Upp till $400 rabatt denna Black Friday

Black Friday är här! Och så är de flesta otroliga erbjudanden på Roborock smarta dammsugare du har velat ta med dig hem. Genom att kombinera avancerad teknik och genomtänkta innovationer erbjuder Roborock dammsugare smarta funktioner för att göra ditt liv enklare och hålla ditt hem skinande som nytt.

Från allroundmaskinen S7Max Ultra till det handhållna underverket Dyad Pro, ta din favorit Roborock till helt enkelt oemotståndliga priser från 20 november till 27 november kl. Amazon.

Roborock Q Revo: Den prisvärda allt-i-ett för alla

Den mångsidiga Roborock Q Revo erbjuder premiumfunktioner som en 5-i-1 multifunktionsdocka utan en rejäl prislapp. Den underhållsfria dockan tvättar mopparna och tömmer, fyller på och torkar sig själv, vilket gör dig fri. Dessutom säkerställer det nya rengöringssystemet med dubbla lyftbara snurrmoppar och 5500 Pa uppgraderad sugkraft fläckfria golv. Q Revo låter dig koppla av eftersom dess Reactive Tech Obstacle Avoidance System upptäcker föremål och rengör runt dem på ett effektivt sätt. Och Roborock-appen ger dig fullständig kontroll, inklusive LiDAR-baserad snabbkartläggning.

Ta den från och med nu till och med den 27 november till en rabatt på 220 USD för bara 679,99 USD!

Köp på Amazon

Roborock S7 Max Ultra: The No-Compromise Wonder

De Roborock S7 Max Ultra erbjuder en komplett handsfree-städupplevelse med de bästa funktionerna och oöverträffad bekvämlighet. Du får en ultradocka som tvättar och torkar mopparna. Och tömmer, fyller på och till och med torkar sig själv. Det unika rengöringssystemet består av ett VibraRise Mopping-system för att noggrant ta bort torkade fläckar. Plus 5500Pa ultra-nivå sugkraft tar bort allt damm och smuts. Dessutom säkerställer det smarta Reactive Tech Obstacle Avoidance-systemet oavbruten rengöring.

Få det denna Black Friday för bara 949 $, 350 $ rabatt på originalpriset!

Köp på Amazon

Roborock S8 Pro Ultra: Får dig att glömma rengöringen

Njut av sinnesfrid med snabb rengöring och genomtänkta bekvämligheter Roborock S8 Pro Ultra. 6-i-1 underhållsfri RockDock Ultra erbjuder automatisk mopptvätt, automatisk dammtömning, automatisk tankpåfyllning och varmluftstorkning, och den rengör sig själv också. Moppa och rengör samtidigt med DuoRoller Riser Brush och VibraRise 2.0 Mopping System som rengör allt från cola till påtorkat ketchupspill. Dessutom garanterar den reaktiva 3D-tekniken för igenkänning och undvikande av hinder och den smarta appen en bekymmersfri städupplevelse.

Skaffa den avancerade S8 Pro Ultra nu till och med den 27 november för $1199, gigantiska $400 rabatt på originalpriset!

Köp på Amazon

Roborock Dyad Pro: A Clean Sweep

Om du föredrar en robust och allt-i-ett-dammsugare, Roborock Dyad Pro är perfekt för ditt hem. Denna lätta, sladdlösa dammsugare är ett nöje att använda och erbjuder kraftfull rengöring för våta eller torra smuts. Med det innovativa DyadPower multi-roller-systemet och 17000Pa mäktig sugkraft får du förbättrad kant-till-kant-rengöring på båda sidor och de svåraste ställena. Dessutom känner DirTect Smart Sensor av smutsen på rullarna och gör det möjligt för DyadPro att anpassa sin rengöringskraft och vattenflöde för bästa rengöringsresultat. Och det appkontrollerade RevoBrush självrengörande och torkningssystemet gör underhållet enkelt.

Skaffa Dyad Pro nu med 100 $ rabatt för bara 349,99 $!

Köp på Amazon

Roborock Q5+: Verkligen smart rengöring

Ett värdefullt tillskott till ditt moderna hem Roborock Q5+ håller dina golv gnistrande enkelt och utan ansträngning. Dess 2700Pa sugkraft rengör mattor och golvsprickor på djupet medan smutsen samlas i 2,5 L dammpåsen på Auto-Empty Dock Pure för sju veckors rengöring utan tömning. Dessutom kombinerar den avancerade appkontrollen anpassningsbar rengöring med ett PresciSense LiDAR-system så att du kan ställa in anpassade rengöringsscheman. Och det finns bekvämligheten med kartläggning på flera nivåer också!

Ta den smarta Q5+ för bara 399,99 USD och spara 300 USD!

Köp på Amazon

Roborock Q7 Max+: Den enkla och kraftfulla artisten

Finns i svarta eller vita färger Roborock Q7 Max+ är en kraftfull robotdammsugare och mopp som ger dig effektiv rengöring utan kompromisser. Drivs av 4200 Pa sugkraft för att eliminera smuts och smuts, Q7 Max+ låter dig torka och dammsuga samtidigt med en elektronisk vattentank på 350 ml. Dessutom kan du rengöra som du vill med Roborock-appen, 3D-kartläggning och virtuella No-Go-zoner. Och röststyr även vakuumet med Alexa, Home och Siri.

Skaffa Q7 Max+ denna Black Friday för $499,99 och spara $370!

Köp på Amazon

Roborock S7: Allas favorit Sonic Mop

Den bästsäljande Roborock S7 är en av de snabbaste ljudmopparna med Intelligent Lift Technology för kraftfull, sömlös och bekväm rengöring. Med högintensiva skrubbinställningar som sträcker sig från 1650 till 3000 gånger per minut, tar den enkelt bort ytsmuts och hanterar även de tuffaste, intorkade rörorna. Dessutom gör VibraRise-tekniken det möjligt för S7 att torka hårda golv och dammsuga mattor i en oavbruten session.

Få S7 hem till $290 rabatt för bara $359,99!

Köp på Amazon

Roborock Q8 Max+: Den nya städexperten med dubbel dammsugning

Den nylanserade Roborock Q8 Max+ erbjuder förbättrad rengöringskraft med den avancerade DuoRoller Brush och 5500Pa HyperForce sugkraft för rengöring av mattor och olika golv. I kombination med Reactive Tech Obstacle Avoidance, en självtömmande docka och nya appfunktioner, låter Q8 Max+ dig njuta av bekymmersfri och snabb rengöring hela tiden.

Ta detta innovativa dammsugare nu till och med den 27 november för 599,99 USD och spara 220 USD!

Köp på Amazon

Få de bästa erbjudandena på dina favoritdammsugare från Roborock

Det är dags att ge ditt hem kanten av avancerad Roborock-städning. Så haka på bästa Roborock Black Friday-erbjudanden nu!

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.