Trådlös kontroll och smart schemaläggning

Om du äger ett elfordon (EV) är det troligtvis det mest kostnadseffektiva alternativet att ladda det hemma. Offentlig laddning av elbilar tenderar att komma till en premie på grund av skillnader i hur elen beskattas.

Kostnaden för offentlig elladdning beror på flera olika faktorer, såsom vilken typ av laddstation du använder, kostnaden för elen (eftersom laddning hos olika företag kan resultera i olika tariffer) och vilken tid på dygnet du väljer att ladda din fordon.

Därför lönar det sig att investera i en pålitlig laddningssats för elbilar för hemmet, som t.ex Wolfbox Level 2 EV-laddaredra nytta av din inhemska elförsörjning (och dess jämförelsevis lägre skattesats) så ofta som möjligt för att starta ditt fordon.

Wolfbox Level 2 EV-laddare

Wolfbox Level 2 EV Charger är en väggmonterad EV-laddare som är kompatibel med alla J1772-elfordon (inklusive Tesla – via en separat adapter) och har CSA-certifierad med UL-standarden.

Den ger justerbara laddningsmöjligheter på upp till 40 Amp, med cirka 37 miles räckvidd per en timmes laddningstid, och kan installeras inomhus eller utomhus.

Med NEMA Type 4-skydd erbjuder den vattentätt, dammtät och kyl- och värmebeständigt skydd mot väder och vind, vilket gör den idealisk för elbilsladdning i alla väder.

Denna Wolfbox EV-laddare kommer med tre års garanti och är tillverkad för att uppfylla UL och Energy Stars globala säkerhetsstandarder.

Tre laddningsalternativ

Förutom en 7 gånger snabbare laddningshastighet än Level 1 EV-laddare, ger Wolfbox Level 2 EV-laddare tre olika och bekväma laddningsalternativ:

  • Plug & Charge – med en 25-fots förlängningsladdningskabel har du gott om utrymme att manövrera och behöver inte låta laddningspunkten diktera var du parkerar ditt fordon.
  • RFID-kort – förhindra obehörig åtkomst till ditt fordon och njut av bekväm laddning av elbilar på offentliga stationer, arbetsplatser och kommersiella platser, med Wolfbox RFID-laddningskort.
  • Schemalagd laddning av mobilappen – Använd din smartphone för att schemalägga laddning, justera laddningsströmmar (från 16 till 40 ampere) och övervaka laddningsstatusen på distans.

Inbyggd Wi-Fi och Bluetooth-funktioner

Med stöd för både Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, låter Wolfbox Level 2 EV Charger dig fjärrövervaka din fordonsladdning via Wolfbox EV App.

Genom Wolfbox smarta apphantering kan du schemalägga laddningsscheman under lågtrafik för att sänka din elräkning och spara pengar. Dessutom kan du med fjärrstyrning av appen justera laddningsströmmen och hålla dig uppdaterad om laddningsprocessen med lätthet och få aviseringar i realtid när laddningsprocessen har slutförts.

Kontrollera din laddningsstatus med ett ögonkast

Med Wolfbox EV-laddarens 4,3-tums LCD-skärm kan du kontrollera laddningsstatusen för ditt fordon med en blick, när som helst.

Den här praktiska skärmen ger dig viktig information som laddningshastighet, tid, spänning och laddningsmängd, så att du kan hålla dig informerad om din EV:s laddningsstatus.

Dynamiska LED-indikatorer presenterar information om olika laddningstillstånd i olika färger, så att du enkelt kan hålla koll på processen utan att behöva ständig granskning.

Registrera flera användare och njut av sömlös Smart Assistant Voice Control

Du kan logga in på den här smarta elbilsladdaren med ditt Google-konto, vilket gör den enkla installationen ännu enklare.

När den väl har installerats erbjuder den sömlös integration med både Alexa och Google Assistant, för bekväm röststyrning. Dessutom kan du registrera flera användare med denna enhet, vilket innebär att auktoriserade användare kan få åtkomst när som helst.

Säkerhet först, som standard

Tillverkad enligt högsta möjliga säkerhetsstandard, är denna hemladdare en av de säkraste på marknaden.

Den har designats för att ge överladdningsskydd, kortslutningsskydd, läckageskydd, jordningsskydd och övertemperaturskydd.

Med alla baser täckta kan du använda Wolfbox Level 2 EV-laddare med fullständigt självförtroende, för säker och pålitlig hemladdning av elbilar.

Enkel installationsprocess

Tack vare sin enkla, arbetsbesparande installationsprocess är Wolfbox Level 2 EV-laddaren den idealiska EV-laddaren för hemmet.

Du behöver bara installera ett grundläggande NEMA 14-50R-uttag och sedan ansluta Wolfbox EV-laddaren till den. Varje kit innehåller en detaljerad installationsguide för att göra din upplevelse med Level 2 EV-laddaren så problemfri som möjligt. Dessutom tillhandahåller Wolfbox också en kundsupport dygnet runt, så hjälp är aldrig långt borta om du skulle behöva den.

Spara 26 % på Wolfbox Level 2 EV-laddare med Amazon

För närvarande erbjuder Wolfbox en enorm besparing på 26%, när du beställer Wolfbox Level 2 EV Charger från Amazon.

Dra nytta av denna imponerande rabatt och ta hem din Wolfbox Level 2 EV-laddare idag och njut av säker och pålitlig laddning av elbil hemma.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.