7 bästa Craftopia-värdtjänster för fördröjningsfritt spel

Spread the love

Craftopia-spelservrar från en pålitlig värdplattform hjälper dig att spela ditt favoritactionspel med bättre prestanda och kraft minus fördröjningar.

Actionspel för överlevnad håller på att bli en vurm bland många människor över hela världen.

Detta har skapat en enorm efterfrågan som utvecklare försöker uppfylla genom att utveckla flera spel, var och en med en separat fanbas, format och stil. Detta hjälper spelare att hålla uppe sin entusiasm och fördriva sin fritid.

Craftopia är ett överlevnadsactionspel med avancerad grafik och kraftfullt spel. Det här spelet har många intressanta saker, från att hugga träd till att kasta magiska trollformler.

Så om du vill spela ett så robust spel på din PC behöver du en pålitlig värdplattform som låter dig ha spelfritt spel, bättre grafik, hög prestanda, tillgänglighet och användbara funktioner.

Låt oss diskutera vad Craftopia är och hur det är vettigt att få en Craftopia-spelserverhosting.

Vad är Craftopia?

Craftopia, tillverkat i Japan, är ett nytt hantverksspel på marknaden. Det är ett multiplayer-överlevnads-actionspel som kombinerar flera funktioner som du tycker är roliga. Detta inkluderar jakt, jordbruk, byggnad, hack-and-slash och automatisering.

Craftopia utvecklades och publicerades av Pocket Pair och släpptes först den 4 september 2020. Detta spel låter dig arbeta på marken för att tjäna pengar, bygga fabriker för automatisering, ge dig ut på äventyr för att bli rik, överleva din dag genom att fiska och utforska världen med hjälp av en hoverboard.

Det här spelet liknar andra överlevnadsspel i öppen värld. Men med avseende på dess hantverkssystem och unika mekanik är det något annorlunda och mer avancerat än något annat spel.

Gameplay

Det finns flera stadier i Craftopia. Detta inkluderar:

 • Mina stenar och hugga träd som i sandlådan
 • Utforska världen
 • Bekämpa hungern genom att fiska
 • Odla och tjäna pengar
 • Samla byten
 • Automatisera aktiviteter
 • Jaga monster
 • Kasta magiska trollformler

Du kan odla 20+ grödor en efter en. Med hjälp av kraftfulla jordbruksmaskiner kan du göra ännu mer. Njut av ditt självförsörjande liv och producera värdefulla skördar för att bli rikare. Du kan också automatisera vissa föremål, som att kapa ved, gruvstenar etc.

I det här spelet kommer du att njuta av fiskeaktiviteter. Smaka på färsk fisk eller skapa en sköld från sköldpaddornas skal. När du väl blivit ett proffs i detta kan du börja bygga ett skepp för att segla för att fånga en val. Kasta ett monsterprisma på varelser för att fånga dem som ditt husdjur.

När din detektor börjar pipa är det ett tecken på att en farlig fängelsehåla kommer närmare. I det här fallet måste du utrusta dig själv, gå in i fängelsehålan och hitta skatter, om några. Varje gång du går in kommer du att hitta en annan form av fängelsehålan. I slutet av vägen hittar du bossar för att slåss.

Dessutom kan du samla olika material för att skapa en åktur åt dig, såsom motorcyklar, hoverboards, biplan, luftballonger, maskiner, stridsvagnar, helikoptrar, etc. Dela din resa med ditt team och utforska världen tillsammans.

Varför behöver du en spelserver?

Grafiken, prestandan och spelet för moderna videospel, som Craftopia, förbrukar högre server- och datorresurser.

Så, om du behöver hög prestanda när du spelar ett spel, räcker det inte med självhotell på din PC.

  De 10 bästa verktygen för dokumentation av programvara online

För att uppleva ett fördröjningsfritt spel måste du ha en internetanslutning, strömbackup dygnet runt, och ett kit för återställning av katastrofer.

Detta är vad en pålitlig spelserver ger, och den undviker också frustration när du spelar spel. Det hjälper dig att behålla din hastighet, hängivenhet och fokus. Med en pålitlig server kommer du knappast att möta några driftstopp eller säkerhetsintrång.

Lägsta systemkrav

För att spela Craftopia-spelet på din PC behöver du ha följande:

 • En 64-bitars processor
 • Windows 7 eller senare
 • 2,0 GHz dual-core processor eller liknande
 • 8 GB RAM
 • 2 GB VRAM-grafik
 • DirectX av version 11
 • En ordentlig bredbandsanslutning
 • 12 GB tillgängligt utrymme

Låt oss nu utforska några av de bästa Craftopia-spelserverleverantörerna.

Överlevnadsservrar

Upplev det bästa spelet med Survival Servers spelservrar som kommer med de funktioner du behöver. Ställ in din server direkt efter att du har slutfört din beställning. Den kommer med full FTP och webbaserad filhanteraråtkomst för erfarna spelare.

Om du gillar att spela ett annat spel på din fritid, växla mellan tillgängliga spel på din server genom att höja en biljett. Tgame-panelen är enkel att använda som låter dig ändra eller uppdatera serverinställningar och byta serverplats omedelbart.

Få automatiserade serveraviseringar, ett omstartsalternativ, fullständig databasåtkomst och mer. Den använder de högsta prestanda Intel- eller AMD-processorerna tillsammans med ultrasnabba NVMe SSD-enheter. Dessutom får du 5 dagars 30-minuters DB-säkerhetskopiering.

Med spelservern hittar du den senaste versionen av mods och tillägg som stöds. Du kan enkelt ändra mods och installera nya mods och plugins när du hittar en. Få tillgång till verktyg från tredje part för att göra din spelupplevelse ännu mer fantastisk.

Dessutom kan du lägga till administratörer och ställa in behörigheter efter dina behov. Få serverstatus enkelt, som start, stopp och omstart. Survival Servers täcker hela världen, inklusive Seattle, Los Angeles, New York, Frankrike, Tyskland och Singapore.

I varje datacenter över hela världen hittar du fullt fungerande DDoS-skydd som skyddar din personliga information 24/7 och låter din server vara tillgänglig när du öppnar ditt spel. Med anpassade startparametrar kan du konfigurera din server på nolltid och börja spela.

Distribuera din favoritspelserver snabbt och hantera ditt spel från din plats. Beställ den nu.

Nitrado

Hyr Craftopia-spelservern från Nitrado och upplev det bästa. Den erbjuder enkel hantering, så att du kan konfigurera din server på egen hand och ändra eller hantera inställningar när du är på språng. Installera plugins och mods enkelt för att göra ditt spelande ännu mer intressant.

Du kan lägga till administratörer, dela viss åtkomst och hantera servrarna tillsammans. Om du har problem fungerar supportteamet bekvämt på flera språk via chatt eller e-post. Den erbjuder de kortaste internetvägarna, vilket hjälper dig att få de lägsta pingarna.

Den dagliga säkerhetskopieringsfunktionen är ett tillägg till fördelen du får av denna spelserver. Det kommer att hålla dina sparade spel, konfigurationer och filer säkra under alla omständigheter. Återställ enkelt dina filer när du behöver.

Den använder felsäker och högkvalitativ serverhårdvara tillsammans med de snabbaste SSD-enheterna så att du aldrig möter några svårigheter när du spelar spelet. Det ger dig en flexibel körtid efter individuella behov.

Växla mellan aktiva spel var som helst, när som helst och spela upp till 5 spel tillgängliga på din server. Nedgradera eller uppgradera enkelt din server när du vill. Nitrado låter dig aldrig vänta på att spela ditt spel; snarare kommer den direkt online när du slutför din beställning.

  Förstå skillnaden mellan URL, URI och URN

Välj det bästa paketet för dina behov, från 12,99 USD/månad.

GTXGaming

Skaffa en av de mest förstklassiga spelservrarna – GTXGaming med omedelbar installation, externa säkerhetskopieringar och världsomspännande täckning. När du är redo med registreringsprocessen kan du konfigurera din spelserver och hyra Craftopia-servern för din fritid.

GTXGamings spelpanel ger flera verktyg för dina behov. Den lägger till nya kartor direkt när en ny karta släpps. Den stöder olika kartor och mods. Du kan också installera plugins och mods för att göra din spelupplevelse bättre.

Varje gång du startar om din spelserver, sparas en klonbackup automatiskt till den externa säkerhetskopieringsmaskinen som innehåller den sparade mappen, API-plugins, sparade konfigurationer etc. GTXGaming använder det senaste utbudet av Intel-processorer från E3 till i7 eller i9-processorer. Den använder också kraftfulla AMD Ryzen-processorer för bättre prestanda.

GTXGaming har sin infrastruktur på flera platser, såsom Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore och Sydney. Alla dessa datacenter har DDoS-skydd som fungerar 24/7 för att göra din server tillgänglig hela tiden.

Konfigurera din spelserver nu, välj din faktureringscykel, välj konfigurerbara alternativ från rullgardinsmenyerna och beställ din spelserver. Om du inte är nöjd med GTXGamings tjänster kan du välja full återbetalning inom 24 timmar efter registrering.

1GServerHost

Om du vill hyra en spelserver för ditt favorit Craftopia-spel är 1GServerHost ett pålitligt alternativ. Du kan uppleva bättre gameplay tack vare dess kraftfulla funktioner. Konfigurera din server direkt och börja spela ditt spel med dina vänner.

1GServerHosts anpassade spelpanel låter dig hantera eller ändra serverinställningar efter dina behov. Du kan växla mellan tillgängliga spel inom några minuter för att uppleva flera spel på din server på din fritid.

Den externa backup-funktionen är ett utmärkt tillägg. Du kan säkerhetskopiera dina sparade spel, konfigurationer och filer på en separat server och återställa när du behöver.

Craftopia spelserver stöder alla mods, kartor och DLC tillsammans med Steam. 1GServerHost använder en 5,2 GHz AMD Ryzen 9 CPU med 16 kärnor och 32 trådar, 128 GB dubbelkanals DDR4 32000 MHz och 7000 MB/s NVMe av PCI 4:e generationen.

Oavsett var du vill spela, ger 1GServerHost dig den lägsta pingen, vilket säkerställer att du spelar ditt spel ostoppbart med de snabbaste anslutningarna. Alla servrar är skyddade av DDoS-skydd på företagsnivå.

Välj din serverplan idag till ett startpris på $15/månad och njut av ditt spelande.

4NetPlayers

Att spela Craftopia blir ännu mer spännande när du har flera funktioner och verktyg. Gör din server redo inom några minuter efter att betalningen är klar. 4NetPlayers tar hand om uppdateringarna. Den installerar automatiskt nya uppdateringar utan att störa ditt nuvarande spel.

4NetPlayers använder bara den senaste serverhårdvaran, massor av RAM, SSD och snabba processorer för att erbjuda högpresterande spelservrar. Du kommer att få mer än 120 mods och spel utan extra kostnad i molnets spelserver. Det inkluderar nya spel automatiskt när de släpps.

Dessutom är hantering och skapande enkelt med 4NetPlayers spelserver. Utan förkunskaper kan du enkelt hantera eller ändra inställningar på din server. Vid en attack kommer du att skyddas med DDoS-skyddet som följer med Corero SmartWall.

  3 sätt att multiplicera matriser i Python

Om ditt spel stöder mod kan du ange ditt Steam Workshop ID och låta servern installera modden automatiskt åt dig. Dess utmärkta anslutningsmöjligheter låter dig spela ditt spel utan krångel. 4NetPlayers moderna teknik och kraftfulla gränssnitt gör din användning superenkel.

Konfigurera din spelplan idag och upplev det bästa spelet någonsin.

Pingperfekt

Hyr din Craftopia-spelserver från Pingperfect-värdplattformen och utnyttja fantastiska funktioner och funktioner. Alla dess system är automatiska; och därför kommer installationen av serverhyran att starta automatiskt efter en lyckad betalning.

Pingperfect är en världsomspännande leverantör av serveruthyrning, vilket är anledningen till att du kommer att få de bästa datacenterna över hela världen. Oavsett var du är kan du få en hög drifttidsgaranti. Dessutom får du 1 GB gratis webbutrymme som du kan använda för att marknadsföra din spelserver och många andra saker.

Pingperfects lättanvända spelpanel låter dig konfigurera serveralternativ och hantera dess inställningar när du är på språng. Dessutom erbjuder dess interna anpassade säkerhetskopieringssystem fullt skydd av dina sparade spel och konfigurationer. Det säkerställer att du aldrig kommer att förlora någon data.

Få full tillgång till filwebbläsarprotokoll och FTP. Med denna åtkomst kan du överföra filer till spelservern i realtid. Dessutom kan du enkelt växla mellan tillgängliga spel. Du hittar den senaste hårdvaran med en snabb CPU och bättre lagringslösningar.

Pingperfect har ett eget DDoS-skydd som minimerar avbrott på spelservern på grund av oönskade översvämningar av attacker. Spelpanelen stöder stationära och mobila versioner, så du kan ändra dina inställningar var du vill.

Om du har en klan med vänner kan du dela din server med dem så att de också kan hantera din spelserver. Ge de behörigheter du vill att de ska ha. Begär en 48-timmars gratis provperiod och upplev spel utan fördröjning.

GPORTAL

GPORTAL är en av premiumspelserver-värdplattformarna som du kan hyra och uppleva bättre spel. När du har slutfört din beställning är spelservern tillgänglig inom 3 minuter. I händelse av problem kommer du att få det snabbaste svaret med säkerhet med dess 24/7 support.

GPORTAL sträcker sig över hela världen, inklusive Los Angeles, Dallas, New York, Washington, São Paulo, London, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Tokyo, Taipei, Singapore och Sydney. Varje server i systemet kommer med DDoS-skydd, tack vare Corero och Bulwark, med en försvarsfunktion i flera lager för att förbättra spelet.

GPORTAL kommer med förbetalda och Gamecloud-alternativ. Det betyder att du kan växla mellan spel som är tillgängliga i molnet när som helst. Få full flexibilitet över din server med GPORTAL Gamecloud.

Välj din närmaste serverplats, faktureringscykel och de slots du letar efter och beställ din spelserver. Du kan skapa din egen serverkonfiguration för att göra det mycket enkelt enligt dina krav.

Slutord

Craftopia är ett äventyrligt och spännande online-videospel som tar dig till nästa nivå av överlevnadsspel i öppen värld. Med en premiumspelserver i ryggen kan du spela ditt spel mer exakt, bekvämt och säkert.

Välj därför en pålitlig Craftopia-spelserver från listan ovan och ha laggfritt spelande med sina kraftfulla servrar, snabba SSD-enheter, processorer och andra funktioner.

Kolla sedan in de bästa dedikerade spelservrarna för spelare och streamers.