12 bästa Captcha-lösningstjänster/API:er för webbskrapning och automatisering

Captcha-lösningstjänster eller API:er är användbara för olika ändamål som webbskrapning, automatisering, marknadsföring, SEO och mer.

Om du någonsin har försökt logga in på någon webbplats ber de dig att ange några tecken som är slumpmässiga och svåra att läsa. Dessa tecken kallas CAPTCHA.

Med det växande behovet av artificiell intelligens är det viktigare för applikationsutvecklare att avgöra om en användare är en maskin eller en människa. Captchas är av olika slag, speciellt utformade för att avskräcka skadliga aktiviteter och skydda data.

Så du kan bli frustrerad när dina bots blockeras av captcha medan du skrapar webben.

Men vad händer om du fortfarande behöver utforska webben för skrapning, konkurrentforskning, etc.

Det är när du vill lägga till en captcha-lösningsfunktion till dina applikationer för att hjälpa till att kringgå begränsningar. Detta skulle behöva en captcha-lösningstjänst eller API för att slutföra denna uppgift för ditt användningsfall.

Låt oss förstå captchas, deras syften och några anständiga captcha-lösningstjänster för dina affärsbehov.

Vad menar du med Captcha?

CAPTCHA står för Completely Automated Public Turing Test to tell Computers and Humans Apart. Det är ett utmaning-svar-test som används för att avgöra om användaren är en bot eller en människa.

Detta är det enda sättet att upptäcka skadliga beteenden hos bots, blockera dem och skydda en webbplats från all skada när det gäller säkerhet och integritet. Captchas ger utmaningar som är svåra för en bot att lösa men lätta för människor att förstå på en sekund.

Exempel: Identifiera utsträckta bokstäver, upptäcka siffror med en mittlinje, klicka på ett specifikt område för att identifiera en viss bild, etc.

Vad är huvudsyftet med Captchas?

Huvudsyftet bakom captchas är att ställa frågor eller ge utmaningar som en bot inte kan slutföra men relativt en människa kan snabbt lösa. Målet bakom detta är att skydda applikationen från spam eller lösenordsdekryptering med hjälp av enkla tester.

Således används captchas för att upprätthålla omröstningarnas noggrannhet, förhindra biljettinflation, skydda mot falska kommentarer, begränsa registreringen för olika tjänster och mer.

Typer av Captchas

Du kan komma på olika typer av captchas när du loggar in på vilken webbplats som helst. Varje captcha har sin egen form och är lika fördelaktig för applikationsbehov. Låt oss se vad de är:

 • Textbaserade captchas
 • Bildbaserade captchas
 • Ljudbaserade captchas
 • Matematiska eller ordproblem
 • Logga in på sociala medier, till exempel genom att använda Google, LinkedIn eller Facebook.
 • ReCaptcha
 • Tidsbaserade captchas
 • Honungsburk
 • Osynlig ReCaptcha

Applikationer av Captchas

Captchas har olika applikationer för säkerhet, integritet och mer för att skydda din webbplats från alla typer av skada. Några av de områden där Captchas används inkluderar:

 • Förmildrande kommentarspam
 • Online omröstning
 • Webbregistrering
 • Boxbe
 • Skydda konfidentiell information på webbsidorna
 • Förhindra ordboksattacker
 • Smarta kort
 • Filtrera sms-spam
 • Förhindrar nätfiske
 • Förhindrar Sybil-attack
 • Förhindra VoIP-spam
 • Onlinespel
 • Förhindra robotar i sociala nätverk
 • Sökmotorrobotar
 • Avskräcka maskar och spam

Och mycket mer.

Vad är Captcha Solving Services?

Captchas-lösningstjänster eller API: er är mjukvarusystemen med teknologi för att lösa captchas antingen automatiskt eller av människor. Du behöver reCaptcha och surefire captcha för att knäcka alla captchas du behöver för webbskrapa med precision och enkelhet.

Captcha-lösningstjänster använder två olika metoder för att lösa captcha:

 • OCR-lösningar: I detta utförs captcha-lösningen automatiskt med hjälp av Optical Character Recognition-teknik.
 • Människobaserade lösningar: Här arbetar människor som captcha-lösare som ständigt är online. De utarbetar texterna och skickar tillbaka dem till dig.

För att använda captcha-lösningstjänster eller API:er måste du registrera dig i API:erna, integrera deras API i din applikation och skicka dina captchas för att få svaret i textformuläret.

Så låt oss gräva i flera captcha-lösningstjänster eller API:er för webbskrapning och automatisering.

2 Captcha

Skaffa en människodriven CAPTCHA-igenkänningstjänst med 2Captcha. Dess primära syfte är att lösa CAPTCHAs exakt och snabbt. Du kommer att få dess API för att automatisera CAPTCHA-lösningsprocessen och integrera den med din programvara för att få fler fördelar med 2Captcha-tjänsten.

Detta API är baserat på HTTP och stöder HTTP- och HTTPS-protokoll. Allt du behöver är att följa några enkla steg för att lösa CAPTCHA:

 • Skicka din CAPTCHA till 2Captchas server
 • Hämta uppgifts-ID
 • Starta en kontrollcykel för att få resultatet

2Captcha erbjuder hög noggrannhet till låga priser för dina CAPTCHA. Användningen är enkel och snabb; bara registrera dig själv först, implementera 2Captchas API i din applikation, skicka dina CAPTCHA och få ditt svar direkt i form av text.

Du hittar 2Captcha som den bästa tjänsteleverantören för reCAPTCHA. Betala bara för de lösta CAPTCHA utan att oroa dig för serverbelastningen. Dessutom får du ett anti-CAPTCHA-verktyg för att lösa reCAPTCHA v2. CAPTCHA-lösaren hjälper också till att kringgå CAPTCHA-verifieringen.

2Captcha stöder olika API-klienter för att lösa en CAPTCHA, inklusive PHP, JavaScript, Golang, C#, Java och Python. Oavsett om du har att göra med normal captcha, rotera captcha, reCAPTCHA v2, capy pussel, TikTok captcha, hCaptcha, FunCaptcha, etc., är 2Captcha det rätta alternativet för dig.

AnyCaptcha

Upplev den billigaste och snabbaste captcha-lösningstjänsten med AnyCaptchas automatiska captcha-lösare. Med dess enkla integrationsalternativ kan du snabbt integrera den med din programvara för att få de bästa resultaten på några sekunder.

AnyCaptcha kan lösa mer än 10 000 captchas varje minut med ett framgångsmedelvärde på 99,15 %. Det betyder att du får en drifttid på 99 % för din automatisering eller skrapning. Om du har en hög budget kan du anpassa din captcha.

Du kommer att få olika lösningar till marknadens lägsta pris, såsom reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, bild till text, Zalo Captcha, med mera. Den lägsta hastigheten som registrerats med denna tjänst är 0,1 s.

Få 30 trådar och obegränsade förfrågningar till ett startpris på $230/månad. Du kan välja veckostandard, veckopremie och månatlig premiumprissättning. Du kan också testa gratis genom att välja den lösning du vill ha, källa, ladda upp en bild och få exakta resultat precis framför dig.

CapSolver

Capsolvers automatiska captcha-lösare erbjuder den mest prisvärda och snabba captcha-lösningen. Du kan snabbt kombinera det med ditt program med hjälp av dess enkla integrationsalternativ för att uppnå bästa resultat på några sekunder.

Med en framgångsfrekvens på 99,15 % kan Capsolver svara på mer än 10 miljoner captchas varje minut. Detta innebär att din automatisering eller skrapa kommer att ha en drifttid på 99,99 %. Du kan köpa ett captcha-paket om du har en stor budget.

Till det lägsta priset på marknaden kan du få en mängd olika lösningar, inklusive reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, bild-till-text och mer. Med den här tjänsten är 0,1s den långsammaste hastigheten som någonsin uppmätts.

För att lösa en CAPTCHA stöder Capsolver ett antal API-klienter, inklusive PHP, JavaScript, Golang, C#, Java och Python. Capsolver är det bästa valet om du behöver lösa en captcha av något slag, inklusive standard captcha, rotate captcha, reCAPTCHA v2, Image captcha, Datadome captcha, Mtcaptcha, Geetest captcha, Kasada, Akamai, Cloudflare challenge, Cloudflare vändkors, Amazon Waf Captcha, hCaptcha, FunCaptcha, etc.

Genom att uppgradera dina personliga uppgifter kan du också få ett 0,10$ gratis provsaldo.

Döden av Captcha

Lös valfri CAPTCHA med hjälp av Death By Captcha. Implementera bara dess API, skicka dina CAPTCHAs och få resultatet i form av texter snabbt och enkelt. Denna tjänst är användarvänlig och lätt att använda.

Death By Captcha är ett hybridsystem som består av det avancerade OCR-systemet. Det tillhandahåller också ett 24/7 team av captcha-lösare. Den beräknade genomsnittliga svarstiden för normal text CAPTCHA är 9 sekunder, och noggrannheten är mer än 90 %.

Death By Captchas lättanvända API hjälper till att förbättra dess noggrannhet med de mest populära programmeringsspråken. Den stöder Antigate (Anti-Captcha) och DeCaptcher API, vilket gör migreringen så enkel och snabb som möjligt.

Dessutom får du lösningar för din applikation, såsom noCAPTCHA, reCAPTCHA eller mer API-stöd. För omedelbar aktivering och andra detaljer får du kontaktuppgifter. Death By Captcha är byggd för CAPTCHA, hCAPTCHA, ryska och kinesiska CAPTCHA på begäran, roliga CAPTCHA och skiftlägeskänsligt stöd.

Den här tjänsten stöder olika API-klienter, inklusive Java, Perl, iMacros, Python, PHP, C, .NET, C# och mer. Få de snabbaste rabatterna på Captcha-lösaren, och du kan också ta en gratis provperiod på 7 dagar för att förstå hur det fungerar och vilken noggrannhet du får.

BypassCaptcha

Få en dedikerad 24x7x365 professionell captcha-avkodningstjänst med BypassCaptcha. Den inkluderar LAMP-system, nätverkslösning och Ruby/JavaScript/Python/PHP/Perl/C/C#/C++ programmering. Du kan enkelt integrera BypassCaptcha i din applikation gratis.

Dessutom kan den lösa reCaptcha v2 och v3. Du behöver bara anropa API:t, skicka respektive parametrar och få resultaten inom några sekunder. Det är mycket viktigt att uppnå målet med BypassCaptcha. Du kommer att få självhjälpsverktyg, inklusive nyckeldetaljer, nyckelstatistik, överföringskrediter, senaste inlämningar, leverantörsstatistik och en meddelande om lågt saldo för att få veta dina användningsdetaljer.

Köp krediter enligt dina krav till ett startpris på $14. Prova det nu och automatisera dina captcha-lösningstjänster med dess API:er.

EndCaptcha

EndCaptcha är den enda lösningen för din Captcha med ett servicenivåavtal. Det kan lösa captchas på en genomsnittlig tid på 7 sekunder, och du kommer att uppleva hastigheten bokstavligen. Den har inte bara den snabbaste lösningshastigheten för din Captcha utan står också på marknaden med sin unika Slowness Insurance.

Till skillnad från andra tjänsteleverantörer har EndCaptcha också team för att se efter kvaliteten på arbetet. Den avkodar också skiftlägeskänsliga CAPTCHA:er på din begäran. Ingenjörer har designat ett tufft och toppmodernt system som alltid är redo att acceptera tiotals miljoner förfrågningar varje dag.

Det bästa med EndCaptcha är att om du inte är nöjd med tjänsten kan du be om full återbetalning. Med Avbrottsförsäkring och Slowness Insurance får du ersättning om EndCaptcha har misslyckats med att tillhandahålla kvantitet enligt kvalitetsstandarder.

Få 1000 gratis captcha-krediter och ha förstahandserfarenhet. Om du vill ha fler krediter kan du välja mellan olika prissättningsalternativ från $11,99 med fler captchas-krediter, ingen överbelastning och mer.

Bästa Captcha-lösaren

Förbi nästan alla typer av captchas, inklusive JavaScript captchas, med Best Captcha Solver. Den erbjuder lösningar för reCAPTCHA (v2, v3, invisible), hCaptcha, GeeTest, image captcha och FunCaptcha. Du får ett bibliotek för integration med din programvara, möjligheten att lösa utan webbläsare och ett lättviktigt API tillsammans med 24×7 och HTTPS-stöd.

Dessutom är det specialiserat inom området programmering, montering, API:er, OCR, nätverk och mer. Därför får du den billigaste och smidigaste captcha-lösningsupplevelsen med Best Captcha Solver.

Best Captcha Solver erbjuder 100 % mänskligt erkännande, så att teamet kan lösa dina önskemål inom några sekunder. Med enkel API-integrering i din programvara och uppdaterade trender med den senaste tekniken får du det du söker.

Få API-bibliotek och andra alternativ till ett startpris på 0,6 USD. Prova tjänsten själv och vet kvaliteten.

AZcaptcha

Behöver du captcha-automatisering för din webbplats eller programvara?

Prova AZcaptcha.

Det är ett automatiserat captcha-lösare API som erbjuder en mycket exakt och billig OCR-captcha-lösning. Den stöder reCaptcha v2 och v3 och kan enkelt lösa alla typer av captcha för alla applikationer.

AZcaptcha är den rätta lösningen som kommer till ett överkomligt pris. Med AZcaptcha kan du lösa alla typer av captcha snabbare utan att betala för varje captcha. Så dra ner på dina lösningskostnader och sluta slösa tid på långsamma captcha-lösningstjänster.

Implementera dessutom AZcaptchas API i din egen applikation och skicka dina captcha-bilder. AZcaptcha returnerar dina svar i textformat enkelt och snabbt. Det kan lösa tusentals captchas för populära plattformar. Den genomsnittliga lösningshastigheten för vanliga captchas är cirka 95 % och mer än 90 % för reCaptcha v2 och v3.

Skaffa AZcaptchas senaste version som du kan lägga till i ditt webbläsartillägg. Dess obegränsade captcha-lösningsplan börjar från $24,9/månad. Utnyttja 50 gratis captcha-lösare efter den lyckade registreringen.

Anti-captcha

Glöm webbläsaremulering och lita på den stabila captcha-lösningen – Anti-captcha. Dess förstklassiga infrastruktur och stora personalstyrka gör att du kan få mycket pålitlig och exakt service 24x7x365, vilket innebär att du kan förvänta dig en drifttid på 99,99 %.

Så här fungerar denna captcha-lösning:

1. Din applikation laddar upp en captcha till Anti-captcha-servern.

 • Det är enkelt att ladda upp med API-integrering i din applikation.
 • Få möjlighet till obegränsade uppladdningar samtidigt.
 • Den behandlar dina förfrågningar i en högre takt.

2. Anti-captcha tilldelar en arbetare till captcha.

3. Anti-captchas team skriver svaret och skickar tillbaka dem till din ansökan.

Anti-captcha stöder bildcaptchas, reCaptcha v2, reCaptcha v3, reCaptcha Enterprise v2/v3, hCaptcha, GeeTest, Arkose Labs och mer. Det är mycket exakt när det gäller att lösa JavaScript captchas.

Det finns inga återkommande avgifter och dolda avgifter. Betalningsalternativen ger dig flexibiliteten att betala per captcha. Andra prisalternativ börjar på $0,5/1000 bilder.

SolveCaptcha

Få enkla och snabba captcha-lösningstjänster för dina behov med SolveCaptcha. Den erbjuder ett lättintegrerat API för de vanligaste programmeringsspråken. Det är också lätt att implementera och lätt att starta, och dess genomsnittliga svarstid är mindre än 9 sekunder.

För att börja använda den mycket populära tjänsten måste du först registrera dig, implementera SolveCaptchas API i din applikation, skicka dina captchas och snabbt få ditt svar i form av text. Du får ett korrekt resultat till ett lågt pris för dina captchas.

SolveCaptcha stöder .NET, C#, C++, Java, Python, PHP och mer. API-klienterna låter dig automatisera captcha-igenkänningsprocessen. Det kan lösa normal captcha, text captcha, reCaptcha v2, reCaptcha Callback, reCaptcha Invisible v2, ClickCaptcha, reCaptcha v1, RotateCaptcha, FunCaptcha och mer.

Priset börjar på $0,5 för 1000 lösta captchas.

CAPTCHAs

CAPTCHAs är en av de mest exakta och snabbaste automatiserade API-tjänsteleverantörerna för captcha-igenkänning. Den stöder FunCaptcha, hCaptcha, reCaptcha v2, GeeTest, reCaptcha v3, reCaptcha Invisible, bild captchas, audio captchas och text captchas.

Tjänsten du får kan integreras helt med olika applikationer. CAPTCHA:s primära syfte är att tillhandahålla en stabil, kvalitativ och snabb service och tillhandahålla premiumsupport närhelst du behöver det. Upplev 99 % noggrannhetsförhållande på mer än tusentals captcha-typer.

APITrueCaptcha

Skaffa en SaaS-baserad lösning för att lösa dina Captchas med APITrueCaptcha. Dess API är designat för att leverera pålitliga och snabba lösningar för olika captchas. Du kan konfigurera programvaran och låta APITrueCaptcha enkelt hantera captcha-lösningsteknikerna.

Ladda upp din captcha, låt AI bearbeta captcha och få lösningen i textformat. Den stöder engelska bokstäver, siffror och specialtecken. Tillägg finns också tillgängliga för Firefox och Google Chrome för bättre användning.

Få 100 förfrågningar gratis per dag. Du kan betala ett specifikt belopp för fler captchas från $0,33. Inom sju dagar efter implementeringen kan du begära full återbetalning om du inte är nöjd med tjänsten.

Slutsats

Att använda captchas är mycket givande för webbskrapning och automatisering. Det beror på att när du väl väljer rätt tjänst för dina webbskrapningsbehov kan den förvandlas till en mer exakt och effektiv övning.

Captchas är dock av olika kvaliteter och slag. Ett captcha-lösande API kan vara bra på vanliga captchas men kanske inte bra på ReCaptcha. Välj därför alltid den bästa captcha-lösningstjänsten eller API:et enligt dina specifika behov.