Vad är skillnaden mellan vanligt fodral, MagSafe-fodral och silikonfodral?

Spread the love

Vad är det första du bestämmer dig för att köpa när du köper en telefon? Ett telefonfodral, eller hur? Det är ett klokt beslut att köpa en eftersom det skyddar dina surt förvärvade pengar från att gå till spillo. Men eftersom vi befinner oss i 2000-talet och vi har flera valmöjligheter, blir det svårt att välja ett fodral att köpa. Även om du vet vilket fodral du ska köpa är det svårt att bestämma vilken färg du ska köpa. Så i den här artikeln hjälper vi dig att bestämma vilket fodral du ska köpa. Du får svar på frågorna, som vad är MagSafe-fodral och vad är skillnaden mellan vanligt fodral, MagSafe-fodral och silikonfodral. Du kommer också att lära dig om ett silikonskal är bra för iPhone eller inte och vilket skal som är dyrt. Fortsätt läsa för att veta om dess detaljer.

Vad är skillnaden mellan vanligt fodral, Magsafe fodral och silikonfodral?

För att förstå skillnaden, låt oss först förstå vad som är ett vanligt fodral, vad som är silikonfodral, vilket fodral som är dyrt och många andra frågor du har. Fortsätt läsa för att lära dig mer om skillnaden mellan vanligt fodral, MagSafe-fodral och silikonfodral.

Vad är ordinarie fall?

Ett vanligt telefonfodral som kan placeras för att täcka telefonens baksida och lämna endast skärmen synlig. Vanliga telefonskal finns i olika stilar, inklusive skal, kraftiga och eleganta. Det finns dock några egenskaper som alla normala instanser delar. Till att börja med kan varje fodral vara helt anpassad vad gäller allt från tjocklek till övergripande stil och utseende. De är alla normalt stötdämpande, så om din telefon faller när du bär ett fodral kommer fodralet att skydda den från att skadas.

  Hur man aktiverar Microsoft Outlook Dark Mode

Foto av Frankie Lu på Unsplash

Vad är Silicon Case?

Som namnet på Silicon-mobilfodral antyder består det av kisel. Men det inkluderar också gummi. Eftersom gummi också finns där är de mjuka. Dessa skal skyddar även telefonen från små droppar. Det ger också ett bra grepp om dessa silikonfodral är strukturerade. Om du ska använda ett Apple silikonfodral har det ett mjukt mikrofiberfoder som ger iPhone mer skydd. Fortsätt läsa vidare för att lära dig vilket omslag som är dyrt.

Foto av Alexander Todov på Unsplash

Är silikonskydd bra för iPhone?

Ja. iPhone är en dyr telefon så du måste se till att den förblir säker och säker. För detta gör du många saker såsom manipulerat glas för att skydda skärmen och ett bra telefonskal. När det kommer till telefonskal finns det flera alternativ på marknaden. Men alla skal är inte tillräckligt bra för att skydda din iPhone; så du behöver ett bra fall. Och detta bra fodral är ett silikonskal speciellt för iPhone, eftersom:

  • Utmärkt grepp: När det kommer till telefonskal behöver du ett fodral som inte är halt. Inte bara detta, utan även när dina händer är svettiga låter det dig behålla ett bra grepp om din telefon. Om du vill ha ett utmärkt grepp, kommer Apples silikonskydd att ge dig det.

  • Lätt att rengöra: Om din fodralstruktur lätt kan rengöras kan du använda den under lång tid och detta fodral gör att du enkelt kan utföra denna funktion.

  • Stötsäkert skal: Om du är någon vars telefon halkar ofta kan du satsa på detta skal eftersom detta fodral kommer att skydda din telefon mot stötar.

Vad är MagSafe Case?

MagSafe fodral är fodral som har en inbyggd magnetfunktion. Denna inbyggda magnetfunktion låter dig ladda din enhet. Bortsett från detta gör dess stötdämpande egenskaper den till ett perfekt val för dig. Den har designats speciellt för Apple-enheter. Olika färger finns också tillgängliga för fodralet, och du kan köpa dessa fodral från Apple Store och Amazon.

Foto av Daniel Romero på Unsplash

Vilka är fördelarna med att använda ett MagSafe-fodral?

Fördelarna med att använda en MagSafe listas nedan:

  • Det är mer effektivt eftersom magneten på MagSafe-fodralet ser till att fodralet och telefonen är perfekt anpassade. Så om du är någon som har mycket arbete att göra och inte kan se till att kontrollera sakerna igen så kan du satsa på det.
  • MagSafe-fodral är säkrare än konventionella trådlösa laddningsfodral. Detta beror på magnetens förmåga att hålla skalet mot din telefon även när det flyttas runt. Så det är perfekt för dig om du är någon som älskar att resa.
  • Det finns flera färgalternativ också så du har val. Du kommer att ha val och teknik i ett paket, vilket gör det till ett perfekt fodral för dig, särskilt om du är en bloggare.

Kan jag lägga till MagSafe i alla fall?

Ja. Du kan köpa en säker omvandlare från Amazon för att lägga till MagSafe i ditt fodral. Men det finns villkor som ditt ärende ska uppfylla om du vill konvertera det till ett MagSafe-fodral. Och dessa villkor är:

  • Höljet bör vara mindre än 4 mm tjockt.
  • Ett 3M-lim kan fästa på icke-MagSafe-fodralet.
  • Fodralet som inte är från MagSafe bör inte ha en fingeravtrycksresistent beläggning.

Så du kan konvertera ett icke-MagSafe-fodral till ett MagSafe-fodral, men det bör kunna uppfylla ovanstående villkor. Först då kan du lägga till MagSafe i alla fall.

Vilket skydd är dyrt?

Priserna på MagSafe-skyddet är listade nedan i tabellen:

MagSafe Cover
Pris i rupier
Pris i dollar
iPhone 14 Pro Max genomskinligt fodral med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro genomskinligt fodral med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro Läderfodral med MagSafe
5900
72,47

Priserna på Silicon Case med MagSafe-skydd är listade nedan i tabellen:

Silikonskydd
Pris i rupier
Pris i dollar
iPhone 14 Pro Max silikonfodral med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro silikonfodral med MagSafe
4900
60,19
iPhone 13 Pro Max silikonfodral med MagSafe
4900
60,19

Genom att analysera ovanstående tabeller kan du bestämma vilket skydd som är dyrare för dig.

Obs: I vanliga fall kan priserna variera och det beror på vilken kvalitet du väljer att köpa.

Vad är skillnaden mellan vanligt fodral, MagSafe-fodral och silikonfodral?

En tabell har presenterats nedan för en bättre förståelse av vad som är skillnaden mellan vanligt fodral, MagSafe-fodral och silikonfodral:

Funktioner
MagSafe Fodral
Silikonfodral
Vanligt fall
Stötdämpande
Ja
Ja
Ja
Laddningsstöd
Ja
Nej
Nej
Finns i olika färger
Ja
Ja
Ja
Pris
Kostsam
Kostsam
Billigt till dyrt
Grepp
Bra grepp
Bra grepp
Beror på
Lätt att städa
Ja
Ja
Beror på konsistensen

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Ska jag använda fodralet på min telefon?

Ans. Ja, du bör använda ett fodral på din telefon eftersom det skyddar din telefonskärm från att gå sönder.

Q2. Vad är silikonfodralet?

Ans. Silikonhölje är gjord av silikon som även innehåller gummi. För att lära dig mer i detalj, se den här artikeln från början.

Q3. Håller telefonfodral i silikon länge?

Ans. Ja, silikonfodral är hållbara.

***

Vi hoppas att du har lärt dig vad som är skillnaden mellan vanligt fodral, MagSafe-fodral och silikonfodral. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.