Visitkortsdelning Made Digital med Mobilo

Pappersvisitkort har varit standardsättet för att utbyta kontaktinformation i årtionden. De är dyra och obekväma, fruktansvärda för miljön, och de flesta av dem hamnar i papperskorgen tillsammans med din kontaktinformation med liten eller ingen chans att öppna den möjligheten igen.

Forskning har visat att över 550 000 träd fälls årligen för pappersvisitkort och företag spenderar 200 000 USD per år per 1 000 anställda. Med tanke på dessa faktorer, integrerar traditionella pappersvisitkort inte bra med den växande digitala marknadsföringen, miljön och ekonomin.

Digitala visitkort löser inte bara dessa problem utan förbättrar också kommunikationen, och idag har avancerad teknik gjort dessa kort till mycket mer än verktyg för kontaktutbyte.

Digitala kort är kostnadseffektiva, lätta att använda och miljövänliga, och de bäddar in en mängd information och kontaktuppgifter i din potentiella kunds telefon, vilket ökar sannolikheten att de kommer ihåg dig, nå ut och förmodligen konverteras och bli din affärsprospekt.

De ger dig ett snabbt, enkelt och enkelt sätt att dela din information, och de fungerar eftersom 7 av 10 företag säger att deras digitala visitkort påverkar nätverket avsevärt, och försäljningen har ökat med 2,5 % för varje 2 000 visitkort som delas ut.

Dessutom, med framväxten av smartphones och digital teknik, blir smarta/digitala visitkort värda att bära och förbättra dina affärsmöjligheter.

Smarta/digitala visitkort erbjuder bekvämlighet när du delar och tar emot kontakter och möjligheten att enkelt uppdatera information. Med antagandet av den senaste AI-tekniken och integrationen av CRM-verktyg har dessa nya digitala visitkort blivit en tillgång för dagens företag av alla storlekar och områden.

Innehållsförteckning

Mobilo

Mobilo är en av pionjärerna och effektiva leverantörer av smarta/digitala visitkortslösningar för att utbyta kontaktinformation samtidigt som de tillhandahåller en uppsättning kraftfulla funktioner som tar visitkort från 2D-objekt till interaktiva verktyg för att hantera leads och team.

Hittills har Mobilo hjälpt till med att integrera mer än 25 000 företag och team från otaliga branscher på deras digitala visitkortsnätverk. Från internationella banker till små byggföretag, alla typer av organisationer har dragit nytta av deras enkla sätt att hålla kontakten.

Det är den mest använda professionella nätverksplattformen runt om i världen, som betjänar miljontals människor, oavsett hur stort eller litet deras team eller företag är, för att ansluta offline och online via ett modernt tillvägagångssätt med hjälp av dess innovativa teknik till ditt förfogande i mer än 200 länder.

Mobilo tillhandahåller fyra anpassningsbara och lättanvända lägen som hjälper dig att hantera din digitala närvaro.

 • Visitkort: Ett visitkort låter dig enkelt dela din kontaktinformation och länkar till alla dina sociala mediekanaler med vem som helst. Tryck snabbt på kortet på sin telefon eller ge dem en QR-kod för snabb hämtning.
 • Målsida: För en ännu mer omfattande marknadsföringsupplevelse finns det en målsida med ett anpassningsbart teampakettillägg. Du kan skapa en personlig målsida med anpassningsbara alternativ för att skapa ett varumärkeshem för all din information och sociala mediekonton på ett ställe.
 • Länka till valfri webbadress: Du kan skapa en länk för att skicka människor direkt till din webbplats eller länka till försäljningsdekor, presentationer och mer för att visa upp ditt innehåll.
 • Generering av leads: Det är ett av fyra unika lägen som ingår i varje Mobilo smart visitkort. Mobilo Card erbjuder den ultimata nätverks- och leadgenereringslösningen genom att införliva banbrytande teknologi för ett tvåvägsutbyte av kontaktuppgifter. Mobilos smarta visitkort utnyttjar RFID-teknik för att möjliggöra leadgenereringsprocesser. Systemet liknar Apple Pay men fokuserar på informationsutbyte och kunddatainsamling istället för betalningshantering.

När du knackar ditt Mobilo-kort mot en smartphone-enhet i inställningen ’lead generation’, dyker dess specialbyggda formulär upp för potentiella kunder att fylla i med sin personliga information. Den fångar de nödvändiga detaljerna från potentiella kunder och skickar dem ett textmeddelande med en inbäddad hyperlänk som möjliggör en automatisk population av deras data i din kontaktlista.

Dessutom har du tillgång till över 5 000 appar för integration, samt ChatGPT AI-automatiseringsverktyg för uppföljningsaktiviteter. Mobilo erbjuder en innovativ visitkortslösning som tar dina insatser för att generera potentiella kunder till nästa nivå.

Dessa fyra lägen ger användare det perfekta verktyget för företag att snabbt skapa unika digitala profiler. Med hjälp av ett enkelt klick kan du skapa ett kontaktkort som sprider budskapet om ditt företag snabbt över alla sociala kanaler och skickar leads rakt in i appar för vidare bearbetning.

Mobilo-kort gör det enkelt att dela affärsinformation trådlöst. Utöver sin banbrytande chipteknologi, som snabbt hjälper till att överföra kontaktinformation med bara ett enkelt tryck på kortet på valfri NFC-kompatibel enhet, erbjuder den innovativa QR-koder som säkerställer kompatibilitet mellan alla smartphones utan att behöva oroa sig för hårdvarukrav eller utgifter. extra pengar för att uppdatera dina telefoner.

Du kan helt enkelt skanna den angivna koden och din kontaktinformation delas automatiskt, vilket sparar tid och krångel för alla inblandade.

Mobilo Teams

En annan kritisk aspekt av ett företags tillväxt är den prestation som kommer från teamet av anställda. Med tanke på den faktorn är Mobilo det första företaget att introducera Teams-åtkomst för sin allt-i-ett digitala visitkortsplattform för att öka nätverksansträngningarna. Dess kontrollpanel låter dig enkelt hantera gruppmedlemmar och kort i ett enhetligt verktyg och synkronisera profiler över hela linjen.

Organisationer eller högre ledning kan till och med spåra prestandamått för individuella eller samlade datapunkter samtidigt som de övervakar varje medlems framsteg inom sina respektive grupper, avdelningar eller platser.

Några av Mobilos kärnfunktioner för Teams inkluderar:

 • Övervaka och hantera ditt team: Mät, övervaka och hantera ditt teams prestationsstatistik från en administratörskontrollpanel tillgänglig på en enhetlig plattform. Du kan styra användarprofiler genom att synkronisera, fylla i eller låsa varje medlems profiler organiserade efter grupp, avdelning eller plats. Övervaka individ- eller teamdata för att hjälpa dig jämföra framsteg, så att alla medlemmar guidas mot framgång i realtid.
 • Försäljning: Mobilo Teams hjälper företag att automatisera sin försäljningsprocess med fyra unikt designade försäljningslägen, vilket säkerställer att inga uppföljningar missas och en effektiv CRM-datainmatning.
 • Marknadsföring: Mobilo Teams levererar skräddarsydda, personliga lösningar för effektiv marknadsföringsstrategi med fokus på ditt varumärke. Med intuitiv analys och dataspårningsfunktioner hjälper teamets plattform dig att mäta avkastningen på evenemang och nätverk och rulla ut enhetligt varumärke i alla kanaler.
 • HR: Ger en effektiv HR-lösning som möjliggör enkel kontroll över anställdas behörigheter, överföringskort och onboarding med ett enda klick integration med ditt befintliga HR-system, automatiserar onboarding, synkroniserar medarbetarprofiler och underlättar offboarding för effektiv personalhantering.
 • Säkerhet: Mobilo Teams tillhandahåller oöverträffad data och säkerhet med 256-bitars AES-kryptering, vilket säkerställer att ditt företag aldrig oroar sig för säkerheten för sin känsliga information. Och dess globala innehållsleverans säkerställer en sömlöst smidig upplevelse för användare över hela världen.

Mobilos snygga digitala visitkort erbjuder ett revolutionerande sätt att få kontakt med människor och göra ett imponerande första intryck. Istället för att ge ut grundläggande papperskort kan du nu trycka på ditt Mobilo-kort på din potentiella kunds telefon för att dela all information de behöver på en gång – från kontaktuppgifter och sociala medieprofiler till portfölj- eller produkt- och tjänstesidor – vilket ger dem många sätt. att nå ut till dig.

Mobilo smarta visitkort hjälper dig att sticka ut bland andra proffs genom att skapa kontakter som räknas genom unika tekniska lösningar och genererar en sannolikhet att förbättra dina leads eller företag.

Några av världens bästa organisationer adopterar Mobilo, som L’Oréal, Saudi Aramco, SAMSUNG, TOYOTA, RedBull, AstraZeneca, etc.

Låt oss se några av de bästa funktionerna hos Mobilo Visitkort

 • One Tap-anslutning: Det möjliggör snabb och enkel delning av kontaktinformation genom ett inbyggt NFC-chip, vilket möjliggör kontaktlös delning genom att trycka på kortet på smartphones. För äldre enheter utan NFC-sensorer är det också möjligt att skanna QR-koden med kameran. Den stöder både Android- och iOS-telefoner.
 • Omfattande datainsikter: Beräkna avkastningen på investering i nätverk, spåra individuella prestationsaktiviteter och automatisera uppföljningssekvenser för potentiella kunder för effektiv marknadsföring. Det finns också ett alternativ för att enkelt visa tidigare aktivitet för att avgöra vad som fungerar bäst för dina affärsoptimeringsbehov.
 • Mobilo Teams: Mobilo Teams är en allt-i-ett-plattform för företag att effektivisera sina interna processer med robusta administratörskontroller, ägarhantering och automations- och integrationsfunktioner. Det integreras enkelt med HR-system och CRM, så att du kan skicka leads/kontakter automatiskt, utöka din e-postlista snabbt och avsluta fler affärer på kortare tid.
 • Offlineanslutning: Mobilo hjälper företag av alla storlekar att få ett försprång med den senaste NFC-tekniken, vilket minskar deras beroende av papper och minskar kostnaderna. Mobilo låter dig säkert dela din kontaktinformation utan att oroa dig för att slösa med resurser eller se föråldrad ut. Mobilos hjälp säkerställer att varje potentiell kund, kund och partner imponeras av dina nätverksfärdigheter.
 • Onlineanslutning: Dess användarvänliga plattform låter dig snabbt växla mellan lägen för en enkel upplevelse samtidigt som du förser ditt team med enhetliga e-postsignaturer som inkluderar QR-koder, så att alla kan spara det som delas under samtal, som försvinner när det är över.
 • Den lättanvända appen ger dig tillgång till alla funktioner på din enhet – ingen plånbok behövs. Med total kontroll till hands, växla snabbt mellan lägen beroende på vilka händelser som dyker upp under din dag och ställ in automatiska varningar så att ingenting glider mellan stolarna.
 • Nästa generations QR-kod som kan anpassas helt för att matcha ditt varumärke i färg, form och logotyp

Utöver alla dessa funktioner och den senaste tekniken som Mobilo erbjuder, planterar den ett träd för varje sålt träkort. Är det inte ett viktigt steg mot företagens sociala ansvar?

Så om du letar efter ett modernt och innovativt sätt att få kontakt med människor i affärsvärlden, kan Mobilo i så fall räcka till de flesta av dina krav och förbättra nätverkandet, vilket leder till bättre resultat inom försäljning och marknadsföring.

Mobilo kort

Mobilo ger högsta kvalitet, specialdesignade fyra premiumkort: Deras klassiska kort är tillverkat av hållbar och återvinningsbar plast för lång livslängd, eller välj ett miljövänligt träalternativ i Björk (ljus) eller Sapele (mörk). Bli uppmärksammad med deras metalllinje i rostfritt stål, lasergraverade och tillgängliga i svart, guld och silver.

Mobilo tillhandahåller en mängd bekväma och säkra premiumkort för enkel anslutning, inklusive NFC-nyckelbrickan att fästa på nycklar och en elegant designad NFC-smartknapp för telefoner. Användare kan njuta av oöverträffad säkerhet i alla situationer med Mobilo-kort. Dess prisstruktur är ganska anpassningsbar och lämplig för företag av alla storlekar och sektorer.

För att sammanfatta, Mobilo Card är en internationell leverantör av digitala visitkort baserad i New York, USA. Med kontor i Australien och Nederländerna erbjuder Mobilo global räckvidd och support för sina kunder.

Deras tryck-för-anslutningslösning gör det enkelt att trådlöst utbyta kontaktinformation genom att använda NFC-teknik mellan telefoner eller surfplattor. Du kan enkelt uppdatera dina uppgifter när som helst; det kommer automatiskt att dyka upp på mottagarens enhet, så att du kan hålla kontakten med vem som helst globalt från var som helst, när som helst, utan att behöva ett fysiskt visitkort igen.