Vilka är bästa Instagram-födelsedagsberättelseidéer?

Spread the love

Födelsedagar är en av de viktigaste dagarna i ens liv. Vi är alltid glada att dela nöjet och glädjen med våra vänner och familj. Otroligt nog har vi Instagram. Så våra relationer med vänner och familj begränsas inte av avstånd. Det senaste modet är att dela bedårande och humoristiska bilder av vänner på deras födelsedagar. Är du trött på att posta vardagliga HBD-inlägg? Idag hjälper vi dig med några intressanta Instagram-födelsedagsberättelseidéer. Genom att läsa vidare kan du också lära dig hur du lägger din födelsedag på Instagram-berättelsen och om det finns någon Instagram-födelsedagsberättelseskapare.

Vilka är bästa Instagram-födelsedagsberättelseidéer?

Du kommer att få veta vad som är de bästa idéerna för Instagram-födelsedagsberättelser och Instagram-födelsedagsberättelser längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är bra berättelser för Instagram?

Idag har vi en digital skildring av oss själva. Vi vill ha vår Instagram inlägg och berättelser för att resonera med den bilden av oss. Så vi behöver bra berättelser för Instagram. Om du kämpar med att hitta lämpliga och spännande berättelseidéer för grammet kan du använda följande taktik för att öka din räckvidd:

 • Dela ditt inlägg: Har du observerat att dina berättelser har en högre räckvidd än ditt inlägg? Detta beror på att de flesta Instagram-användare bara sveper igenom berättelserna och inte bläddrar igenom sina flöden. Detta skulle säkert ta en vägtull på din sinnesfrid som innehållsskapare. För att förbättra dina inläggsvyer bör du lägga upp det på din berättelse med några klistermärken och en snabb one-liner. För att väcka nyfikenhet hos dina tittare, kanske du vill dölja inläggsvisualen på berättelsen med hjälp av klistermärken.

 • Användargenererat innehåll: Användargenererat innehåll (UGC) hjälper ett varumärke att skära ner på marknadsföringskostnader och låter användaren granska produkten. Det är ungefär konceptet med ett betalt partnerskap. Varumärken och influencers drar bilateralt nytta av UGC – varumärken får kunder, och influencers får publiken. Så nästa gång du upptäcker en ny produkt, granska den och tagga varumärket.

 • Gör dina berättelser interaktiva: Ett av de bästa sätten att öka trafiken på din sida är att göra den mer interaktiv. För att göra det kan du göra en omröstning på din Instagram-berättelse för alla kommande evenemang. Du kan också ladda upp en frågesport relaterad till dina inlägg, produkter eller något trivialt. Du kan använda användarinteraktiva klistermärken som en våg som låter tittarna betygsätta innehållet i din berättelse. Detta ökar inte bara din räckvidd utan hjälper dig också att förstå din publik.

 • Nedräkning för uppladdning: Om det finns någon kommande händelse av stor betydelse för dig kan du dela dess detaljer med dina följare med hjälp av nedräkning. Du kan ladda upp en nedräkning för alla Black Friday-erbjudanden, nyårsnedräkning eller till och med din födelsedag!

 • Uttryck din tacksamhet till dina följare och tittare: Affärs- och innehållsskapare på Instagram trivs med visningar och följare. Så det är viktigt att ta en stund och uttrycka din tacksamhet till dina följare via din Instagram-berättelse. Du kan skriva ner ett hjärtligt meddelande till dem eller spela in en tacksam video.

 • Dela kupongkoder och länkar: Människor är materialistiska varelser. Vi vill alltid ha omedelbara fördelar på alla möjliga sätt. Att dela kupongkoder och länkar för olika märken och produkter kommer att locka fler tittare att titta på och dela dina berättelser med sin familj.

 • Dela nischinnehåll: Att prioritera dina tittare hjälper dig att förbättra ditt Instagram-spel. Så det är viktigt att hålla dina berättelser mainstream och relaterbara för dina tittare. Du måste känna din publik väl. Fokusera sedan på din nisch medan du laddar upp en berättelse.

 • Ge en snabb livsuppdatering: Att fokusera på nischinnehåll samtidigt som du lägger upp bra berättelser för Instagram kan vara lite tråkigt för dig och ditt folk. Så du måste ge dem en paus från de konventionella berättelserna och ge en tjuvtitt på vissa aspekter av ditt liv – som en semester eller en dag på ditt arbete. Ibland kan du skryta med dina färdigheter eller någon ny hobby.

 • Dela andra: En bra influencer applåderar och visar även andras hantverk. Du måste använda din berättelse för att ropa fram blivande influencers, artister och företag för att hjälpa dem att förbättra sin räckvidd.

 • Dela kundrekommendationer: Att söka feedback från dina tittare och anpassa dem för att förbättra ditt spel visar din ödmjukhet. Att dela kundernas bekräftande ord kommer att uppmuntra fler människor att ge dig opartisk konstruktiv kritik. Uppmuntra därför en större publik att interagera med din sida genom att dela kundrekommendationer på Instagram-berättelsen.

 • Använd tilltalande layouter: Du måste experimentera med nya mönster, collagelayoutcollage och skiktningsmetoder på Instagram eller Photoshop för att lägga till nyhet till din berättelse. Använd enstaka bilder samtidigt som du delar ett seriöst budskap om katastrofhantering eller sociala frågor som behöver uppmärksammas. Använd layouter som talar för dig.

 • Presentera ditt team: En anmärkningsvärd Instagram-sida kräver kreativitet och ansträngningar från många människor. Att introducera kärnteamet för din Instagram-familj kommer att erkänna och motivera ditt team att arbeta hårdare.

Det kan finnas en oändlig lista med andra idéer för bra berättelser för Instagram. Kom dock ihåg att bra berättelser för Instagram måste vara baserade på trender men vara distinkta.

Vad ska jag sätta på min berättelse på min födelsedag?

Födelsedagar firar den underbara tid man har tillbringat i världen och de goda dagarna som kommer. Så vi vill dela vår stora dag med alla i våra kontakter på ett iögonfallande eller diskret sätt. Du kanske vill släppa en subtil antydan om din födelsedag på grammet. Naturligtvis måste du lägga din födelsedag på din Instagram-berättelse. Du kan informera din Instagram-familj om din födelsedag genom att ladda upp en födelsedagsberättelse, en berättelse om midnattsfirande eller en tidsvideosammanställning av dina härliga dagar.

Vad kan jag säga istället för grattis på födelsedagen?

Att säga Grattis på födelsedagen till någon är bara en annan formalitet. Du har alla giltiga skäl att avstå från att säga Grattis på födelsedagen till dina nära och kära. Ett genialt sätt att önska dem på sin dag är att säga grattis på födelsedagen på olika språk, t.ex. tyska, italienska, hindi, koreanska eller till och med kashmiri.

Instagram födelsedagsberättelseidéer utan att säga grattis på födelsedagen kan inkludera att använda fraser som:

 • Det är din dag, en vacker dag att födas på,

 • Jag är glad att du föddes, det är min brottspartners (bästa väns) dag,

 • Räkna inte ljusen idag osv.

Du behöver inte tänka två gånger innan du använder söta och coola fraser som Grattis på din födelsedag, var inte galen – det är din födelsedag. Du kan skriva vad som helst med kärlek och beundran för personen. Posta glada och optimistiska meddelanden till dina släktingar på deras födelsedag.

Finns det någon Instagram Birthday Story Maker?

Personliga födelsedagsönskningar uppmuntrar alltid mottagaren, oavsett hur grundläggande de är. Det är alltid en bra idé att ladda upp en födelsedagsberättelse för dina nära och kära och bekanta. För alla extroverta där ute kan detta vara en tråkig uppgift med den oändliga listan med följare. För introverta kan det vara en ansträngande uppgift med oförmåga att lägga upp en Instagram-födelsedagsönskan. Att lägga Instagram födelsedagsberättelser för dina lagkamrater på deras speciella dag är också ett bra sätt att erkänna deras bidrag till ditt team.

Hur kan du hitta nya Instagram-födelsedagsberättelseidéer varje gång, särskilt i en formell miljö? Har du någonsin undrat om det finns en Instagram-födelsedagsberättelsetillverkare? Till din lättnad, ja! Det finns några webbplatser som skapar födelsedagsberättelser på Instagram som Wishmedear tillgänglig online. Använda några andra webbplatser och applikationer som BrandCrowd och Canvakan du också anpassa historien bättre.

Vilka är några bästa Instagram-födelsedagsberättelseidéer?

Födelsedagen för en anmärkningsvärd person i ditt liv är lika spännande som din. Du investerar veckor i att planera deras födelsedag. Du kan inte vänta med att berätta för världen om den kommande födelsedagen i din cirkel. Det måste vara en trendsättare, eller hur? Självklart! För att hjälpa dig med denna kolossala uppgift, här är några briljanta Instagram-födelsedagsberättelseidéer:

 • En videoönskemål: Du har alltid roliga videor och bedårande fotografier av dina nära och kära. Drar dig inte för att lägga upp några eller många av dessa på deras speciella dag. Du kan ladda upp en videosammanställning av fotografierna exklusivt för ditt galleri. Att spela in en födelsedagsönskevideo och dela den i din berättelse är en av de otroliga Instagram-födelsedagsidéerna. Detta är ett av de mest förtjusande personliga sätten att förkunna dagens betydelse.

 • Nedräkning av födelsedag: För att meddela världen om det kommande firandet i förväg kan du ladda upp några bra fotografier från föregående födelsedag och lägga till en nedräkningsdekal som heter födelsedag i, firandet börjar om, eller lycklig .

 • En glimt av överraskning före födelsedagen: Du kan börja ge små överraskningar och presenter en vecka före själva dagen. Detta bekräftar din tillgivenhet för personen. Du kan ladda upp dessa presenter på din berättelse som fotografier eller bumeranger. Detta håller din Instagram-familj uppdaterad och låter dig marknadsföra produkter du har skänkt.

 • Post estetisk bild: Med estetik som den nya trenden kan du planera och genomföra en estetisk fotografering. Det är alltid en genialisk idé att ställa ut dessa fotografier när firandet är runt hörnet. Det här är ett utmärkt tillfälle att navigera i ditt kök och stärka ditt band med personen.

 • Använd några kreativa mallar: Du måste prova knäppa och gripande mallar från Wishmedear för att undvika den långa kreativa processen men ändå sätta ribban högt. Det är alltid klokt att lägga till en essens av dig själv i dina inlägg för att förbli relevanta för din publik samtidigt som du uppdaterar dem om din bekants födelsedag.

Hur lägger du din födelsedag på Instagram Story?

Du vill sända din födelsedag på dina sociala medier. Du vill att ditt födelsedagsmeddelande ska vara intressant och engagerande. Du behöver dock några häpnadsväckande sätt att lägga din födelsedag på Instagram-berättelsen. Oroa dig inte! Vi har täckt dig. Här har vi samlat några sätt att lägga din födelsedag på Instagram Story:

 • Födelsedag Countdown: En födelsedag är en stor händelse i allas liv. Så det är rimligt om du vill dela din glädje för din födelsedag med ditt community. Precis som alla evenemang är att lägga upp en nedräkning för din födelsedag ett anmärkningsvärt sätt att lägga din födelsedag på Instagram-berättelsen.

 • Midnattsfirande: Midnattsfirande är ett av de vanligaste scenarierna vid alla tillfällen. Varför inte visa upp en bild av ett firande sent på kvällen? Utan några tankar, lägg bara de där galna bilderna på nätet. Att visa sin galna sida då och då är okej.

 • Gå live: Din Instagram-familj förtjänar också din uppmärksamhet på din stora dag. Så ta en stund från din hektiska kändisdag och gå live. Interagera med din publik, prata med dem om hur exalterad du är inför din födelsedag och skär en tårta med dem. Om din publik känner sig delaktig i ditt födelsedagsfirande, var ditt födelsedagsfirande värt besväret.

 • En glimt av din födelsedagsfest: En fotodump av din glamorösa födelsedagsfest betraktas som en av många bra berättelser för Instagram. Så välj de bästa bilderna du har från ditt födelsedagsfirande och lägg din födelsedag på Instagram med hjälp av några ovannämnda layoutidéer.

 • En videosammanställning av dina härliga dagar: Livet är en EKG-graf med oändliga toppar och fall. På din dag kan du dela viktiga dagar i en videosammanställning. Du kan ladda upp en time-lapse-video som visar att du njuter av livets olika faser.

 • Erbjudanden: Ett ganska oansenligt sätt att lägga din födelsedag på Instagram kan vara att rulla ut spännande erbjudanden nära din födelsedag om du äger ett litet företag.

Låt oss se stegen för att räkna ner din födelsedag på din IG-berättelse:

1. Starta Instagram-applikationen på din Android och iOS enheter.

2. Tryck på Din berättelse i det övre vänstra hörnet.

3. Välj en bild och tryck på klistermärkeikonen uppifrån.

4. Välj nedräkningsdekalen.

5. Ange Countdown-namnet och ställ in slutdatum och tid.

6. Klicka på Klar i det övre högra hörnet.

7. Tryck på Din berättelse för att dela berättelsen.

Hur gör du en cool födelsedagsberättelse på Instagram?

Ibland måste födelsedagsönskningen vara udda och fånig för att indikera din tillgivenhet för någon. En cool Instagram-födelsedagsberättelse kan också uttrycka din coola sida som folk visar upp på Instagram. Bra berättelser för Instagram kräver att du är kreativ, men häftiga berättelser kräver att du blir vild. Följ bara dina instinkter och lek med alla verktyg du kan tänka dig. Kanalisera vildmarken av dina tankar och idéer med de metoder som nämnts tidigare. Men till att börja med kan några coola Instagram-födelsedagsberättelseidéer att prova vara:

 • Meme: Memes förblir de obestridda härskarna i sociala medier. Några imponerande idéer för Instagram-födelsedagsberättelser är inspirerade av memes. Det här är ditt kall att skapa ett meme med komiska bilder av dina föräldrar. Ladda upp den och bekräfta för dem hur fantastiska de är. Du kan också använda de redan existerande mallarna. Men att skapa din egen rekommenderas starkt.

 • Videoredigering: En videoönske är ett idiotsäkert sätt att önska någon. Men det är alltid kul att krångla med de enklaste uppgifterna. Så följ dina instinkter och lek med alla redigeringsalternativ samtidigt som du gör videon för bästa resultat.

 • Ordlek eller skämt kring födelsedagsperson: För coola Instagram-födelsedagsberättelseidéer bör du lita på din kvickhet. En medryckande komisk one-liner lägger till ditt element till din Instagram-berättelse. Så, nästa gång du lägger en födelsedagsberättelse, använd one-liners

 • A Photograph Dump: Nyckeln till coola Instagram-födelsedagsberättelseidéer finns i ditt galleri. ja! Använd layouter och mallar och arrangera roliga bilder i din berättelse.

Det finns mallar och layouter i överflöd på webben. Du måste experimentera med dessa för att hitta den bästa för dig. Kom ihåg att för att skapa en cool Instagram-berättelse måste du vara kreativ, kvick och bekymmerslös.

***

Hämtarna från det här inlägget är några imponerande Instagram-födelsedagsberättelseidéer och Instagram-födelsedagsberättelsemakare. Vi hoppas att du nu har några modernistiska idéer för att lägga din födelsedag på Instagram-berättelsen. Testa dessa och låt oss veta vilken du gillade mest. Bekräfta om du tyckte att den här artikeln var användbar. Alla dina frågor och ärliga kommentarer är alltid välkomna. Låt kommentarsfältet flöda in med dem. Glad Instagramming!

  Hur man beskär bilder och videor för Instagram-berättelser