Vill du titta på 2024 års Super Bowl gratis? Prova Paramount Plus

Viktiga takeaways

  • Paramount Plus är det enklaste sättet att se Super Bowl 2024, särskilt för nya prenumeranter som kan få en 7-dagars gratis provperiod.
  • Kabelprenumeranter kan se spelet på CBS, medan andra kan använda kabelalternativ som YouTube TV eller Hulu + Live TV.
  • Det finns två planer på Paramount Plus – Essential och ”med Showtime” – med priser som sträcker sig från $5,99 till $11,99/månad.

Det finns flera sätt att se Super Bowl 2024, men det enklaste sättet kan bara vara Paramount Plus. Speciellt om du är en ny prenumerant och kan få en 7-dagars gratis provperiod. Kom bara ihåg att avbryta när det stora spelet är över.

Flera sätt att se Super Bowl LVIII

Super Bowl LVIII kommer att äga rum söndagen den 11 februari 2024, med avspark klockan 18:30 ET. San Francisco 49ers och Kansas City Chiefs kommer att tävla om Vince Lombardi Trophy, där Usher står för underhållningen i halvtid.

Det finns otaliga sätt för fotbollsfans i och utanför USA att se Super Bowl 2024 med eller utan kabel. Kabelprenumeranter kan helt enkelt ställa in CBS för att fånga all action, medan alla andra kan se spelet via ett av kabelalternativen som YouTube TV eller Hulu + Live TV.

Det enklaste sättet för alla utan kabel är dock att prenumerera på Paramount Plus i en månad.

Paramount Plus erbjuder en 7-dagars gratis provperiod

Paramount Plus erbjuder CBS som standard till alla sina prenumeranter och erbjuder för närvarande två planer:

  • Paramount+ Essential erbjuder tusentals filmer och TV-program, CBS News och både NFL och UEFA Champions League. Allt med begränsade annonser som avbryter din visning.
  • Paramount+ med Showtime erbjuder allt som ingår i Essential, plus Showtime Originals, fler live-TV-kanaler, möjlighet att ladda ner program och brist på annonser med undantag för några få undantag.

Essential kostar $5,99/månad, medan ”med Showtime” kostar $11,99/månad. Men om du är en ny Paramount Plus-prenumerant kan du också få en 7-dagars gratis provperiod för att komma igång. Och det är där alternativet att titta på 2024 års Super Bowl gratis kommer in.

Om du registrerar dig för den kostnadsfria provperioden före Super Bowl LVIII och avbryter innan den kostnadsfria provperioden på en vecka tar slut, kommer du att kunna njuta av hela Super Bowl Sunday utan att betala en krona.

Och även om du har prenumererat på Paramount Plus tidigare, för $5,99/månad och med möjlighet att avbryta när som helst, är detta fortfarande ett prisvärt sätt att se ett av årets största sportevenemang.

Kom ihåg att avbryta eller riskera att bli debiterad

Oavsett om du drar nytta av den kostnadsfria provperioden för Paramount Plus eller väljer att prenumerera i en månad för att se Super Bowl 2024, kom bara ihåg att avboka innan nästa faktureringsdatum. Annars kommer du att debiteras för förmånen att se Patrick Mahomes och Brock Purdy möta varandra.

Som en extra bonus för fotbollsfans kan du se gamla Super Bowls på Pluto TV fram till den 21 februari 2024.