11 bästa kontorsstolar att arbeta hemifrån i komfort

För oss har de senaste tre åren varit svåra; att leva under en pandemi var inte enkelt. Under dessa år hände många saker, vilket ledde till många förändringar i vårt sätt att leva.

Distansarbete, ofta känt som att arbeta hemifrån, var en av de betydande förändringarna. Även om detta var fördelaktigt för många, förr eller senare, insåg många människor att det hade en betydande effekt på deras hälsa och produktivitet. De främsta utmaningarna med WFH-kultur är obehag i ryggen och låg produktivitet.

Till en början verkar det inte vara problematiskt att arbeta i 8 till 10 timmar när du sitter på en vanlig stol. Det kommer dock inte att ta dig lång tid att inse att din hälsa har försämrats avsevärt, vilket påverkar din produktivitet negativt. Detta är farligt för både dig och ditt företag.

Jag går igenom en lista över kontorsstolar för ditt hemmakontor i den här artikeln. Men om du fortfarande är fast besluten att arbeta i din vanliga stol, kanske du vill titta på några av anledningarna till att du inte bör spendera mycket tid på en vanlig stol.

Dessutom kommer vi att titta på hur kontorsstolar tillverkas med din komfort och hälsa som högsta prioritet. Du kommer snabbt att inse att detta är en värd investering. Du kommer inte att uppleva detta i en vanlig stol. Överväg att investera i hälsa och produktivitet.

Hur mycket skada gör arbetet på din vanliga stol för din hälsa?

Vi måste erkänna att arbetet tar upp hälften av våra liv. Dessutom försummar vi ofta de stress- och hälsoproblem som våra kroppar upplever under denna process. Dessutom lägger de flesta av oss långa pass framför våra datorer. Vi lär oss snabbt att vår dåliga hållning är grundorsaken till våra ryggproblem.

Det är fel på den billiga eller vanliga stolen vi sitter på när vi arbetar. Det finns olika stolsdesigner, allt från de mest enkla, prisvärda till chefsstolar, som är mer skadliga än du kanske tror. Här är några designmisstag som leder till problem.

 • Brist på sätesstoppning: Dina nedre ryggskivor kommer snabbt att uppleva spänningar och obehag om sätet inte är tillräckligt dämpat. Vilket, om du arbetar långa dagar, är riktigt farligt.
 • Otillräckligt ryggstöd: Du bör vara medveten om att ryggstöd är en myt om du letar efter ett billigare stolalternativ. Nedre ryggstöd är vanligtvis inte tillgängligt i vanliga stolar eftersom de vanligtvis finns i två delar: sitsen och det övre ryggstödet.
 • De fasta ryggstöden, som begränsar din förmåga att röra ryggen eller göra förändringar och är en av de främsta orsakerna till ryggsmärtor
 • Brist på höjdjustering är en annan frekvent faktor vid ryggsmärtor; för att förhindra att du böjar eller sträcker dig måste du kunna ändra höjden på din sits.
 • Du kan inte vara produktiv när du mår dåligt. Din produktivitet kommer att hindras av belastningen på din rygg och spänningen i ditt huvud. Både du och företaget du arbetar för kommer att drabbas av detta.

  Här är ett urval av kontorsstolar som förhindrar rygg- och nackproblem och som också passar bra med ditt hemmakontor.

  Yaheetech Vita skrivbordsstolar

  Yeheeteh White Skrivbordsstolar, det första objektet på listan, inkluderar modernt PU-läder, armstöd och hjul. Det första du kommer att lägga märke till är det moderna utseendet, som kommer att passa bra med din arbetsyta. Dessutom är sätena och ryggstöden konstruerade av slitstarkt gjutet skum och premium PU-läder med solida sömmar. På grund av dessa egenskaper kommer dina nedre skivor och rygg att uppleva mindre tryck.

  Stolens mått är 24 ”D x 21,7” B x 40,6 ”H. Dessutom har stolen en justerbar höjd som sträcker sig från 88,5 cm (35 tum) till 103 cm (40,6 tum). Den brusreducerande mjuka 360-gradersrotationen är en annan funktion. Detta indikerar att stolen tyst kan flyttas åt flera håll.

  Denna hållbara och stilrena stol kommer i 6 olika färgalternativ. Slutligen kommer stolens stilrena utseende definitivt att komplettera din arbetsyta.

  Executive Office-stol med hög rygg

  Executive Office Chair med hög rygg har ett bossigt utseende och är idealisk för personer som arbetar långa dagar. Det första du kommer att märka är att stolen är klädd i limmad läder, som är resistent mot fläckar, flagning och sprickbildning. Stolens dubbla vadderade sittdyna, integrerade svankstöd, uppfällbara armstöd och mycket vadderade nackstöd är några av dess andra anmärkningsvärda egenskaper.

  Din komfort kommer att tas om hand, och ovanstående egenskaper kommer successivt att öka din produktivitet. Stolen är 29,9 ”D x 26” B x 48 ”H i storlek. Det inbyggda svankstödet var en egenskap som väckte min uppmärksamhet. Stolens ländrygg kan blåsas upp med hjälp av krockkudden för att ge dig tillräckligt stöd.

  Dessutom kan stolens höjd ändras, liksom stolens förmåga att vagga fram och tillbaka tyst. När det gäller färgalternativ kan stolen köpas i svart eller brun. Slutligen lovar företaget total kundnöjdhet, vilket framgår av granskningsdelen.

  KERDOM Kontorsstol med 3-D armstöd

  KERDOM kontorsstol med 3D-armstöd är utmärkt för personer som jobbar långa timmar och gillar spel eller streaming. Denna stol ger dig ett modernt utseende samtidigt som du behåller din komfort. Stolen har ett perfekt svankstödssystem och fyra stödpunkter för huvud, rygg, rumpa och händer.

  Stål av industrikvalitet, exakta kullager och långvariga stolhjul i polyuretan utgör stolens hjul. Därför behöver du inte oroa dig för buller eller repor på din matta eller golv. Högkvalitativa, bekväma säten ser till att du kan arbeta kontinuerligt utan att bli trött. Den har justerbara armstöd som kan tas av och återmonteras efter behov.

  Stolen är relativt enkel att montera och har följande mått: 20 “D x 10″ B x 20” H. Vad gäller färgalternativ finns stolen i svart och vitt. Slutligen, om du arbetar långa timmar, kommer den dynamiska strukturen i denna stol att ta hand om dig tillbaka.

  Balmstar Kontorsstol

  Balmstar kontorsstol har ett enkelt, modernt utseende. Låt dig inte luras av stolens enkla utseende; den har många stödpunkter som rygg, höft och hand. Dessutom har den dubbelt svankstöd och ett ventilerande, bekvämt mesh i mitten av ryggen. Vilket kommer att minska belastningen på din rygg och samtidigt ge dig en bekväm hållning.

  Dessutom inkluderar stolen en 3D-arbetsstol i luftnät som är hudvänlig och fläckbeständig – en tjock sittdyna för kontorsstolar som är elastisk och andas. Stolens andningsbara design, som kommer att hålla dig från att svettas om du arbetar långa timmar, är en av dess främsta försäljningsargument.

  Stolen är 25,2 ”D x 26,4” B x 35,5 ”H i storlek. Stolen kommer i en mycket överkomlig prisklass och finns i tre färgalternativ. Så om du har en stram budget kan du behålla detta som ett av alternativen.

  Nouhaus Ergo3D Ergonomisk kontorsstol

  En av de mest premiumsäten på vår lista är Nouhaus Ergo3D Ergonomic Office Chair. Håll ut innan du bestämmer dig för att titta på priset; det finns mycket företaget har att erbjuda. Företaget tillhandahåller några enastående funktioner för att leva upp till prisintervallet.

  Stolen har ett 4D-justerbart armstöd och ländryggssystem, ElastoMesh, en 135-graders rygglutning, en mjuk hydralyft och dubbla hjul eftersom din komfort är din högsta prioritet.

  Stolens ElastoMesh har en design som andas för att bevara luftflödet och undvika svettningar. För en effektiv passform för din kropp kan de justerbara 4D-armstöden röra sig framåt, bakåt, uppåt, nedåt, från sida till sida och rotera. Nackstödet kan även justeras upp och ner.

  Stolens mått är 16,3 ”D x 27,95” B x 44,09 ”H. Stolen kommer i fyra färgalternativ. Sist men inte minst har den fått ett enastående utseende och känsla, som tar hand om din hållning och ger dig en bekväm hållning.

  GABRYLLY kontorsstol i mesh

  GABRYLLY Ergonomic Mesh Office Chair kommer med ett estetiskt utseende. Det kommer att passa in i miljön, oavsett om du arbetar hemifrån eller på kontoret. Stolens design förbättrar komforten för den som använder den genom att ge stöd vid huvud, rygg, höfter och armar. Mesh säten och ryggar bibehåller luftcirkulationen för ytterligare bekvämlighet. Dessa är några anmärkningsvärda egenskaper.

  Även om det är en annan dyr stol på listan ger tillverkaren 5 års garanti, vilket låter som en bra affär. Stolen finns i två färger och är 22 ”D x 25,2” B x 45,3 ”H.

  Sist men inte minst kan stolen beskrivas som en mångsidig del som kan användas för olika uppgifter. Dess andningsbara design är också ett stort plus.

  Mimoglad Kontorsstol

  Kontorsstolen Mimoglad har ett ryggstöd som är ergonomiskt utformat för att matcha den mänskliga ryggradens kurva. Med det justerbara svankstödet får din rygg utmärkt stöd från stolen. Så stolen har dig täckt vad gäller komfort.

  De naturliga skumsätena, som anpassar sig efter höfttrycket, var en annan viktig aspekt som väckte min uppmärksamhet. Ytterligare typiska egenskaper inkluderar justerbart svankstöd, högkvalitativt andningsbart polyesternät, justerbara nackstöd och armstöd och tysta 360-hjul.

  Stolens mått är 35 ”D x 35” B x 40 ”H. Detta är en budgetvänlig kontorsstol som kommer att passa din arbetsyta och uppfylla sitt syfte med komfort och produktivitet.

  Autonoma ErgoChair Pro

  Autonomous ErgoChair Pro är en stol skapad genom att kombinera teknik och konst. Varje komponent i stolen har noggrant utarbetats för att minska ryggbesvär, öka komforten och öka produktiviteten. Stolen har fem låskonfigurationer, var och en avsedd att stödja din ländrygg och bibehålla stabiliteten i din ryggrad.

  Stolens nackstöd, ryggstöd, armstöd och sitslutning är alla justerbara. Den tjänar utmärkt till syftet att öka cirkulationen, minska känslan, bekämpa trötthet, minska ryggsmärtor och korrigera din hållning. Den har också fått BIFMA-certifiering för säkerhet och hållbarhet, vilket gör den till en långvarig investering.

  Stolens mått är 29″ L x 29″ B x 46″ – 50″ H. Med tanke på dess egenskaper kan den här stolen kosta dig några stora pengar. Dessutom finns det möjligheter till EMI-betalningar eller massbeställningar. Vi får inte glömma att denna produkt skapades med smart ingenjörskonst, och recensioner visar att den uppfyllde eller överträffade förväntningarna.

  Hbada skrivbordsstol för hemmakontor

  Om du inte letar efter stora skrymmande stolar är Hbada skrivbordsstol för hemmakontor det bästa valet. Den levereras med armstöd som kan fällas upp och skjutas in skrivbordsstolen under skrivbordet när den inte används. Den har ett S-format ryggstöd som stödjer din ryggrad för att säkerställa komfort. Kudden som används är flexibel och andas för att ge komfort och luftflöde.

  Stolens mått är 19,7 ”D x 19,7” B x 21,3 ”H. Den finns i tre olika färgvariationer. Slutligen bör du titta på den här stolen om du vill ha stil och användbarhet till ett överkomligt pris.

  TfficeTingco Kontorsstol

  TfficeTingco Kontorsstol är ett idealiskt alternativ för dig som gillar spel eller jobbar långa pass. Det är ytterligare en enkel stol som tjänar syftet med andra stolar på listan. Stolen har ett stort justerbart nackstöd, 90-130 graders synkrot lutning med låsande lutning, justeringssystem justering stolhöjd, svankstöd, 3D armstöd, och många fler.

  Stolens mått är 26 ”D x 25” B x 47 ”H. Stolen är enkel att montera och levereras med en BIFMA-certifierad robust arbetsstol som uppfyller kraven på hållbarhet och stabilitet. Stolen finns endast i en färg, dvs svart, och dess bekväma nackstöd är alltid ett plus.

  KERDOM Ergonomisk kontorsstol

  KERDOM Ergonomic Office Chair är en mindre rejäl variant av KERDOM-stolen med de 3D-armstöd vi tidigare sett. Ett fläckfritt och modernt utseende ger användaren alla funktioner som krävs för att säkerställa deras komfort. Det är enklare att minska trycket och tröttheten på denna stol.

  Mesh-kontorsstolen har uppfällbara eller nedfällbara vadderade armstöd som är justerbara. Den tar mindre plats och är enkel att förvara. Dess dimensioner är 21 ”D x 10” B x 21 ”H, och den kommer till ett fickvänligt pris.

  Slutsats

  Med det sagt har vi nått slutet av artikeln. Jag hoppas att du nu ser fördelarna med en kvalitetskontorsstol. Kostnaderna som nämns ovan kan vara låga eller höga beroende på utbud och efterfrågan, vilket är en sak vi måste vara medvetna om. Slutligen vill jag uttrycka min uppskattning till min kontorsstol för att ha gett stöd när jag skrev den här artikeln.

  Om du är en gamer kan du titta på dessa coola spelstolar.