12 bästa Galaxy/Star-projektorer för ditt barns sovrum

Vill du att dina barn ska ha en avkopplande sömn under stjärnhimlen? Prova galax- eller stjärnprojektorer för dina barnrum.

Galaxy- eller stjärnprojektorer är enheter som kan projicera en natthimmel eller färgglad atmosfär på ditt tak eller väggar. Förutom att ge en uppslukande upplevelse kommer det att göra dina barn nyfikna på utrymmet.

Eftersom det sätter igång deras fantasi kan de somna lugnt i en avkopplande miljö. Dessutom, om ditt barn är rädd för mörker, kan galaxprojektorer hålla rummet ljust.

Med olika stjärnprojektorer på marknaden kan det vara svårt för dig att välja rätt. För att hjälpa dig med detta ger vi dig listan över de bästa galax-/stjärnprojektorerna för barnrum. Innan du kollar in dem, ta en titt på funktionerna som bör finnas på projektorn du köper.

Funktioner att leta efter i en Galaxy eller Star Projector

Lämplig storlek

När du köper en stjärnprojektor måste du ta hänsyn till enhetens storlek och täckningsområdet. Vanligtvis kommer storleken att avgöra täckningsområdet och antalet stjärnor du kan se. Så välj efter storleken på ditt sovrum.

Energialternativ

Galaxy-projektorer kan köras på nätström eller ett uppladdningsbart batteri. Du måste välja en projektor som är kompatibel med din livssituation.

Ljusstyrka

Stjärnprojektorer erbjuder olika ljusstyrkanivåer. Om du vill ha den till ditt barns sovrum, se till att välja en som är avsedd för inomhusbruk.

Timerinställningar

En timer är en annan viktig funktion du bör ha i din galaxprojektor. De flesta av oss använder den för att somna, och en timer låter den stängas av automatiskt efter den angivna tiden.

Ljuslägen

Om du vill att ditt barn ska få en skräddarsydd stjärnskådningsupplevelse, välj en stjärnprojektor med olika ljuslägen. Till exempel kommer stjärnskottsläget slumpmässigt skjuta stjärnor över himlen, medan konstellationsläget låter dig se stjärnor i deras specifika stjärnbilder.

Visningskvalitet

Se till att stjärnprojektorn visar tydliga bilder. Även funktioner som autofokus och zoom kommer också att förbättra din tittarupplevelse. Du kan också välja en stjärnprojektor med favoritfärgen för dina barn eller flera färginställningar.

Nu utforskar vi några bästa Galaxy/Star-projektorer för dina barn.

Rossetta Galaxy projektor

Rossetta Galaxy Projector kommer med avancerad stjärn- och projektionsteknik som kan ge bred täckning på upp till 35 x 35 fot. Med bara en knapp förvandlar den ditt sovrum till en galax. Eftersom det projicerar blekande och stilla stjärnljus tillsammans med nebulosmoln och lugnande musik, kommer ditt barn att somna på nolltid.

Denna projektor består av en havsvågsprojektor, en skrivbordslampa, en nattlampa, en maskin för vitt brus och Bluetooth-högtalare. Förutom 15 magiska ljuseffekter och åtta lugnande ljud, erbjuder den även en timerfunktion, appkontroll och fjärrkontroll.

En Fire Galaxy-projektor

One Fire Galaxy Projector for Bedroom är en 3-i-1 LED-galaxstjärnprojektor med sex vita brus och en inbyggd Bluetooth-funktion. Eftersom det skapar en lugnande rumslig atmosfär på väggarna och taket tillsammans med vitt brus eller musikspår, kan ditt barn få en bättre sömn.

Den kan täcka ett område på 30 x 30 fot och låter dig justera projektionsvinkeln för en fantastisk och lugnande upplevelse. Medan projektorn stängs av automatiskt efter fyra timmar kan du också ställa in tiden på 30 minuter, en timme eller en och en halv timme. Du kan också använda alla funktioner med fjärrkontroll.

Mooyran Star projektor

Med Mooyran Star Projector kan du föra in galaxens rymdljus in i väggarna och taket i ditt rum. Dess nattljus har åtta fantastiska nebulosaeffekter, tillsammans med blinkande gröna stjärnor som hjälper dig att skapa en fridfull och avkopplande atmosfär.

Du kan använda den för separat eller samtidig stjärn- och nebulosamönsterprojektion. Den har också en fjärrkontroll som du kan använda för att anpassa effekterna genom att justera ljusstyrka, mönster och rotationshastighet. Du kan också ställa in tiderna för att automatiskt stoppa projektorn efter 45 eller 90 minuter.

Hodans Galaxy Light Projector

Förvandla ditt sovrum till ett miniplanetarium med Hodans Northern Galaxy Light Aurora-projektor. Denna uppgraderade 3-i-1 galaxprojektor erbjuder fantastiska norrskensvyer för dina barn. Du kan också njuta av naturligt vitt brus genom dess inbyggda Bluetooth-högtalare.

Denna stjärnprojektor har en dubbelprojektionslins och fyra färgvariationer – röd, grön, blå och vit. Dessutom kan den skapa 33 ljuseffekter i tre olika och 16 nordljuseffekter. Det finns en fjärrkontroll med denna enhet som du kan använda för att justera fem olika nivåer av ljusstyrka och flödeshastighet.

BlissLights Sky Lite

BlissLights Sky Lite projicerar gröna stjärnor mot ett blått nebulosmoln för att skapa den perfekta atmosfären för att sova.

Den kommer med en direktdiodlaser, holografisk teknik och precisionsglasoptik för att erbjuda dig en oöverträffad visuell upplevelse. Denna projektor har enkla knappkontroller för ljuseffekter, ljusstyrka och rotationskontroll/justering.

KAPEBOW stjärnprojektor

Om du letar efter ljusa och levande ljuseffekter för ditt barnrum är KAPEBOW Star Projector det perfekta alternativet. Dess tio visningsalternativ i fyra olika färger låter dina barn slappna av innan de somnar.

Dess stora täckningsområde gör att du kan lysa upp hela rummet. Den har även två inbyggda högtalare där du kan spela dina favoritlåtar med USB eller Bluetooth.

Rossetta 3-i-1 stjärnprojektor

Rossetta 3-in-1 Star Projector är en norrskensprojektor som även fungerar som Bluetooth-högtalare och white noise-maskin. Dess dubbla projektionslins kan nu projicera norrskenseffekten med 16 färger. Dess LED-lampor är FCC-, RoHS- och CE-certifierade.

Den levereras med åtta förinstallerade vita ljud som passar dina spädbarn och småbarn. Du kan också justera ljusstyrka, ljusläge, musik, volym och hastighet med fjärrkontrollen. Den låter dig ställa in timern för funktionen eller stänger av den automatiskt efter fyra timmar.

Rossetta Star projektor

Denna 4-i-1 Rossetta Star-projektor fungerar som en projektor, nattlampa, musikspelare och white noise-maskin. Den för med sig lysande stjärnor och fascinerande nebulosmoln i ditt sovrum med 14 livfulla färger. Projektorn kommer med 19 avkopplande vita brusljud och babyvänligt RGB-nattljus.

Den har även en inbyggd Bluetooth-högtalare som du kan använda för att spela musik. Du kan använda fjärrkontrollen för att justera färgbelysning, ljusstyrka, projektionsläge, hastighet, musikspår, volym och timer. Du kan också ställa in tiden för projektionen, eller så stängs enheten av automatiskt efter fyra timmar.

MOKOQI stjärnprojektor

Du kan använda MOKOQI Star Projector för att stimulera fantasin hos dina barn. Den visar en vacker stjärnklar värld på väggar och tak. Projektorn har åtta färglägen, och du kan växla mellan dem utan ansträngning.

Du kan driva den med en USB-kabel eller använda batterier för att köra den här projektorn i avlägsna områden. Du kan också ändra färgerna, få den att snurra och aktivera nattljusläget med sina knappar.

YSD Night Lighting Star-projektor

Vad kan vara en bättre present till dina barn än YSD Night Lighting Star Projector, en fjärrstyrd nattlampa som kan projicera start i rummets tak? Dess digitala LED-display är lämplig för dina ögon i mörker. Dess ljuseffekter och 360° roterande design gör den till det rätta valet för dina barns läggdags.

Den har också en timer som sträcker sig från fem minuter till 995 minuter. Du kan ladda denna projektor med en USB-kabel, även när den är igång. Denna projektor går i 13+ timmar med ett fulladdat batteri.

Amouhom stjärnprojektor

Amouhom Night Light Lamp Star Projector kan ge den perfekta sömnmiljön för ditt barns sömn. Den kan projicera i två färger, havsblått och skogsgrönt, för att projicera start i rummets tak. Den erbjuder olika ljuseffekter och dess 360° roterande design säkerställer maximal bekvämlighet.

Du kan ladda den här projektorn med USB, och när den är fulladdad kommer den att fungera i 13-14 timmar. Den har även en fjärrkontroll som du kan använda på 32 fots avstånd. Amouhom använder så många naturliga material som möjligt i sin tillverkningsprocess. Men de oundvikliga konstgjorda materialen är alla återvinningsbara.

Ecegeva Galaxy projektor

Låt ditt barn sova under stjärnhimlen med hjälp av Ecegeva Galaxy Projector. Dess ultra-HD-bildkvalitet garanterar en uppslukande upplevelse, medan dess vita brus låter dig sova lugnare. Den levereras med flera skivor för att projicera Månen, Vintergatan, Jorden och Månen och nebulosan.

Den lättanvända projektorn har ett 180°-justeringsområde för korrekt avståndsjustering enligt rummets storlek. Dessutom har den en automatisk tidtagningsfunktion som låter dig ställa in timern enligt ditt val.

Avslutar

Galaxy- eller stjärnprojektor är ett bra sätt att se till att dina barn får en avkopplande sömntid. Det behöver inte sägas att det också kommer att göra dem intresserade av rymden eller galaxen, vilket kan leda till att de vill bli rymdforskare eller astronauter när de växer upp.

Här är våra bästa val för galax- eller stjärnprojekt som du kanske vill skaffa till dina barns sovrum. Alla produkter är högt betygsatta, så du behöver inte oroa dig för kvaliteten. Bestäm bara vilka funktioner du vill ha och välj den som uppfyller dem.

Kolla också in de roliga läsapparna för barn och apparna för föräldrakontroll.