsa din e-posttext. Det ger dig högre klickfrekvens och ökar försäljningen från e-post.

Varför är e-postämnesrader viktiga?

En e-postmarknadsföringskampanjs öppningshastighet avgör dess framgång.

Enligt en nyligen genomförd studie av Smart Insights öppnas endast 17 % av e-postmeddelandena av mottagarna. Så bara genom att titta på mätvärdet för öppen frekvens kan du få en komplett bild av dina kampanjresultat.

En bra ämnesrad är en av de viktigaste faktorerna för e-postmarknadsföring som folk förbiser. Det är en bra ämnesrad som lockar människor att öppna din e-post eller flytta den till skräppost utan att läsa e-postmeddelandet.

En annan faktor är hur ofta du skickar mejl. Om du skickar för många kommer folk att börja ignorera dem. Men om du inte skickar tillräckligt kommer folk att glömma dig.

I framgångsrika e-postkampanjer förblir fokus på att få en hög öppningsfrekvens, vilket är anledningen till att ämnesrader är så viktiga.

Vad är verktyg för generering av e-postämnesrad?

Verktyg för att generera ämnesrad för e-post erbjuds främst av SaaS-leverantörer för e-postmarknadsföring för att hjälpa dig att skapa engagerande ämnesrader.

Dessa företag förstår djupt e-postmarknadsföringsbranschen och deras forskning stöds av data. Med hjälp av sina data tillämpar de artificiell intelligens för att få bättre e-postämnesrader.

Eftersom ämnesraderna för e-post bestämmer hur många öppna e-postpriser är, blir det viktigt att få uppmärksamhet från din målgrupp i första hand.

Här är några fördelar med att använda verktyg för generering av ämnesrad för e-post:

Snabba resultat: Att använda ämnesradsverktyg hjälper dig att komma på nya idéer snabbare.

Teknik: Eftersom de flesta verktyg använder artificiell intelligens stöds de av enorma mängder data.

Gratis: De flesta verktyg för generering av ämnesrad för e-post är gratis, eller så måste du registrera dig för deras plattformar för att använda dem.

Typ: Du får möjlighet att välja typ av e-postämnesrader beroende på vilka e-postmeddelanden du vill leverera.

  Hur man åtgärdar Samsung TV Wi-Fi-anslutningsproblem

Tone: Många av dessa verktyg låter dig ställa in tonen i dina ämnesrader. Du kan till exempel välja att tonen ska vara vänlig, professionell, brådskande, berättande, anpassning, kuponger och mer.

Slutligen är innehållet i din e-post också viktigt. Om dina e-postmeddelanden är intressanta och relevanta är det mer sannolikt att folk öppnar dem. Men om de är tråkiga eller fulla av spam kommer folk snabbt att tappa intresset.

Bästa verktyg för att generera ämnesrad för e-post

Nu när du vet vikten av e-postämnesrader för e-postmarknadsföringskampanjer, låt oss kolla hur du snabbt kan skapa dem med färdiga verktyg.

Här är en lista över verktyg för att generera ämnesrad för e-post:

Copy.ai

Copy.ai är ett copywriting-verktyg som drivs av artificiell intelligens-teknologi. Copy.ai är främst ett verktyg för att skapa artiklar, men det hjälper också till med generering av e-postämnen.

Copy.ai tillhandahåller också färdiga e-postmallar för uppföljande e-postmeddelanden, kalla e-postmeddelanden och tackmeddelanden. Den har också en gratis generator för e-postämnesrader som hjälper dig att skapa AI-drivna ämnesrader för e-postnyhetsbrev och reklammeddelanden.

När du loggar in på Copy.ai hittar du verktyget för e-postämnesrad i deras verktygslåda. När du har valt det här alternativet blir du ombedd att lägga till produkt- eller kampanjinformation.

Baserat på dina uppgifter ger verktyget dig en lista med idéer för ämnesrader. Du kan generera fler idéer genom att klicka på knappen ”Gör fler” och ämnesraderna till din lista.

Frase.io

Frase.io är en AI-innehållsskrivplattform som hjälper dig att skriva AI-optimerade innehållsartiklar och inlägg på några minuter.

När du väl har loggat in hittar du olika innehållsgeneratorverktyg som AI-innehållsgenerator, bloggkonturgenerator, artikelintroduktionsgenerator, bloggtitelgenerator och många fler.

Frase.io har en generator för e-postämnesrader som hjälper till att skapa engagerande ämnesrader. Ange bara huvudsökordet eller ämnet så kommer deras AI-skribent att föreslå ämnesrader som du kan använda för dina kampanjer.

Frases verktyg är gratis och klarar plagiatkontroller för att säkerställa att du får unikt innehåll varje gång. Det är dock en bra idé att få det AI-genererade innehållet kontrollerat från ett plagiatkontrollverktyg som Grammarly eller Copyscape.

ActiveCampaign Generator

ActiveCampaign är en populär leverantör av e-postmarknadsföringstjänster. De erbjuder alla funktioner för att skapa framgångsrika e-postkampanjer, som marknadsföringsautomation, integrationer med CRM, e-postsegmentering och färdiga e-postmallar.

Eftersom ActiveCampaign är en framstående ledare inom e-postmarknadsföringsbranschen förstår ActiveCampaign värdet av att skapa engagerande e-postämnesrader, och därför erbjuder det ett gratis verktyg för att skapa ämnesrader för e-post.

  6 sätt att säkerhetskopiera och återställa LINE-data sömlöst

Verktyget är lätt att använda. Du måste ange sökordskategoritypen och ange ditt sökord. Vi skrev till exempel in Blogga som vårt nyckelord, och kategorin är fördelaktig.

Baserat på våra input, här är de genererade e-postämnesraderna. Du kan experimentera med olika sökordskategorier och generera så många ämnesrader du vill.

Reply.io

Reply.io är en säljaktiveringsplattform som automatiserar arbetet med att hitta e-postadresser, integrera med CRM-plattformar och generera analysrapporter för företag.

Det hjälper dig med ditt engagemang för inkommande och utgående försäljning via e-post, automatiserar vård av potentiella kunder och spårar rapporter om försäljningsresultat.

Reply.io erbjuder en gratis ämnesradgenerator för kall e-post som liknar ActiveCampaigns generator. Du kan välja kategorityp bland de fyra olika alternativen och ange ditt föredragna sökord.

Ett tillägg är den personliga kategorin som låter dig specificera din prospekts namn, företagsinformation och företagsnamn. Det hjälper dig att ge en personlig touch till din prospekt.

Keap.com

Keap, tidigare InfusionSoft, är en CRM-automatiseringsprogramvara som hjälper dig att samla in leads, vårda dem och avsluta försäljningen. Den erbjuder förbyggda mallar för e-postmarknadsföring, målsidor och nyhetsbrevssändningar.

Keap har en gratis och lättanvänd generator för e-postämnesrad tillgänglig på deras webbplats.

Till skillnad från andra generatorer där du väljer en kategori, ger Keap alternativ för att välja meddelandetyp. Du kan till exempel välja en e-posttyp från listan nedan:

  • Nyhetsbrev,
  • Återengagemang,
  • Uppföljning,
  • Reklammeddelande,
  • Resurser,
  • Registrering.

Efter att ha valt e-posttyp är det dags att ange din målgrupp, ställa in ditt sökord och det slutresultat man behöver uppnå efter att ha läst ditt e-postmeddelande.

Baserat på dina input får du olika e-postämnesrader som du kan kopiera till dina kampanjer.

Encharge.io

Encharge.io är ett automatiseringsverktyg för e-postmarknadsföring som hjälper dig att segmentera e-postlistor baserat på användarinteraktioner på din webbplats. Du kan enkelt skapa en serie e-postmeddelanden, ta hand om potentiella kunder, ombord kunder och automatisera dina försäljningsuppgifter.

Baserat på naturligt bearbetningsspråk erbjuder encharge.io en gratis generator för e-postämnesrad. Det tar in 3 inmatningstyper: e-postämnet, ditt företags namn och din e-postton.

Inmatningsfältet för e-postton har många alternativ, till exempel vänlig, professionell, formell, rolig, brådskande och mer. Som svar på dina input och e-postämne får du många e-postämnesrader för dina e-postkampanjer.

SalesBlink är ett B2B-verktyg för att generera potentiella kunder som hjälper dig att hitta potentiella kunders e-post, skicka kall e-post, ringa samtal och spåra potentiella kunder på en enda plattform.

  13 Geospatiala verktyg för GIS, kartläggning och datavisualisering

Du kan integrera SalesBlink med LinkedIn och kunders CRM-system för att få kontakt med potentiella kunder och skicka färdiga men ändå anpassningsbara meddelanden för att få potentiella kunder.

Med SalesBlink Free kall e-postämnesradsgenerator kan du enkelt skriva e-postämnesrader som hjälper dig att få fler öppna priser. En av de bästa sakerna är att du kan använda dessa ämnesrader direkt i dina SalesBlink kalla e-postmeddelanden och slippa kopiera-klistra steget.

StoryLab.ai

Storylab.io är ett verktyg för att skapa innehåll online som hjälper dig att skriva engagerande berättelser med en färdig kopia för dina marknadsföringsbehov.

Storylabs ämnesradsgenerator för e-post använder naturligt bearbetningsspråk (NLP) och artificiell intelligens för att generera engagerande ämnesrader som hjälper dig att få fler öppna priser.

Plattformen är relativt enkel att använda, och du måste ange typen av kopia, ditt föredragna ämne och dess beskrivning och ange några nyckelord för att skapa din kopia.

Inte bara e-postämnesrader, utan du kan också skapa en komplett e-postkopia för att matcha dina marknadsföringsinsatser med Storylabs verktyg för innehållsgenerering.

Vanliga frågor

Kommer personalisering att ge ett mervärde till ämnesraden?

Personalisering i ämnesrader ger ett mervärde för dina e-postmottagare. Det anger att du skriver ett dedikerat e-postmeddelande till mottagaren och inte ett marknadsföringsmeddelande som kommer att skickas till hundratals e-postprenumeranter.
För att anpassa e-postmeddelandena kan du också använda emojis, symboler och mottagarnas smeknamn i ämnesraderna.

Är ämnesgeneratorer för e-post idealiska för nyhetsbrev?

Ja, ämnesgeneratorer för e-post kan hjälpa till med idéer för att skapa övertygande e-postämnesrader för nyhetsbrev. Du kan dock justera dem så att de matchar tonen för att anpassa dina e-postprenumeranter.

Slutsats

Att komma med nya e-postämnesrader dagligen kan vara utmanande. Och därför kan dessa verktyg för generering av ämnesrad för e-post hjälpa dig med nya idéer att testa i dina marknadsföringsinsatser.

Dessa verktyg kommer säkerligen att hjälpa dig att skapa mer engagerande ämnesrader som hjälper dig att öka din öppningsfrekvens och omvandlingar.

Glöm inte heller att kolla in verktyg för att hitta e-postmeddelanden direkt.