Verktyg för enkel kommunikation och att hålla företagen kompatibla

Hallå! 🙋Vi har följande produktuppdateringar för dig idag! 📣

Innehållsförteckning

Forecastr

En av de komplexa och tidskrävande uppgifterna för nystartade företag är prognostisering av intäkter, budgetering, rekrytering, rapportering, etc. Forecastr underlättar dessa aktiviteter från sin enda enhetliga konsol. Plattformen tar bort gissningarna och gör lämpliga projektioner.

Forecastr hjälper startup att bygga detaljerade finansiella modeller. Det dedikerade teamet av Forecastr arbetar med grundaren eller det berörda teamet av startups för att bygga en modell som är skräddarsydd för startupens specifika behov. Forecastr hjälper dig att spåra och dela nyckeltal för att få bättre insikter och fatta bättre affärsbeslut.

Det hjälper nystartade företag att visa upp den nuvarande finansiella modellen för potentiella investerare, rådgivare och styrelsemedlemmar och fatta viktiga affärsbeslut. Plattformen är insiktsfull och informativ som hjälper startups att imponera på investerare och, nära finansieringsrundor, förbereda sig på att skala företaget genom att känna till den finansiella modellen.

Det ger imponerande resultat på dagar som annars skulle ta veckor eller månader. En stor fördel är att det ger engagerade finansanalytiker att förstå dina specifika behov och skapa skräddarsydda lösningar som hjälper dig att spåra varje insikt i din finansiella modell.

Toppfunktioner inkluderar prognostisering av intäkter, budgetering av kostnader, ledningshantering, investerarrapportering, dataintegrationer, anställningsplaner, etc.

Säker ram

Secureframe är en automatiseringsplattform för efterlevnad som hjälper företag att bli redo för företag genom att effektivisera styrning, risker och efterlevnad.

Att vara kompatibel är en av företagens mest kritiska uppgifter. Secureframe är en lösning för att uppnå och upprätthålla säkerhets- och integritetsefterlevnadscertifieringar som SOC 2, ISO 27001, PCI DSS, HIPAA, GDPR, CCPA och mer.

Företaget har tilldelats årets nummer 1 integritetsfokuserade produkt. Det antas av toppföretag, inklusive Anglelist, Generali, Smartcar, Coda, Lyra, etc. Det tillåter företag att bli kompatibla inom veckor snarare än månader och övervakar 40+ tjänster, inklusive AWS, GCP och Azure.

Plattformen för Secureframe organiserar informationen på ett ställe för enkel bedömning och prioritering så att företagen kan hantera och mildra regulatoriska, juridiska och finansiella risker. Det gör det möjligt för kunder att skala efterlevnad i varje steg av tillväxten samtidigt som de förblir fokuserade på att växa sin verksamhet.

Dess främsta funktioner inkluderar kontinuerlig övervakning, automatiserade tester, hantering av tillgångar, leverantörs- och personalhantering, rapporter för revision, integration av 100+ tjänster och många fler.

Nystartade företag och till och med redan etablerade organisationer behöver anpassade appar, instrumentpaneler, adminpaneler och andra interna verktyg för att driva affärsverksamhet. Retool hjälper till att bygga sådana verktyg snabbare genom sitt användarvänliga gränssnitt utan kunskap om programmering och kodning.

Istället för att bygga från grunden kan utvecklare använda Retool för att bygga kraftfulla verktyg och appar snabbare och enklare.

Retools är lätt att börja med eftersom det är dra-och-släpp byggstenar för tabeller, knappar, formulär och diagram så att du kan montera en app på några minuter. Utvecklare kan skriva anpassad kod för att ansluta till databaser och API:er och skriva frågor för att interagera med data med hjälp av SQL och JavaScript för att skapa rätt verktyg som ditt företag efterfrågar.

Dess mycket anpassningsbara och intuitiva plattform gör det till ett mycket produktivt verktyg, även för dem med begränsad kodningserfarenhet. Dessutom kan dess omfattande bibliotek med förbyggda komponenter och integrationer hjälpa till att snabbt bygga komplexa applikationer utan att börja om från början.

Dess kunder varierar från olika sektorer som finansiella tjänster, media och underhållning, detaljhandel och e-handel, och täcker toppföretag inklusive Secureframe, Cadana, SensibleWeather, Plaid, Ramp, Brex, FOX och mycket mer använder Retool för att bygga snabbare internt verktyg för att driva snabbare verksamhet för bättre affärsresultat.

Använd Bubblor

UseBubbles är en innovativ plattform som eliminerar 38 % av mötena med snabba videor fram och tillbaka och smarta påminnelser.

I den snabba digitala världen söker företag av alla storlekar ständigt sätt att förbättra sitt kommunikationsmedium för att effektivisera sin onlinenärvaro och förbättra samarbetet.

Bubbles, ett spelförändrande verktyg, tillhandahåller lösningar för små och medelstora företag och stora företag i detta avseende.

Plattformen förändrar hur användare interagerar genom att tillhandahålla olika metoder för att lägga till, redigera och hantera innehåll och kommentarer. Det fungerar som att spela in din video med skärmdelning och voice-over, tilldela vem du behöver ett svar och när och komma tillbaka i flödet för att konversera.

Det här verktyget förenklar utbyte av idéer och feedback mellan teammedlemmar, kunder, leverantörer och andra intressenter.

De flesta möten kan ersättas med detta verktyg. Den kan användas för att kontrollera projektstatus och aktualitet, lösa ad-hoc-frågor, dela feedback, samarbeta med gäster, dela datainsikter, ombord kunder och anställda och utbildning av anställda och mycket mer.

Den erbjuder en rad funktioner som kommentering i realtid, smarta påminnelser för att få svar i tid, visuella kommentarer och diskussioner i sammanhanget, vilket gör det till ett extremt användbart verktyg för att förändra hur människor engagerar sig och kommunicerar.

För fler uppdateringar, kolla in vår senaste teknikkategori.