10 bästa husdjurskameror för att hålla reda på din lurviga vän

Spread the love

Husdjur anses ofta vara en förlängning av vår familj, och som sådan vill vi göra allt vi kan för att säkerställa deras välbefinnande.

Men så mycket som vi skulle vilja vara med våra husdjur hela tiden, är verkligheten att det inte alltid är möjligt.

Av arbete eller andra skäl kan vi behöva lämna våra älskade husdjur hemma under en längre period. I sådana fall är det viktigt att ha ett sätt att övervaka husdjuren och se till att de är säkra och lyckliga.

Det är här husdjurskameror kommer in. Husdjurskameror gör att vi kan titta på lurviga vänner hemifrån.

Med en husdjurskamera kan vi när som helst kolla in våra husdjur, se vad de håller på med och se till att de inte hamnar i problem. Det ger oss sinnesfrid och säkerställer att våra husdjur är säkra, glada och väl omhändertagna även när vi inte är fysiskt närvarande.

Varför är en husdjurskamera användbar?

Har du någonsin undrat vad din lurviga vän gör när du är borta? Eller har du någonsin känt dig skyldig över att ha lämnat dem ensamma för länge? Nåväl, oroa dig inte längre! En husdjurskamera är lösningen du har letat efter.

Med en husdjurskamera kan du enkelt övervaka ditt husdjurs aktiviteter när du är borta. Med smarttelefonen eller surfplattan kan du komma åt dem var som helst och när som helst, och du kan se dem leka, sova och interagera med sina leksaker eller andra husdjur i realtid.

Dessutom erbjuder vissa kameror tvåvägs ljud- och godisautomater, så att du kan kommunicera med ditt husdjur och belöna dem för gott beteende.

Men det handlar inte bara om att hålla ett öga på ditt husdjur. En husdjurskamera kan också hjälpa dig att upptäcka ovanligt beteende eller tecken på nöd. Detta gör att du kan agera snabbt och förhindra eventuella problem. Även när du inte är närvarande, med en husdjurskamera, vet du att ditt husdjur är säkert och lyckligt kan ge dig sinnesfrid.

  Hur du stoppar ditt Google Home från att spela in alla dina konversationer

Läs också: Bästa husdjursspårare för att övervaka ditt husdjurs plats

Låt oss kolla in några bästa husdjurskameror för att hålla reda på din lurviga vän.

WOPET smart husdjurskamera

WOPET Smart Pet Camera är en innovativ enhet som tillåter husdjursägare att interagera med sina husdjur även när de är borta från hemmet.

Enheten har en högkvalitativ kamera med mörkerseende, vilket ger djurägare övervakning dygnet runt även i svagt ljus. Den har också ett tvåvägsljudsystem som låter husdjursägare prata, lyssna och belöna sina husdjur med sina favoritsnacks.

WOPET Smart Pet Camera kan enkelt ställas in genom att ansluta den till ett eluttag och ansluta den till ett Wi-Fi-hemnätverk. Det fungerar bäst med godsaker som är 0,24-0,6″ (6-15 mm) i storlek och på en 2,4GHz-frekvens. Den levereras med ett 24-timmars professionellt servicecenter och 365 dagars teknisk support.

SKYMEE Owl Robot

Owl Robot från SKYMEE är en fjärrstyrd enhet som spårar och interagerar med ditt husdjur för roliga kurragömma-spel. Infraröd avkänning kan utlösa flera handlingslägen för att göra ditt husdjur mer aktivt. Roboten har en 1080p Full HD-kamera med mörkerseende och 4x zoom, så att du kan se ditt husdjur i alla ljus.

Du kan styra Owl Robot via en app. Den har också PIR-detektion och TF-inspelning, vilket möjliggör automatisk reaktion och videoinspelning. Den är designad för daglig användning i upp till 8 timmar och kan anslutas via 2 lägen, inklusive AP-läge för användning utan nätverk.

Enabot Home Security Pet Camera

Enabot erbjuder en rörlig säkerhetskamera med 360-gradersvy med trådlösa funktioner och app-fjärrkontrollteknik. EBO-roboten ger Auto-Cruise och Fixed-Point-säkerhet, vilket säkerställer 24/7-säkerhet. Den innehåller också en smart husdjurskamera som uppnår HD-nattseende och kan fungera som en söt lekkamrat för husdjur eller barn.

EBO-appen stöder användning av flera användare och lagrar all data på ett SD-kort. Appen är kompatibel med iOS och Android versioner 10.0 och 5.0 och senare. Enabot ger ett års garanti och kundtjänst kommer att svara inom 24 timmar.

  En detaljerad jämförelse av populära Bi-verktyg: Cognos vs. Tablå

YI 4st säkerhetshemkamera

YI 4pc Security Home Camera är en smart kamera med 24/7 full HD-inspelning, förbättrat mörkerseende och tvåvägsljud. Den har ett valfritt 24/7 professionellt videolarmsystem som använder vision AI och professionella övervakningstjänster.

Kameran har uppgraderat smarta AI-detektioner och kan skilja mellan människor, fordon och djur.

YI Home-appen ger mobil åtkomst, flexibla hemma/borta-lägen och möjligheten att dela kameran med upp till 5 familjemedlemmar eller vänner. YI Cloud erbjuder den mest effektiva komprimeringen och dataskyddet, så att du inte behöver oroa dig för att förlora film.

VIMTAG husdjurskamera

Vimtag husdjurskamera är en inomhuskamera som ger 2,5K HD live-video med ett 355° horisontellt och 100° vertikalt rotationsområde. Den är lämplig för övervakning av husdjur och spädbarn.

VIMTAG Pet Camera har smart rörelsedetektering och mänsklig och ljuddetektering och skickar meddelanden till din telefon när de upptäcker rörelse eller ljud. Den har tvåvägsljud och fungerar med Alexa.

Kameran har också en IR-CUT-funktion för realtidsvideor och foton med avancerat mörkerseende upp till 32 fot. Tillvalet moln och lokal SD-lagring ger ekonomisk kryptering av videolagringsteknik för att säkerställa integriteten för inspelningarna.

Galayou inomhusövervakningskameror för hem

Galayou Wi-Fi-kamera ger ultra 2K-upplösning med avancerad mörkerseende upp till 33 fot. Den möjliggör klar och levande bildkvalitet med fler detaljer under dagen och natten. Kameran erbjuder rörelsedetektering och skickar varningar för övervakning och fjärrövervakning med tvåvägsljud.

Dessutom stöder den säker lokal lagring med ett 128 GB micro SD-kort och molnlagring, som skyddar och krypterar alla inspelade videor med AWS Cloud. Kameran fungerar även med Alexa och Google Home, så att du kan styra liveflödet med röstkommandon.

Petcube Play 2 Wi-Fi Pet Camera

Petcube Play 2 Wi-Fi husdjurskamera låter dig övervaka ditt husdjur med 1080p HD-video, 160° ultravidvinkelvy och mörkerseende. En 2,4 GHz och 5 GHz Wi-Fi-anslutning är tillgänglig, och installationen är en snabb två minuter.

Kameran har 2-vägsljud, en inbyggd husdjurssäker laserleksak som styrs från din telefon och en inbyggd Alexa-assistent.

  Hur man ändrar språk i Microsoft Word

Kameran ger också ljud- och rörelsevarningar i realtid; kundsupport är tillgänglig 24/7. Ett års garanti ges på varan mot defekter i material och utförande.

Furbo 360° hundkamera

Furbo 360° hundkamera har en vidvinkellins och 360° kamera, så att du kan hålla ett öga på ditt hem. Dess 2-vägs ljudfunktion låter dig kommunicera med dina husdjur och familj i realtid.

Den slängande funktionen underhåller och belönar dina husdjur. Furbo skickar push-meddelanden för viktiga händelser som skällande eller när någon kommer hem genom sina smarta varningar.

Att installera Furbo är enkelt och säkert med sin enkla 3-stegsprocess och kryptering på banknivå, vilket säkerställer datasäkerhet. Valfritt Furbo Dog Nanny-abonnemang möjliggör mer avancerade funktioner, inklusive CO/röklarm.

CENGCEN husdjursövervakningskamera

CENGCEN Pet Monitoring Camera stöder både 2,4 GHz och 5,0 GHz Wi-Fi. Den har en 1080P HD-kamera med mörkerseende och ett 130° synfält för att övervaka husdjurs rörelser.

Du kan också hänga den på väggen och justera slängljudet. Enheten har ett 16GB TF-kort för loopinspelning, utlöst av rörelsedetektering, utan extra avgifter.

Dispensern för godsaker för husdjurskamera kan också interagera med husdjur genom tvåvägsljud och snacks med ett enkelt klick på appen. Nätverksinstallationen är enkel och kräver IOS 10.2 eller senare ELLER Android 4.2 eller senare.

AOSU 2K säkerhetskamera

Aosu inomhussäkerhetskamera erbjuder touch-to-talk för enkel kommunikation och stöder både 5GHz/2,4GHz Wi-Fi. Den har också en smart autospårningsfunktion som registrerar och följer rörliga föremål.

Den har en 360-graders rund-look-funktion som registrerar viktiga platser i rummet. Denna kamera har avancerade funktioner som gör att du kan se hela rummet från 155° vertikalt till 360° horisontellt. Dessutom har den en 2K QHD-upplösning och är kompatibel med Alexa för enkel kontroll.

Slutord

Sammanfattningsvis finns det många husdjurskameror med olika funktioner för att övervaka husdjur. Dessa kameror erbjuder bland annat smarta varningar, tvåvägsljud, godisautomater och 360-gradersvyer.

När du väljer en kamera för husdjur, överväg bildkvalitet, kompatibilitet med ditt nätverk och användarvänlighet. Med rätt husdjurskamera kan du förbli ansluten till ditt husdjur och säkerställa deras säkerhet och komfort var som helst.

Kolla sedan in de bästa smarta prylarna för att göra djurägares liv enklare.