Vad är Area 51 IPTV och är det säkert att använda?

Spread the love

IPTV-tjänster har funnits ett bra tag nu, och de är i något av en gråzon när det gäller deras tillförlitlighet och om deras tjänster är lagliga eller inte.

Area 51 IPTV är, som namnet antyder, en sådan tjänst som syftar till att leverera TV-innehåll (program, serier, filmer, nyheter, you name it) via din Internetanslutning, i motsats till att använda satellit eller kabel.

En av fördelarna med att använda IPTV är att du inte behöver någon extra utrustning förutom din PC och en stabil Internetanslutning. Dessutom erbjuder vissa IPTV-leverantörer sina tjänster helt gratis, vilket inte är helt lagligt, men det hindrar inte användare från att njuta av dem.

Vad är Area 51 IPTV?

Tillbaka till vår intressanta plats: Area 51 IPTV. Area 51 IPTV erbjuder inte bara en app som du kan ladda ner och använda på vilken kompatibel enhet som helst, utan är också tillgänglig som ett tillägg för Kodi-användare.

Till skillnad från andra IPTV-tjänster har Area 51 inte en fristående Windows-app, så om du planerade att använda den på din stationära PC, måste du hitta några lösningar som att använda en emulator eller använda en extern mediaspelare för spelar strömmarna.

Dessutom är det inte gratis. Du behöver inte bryta banken för att använda den, men det finns en avgift du måste betala för att få tillgång till allt innehåll i Area 51:s erbjudande.

För närvarande erbjuder Area 51 ungefär 15 600 kanaler från mer än 87 länder över hela världen, samt 1 500 sportkanaler och 24 800 VOD-filmer (Video on Demand), vilket är ganska imponerande, när man tänker på det.

Den allmänna samsynen kring Area 51 är att den tar ut en extremt låg avgift om man tar hänsyn till den enorma mängden kanaler och VOD-innehåll den tillhandahåller sina kunder. Dessutom jämför många det med liknande tjänster som erbjöd jämförbart innehåll och togs bort på grund av piratkopiering och anspråk på upphovsrättsintrång.

Därmed inte sagt att Area 51 faller i samma kategori, eftersom dess laglighet ännu inte har ifrågasatts (som vi känner till), men du bör ta det med en nypa salt och se till att du skyddar och skyddar din integritet medan använder det.

Observera att vi inte tolererar eller främjar piratkopiering eller upphovsrättsintrång, och inte heller använder någon metod för att komma åt piratkopierat eller upphovsrättsskyddat material, vilket inkluderar strömmande video- eller ljudinnehåll från tvivelaktiga IPTV-källor.

Är det säkert att använda Area 51 IPTV?

UPPLYSNING: wdzwdz tolererar eller uppmuntrar inte till brott mot upphovsrättsbegränsningar. Tänk på lagen, offer och riskerna för piratkopiering innan du använder en app som Area 51.

Som du kanske förväntar dig finns det ingen officiell Area 51-app i Googles Play Store som du kan ladda ner till din Android-enhet. Du kanske kan hitta en någon gång, men observera att många andra laddade ner falska Area 51-appar på sina enheter och äventyrade deras säkerhet när de gjorde det.

  Hur man tittar på NFL-spel (gratis + betalalternativ) var som helst

Om du bestämmer dig för att använda Area 51 måste du registrera ett konto och antingen registrera dig för provperioden (om erbjudandet fortfarande gäller) eller betala en avgift för att börja använda det. Vid det här laget kommer du förmodligen att få en APK som du kan installera på dina Android-enheter efter att du har registrerat dig för ett konto och betalat avgiften.

Eftersom det inte finns någon officiell källa för APK-filen kan du behöva hitta den själv. Nu är det här saker och ting blir knepiga: en enkel Google-sökning kommer att returnera många resultat för APK-filen, och det finns helt enkelt inget sätt för dig att veta vilken som är den riktiga affären och vilka du inte ska lita på.

Du kan också hoppa över APK-delen och installera Area 51 på Kodi genom att använda dess tillägg. Å andra sidan kan installationen av Kodi-tillägget göras genom ett osignerat tredjepartsförråd, vilket tar oss tillbaka till ruta ett: det finns inget sätt att veta om det är säkert, så du måste bara gå igenom det.

Du måste också växla alternativet ”Okända källor” på Kodi, som många avråder från, och hitta ett fungerande arkiv för att ladda ner tillägget.

Så, är det säkert att använda Area 51? Det finns många tvivelaktiga saker du behöver göra för att få tillgång till Area 51:s tjänster, vilket får oss att tänka på skumma affärer i en mörk bakgata, så vi låter dig bedöma det.

Ärligt talat, det är bättre att du väljer en annan IPTV-leverantör, en som är pålitlig, transparent och inte bara skickar dig på en strävan efter att hitta en APK eller ett arkiv på egen hand, utrustad med en sökmotor, sunt förnuft (förhoppningsvis) och dina tummar.

Använd ett VPN med Area 51

Om du bestämmer dig för att ge Area 51 IPTV ett försök kan vi inte göra mycket för att stoppa dig. Vi förstår, du får betala en liten avgift och kan plötsligt titta på tusentals kanaler från flera länder över hela världen, och det är tilltalande för dig.

Men din entusiasm kan få dig att förbise en viktig aspekt: ​​din internetleverantör kan se allt du gör online. Från att komma åt din sociala favoritplattform till att använda Area 51 IPTV för att titta på sport på din Android TV, din internetleverantör kan veta allt med en knapptryckning.

Därför kan det vara en bra idé att täcka dina spår innan du ägnar dig åt sådana här aktiviteter, tycker du inte? Lyckligtvis för dig kan en robust VPN-tjänst ta hand om allt detta åt dig genom att kryptera din anslutning och dirigera om din trafik, så att allt din internetleverantör ser är kodad data.

Naturligtvis är din internetleverantör inte den enda du bör undvika i integritetsskyddstävlingen. Det finns också hackare som kanske vill lägga vantarna på din var du befinner dig online av olika anledningar, och en VPN hjälper dig också att skydda dig mot dem.

Sist men inte minst, om din internetleverantör har en dålig vana att strypa din anslutning, kan en VPN häva dessa orättvisa begränsningar, och inte bara när du tittar på Area 51 heller. Du kommer att dra nytta av högre hastighet, mindre buffring, lägre ping och färre förlorade paket.

  Hur man kommer igång med filmfotografering

NordVPN är, enligt vår åsikt, den bästa VPN-tjänsten på marknaden som kan hjälpa dig att frigöra potentialen i din internetanslutning, dölja dig från din internetleverantörs allseende öga och täcka dina onlinespår var du än kan praktiskt taget ströva.

Denna VPN erbjuder blixtsnabba anslutningshastigheter, kryptering av militär kvalitet, en strikt nollloggningspolicy och ytterligare funktioner som kan förbättra din anslutnings säkerhet, såsom dubbel VPN (studsar din anslutning två gånger) eller CyberSec (domänblockerare för annons och skadlig kod).

Således, om du är orolig för att din integritet exponeras när du streamar IPTV-innehåll på din enhet, vill kringgå geografiska begränsningar eller känner att din internetleverantör stryper din anslutnings hastighet, kan NordVPN hjälpa dig att lösa alla dessa problem på ett ögonblick ett öga.

Läs vår fullständiga NordVPN-recension.

Fördelar
SPECIALERBJUDANDE: 2-års plan (68 % rabatt – länk nedan)
De flesta VPN-servrar med olika IP-adresser
256-bitars AES-kryptering med perfekt framåtsekretess
Extra säker dubbel VPN för datakryptering
Policy för pengarna-tillbaka-garanti.

Nackdelar
Automatiskt serverval kan vara opålitligt
Återbetalningsbearbetningen kan ta upp till 30 dagar.

Obs: Våra läsare får ett specialerbjudande som kan hjälpa dem att spara upp till 68 % av planens fulla pris, samt extra servicetid som läggs till automatiskt efter att ha köpt en NordVPN-prenumerationsplan.

Område 51 IPTV-alternativ

Om du inte är helt säker på att du vill riskera allt för tusentals kanaler till ett nästan orättvist pris, men idén att titta på TV utan att ha en parabol eller kabel väcker ditt intresse, det finns många 100% lagliga alternativ.

Men som du kan förvänta dig kommer dessa tjänster till ett högre pris. På den ljusa sidan har de alla officiella appar och källor, så du riskerar inte att äventyra din integritet och säkerhet när du använder dem.

1. Sling-TV

Sling TV är en USA-baserad IPTV-tjänst som låter dig njuta av live-TV-innehåll till ett överkomligt pris. Priset du måste betala för Sling TV varierar beroende på vilket innehåll du vill komma åt. Till exempel kostar dess billigaste plan, Sling Orange, $35 per månad och erbjuder 32 kanaler, varav några inkluderar CNN, AMC, Food Network och ESPN.

Den dyraste Sling TV-planen erbjuder 53 kanaler, kostar $50 per månad och ger dig tillgång till NFL Network, Comedy Central, History Channel och andra. Den här planen inkluderar också allt som den billigaste planen gör, eftersom den bara är en kombination av låg- och mellannivåerna. Om du känner dig excentrisk kan du ta ett försök till dess tilläggspaket, som lätt kan ge din månatliga summa över 100 $.

Sling TV låter dig också prova dess tjänster genom att ge dig en 3-dagars gratis provperiod. Sist men inte minst har den en tjänst som är helt gratis, kallad Sling Free, som innehåller mer än 5 000 gratis filmer och TV-program.

Sling Free kräver inte din kreditkortsinformation eller e-postadress, men kräver precis som Sling TV att du är i USA för att få tillgång till den. På nackdelen kan du se flera annonser medan du försöker njuta av en film eller ett TV-program, men hallå, det är åtminstone gratis!

  Handsfree låter dig ringa och ta emot telefonsamtal på din Mac

2. FuboTV

FuboTV brukade vara mer av en nischtjänst, eftersom den tillgodosede behoven hos sportfans. För ett tag sedan skulle du inte ha kunnat hitta några av dina favoritsitcoms eller matlagningsprogram på FuboTV, men det har förändrats under de senaste åren.

Den här tjänsten fokuserar fortfarande på kanaler där du kan se sportevenemang live, inklusive men inte begränsat till NBA, NHL, MLB, NFL och internationell fotboll. Men det finns en god chans att du kan luta dig tillbaka och njuta av lite fritidsinnehåll, icke-sportinnehåll också.

FuboTV förvärvade vissa Disney-nätverk och lade till dem i sin line-up i augusti 2020, vilket gjorde det möjligt att streama innehåll från Disney Channel, ABC, SEC Network, ESPN och FX, om du känner för det. Tack vare testversionen är det möjligt att använda FuboTV i upp till 7 dagar utan att betala en krona.

Detta alternativ till Area 51 gör det möjligt för dig att strömma innehåll på Android-enheter, men även på Chromecast, Roku, Xbox, smarta TV-apparater eller iOS-enheter och Apple TV. På nackdelen kan dess billigaste plans DVR-funktion bara rymma upp till 250 timmars innehåll. Om du vill uppgradera till 1 000 timmar måste du betala en månadsavgift, vilket inte är direkt lågt.

3. XUMO

Om du letar efter ett billigare alternativ till Area 51 kan XUMO vara precis vad du behöver. Det är en gratistjänst som genererar strömmande kanaler genom att hämta webbplatser för videoinnehållsnätverk. För närvarande finns det över 180 kanaler du kan titta på gratis på XUMO. Några av dem inkluderar MSNBC, CBSN, NBC News NOW, CBC, Bloomberg, FOX Sports och BNC GO.

Du kan använda XUMO på olika enheter som smart TV, Roku, Android TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, PC (webbströmning) och LG TV via LG Channels. Observera dock att beroende på vilken region du bor i kanske du inte kan streama visst innehåll.

På den ljusa sidan kan du investera i en pålitlig VPN som hjälper dig att avblockera geografiska begränsningar genom att förfalska din fysiska plats och ersätta den med en av dina val.

Område 51 IPTV – SLUTSATS

Sammantaget, om du nyligen har hört talas om Area 51 och bestämt dig för att prova, bör du kanske försöka lära dig mer om det innan du hoppar direkt. Dess laglighet ligger någonstans i en gråzon, så om du är orolig för att bryta mot lagen, skulle vi inte röra den i ditt ställe.

Sedan finns det oron med säkerhetsproblem, som är något som är något med tanke på att du måste fiska efter en fungerande APK eller ett osignerat arkiv på hela breda webben helt själv för att få Area 51 på din enhet.

Summan av kardemumman är att Area 51 kan vara säkert att använda, men vi skulle inte satsa på dess legitimitet, särskilt när insatserna innebär böter eller rättssalar.