Vad betyder Reddits officiella etikett?

Vissa Reddit-konton får en ”officiell” tagg. Men vad representerar den här etiketten, och hur kommer den att påverka din Reddit-upplevelse?

Reddit har tagit ett betydande steg mot att öka användarnas förtroende och transparens genom att lansera en ”officiell” etikett. Den här nya funktionen syftar till att ge bevis på äkthet, minska identitetsstöld och öka transparensen över hela plattformen. Här är vad vi vet hittills om funktionen.

Reddit lanserar en officiell etikett

Reddit meddelade via ett inlägg på r/reddit att den testar en ny funktion: en ”officiell” etikett. Den officiella etiketten visas tydligt bredvid ett användarnamn varhelst det visas på Reddit. I likhet med den stil som används på subreddits, fungerar denna etikett som en indikator på äkthet.

Etiketten är för närvarande endast tillgänglig för ett fåtal profiler som tillhör organisationer som den har befintliga relationer med och som är intresserade av att engagera sig med Redditors och gemenskaper på plattformen.

”Vi arbetar aktivt med en grupp moderatorer för att få feedback om detta, och eftersom detta är ett tidigt test kommer de lärdomar vi får att informera om nästa steg för denna utrullning,” noterade Reddit.

Vad betyder Reddits officiella etikett?

Bildkredit: Reddit

Den ”officiella” etiketten visar att Reddit har verifierat ett konto. Den fungerar som en visuell indikator på äkthet och hjälper användare att snabbt identifiera profiler som tillhör verifierade organisationer. Det minskar också Reddit-moderatorernas arbete genom att separera riktiga profiler från förfalskningar.

Reddit nämnde att etiketten inte låser upp några speciella privilegier eller skydd för kontona med den. Officiella konton måste fortfarande följa samma regler och riktlinjer som alla andra användare.

Den officiella etiketten betyder inte heller att Reddit stöder eller stöder åsikter eller åsikter från konton som har det. Det betyder helt enkelt att Reddit har verifierat att de är som de säger att de är.

Den officiella etiketten är motsvarigheten till Reddits ”Blue Tick”

Reddits ”officiella” etikett är som den blå bocken på andra sociala nätverk, vilket gör det lättare för användare att identifiera autentiska konton från organisationer som vill interagera med dem. Det är inte ett hedersmärke, ett godkännandestämpel eller ett auktoritetsmärke. Det är helt enkelt ett verktyg för att hjälpa användare att fatta välgrundade beslut och ha meningsfulla interaktioner på plattformen.