Vad du ska göra om du inte kan hitta händelser i din iPhone-kalender

Vad händer om du har ett viktigt möte sparat i din iPhones kalenderapp, men när du söker i kalendern efter exakt datum och tid hittar du inte mötet längre?

Du kanske inte kan hitta några datum, vare sig förr eller nu, även efter att du har använt sökfunktionen. Nedan tittar vi på några felsökningstips som du kan prova när händelser inte visas i Kalender-appen.

1. Se till att din kalender synkroniserar alla händelser

Om du använder ett icke-iCloud-konto på din telefon kan din kalender ha problem med att hitta dina tidigare händelser. Du kan också möta detta problem om du skapade händelsen på en annan enhet.

Tricket är att se till att du synkroniserar och visar mer än bara händelserna som hänt under de senaste veckorna eller månaderna. Här är hur:

 • Öppna Inställningar, scrolla ned och tryck på Kalender.
 • Välj Synkronisera och välj Alla händelser från listan över tillgängliga alternativ.
 • Vänta nu en minut och starta Kalender-appen. Tryck sedan på Kalendrar längst ner och svep ner från toppen för att uppdatera alla dina kalendrar.
 • Om alternativet Alla händelser redan är valt kan du välja någon av de andra tidsramarna, starta om appen Kalender och sedan välja Alla händelser igen.​​​

  2. Se till att din kalender synkroniseras med iCloud

  Om Kalender-appen inte visar dina händelser, finns det en anständig chans att problemet ligger i dina iCloud-inställningar. Du kan lösa allmänna iCloud-synkroniseringsproblem på andra sätt, men så här tillåter du manuellt Kalender-appen att synkronisera dina data:

 • Starta Inställningar på din iPhone och tryck på ditt Apple ID-namn högst upp.
 • Klicka sedan på iCloud för att se dina iCloud-inställningar.
 • Du kommer att se avsnittet Appar som använder iCloud där du kan växla till iCloud för appen Kalender.
 • Om du har flera enheter anslutna till samma iCloud-konto, bör du växla kalenderalternativet på var och en av dem.
 • 3. Se till att alla dina kalendrar är aktiverade

  En av de fiffiga funktionerna i Kalender-appen i iOS är möjligheten att ställa in flera kalendrar för olika ändamål. Du kan skapa en delad kalender som låter dig och din partner schemalägga datumkvällar, till exempel, samtidigt som du skapar en arbetskalender som hjälper dig att organisera dina möten.

  Så det finns en chans att dina evenemang saknas eftersom de tillhör en annan grupp. Du måste se till att alla dina kalendrar är aktiverade för att förhindra det. Här är hur:

 • Starta Kalender-appen och tryck på Kalendrar längst ned på skärmen.
 • Se till att du väljer de kalendergrupper som är viktiga och som är kopplade till den saknade händelsen.
 • Se också till att du väljer Visa avvisade händelser så att alla tidigare händelser som du inte accepterade visas i din sökning efter den saknade händelsen.
 • 4. Prova några allmänna felsökningstips

  Om inte din saknade händelse tillhörde en delad kalender som du inte längre är en del av, bör de specifika tipsen vi har lyft fram hjälpa dig att hitta händelsen. Men om Kalender-appen har problem som går djupare kan du prova några viktiga iPhone-felsökningstips för alla iPhones.

  Missa aldrig ett möte igen

  Det är lätt att tappa koll på dina händelser även efter att du har använt Kalender-appen för schemaläggning. Det beror på att Apples kalenderapp kan ha problem med att hitta dina händelser på grund av felaktiga inställningar eller synkroniseringsproblem.

  Lyckligtvis kan du använda tipsen vi diskuterade här för att åtgärda eventuella problem du stöter på i appen samtidigt som du hittar dina tidigare eller framtida händelser.