11 bästa korrekturverktyg för snabba godkännanden och feedback

Oavsett hur erfaret ett kreativt team är, kan det ibland bli ansträngande att arbeta med ett projekt för att leverera bästa möjliga resultat.

Den ständiga spårningen av information som finns i massor av e-post/meddelanden i kombination med feedback- och godkännandeprocesser är tidskrävande. Det är där online korrekturverktyg kan vara en räddare.

Sådana verktyg gör granskningen enkel och hjälper dig att fokusera mer på den kreativa processen. Från och med nu finns det många online korrekturverktyg där ute. I den här artikeln har vi sammanställt några av de bästa korrekturverktygen för snabba godkännanden och feedback.

Vad är korrekturprogramvara?

Korrekturmjukvara, även känd som programvara för granskning och godkännande, är ett verktyg som möjliggör problemfri delning av digitala tillgångar och insamling av feedback.

Denna metod har fått erkännande som ett enklare, mer effektivt sätt att hantera gransknings- och godkännandeprocesser över typiska metoder som post, utskrifter, etc.

Det beror på att ett korrekturverktyg använder centraliserad feedback på projekt, vilket resulterar i mer exakta och effektiva samarbeten.

Fördelar med att använda korrekturverktyg

Det finns flera fördelar med att använda online korrekturprogram. Här är några av dem:

 • Det ger teammedlemmar möjlighet att se, jämföra eller kommentera bevis var som helst och när som helst.
 • Ett korrekturverktyg online hjälper till att föra all feedback och godkännanden till en central plats, vilket eliminerar behovet av att söka igenom en fullproppad brevlåda.
 • Genom att skicka automatiska påminnelser hjälper det annonsmaterial att hålla deadline.
 • Det höjer den övergripande projektkvaliteten eftersom onlinekorrekturens transparenta återkopplingssystem drastiskt minskar risken för fel.
 • Ett korrekturverktyg minskar projektkostnader och tid genom att säkerställa ett effektivt arbetsflöde för godkännande.

Hur fungerar ett korrekturverktyg?

Ett korrekturverktyg fungerar systematiskt. Först laddar användare upp sitt innehåll – oavsett om det är en PDF, webbsida eller vad som helst – till en säker server. Sedan delar de det med samarbetspartners och tilldelar dem specifika roller, inklusive granskarnas.

Efter att granskarna har ställts in och beviset har genererats, får varje gruppmedlem en varning och kan komma åt beviset. Från den tidpunkten och framåt kan granskare börja samarbeta genom att kommentera, svara och markera vissa delar av innehållet och ge tydlig feedback.

Korrekturmjukvaran meddelar alla teammedlemmar om varje ny kommentar och eventuella beslut som fattas på korrekturet. Annonsmaterial kan skapa nya versioner och jämföra dem med tidigare versioner så att teammedlemmar kan bekräfta om alla nödvändiga ändringar har gjorts eller inte.

Funktioner att leta efter när du väljer ett korrekturprogram

Det finns massor av online korrekturverktyg tillgängliga på marknaden idag, var och en hävdar att de är de mest effektiva. Men innan du väljer ett specifikt korrekturverktyg bör du kolla om det har följande funktioner:

 • Stöder alla befintliga filtyper
 • Har anpassningsbara e-postmallar
 • Erbjuder live webbgranskning
 • Det låter användare jämföra nya versioner av bevis med sina äldre versioner
 • Tillåter obegränsade användare
 • Ger alternativ för massor av tredjepartsintegrationer
 • Det kommer till en budgetvänlig prissättning

Som vi nämnde tidigare, gör korrekturverktygen granskningsprocessen mycket enklare och hjälper till att bevara dina kreativa juicer. Här är några av de bästa korrekturverktygen online att gå efter.

Filestage

Filestage är en online korrekturprogramvara som ger marknadsföringsteam möjlighet att bättre hantera sina digitala projekt och samla in feedback. Det låter användare dela, diskutera och godkänna sina filer i verktyget.

Verktyget automatiserar den kreativa korrekturprocessen och ger marknadsföringsteam mer tid att få projekt gjorda inom deadlines.

Några av nyckelfunktionerna i Filestage inkluderar obegränsade versioner, obegränsade filer, påminnelser om förfallodatum, tidsstämplar, kommentarer, kommentarer, att göra-listor, många integrationer, etc.

Dessutom hjälper Filestage användare att jämföra två projektversioner sida vid sida, vilket ökar bekvämligheten med att kontrollera kommentarerna och bevittna förändringarna.

Filestage har årliga och månatliga planer som börjar på $19/plats/månad respektive $24/plats/månad.

PageProof

PageProof är ett korrekturverktyg online som eliminerar besväret med att granska och godkänna ett projekt. Det effektiviserar all din feedback. Så du behöver inte ta itu med de långa spåren av e-postmeddelanden längre.

Det här verktyget är känt för sin robusta säkerhet, eftersom det använder treskiktskryptering för sina online korrektur- och godkännandeprocesser. De viktigaste funktionerna i programvaran är enkla markeringsverktyg, smarta jämförelsebevis, genomgång, sömlösa integrationer och så vidare.

För närvarande är PageProof gratis för granskare, medan teamplaner börjar från $199/månad.

GoProof

GoProof från Oppolis är en molnbaserad korrekturprogramvara som hjälper team att hantera kunder, jobb, projekt, etc., allt på ett ställe.

Denna korrekturlösning gör att administratörer enkelt kan tilldela en viss jobbroll till varje medarbetare. Det möjliggör också snabb provdelning med kunder, vilket förbättrar arbetsflödet över en byrå.

GoProof är utrustad med en uppsjö av praktiska funktioner, inklusive dataimport/export, omnämnanden, varningar, trafikkryptering, anpassade mallar, integrationer, obegränsat antal medarbetare, separat teamskapande för segregerad granskning och mer.

GoProofs unika tillägg gör det också möjligt att dela bevis och samla in feedback utan att lämna Adobe Creative Cloud-applikationer.

För närvarande erbjuder GoProof skiktade fleranvändarlicenser med priser beroende på antalet avsändare som krävs för kreativa bevis. Recensenter kan dock använda verktyget gratis.

zipboard

zipBoard är en perfekt lösning för att få flera intressenter att granska webbplatser, filer, dokument och mer på ett ställe. Eftersom team kan kommunicera feedback från sina intressenter problemfritt, förbättras deras arbetsflöde.

zipBoard låter kreativa team ta skärmdumpar, kommentera och samarbeta bättre, vilket ger en sömlös visuell buggspårningsupplevelse.

zipBoard erbjuder många användbara funktioner till sina användare, inklusive buggspårning, ett inlämnat uppmärkningsverktyg, anteckningar, en inbäddningsbar widget, obegränsade kommentarer/uppgifter, faser, meddelanden, integrationer, en öppen färdplan, etc.

För närvarande börjar zipBoards prissättning på bara $99/månad.

Ziflow

Ziflow är ett korrekturverktyg online som låter kreativa team få feedback och leverera projekt inom deadlines. Intressant nog har det här verktyget stöd för 1200+ typer av kreativa tillgångar. Genom att automatisera alla dina kreativa arbetsflödessteg förbättrar Ziflow ett teams resultat.

Medan verktygets kommentarsfunktion är förstklassig, har den fler funktioner i ärmarna. Dessa inkluderar rika diskussionstrådar, arbetsflödesmallar, avancerade uppmärkningsverktyg, förenklad versionshantering, AutoCompare, integrationer, etc.

Ziflow har för närvarande en gratis för alltid-plan för personligt bruk. För byråer börjar deras prissättning på $40/plats/månad.

Snabb granskare

Quick Reviewer gör det problemfritt för annonsmaterial att få feedback och godkännanden för sina projekt. Detta molnbaserade verktyg använder färgkodning för enkel åtskillnad av granskare.

Genom att effektivisera kreativt arbetsflöde hjälper Quick Reviewer team att enkelt förstå vad intressenterna vill ha av annonsmaterialet. Detta eliminerar all onödig förvirring och säkerställer kvaliteten på projektet.

Quick Reviewers mest användbara funktioner är varningar, uppladdning av flera revisioner, en delad skärm för att jämföra tidigare versioner, integrationer, anpassade e-postmeddelanden, anpassade statusar för arbetsflöden och så vidare.

Från och med nu har Quick Reviewer en gratis för evigt plan med begränsade funktioner. För fler funktioner kan användare välja en av sina premiumplaner från bara $29/månad.

GoVisually

GoVisually förenklar gransknings- och godkännandeprocesserna för projekt så att marknadsföringsteam kan slutföra dem snabbare.

Det är en enda, fokuserad arbetsyta för alla projekt och feedback. Så du behöver inte hantera de långa, irriterande e-postspåren manuellt. Genom att använda delbara länkar underlättar GoVisually granskningsprocessen även för kunder.

Dessutom erbjuder detta verktyg flera funktioner som gör GoVisually till ett bra alternativ att gå efter. Dessa delar med obegränsat antal granskare, kommentarer, privata kommentarer för team, integrationer, anpassad webb- och e-postvarumärke, fullständig versionskontroll och många fler.

För närvarande erbjuder GoVisually års- och månadsplaner som börjar på endast $20/månad respektive $25/månad.

ReviewStudio

ReviewStudio hjälper kreativa team att få kristallklar feedback och smidiga godkännanden för alla sina projekt med lätthet.

Genom att ge utrymme för effektiv kommunikation säkerställer ReviewStudio att alla som är involverade i ett projekt är på samma sida. Det förenklar kreativt samarbete genom att effektivisera arbetsflöden.

Nyckelfunktioner i ReviewStudio inkluderar uppgiftshantering, jämförelseläge, kommentarstrådar, exakta uppmärkningsverktyg, flexibla granskningsinställningar, obegränsad versionshantering, användarspecifik synlighet, automatiserade påminnelser, anpassade integrationer, etc.

ReviewStudios prissättning börjar på $20/månad och $24/månad för årliga respektive månadsplaner.

Approval Studio

Approval Studio strävar efter att göra ditt granskningsarbetsflöde snabbare och mer effektivt. Verktyget är utrustat med fyra jämförelselägen. Dessutom finns det en skillnadssökare som gör det möjligt för annonsörer att spåra växlingar i varje ny version och leverera felfria projekt till kunder.

Dessutom kan varje teammedlem välja sitt föredragna språk bland de sju tillgängliga språken så att språkbarriären aldrig hindrar den kreativa processen.

Tredjepartsintegrationer, extern granskning, en streckkodsläsare, en linjal på skärmen, uppgiftstilldelningar, projekthistorik, etc., är några av nyckelfunktionerna i Approval Studio.

För närvarande startar Approval Studios prissättning från bara $9/användare/månad.

WebProof

WebProof är en online korrekturmjukvara utformad för att göra samarbete mellan byråer och projektgranskning enklare. Det säkerställer smidig kommunikation mellan samarbetsorgan.

Eftersom detta verktyg hjälper marknadsföringsteam att eliminera eventuella komplikationer från deras arbetsflöde, minskar naturligtvis projektkostnaderna och tiden. Med hjälp av WebProof kan team dela sina projekt med kunderna direkt så att de omedelbart kan godkänna dem eller ge feedback på sidan om det behövs.

De viktigaste funktionerna i WebProof inkluderar kommentarsverktyg, ritruteverktyg, revisionshistorik, filbilaga, webbläsare, omedelbar avisering, översättning, eagle eye-projektvy, många integrationer, etc.

Denna korrekturprogramvara har tre paket, nämligen Pageflip, Enterprise och Platinum, till varierande priser. Dessutom kan användare boka en demo innan de bestämmer sig för att köpa den eller inte.

Pastell

Pastel är ett robust online korrekturverktyg som gör det möjligt för marknadsföringsteam att granska och godkänna marknadsföringsmaterial snabbare. Pastels delbara länkar för alla på samma sida och tillåter intressenter att granska och kommentera digitala marknadsföringstillgångar.

Oavsett om det är en livewebbplats, PDF eller bildtillgång – verktyget ger plats för effektivt samarbete kring all marknadsföringsmaterial.

Pastels huvudfunktioner är obegränsat antal gäster, kommentarer i realtid, visuell feedback, bildbilagor, feedbacketiketter, ändringar av kopia med ett klick och så vidare.

Pastel har en gratis för evigt plan för enskilda användare med begränsade funktioner. Betalda planer börjar från $24/månad och framåt.

Slutord

Nu när du känner till dessa bästa korrekturverktyg för snabba godkännanden och feedback, vad hindrar dig? Identifiera dina specifika behov och hänvisa till vår artikel för att välja det verktyg som fungerar bäst för dig.

Nu kan du läsa om de bästa projektledningsverktygen.