Vad är WHOOP Band?

Spread the love

På senare tid är det ett av de största problemen att hålla reda på din kondition och hälsa, särskilt efter Covid-19-pandemin. Och för att hålla reda på din kondition och hälsorelaterade mätvärden har vi wearables och fitnessband tillgängliga på marknaden som hjälper dig att övervaka dina fitnessmätningar och håller dig uppdaterad om din kropps välbefinnande och konditionsnivåer. Sådan är WHOOP, ett träningsband eller bärbart band, och en app som hjälper dig att övervaka dina träningsmått dygnet runt ger dig all information om din kondition och nivåer och hjälper dig att förbättra din träning och kondition. Så för att veta mer om vad som är WHOOP-band, vad är WHOOP-app och mer om WHOOP ger vi dig den här artikeln för att ge dig detaljerad information om WHOOP.

Vad är WHOOP Band?

WHOOP är ett bärbart teknikföretag som specialiserat sig på att göra fitnesstracker-band som låter dig övervaka dina träningsmått och förse dig med all information genom sin WHOOP-app. Med all information om din kropps konditionsnivåer med hjälp av denna WHOOP kan du förbättra dina träningspass och hålla en konstant koll på din hälsa och ditt välbefinnande. WHOOP-bandet är populärt bland idrottare och även bland vanliga konsumenter. När hälso- och fitnessrelaterade frågor blir en av de största problemen i dag visar sig WHOOP vara ett framväxande bärbart teknologiföretag. WHOOP 1.0-bandet släpptes först 2015 och sedan dess har WHOOP varit på frammarsch med senare modeller som släppt och fört WHOOP till att bli ett framstående världsomspännande varumärke eller företag inom bärbar teknologi.

Vad är WHOOP-bandet?

 • WHOOP-bandet är huvudprodukten från WHOOPs bärbara teknologiföretag.
 • Det är ett tränings- och hälsospårband med inbyggda sensorer för att övervaka ett brett utbud av fitnessmätningar och ge dig insikter om din fysiologi på WHOOP-appen.
 • Liksom andra fitnesstrackers på marknaden har WHOOP ingen bildskärm, den kommer i olika färgglada remmar.
 • WHOOP-spårade mätvärden kan kategoriseras i tre huvudaspekter, och de är kondition, sömn och återhämtning.
 • Och av allt som sticker ut är WHOOP:s sömnspårning förmåga som onekligen är en av de bästa som finns.
 • Ju mer du bär WHOOP-bandet desto mer exakta och konsekventa insikter kommer det att ge på sin WHOOP-app.
 • WHOOP-bandet beräknar din belastningsnivå, en mätnivå för att veta hur mycket arbete eller aktivitet du har åtagit dig på en dag.
 • Andra mätvärden som mäts av WHOOP-bandet inkluderar timmars sömn, andningsfrekvens, blodtryck, hjärtfrekvens och många fler.
 • Med WHOOP-bandet kan du hålla en konstant koll på din kropp och dess konditionsnivåer oavsett vad du gör det kan spåra och mäta alla aktiviteter du gör under dagen och ge dig dessa olika insikter om din fysiologi som är tillgänglig till dig på WHOOP-appen.
  Vad är Me.com e-postadress?

Vad är WHOOP-appen?

Du vet redan vad WHOOP-spårningsbandet gör och det är att spåra dina träningsmått som din puls, sömntimmar, syrenivåer och mer. För att se alla dessa träningsstatistik och insikter kommer WHOOP-appen in i spelet.

 • WHOOP-appen spårar så mycket mer än dina dagliga aktiviteter, med alla insikter som appen hjälper dig att hålla dig medveten om dina fysiologiska tillstånd och ger vägledning om hur du kan förbättra dina konditionsnivåer.
 • När du laddar ner WHOOP-appen är det första du kommer att märka det intuitiva och enkla användargränssnittet.
 • Och WHOOP-appen är tillgänglig på både Android- och iOS-plattformar.
 • WHOOP-appen ger djupgående sömninsikter, appen visar även ditt belastningspoäng som mäts på en skala från 0-21.
 • Påfrestning är måttet på hur mycket press du lägger på din kropp både fysiskt och mentalt. Ju hårdare du arbetar desto högre blir din belastningspoäng.
 • Mätvärdena som appen ger hjälper dig att vara frisk och hålla dina dagliga aktiviteter mätta med vilket du får vägledning för att förbättra dina konditionsnivåer.

Är WHOOP värt det?

År 2022 kan en träningsspårare vara ett utmärkt verktyg för att hålla dig motiverad och hålla dig medveten om din hälsa. Med så många träningsspårare på marknaden kan WHOOP vara en av de bästa på marknaden när det kommer till den detaljerade djupgående övervakningen av fitnessmätare jämfört med andra fitnessspårare. Men frågan är, är WHOOP värt det? Svaret beror på om du har seriösa träningsmål och är villig att satsa på den prenumerationsbaserade modellen WHOOP. WHOOP erbjuder tre prenumerationsalternativ:

  13 bästa Spotify Playlist Downloader
 • Månadsmedlemskap – $30 per månad (minst 12 månader)
 • Årligt medlemskap – $20 per månad
 • 24 månaders medlemskap – $16 per månad
 • Obs: WHOOP-bandet och WHOOP-appen kommer att inkluderas i alla planer.

  Så att se sådana priser och funktionerna som WHOOP erbjuder är det värt det bara om du är en idrottare eftersom det som en vanlig konsument finns flera andra alternativ på marknaden som erbjuder nästan samma funktioner och fitnessinsikter till mycket lägre priser. Därför blir svaret nej, men om du är en idrottare eller menar allvar med dina träningsmål så är WHOOP något för dig.

  Vad är WHOOP 4.0?

  WHOOP lanserade sin senaste träningsbärbara WHOOP 4.0 i september 2021. Den helt nya WHOOP 4.0 är smartare, mindre och designad med ny biometrisk spårning jämfört med föregångaren WHOOP 3.0. WHOOP 4.0 är en träningsspårare som hjälper dig att övervaka och mäta dina stressnivåer, hjärtfrekvens, hudtemperatur, blodtryck och många fler konditionsmått. Det hjälper dig att hålla dig uppdaterad om din kropps konditionsnivåer. WHOOP 4.0 funktioner inkluderar:

  • Vattentät upp till 10 meter.
  • 5 lysdioder och 4 fotodioder för att fånga din data kontinuerligt.
  • 33 % mindre än WHOOP 3.0
  • Flerdagars batteritid.
  • Övervaka ditt blodsyre, hudtemperatur, timmars sömn och mer.
  • Haptiskt larm.
  • Nya bekväma SuperKnit-band.

  WHOOP 4.0 vs WHOOP 3.0

  Låt oss titta på de viktigaste skillnaderna mellan de två versionerna av WHOOP-bandet:

  WHOOP 3.0
  WHOOP 4.0
  Kroppsstorlek
  Större
  33 % mindre
  Batteri-liv
  5 dagar
  5 dagar
  lysdioder
  2
  5
  Hudtemperatur
  Nej
  Ja
  Pulsoximeter
  Nej
  Ja
  Blodsyre
  Nej
  Ja
  Haptisk varning
  Nej
  Ja

  Whoop 4.0 Prisjämförelse

  Det var ett tag sedan WHOOP 4.0 lanserades och WHOOP lovar att dess senaste 4.0-modell är överlägsen sin föregångare WHOOP 3.0 och ger mycket mer exakta insikter i dina konditionsmått. Men när det kommer till prissättningen av WHOOP 4.0 är det en prenumerationsbaserad modell.

    Hur man tar bort spel från Game Center

  Planerna börjar på $16 per månad i 24 månader till en medlemskapsplan för $30 per månad (men i minst 12 månader) där du får WHOOP 4.0-bandet och tillgång till WHOOP-appen. Jämför WHOOPs prislapp med en annan fitnesstracker eller smartwatch som gör samma jobb. Till exempel spårar eller kan Apple Watch även övervaka träningsmåtten som WHOOP 4.0 eller till och med mer och har även en skärm som WHOOP 4.0 saknar, men Apple Watch kommer med en prislapp på runt $399 till $799 medan WHOOPs $16 till $30 månatliga verkar lite värt det. Den enda nackdelen är dock displayen och det bara för vissa konsumenter. Om du menar allvar med din kondition och hälsa och du inte riktigt letar efter en smartklocka så är WHOOP 4.0 med detta pris ett bra alternativ för dig.

  Vanliga frågor (FAQs)

  Q1. Kan jag köpa min WHOOP-rem direkt?

  Ans. Nej, du kan inte köpa ett WHOOP-band direkt eftersom det kommer med ett abonnemang.

  Q2. Vad ingår i min månatliga prenumerationskostnad?

  Ans. I din månatliga medlemskapskostnad får du WHOOP 4.0 gratis och tillgång till WHOOP-appen. Och WHOOP lägger kontinuerligt till nya funktioner och funktioner i appen för att förbättra din upplevelse utan att behöva köpa ny hårdvara.

  Q3. Kan man ha WHOOP-rem i duschen?

  Ans. Ja, du kan bära WHOOP-remmen i duschen eftersom WHOOP är helt vattentät i upp till 10 meter. Du kan till och med simma, flå i regnet, etc medan du bär WHOOP.

  ***

  Så med den här artikeln om vad som är WHOOP-band och allt relaterat till WHOOP, från dess prissättning till hur mycket det är värt att köpa, hoppas vi att du genom att läsa den här artikeln kan få informationen du letade efter angående WHOOP. Dessutom kan WHOOP 4.0 vara ett bra alternativ för dig om du letar efter en fitnesstracker för att hålla reda på dina konditionsnivåer och om du vill satsa fullt ut på dina träningsmål med bandets avancerade djupgående mätvärden som hjälper dig i nå dina träningsmål mycket mer effektivt.