Vad är Crunchyroll-kontodelning?

Spread the love

Crunchyroll är en världsomspännande plattform för streaming av filmer online som specifikt streamar asiatiska filmer och tv-program till skillnad från andra webbplatser eller appar för filmstreaming, som Netflix, Amazon prime, etc. Även om det är ett amerikanskt företag och har sitt huvudkontor i Kalifornien och San Francisco, tjänsten är distribution av asiatiska filmer, serier, anime etc. över hela världen. Det är resultatet av samarbetet mellan Sony Pictures och Sony Music Japan. Det liknar andra underhållningsplattformar online och erbjuder vissa budgetvänliga prenumerationsplaner samtidigt som du skapar ett konto på Crunchyroll. Crunchyroll rymmer tusentals animeshower, asiatiska filmer och många fler. Det ger spännande funktioner som Crunchyroll-kontodelning, så att användare kan dela sitt Crunchyroll-konto med vänner och familj och titta på Crunchyroll på flera enheter samtidigt. Därför, om du är ett stort animefan och japansk filmälskare och vill skapa ett användarkonto på Crunchyroll, har du kommit till rätt plats! Den här artikeln kommer att ge all information som du bör gå igenom innan du skaffar ditt Crunchyroll-konto och lära dig om du kan ha Crunchyroll flera användarprofiler.

Vad är Crunchyroll-kontodelning?

Du kommer att få veta vad som är Crunchyroll-kontodelning längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Hur får man ett Crunchyroll-konto gratis?

Om du är ett stort animefan och vill strömma filmer på Crunchyroll gratis, följer du någon av följande metoder:

Metod 1: Använd Crunchyroll gratisversion

  10 meditationsappar designade för barn [2022]

Du kan göra det genom att välja gratis version av Crunchyroll. Gratisversionen erbjuder dig inte reklamfria filmer eller program, och det finns många begränsningar. Därför kommer du inte att vara berättigad att se alla program. Dessutom har denna gratisversion av Crunchyroll varit föråldrad och tagits bort i vissa länder sedan våren 2022.

Metod 2: Få 14 dagars gratis provperiod

Du kan också välja den 14-dagars gratis provperioden av Crunchyroll för att få ett Crunchyroll-konto gratis. Crunchyroll skickar ett meddelande 2 dagar före slutet av din provperiod. Därför kan du avbryta din prenumerationsplan och ta bort dina kortuppgifter för att undvika transaktioner. Du kan följa de enkla stegen för att få en 14-dagars gratis provperiod.

1. Besök Crunchyroll inloggningssida i din webbläsare om du redan har skapat den.

2. Ange ditt registrerade e-post-ID och lösenord och klicka på LOGGA IN.

Obs: Klicka på SKAPA ETT för att skapa ett nytt konto om du inte har ett och ange din e-postadress och ditt lösenord för att skapa det framgångsrikt.

3. Klicka på PROVA GRATIS PREMIUM från den övre raden.

4. Klicka sedan på STARTA 14-DAGARS GRATIS PRÖVNING för den önskade planen som även inkluderar Crunchyroll-kontodelning.

5. Ange dina kreditkortsuppgifter och postnummer och klicka på Starta gratis provperiod för att omedelbart utnyttja den 14-dagars gratis provperioden.

Hur mycket kostar Crunchyroll per månad?

Crunchyroll är en världsomspännande onlinestreamingplattform för animefilmer som erbjuder olika prenumerationsplaner, precis som andra appar för filmstreaming. Den har 3 typer av prenumerationsplaner, varav 2 är månadsplaner och 1 är en årlig plan. Priset på prenumerationsplanerna för Crunchyroll Indien skiljer sig från det för Crunchyroll USA.

Crunchyroll India-prenumerationsplanerna är följande:

  • Crunchyroll erbjuder också en 14-dagars gratis provperiod, tillsammans med en av de månatliga prenumerationsplanerna när du skapar ett konto på plattformen.
  • FAN-prenumerationen kostar 79 INR/månad.
  • Abonnemanget på MEGA FAN (1-månad) kostar 99 INR/månad. Den har några ytterligare funktioner som inte är tillgängliga för FAN-prenumerationen, som att du kan strömma filmer på flera enheter samtidigt.
  • Abonnemanget på MEGA FAN (12 månader) kostar 999 INR/år. Detta är den årliga prenumerationen och har ännu fler ytterligare funktioner jämfört med megaplanen. Du får en spännande rabatt på 16% på månadspriset som faktureras årligen.
  6 Överväganden när du väljer Adobe Acrobat Alternative

Kan jag dela Crunchyroll-konto?

Ja, du kan dela ditt Crunchyroll-konto med dina vänner och kända. Eftersom megafan-prenumerationen låter dig streama filmer på 4 skärmar eller enheter samtidigt, kan du dela ditt Crunchyroll-konto med 3 andra användare.

Kan jag aktivera Crunchyroll-kontodelning?

Ja, du kan aktivera din Crunchyroll-kontodelning med dina inloggningsuppgifter för Crunchyroll-kontot. Om du väljer Mega fan-prenumerationsplanen kommer du att ha fördelen av att dela ditt konto med andra användare, eller med andra ord, du kan ha flera användare för ett Crunchyroll-konto och du kan göra det genom att dela dina inloggningsuppgifter med alla användarna som du vill dela ditt Crunchyroll-konto med.

Vad är Crunchyroll-kontodelning?

Precis som alla andra appar för streaming av filmer online, som Netflix, främjar Crunchyroll också kontodelning så att du kan njuta av att titta på filmer och serier samtidigt med dina vänner och nära och kära. Crunchyroll-kontodelning innebär att använda ett Crunchyroll-konto och dess inloggningsuppgifter bland flera användare. Det låter oss titta på filmer på flera enheter samtidigt.

Kan du titta på Crunchyroll på flera enheter samtidigt?

Ja, du kan titta på Crunchyroll på flera enheter samtidigt. Om du har MEGA FAN eller årsabonnemang kan du titta på Crunchyroll på flera enheter samtidigt. Men om du har valt FAN-prenumerationen kommer du inte att kunna spela Crunchyroll på flera enheter samtidigt.

Kan du ha flera användare på Crunchyroll?

Ja, du kan ha flera användare för ett Crunchyroll-konto, förutsatt att du inte väljer FAN-prenumerationen. Som nämnts tidigare, om du går för megafan eller årsprenumerationsplan, kan du dela ditt Crunchyroll-konto och därmed ha flera användare för ett konto.

Kan jag ha flera profiler på Crunchyroll? Kan jag ha Crunchyroll flera användarprofiler?

Nej, tyvärr kan du inte ha flera användarprofiler på Crunchyroll-plattformen. Denna frånvaro av flera profiler på Crunchyroll leder till att bevakningslistorna förvirras.

  6 bästa onlinesäkerhetsprogramvaran för små till medelstora företag

Hur många enheter kan Crunchyroll?

Som nämnts tidigare, om du planerar att välja MEGA FAN eller årsprenumeration, är det maximala antalet enheter som Crunchyroll kan arbeta på samtidigt fyra. Det är det maximala antalet enheter som det kan spelas och får inte överskrida denna gräns.

Vad är Crunchyroll MEGA FAN?

Precis som andra streamingappar online erbjuder Crunchyroll dig tre typer av prenumerationsplaner. Crunchyroll MEGA FAN är en typ av månatlig prenumerationsplan som har ytterligare funktioner jämfört med FAN-prenumerationsplanen. Det kostar 99 INR/månad och tillhandahåller funktioner som Crunchyroll-kontodelning, nedladdning av filmer för offlinevisning, etc. Denna plan kommer tillsammans med en 14-dagars gratis provperiod.

Hur mycket kostar Crunchyroll Family Plan?

Crunchyroll Family-planen inkluderar MEGA FAN-planen, den ultimata FAN-planen och årsplanen. Crunchyroll-prenumerationspriserna är olika för USA och Indien.

I USA är kostnaderna för familjeprenumerationsplanerna följande:

  • MEGA FAN-planen kostar $7,99/månad
  • Ultimate Fan-planen kostar $14,99/per månad

För den indiska Crunchyroll-appen inkluderar familjeplanen MEGA FAN-prenumerationen och den årliga MEGA FAN-prenumerationen. Kostnaderna är följande:

  • MEGA FAN-planen kostar 99 INR/månad
  • En årlig MEGA FAN kostar 999 INR/år

***

Vi hoppas att den här artikeln var till stor hjälp för dig och gav dig den nödvändiga information som krävs innan du skapar ett Crunchyroll-konto och om Crunchyroll-kontodelning och Crunchyrolls flera användarprofiler. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vilket ämne du vill lära dig om i vår nästa artikel.