Upplev nästa nivå av gravering med världens första smarta lasergravör: AlgoLaser Delta 22W

Som lasergravyrentusiast vet du hur härligt och tillfredsställande det är att skapa konstverk för dina nära och kära eller kunder.

Ta nu din passion till nästa nivå med nya AlgoLaser Delta 22W, världens första smarta lasergravör. Genom att kombinera avancerad teknik med spelföränderliga funktioner och användarvänlighet, ger AlgoLaser Delta dig möjlighet att maximera din kreativitet i varje gravyrprojekt.

Så låt oss utforska fem superfunktioner som gör AlgoLaser Delta det bästa valet för dig.

1. Världens första smarta lasergravör med smart skärmkontroll

Några få tryck är allt du behöver för att gravera det du vill med AlgoLaser Delta 22W. Den här innovativa maskinen har en 3,5-tums smart pekskärm och stöder 5G och Wi-Fi, och låter dig se och kontrollera alla funktioner som gravering, skärning och användning av luftpumpen utan ansträngning. Och du kan uppdatera AlgoLaser Delta via den smarta skärmen också.

Du behöver inte ansluta till externa enheter eller appar från tredje part för omedelbar gravering. Ladda upp bilder till en USB-enhet eller maskinens inbyggda SD-kort. Gravera dem sedan direkt från skärmen.

Dessutom ser RGB-belysningen inte bara cool ut. Det hjälper dig att kontrollera maskinens status, arbetsförlopp och systemvarningar.

Du kan också få en massbeställning gjort snabbt med offline-batchskärning. Gör bara flera gravyrer och skär dem samtidigt – praktiskt för att skapa tillbehör som glasunderlägg för ditt hem eller dina kunder. Maskinen stöder förlagring av G-kod och NC-filer för effektivare drift.

Det som också gör AlgoLaser Delta till din kompetenta partner är dess smarta mobilapp. Så du kan styra, klippa och gravera utan ansträngning från din telefon.

2. Den starkaste 22W gravyrmaskinen med 2:a generationens COS-teknik

Säkerställ mer exakt gravering och skärning med AlgoLaser Deltas avancerade andra generationens COS-teknik. Den förbättrar laserstrålens prestanda med 40 % och komprimerar laserfläckarna från en rektangel till en kvadrat, med ett förhållande på nära 1:1 på både låga 3 % och höga 100 % effekt.

Dessutom kan du göra fantastiska mönster med över 500 livfulla och hållbara färger skapade av oxidation av rostfritt stål under gravering.

Dessutom har AlgoLaser Deltas kraftfulla 22W lasermodul skärkapacitet jämförbar med 33W maskiner. Den kan kapa 30 mm furu i ett pass och 45 mm svart akryl i 15 pass!

3. Snabbare än någonsin Hastighet på upp till 500 mm per sekund

De AlgoLaser Delta erbjuder hastigheter som överskrider branschgränserna så att du kan slutföra dina projekt snabbare. Med graveringshastigheter på upp till 500 mm per sekund ger denna supersnabba maskin dig möjlighet att gravera 12 gånger snabbare!

4. Mycket kraftfullare moderkort med 4 kärnor

AlgoLaser Delta låter dig göra mer också med sin 4-Core Dual CPU som stöder 8 MB RAM, 16 MB minne och 32 GB SD-kort. Jämfört med andra liknande maskiner kan du arbeta mycket snabbare eftersom filuppladdningshastigheten har höjts med nästan 200 %.

5. Ställ in på 5 minuter med förmonterad struktur

Det mesta av AlgoLaser Delta-maskinen kommer förmonterad. Plus att de enkla installationsstegen är lätta att följa.

Plug-and-play Smart Air Pump erbjuder automatisk luftflödesjustering baserat på hastighet och kraft. Du kan styra den via AlgoLaser-appen, LightBurn och LaserGRBL-mjukvaran.

Uppgradera till smart gravering med AlgoLaser Delta 22W

Utan tvekan, AlgoLaser Delta 22W markerar alla rätt rutorna om du letar efter en kraftfull, snabb, användarvänlig, flexibel och smart enhet för att underblåsa din gravyrpassion och förverkliga affärsmål. Plus dess säkerhetsfunktioner som flamdetektion och skydd och lufttrycksövervakning säkerställer att du förblir skyddad.

Haka på AlgoLaser Delta nu för bara $949 hela november på Gearberry och spara $550! De första 100 köparna får också en 400 x 400 mm Honeycomb Panel gratis. Skaffa det och börja din smarta gravyrresa idag.

Få fantastiska erbjudanden och gratis presenter i Gearberrys superrea 11.11

De Gearberrys 11.11 Superrea är live nu från 7 november till 13 november 2023! Prova lyckan i Wheel of Fortune Drawing för garanterade gratisgåvor och spara upp till $399. Få fantastiska produkter till halva priset i 50 % rabatt på Flash-rean. Få ännu mer i 11.11 Super Sale med upp till 50 % rabatt och en extra $40 rabatt med en kupong. Eller gå till Köp mer, spara mer-erbjudandet för att få upp till 20 % rabatt på tillbehör.

Det är också den bästa tiden att köpa en Fafrees elcykel eftersom du får ett gratis kedjelås och elcykelväska gratis! Få dessa fantastiska erbjudanden nu på Gearberys 11.11. Superrea innan de är borta!

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.