Vilka Torrenting-sajter fungerar fortfarande?

Torrenting nuförtiden är inte som det brukade vara för flera år sedan. Det finns nyare och bättre torrentsajter där ute – men du kommer inte bara att hitta dem lätt, inte ens via Google-sökning. Du vill inte heller slösa bort din dyrbara tid på att kolla dussintals trasiga webbplatser som lovar torrenting men som faktiskt inte erbjuder det.

Oavsett om du letar efter en film, ett spel eller ditt favorit-tv-program, kommer följande lista med torrentingsidor att förenkla din torrentingupplevelse och på så sätt hjälpa dig att hitta det du letar efter på några sekunder.

Vilka är de bästa torrentingsidorna som fortfarande fungerar?

1 . The Pirate Bay – Bästa torrentingwebbplatsen överlag

The Pirate Bay (TPB) grundades 2003 och är en av de mest kända torrentsajterna. Sajten finns på 35 olika språk och du kan hitta miljontals torrentsajter där. Det är enkelt och lätt för alla att använda, och det är inte fyllt med irriterande annonser. Den stöder magnetlänkar och den genomsnittliga nedladdningshastigheten på plattformen är 6,2 MB/s.

2 . RARBG – Bästa torrentwebbplats för nya releaser och 4K-filmer

RARBG har funnits sedan 2008. Dess popularitet beror på högkvalitativa torrenter och enkelhet att använda plattformen. Allt på sidan är gratis att använda och det läggs ständigt till nya torrenter på plattformen. Trots sin popularitet har RARBG blockerats i många länder av juridiska skäl. Dessa block har dock inte hindrat människor från att komma åt plattformen, och många använder RARBG-spegelsidor för åtkomst. En VPN kan också hjälpa dig att kringgå blockeringen och komma åt sidan. Den genomsnittliga nedladdningshastigheten på plattformen är 6,1 MB/s.

3 . 1337x – Bästa torrentingwebbplatsen för mjukvara/applikationer.

1337x är en torrentwebbplats som grundades 2007 och den är populär för sin enkla, organiserade plattform. 1337x popularitet växte under 2018 efter att dess andra torrent-konkurrent, Kickass Torrents, gick ner. Webbplatsen genomgick också nyligen massiva ändringar, förbättrade dess layout och eliminerade några allvarliga säkerhetsrisker. Webbplatsen är förbjuden från Googles sökresultat och du kommer inte åt den via en enkel Google-sökning. Annonserna på plattformen är dock lite riskabla, så det är tillrådligt att inte öppna sidan när du är på jobbet eller nära barn. Den genomsnittliga nedladdningshastigheten på plattformen är 4,2 MB/s.

4 . Torlock – Bästa torrentingwebbplatsen för e-böcker och anime.

Torlock är också en annan populär torrenting-webbplats med ett enkelt användargränssnitt. Det är idealiskt om du letar efter e-böcker eller högkvalitativa anime-videor. Vissa torrents på sajten kan inte hittas på andra trackers, men du kommer med största sannolikhet att hitta populära. Däremot har webbplatsen riskabla annonser och det är tillrådligt att du besöker den med försiktighet. Den genomsnittliga nedladdningshastigheten på plattformen är 4,4 MB/s.

5 . Torrentz2 – Bästa torrentingwebbplatsen för musik.

Om du älskar musik då Torrentz2 är din lösning. På den här webbplatsen kan du hitta vilken musik du vill. Torrentz2 är den nya versionen av den populära Torrentz-sajten. Sajten har ett minimalistiskt gränssnitt och därmed lätt att använda, och den genomsnittliga nedladdningshastigheten på plattformen är 2,0 MB/s.

6 . Zooqle – Bästa torrentwebbplatsen för spel.

Det finns massor av speltorrenter på Zooqle hemsida. Webbplatsen är ganska ny i torrent-världen. Även om sajten är populär för spel, har den också över 37 000 filmer och över 600 TV-program att välja på. Den genomsnittliga nedladdningshastigheten på plattformen är 2,6 MB/s.

Anledningar till att använda en VPN vid torrenting

Internetleverantörer tenderar att blockera torrentsajter för att stävja olaglig torrenting, och Google har också blockerat torrentsajter från att visas i sina sökresultat. För att undvika dessa blockeringar är det lämpligt att du använder ett VPN när du kommer åt torrentsajter. En VPN döljer din IP-adress så att du förblir anonym medan du torrentar. Om du inte använder ett VPN riskerar du att få meddelanden om upphovsrättsintrång från din internetleverantör, nätverksavbrott eller till och med rättsliga åtgärder.