11 gratis verktyg för interpunktionskontroll online för innehållsmarknadsförare

Spread the love

Hemligheten med att förbättra en framgångsrik blogg är förmågan att skriva magnetiska inlägg.

Det oemotståndliga innehållet har kraften att driva mer och mer trafik till det. Felfritt skrivande är avgörande för detta.

Skiljetecken som ofta verkar vara små kan förstöra hela ditt skrivande. Om du är en tillfällig författare kan det vara mycket svårt att skriva felfritt innehåll. Även vanliga skribenter begår ofta små skiljeteckenfel som kommatecken, semikolon, kolon osv.

Den olämpliga användningen av skiljetecken kan förändra meningen i en mening. Låt oss ta ett litet exempel. I det nedan nämnda fallet kan du förstå hur ett enda kommatecken ändrar innebörden.

Låt oss äta mamma!

Låt oss äta, mamma!

Men med hjälp av rätt skiljeteckenverktyg kan du undvika den här typen av fåniga misstag.

Hur påverkar skiljeteckenfel SEO?

Du skulle bli förvånad över att se att de flesta skribenter över hela världen inte ens bryr sig särskilt mycket om skiljetecken. Men detta har en långsiktig nackdel jämfört med innehåll skrivet utan några sådana misstag.

Om du överväger att skriva ditt exemplar utan misstag får du en konkurrensfördel.

Detta beror på att Google och andra sökmotorsökrobotar skannar innehåll för att fastställa dess kvalitet på innehållet. Om din blogg har fler stavfel, skiljetecken, etc. kommer de att ranka den lägre än liknande bitar men utan misstag.

Men det är fortfarande väldigt svårt att skriva felfritt innehåll.

Oroa dig inte; det finns många verktyg för interpunktionskontroll online som kan hjälpa dig att eliminera alla sådana misstag. Låt oss få en glimt av olika bra interpunktionskontrollverktyg som finns tillgängliga online.

  Hur man kontrollerar om ett tal är primtal i Python

Grammarly är en av de mest kända skrivapparna som är tillgängliga gratis. Det hjälper skribenter att skriva felfritt och effektivt.

Grammarly erbjuder också en gratis tjänst för interpunktionkontroll som du kan använda i deras mobil- och webbapp. Du måste skriva eller klistra in texten i den medföljande inmatningsrutan. Det här skiljeteckenverktyget understryker alla problem som finns i din text.

Den ger korrekta förslag som du kan ersätta din felaktiga text med. Här kan du också förbättra din kunskap om skiljetecken eftersom det ger användbara guider för att förstå skiljeteckenkonventioner.

Författare

Du kan också använda Writer som ditt kostnadsfria verktyg för interpunktionskontroll online. Det hjälper dig att korrigera olika skiljetecken, grammatik och stavfel.

En AI-driven avancerad skrivassistent stöder skribentens interpunktionskontroll. Detta skannar din text effektivt och markerar felen i den.

Du kan skriva in texten i det angivna utrymmet och korrigera de markerade felen enligt förslagen.

Ingefära

Gingers interpunktionskontroll låter dig förklara dina tankar med dina ord på bästa sätt. Med detta kan du förhindra att skiljeteckenfel förstör ditt innehåll.

Du kan använda Ginger gratis online och få det permanent som ett Chrome-tillägg. Den upptäcker effektivt skiljeteckenfel som kommatecken, semikolon, stavfel, etc.

Grammatikuppslag

Verktyget Grammar Lookup kan korrigera problem med grammatik, stil och skiljetecken. Du behöver bara klistra in innehållet i inmatningsrutan, så kommer det att markera orden med problem.

När du flyttar muspekaren över de markerade orden får du rätt alternativ för att ersätta felen. Det här verktyget stöder amerikansk och brittisk engelska. Detta är gratis att använda som ett verktyg.

  Förhandsgranska bilder och ändra EXIF-data med Photo Data Explorer

ProWritingAid

ProWritingAid är ett fantastiskt AI-drivet verktyg som hjälper dig att korrigera interpunktionsfel i ditt skrivande. Det gör att du kan förbättra din skrivstil och grammatik och få mer klarhet i ditt innehåll.

Det här verktyget kan kontrollera och korrigera olika typer av skiljetecken, såsom kommatecken, semikolon, kolon, apostrof och versaler. Den understryker de problematiska orden och ger förslag för att rätta till felen.

Detta är ett underbart verktyg för kreativa skribenter, studenter och affärsskribenter.

Trinka

Trinka hjälper dig att omedelbart korrigera dina skiljeteckenfel med sin AI-drivna assistent. Du kan tryggt skapa dokument, innehåll för marknadsföring och mer med detta interpunktionskontrollverktyg.

För att använda det här verktyget måste du registrera dig på Trinka och använda dess kostnadsfria onlineverktyg. Förutom skiljetecken hjälper det dig att korrigera grammatik-, stil- och stavfel. Du kan använda detta verktyg utan kostnad.

Editpad

Prova Editpad för dina behov av interpunktionskontroll och spara mycket tid som du annars behöver för redigering. Det hjälper dig att rätta skiljeteckenfel och kontrollerar ditt innehåll för grammatik, stavning, ordförråd och mer.

Dess enkla gränssnitt låter dig klistra in din text i inmatningsrutan. Det upptäcker fel omedelbart och hjälper dig att förbättra ditt innehåll.

SEO Tools Center

Detta är ett annat enkelt och lättanvänt verktyg för interpunktionskontroll från SEO Tools Center. Det hjälper dig att göra ditt skrivande mer effektivt och imponerande genom att följa alla skiljeteckenregler.

Det är ett gratis verktyg som du kan använda online. Du behöver helt enkelt klistra in innehållet i det angivna utrymmet. Den kontrollerar innehållet för grammatik och skiljeteckenfel och markerar misstagen. Du kan ersätta de felaktiga orden med rätt alternativ direkt.

  Hur man ställer in Odoo Business Suite på Ubuntu Server

Ungt träd

Hitta skiljeteckenfel i ditt innehåll direkt med Sapling. Dess interpunktionskontrollverktyg fungerar utmärkt online och säkerställer att alla interpunktionselement är på plats.

Sapling stöder även interpunktionskontroll på flera språk. Den stöder språk som engelska, holländska, italienska, portugisiska, franska och andra.

Grammatikkontroll

Grammar Checker presenterar ett gratis verktyg för interpunktionskontroll som du kan använda för att korrigera dina interpunktionsfel.

Du behöver bara klistra in din text i den medföljande inmatningsrutan. Den belyser alla grammatik, skiljetecken och stavfel, tillsammans med korrigeringsförslag.

Stavnings kontroll

Stavningskontroll kan fungera som din dagliga assistent för dina dagliga innehållsförbättringsbehov. Det kan omedelbart hjälpa dig att hitta alla skiljeteckenfel och åtgärda dem snabbt.

Klistra bara in texten i inmatningsrutan, så markeras felen omedelbart. Det kan också i hög grad hjälpa dig att förbättra din skrivstil.

Slutord

Det här är några bra verktyg för interpunktionskontroll som kan hjälpa dig att utveckla övertygande innehåll för olika ändamål. Prova någon av dessa, och du kommer att uppleva en skillnad i ditt skrivande.

Du kanske också vill utforska professionella skrivverktyg för varje bloggare och copywriter.