Topp 11 SHIBA INU-plånböcker för att lagra dina mynt med förtroende

Spread the love

Letar du efter de bästa Shiba Inu-plånböckerna för att förvara dina mynt säkert? Kolla in vår lista över de bästa plånböckerna för att lagra ditt favoritmememynt!

Även om det började som ett skämt 2020, utvecklades Shiba Inu avsevärt för att utveckla sin Metaverse. Dessutom har detta meme-mynt ett börsvärde på över 5 miljarder dollar.

Källa: CoinMarketCap

Shiba Inu har starkt samhällsstöd som spelar en avgörande roll i utvecklingen av detta kryptoprojekt. Till exempel har de över 3,7 miljoner följare på sitt officiella Twitter-konto.

Som den infödda token för Shiba Inu-ekosystemet, används SHIB-tokens i stor utsträckning för att byta, handla och investera. Som ett resultat är det mycket viktigt att välja den bästa plånboken för att lagra dina tokens.

Håll utkik!

Vad är en Shiba Inu (SHIB) plånbok?

Shiba Inu-plånböcker gör att du kan förvara dina SHIB-tokens säkrare. Dessutom kan du också använda denna plånbok för att överföra eller byta ut dina tokens med andra.

Du kan också välja olika typer av plånböcker utifrån dina bekvämlighets- och säkerhetskrav. Anta till exempel att du har ett stort antal SHIB-tokens; i så fall kan du välja hårdvaruplånböcker.

Till skillnad från andra typer av plånböcker kommer hårdvaruplånböcker med ett pris, men det är värt pengarna. Du kan hitta bra sådana för cirka 150 $.

Dessutom kan du också föredra mjukvaruplånböcker baserade på den enhet du använder för kryptolagring och transaktioner. Här stödjer Shiba Inu-plånböcker Android, iOS, Windows, Linux och Mac.

Letar du efter snabba tokentransaktioner? Om så är fallet kommer webbplånböcker väl till pass. Du kan använda den här plånboken för att ansluta till kryptoplattformar från din webbläsare direkt.

Låt oss nu förstå fördelarna med att ha Shiba Inu-plånböcker.

Fördelar med Shiba Inu (SHIB) plånböcker

De största fördelarna med att använda Shiba Inu (SHIB) plånböcker inkluderar:

 • Säkerhet: Att ha en säker plånbok är en viktig faktor att tänka på. Här hjälper Shiba Inu-plånböcker dig att säkra dina kryptotillgångar med hjälp av avancerade datakrypteringsmetoder.
 • Community Support: Shiba Inu-communityt består av hängivna kryptoentusiaster. Av denna anledning utsätts deras plånböcker för ständiga förbättringar i funktionalitet och funktioner.
 • Bekvämlighet: Meme-mynt kan locka tusentals nya användare. Här gör det användarvänliga gränssnittet för denna plånbok att skapa, lagra och överföra plånboken till några enkla steg.
 • Stöd för flera enheter: Du kan hitta flera plånbokstyper som stöder dina datorer eller mobila enheter. Du kan också komma åt och hantera en plånbok från flera enheter.
 • Kryptokompatibilitet: Shiba Inu-plånböcker är inte begränsade till lagring och transaktion av SHIB-tokens. Denna plånbok stöder även lagring och transaktioner av många andra kryptovalutor.
 • Meme-mynt har hög prisvolatilitet baserat på kryptomarknadens sentiment. Så överväg alltid risken med handel och investeringar.

  Låt oss gå direkt till de bästa Shiba Inu (SHIB) plånböckerna!

  Atomic Wallet

  Atomic Wallet låter dig lagra och hantera dina SHIB-tokens säkert. Dessutom kan du också hantera mer än 300 kryptotillgångar.

  Den här plånboken kommer också med en imponerande funktion för token swap. Du kan använda den här funktionen för att byta SHIB-tokens med andra kryptovalutor som stöds direkt med hjälp av plånboken.

    Hur man använder Google Drive Progressive Web App

  En licensierad EU-betalningsleverantör sköter bearbetningen av denna plånbok. Dessutom är dina kryptotransaktioner helt krypterade.

  Du kan också använda denna Shiba Inu-plånbok för att satsa dina kryptotokens. I skrivande stund ger Atomic Wallet upp till 20 % årlig avkastning för 10+ krypto.

  Dessutom ger denna plånbok ett användarvänligt gränssnitt för att hantera din totala kryptoportfölj. Här kan du också kontrollera din transaktionshistorik med ett ögonkast.

  Du kan också få cashback på varje kryptobyte genom denna plånbok. Detta incitament gäller för mer än 60 kryptopar.

  Atomic Wallet är tillgänglig för MacOS, Windows, Debian, Ubuntu och Fedora. Dessutom kan du installera dess mobila plånbok från App Store och Google Play.

  Infinity Wallet

  Infinity Wallet är tillgängligt i över 170 länder och har en enorm användarbas på över 200 000. Dessutom stöder denna plånbok ett stort antal kryptotillgångar.

  Dessutom har den här plånboken ett användargränssnitt för flera ändamål. Den här funktionen kan utbyta, spåra och hantera alla dina kryptotillgångar på en enda skärm.

  Här kan du också skapa flera plånböcker för att diversifiera dina tillgångar. Du kan till exempel skapa en dedikerad Infinity Wallet för att lagra alla dina NFT:er.

  Denna Shiba Inu-plånbok ger avancerad kryptering för dina data och privata nycklar. Dessutom förblir dina uppgifter anonyma.

  Den här plånboken ger också omedelbara swap-funktioner baserade på marknadspriset för levande krypto. Därför kan du byta din SHIB med andra kryptotokens direkt.

  För närvarande är Infinity Wallet endast tillgängligt för PC-användare. Du kan ladda ner den här plånboken för dina MacOS-, Windows- eller Linux-enheter.

  ZenGo

  ZenGo är en go-to kryptoplånbok för fler säkerhetsfunktioner. Dess viktigaste funktion inkluderar avancerad kryptografi som skyddar dina SHIB-tokens och andra tillgångar.

  På samma sätt ger denna plånbok också användbar 3-faktorsåterställning och nyckellös kryptering. Dessutom kan du också aktivera biometriskt skydd och lägga till ett säkerhetslager.

  Denna plånbok kommer också med en inbyggd portföljspårare för att övervaka alla dina kryptotillgångar samtidigt. Du kan också kontrollera det historiska diagrammet direkt från denna plånbok.

  Det bästa jag har märkt med ZenGo är dess enda svep- eller tryckalternativ. Till exempel kan du direkt skicka eller ta emot SHIB och andra kryptor utan transaktionsavgifter.

  Du kan också använda denna Shiba Inu-plånbok för att köpa SHIB-tokens med populära fiat-valutor. Dessutom har de dedikerad kundtjänstsupport som fungerar 24/7.

  ZenGo finns dock bara som mobilplånbok. Du kan installera det från Google Play eller App Store.

  Freewallet

  Som namnet indikerar tillåter Freewallet gratis kryptotransaktioner mellan sina användare. Dessutom stöder denna plånbok lagring och överföring av över 100 kryptovalutor.

  Är du någon som tycker om att ge bort till dina nära och kära? Sedan låter den här plånboken dig även köpa och skicka presentkort med dina favoritkryptovalutor.

  Freewallet lagrar majoriteten av dina kryptotillgångar i sitt offlinevalv. Som ett resultat kommer dina tillgångar att vara säkra från onlineattacker.

  Dessutom har denna plånbok även säkerhetsfunktioner som:

  Du kan också använda den här plånboken för att övervaka värdet på din totala kryptoportfölj. Dessutom kan du spåra live-marknadspriset för alla större kryptovalutor.

    Hur du åtgärdar Adobe Save for Web-felet i Photoshop

  Denna Shiba Inu-plånbok finns som webb- och mobilplånbok. Dessutom tillhandahåller de effektiv kundsupport på flera språk.

  Paybis

  Paybis är en säker plånbok som du kan lita på för att lagra dina SHIB-tokens och andra kryptovalutor. Dessutom kan du alltid verifiera dina transaktioner för att förhindra kryptostöld.

  För användarens säkerhet har denna plånbok introducerat 3 lager av skydd. Dessutom är dina privata nycklar säkrade med hjälp av ”state-of-the-art” teknologi.

  Denna plånbok kommer också med ett rent användargränssnitt. Dessutom kan du enkelt övervaka värdet på dina lagrade tillgångar baserat på livemarknadspriset.

  Här kan du också få bra kundsupport. Du kan använda deras tjänst för att registrera dina klagomål eller frågor 24/7.

  Du behöver dock ett Paybis-konto för att komma åt dess funktioner. Jag kommer inte att föreslå denna Shiba Inu-plånbok om du vill ha fullständig anonymitet.

  Guarda

  Guarda är en plattformsoberoende plånbok som tillåter lagring och utbyte av 50+ kryptovalutor som stöds. Dessutom kan du göra kryptotransaktioner på några sekunder.

  Den mest imponerande funktionen som jag märkte med denna plånbok är att den inte lagrar användarens personliga information. Du kan vara 100 % anonym och lagra dina kryptotillgångar.

  Du har också full kontroll över dina lagrade kryptotillgångar, eftersom denna plånbok aldrig sparar dina privata nycklar. Dessutom kan du kontakta deras kundtjänstrepresentant när som helst.

  Noterbart är att denna plånbok också ger imponerande insatsmöjligheter för dem som vill generera ytterligare tillgångsavkastning. Här ger Guarda en årlig avkastning mellan 3% till 20% baserat på de insatta krypton.

  Denna Shiba Inu-plånbok har också möjlighet att köpa kryptovalutor med populära fiat-valutor. Du kan använda dina bankkort, Apple Pay eller Google Pay.

  Du kan installera Guarda från App Store eller Google Play. Dessutom finns den här plånboken även tillgänglig på Linux, Windows och Mac.

  MYNT

  COINS är en pålitlig plånbok utvecklad av Coinpaprika, en framstående kryptomarknadsundersökningsplattform. Det här introducerades 2019 och är en go-to-plånbok som stöder över 2 000 kryptovalutor.

  Denna plånbok är mycket fokuserad på plånbokssäkerhet. Av denna anledning kan du välja en telefonkod eller ett biometriskt lås.

  COINS lagrar inte heller dina data eller privata nycklar. Så att du kan lagra och hantera alla dina tillgångar när det passar dig.

  Du kan återställa din plånbok och lagrade tillgångar om du förlorar eller skadar din enhet. För att göra det behöver du bara gå in i återställningsfasen för din plånbok. Så enkelt som det!

  Förutom allt ger denna plånbok dig ett levande kryptomarknadspris. Denna information kan vara till hjälp för att köpa eller sälja dina SHIB-tokens.

  I skrivande stund finns COINS endast tillgängligt som mobilplånböcker. Du kan installera den här plånboken på dina iOS- eller Android-enheter.

  Lumi plånbok

  Med stöd av mer än tusen kryptotokens är Lumi Wallet en populär Shiba Inu-plånbok att överväga. Deras enkla användargränssnitt låter dig köpa, byta, ta emot och skicka olika kryptovalutor.

  Denna plånbok låter dig köpa kryptotokens från $50. Framför allt behöver du inte slutföra KYC för köp under 150 $.

  När det gäller säkerhetsaspekten tillhandahåller Lumi Wallet kryptografi och kryptering på hög nivå. Som ett resultat förblir alla dina lagrade kryptotillgångar säkra och anonyma.

  Dessutom lagras alla dina pengar i plånboken som kylförvaring. Denna lagringsfunktion skyddar dina tillgångar från onlinehack eller attacker.

    8 Sårbara webbapplikationer för att utöva hackning på lagligt sätt

  Du kan också använda den här plånboken för att övervaka ditt tillgångsvärde baserat på live-marknadspriset. Dessutom kan du ställa in prisvarningar för att köpa eller sälja SHIB eller andra tokens till en viss prisklass.

  Lumi Wallet är tillgänglig för Android-enheter och webbläsare. Men den här plånboken är för närvarande inte tillgänglig på App Store.

  Bit2Me

  Med över 600 000 användare är Bit2Me ett utmärkt alternativ för att lagra dina kryptovalutor. Dessutom stöder denna Shiba Inu-plånbok också över 200 kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Cardano, Ethereum, Solana och mer.

  Tillsammans med Ledger Enterprise är Bit2Me-medel säkrade med försäkringar värda €150 miljoner. Denna policy säkerställer säkerheten för dina lagrade kryptotillgångar.

  När det gäller säkerhet ger denna plånbok Second Authentication Factor (2FA). Dessutom hjälper deras säkerhetsvalv med trippelperimeter att skydda dina kryptotokens.

  Dessutom kommer denna plånbok med en funktion för omedelbar betalning. Du kan nu slutföra dina kryptotransaktioner på mindre än en sekund. Imponerande eller hur?

  Du kan också välja betalningsmetoder enligt dina önskemål. Denna plånbok erbjuder flera alternativ, såsom banköverföringar och kontant- eller kortbetalningar.

  Bit2Me är tillgängligt för Android- och iOS-användare. Dessutom tillhandahåller de också personlig kundservice som är funktionell 24/7.

  Coinomi

  Coinomi grundades 2014 och anses vara den äldsta tillgängliga muti-chain kryptoplånboken. Den här plånboken har också miljontals aktiva användare.

  Denna plånbok stöder mer än 1 700 kryptotillgångar. Dessutom kan du också skicka och ta emot kryptovalutor från över 125 blockchain-nätverk som stöds.

  Coinomi ser till att dina privata nycklar inte lämnar din enhet. Denna säkerhetsfunktion ger dig totalt ägande av alla dina kryptotillgångar i din Shiba Inu-plånbok.

  Dessutom stärker deras starka kryptografi och krypteringsprocess säkerheten för din plånbok. Dessutom ger denna plånbok den bästa kundsupporten 24/7.

  Du kan också använda den här plånboken för att ansluta till dina favorit-DApps direkt. Coinomi har integrerats med WalletConnect för att erbjuda användarna en smidig upplevelse.

  Webplånboksversionen är tillgänglig för iOS- och Android-användare. Du kan också ladda ner Coinomi på dina Linux-, macOS- eller Windows-enheter.

  Trustee Plus

  Trustee Plus är utvecklat av BlockSoft Lab och är ett framstående namn i kryptorymden. Du kan använda den här plånboken för att köpa kryptovalutor med betal- eller kreditkort.

  När det gäller säkerhet kommer den här plånboken med revisionsteknik i realtid och flera säkerhetsfunktioner. Av denna anledning kan du lagra dina kryptotillgångar säkert.

  Du kan också fylla på din Shiba Inu-plånbok utan att betala några avgifter. Ja, du läste rätt! På samma sätt kan du också överföra kryptotokens gratis.

  Trustee Plus erbjuder bytesfunktioner för att byta dina SHIB-tokens med andra kryptovalutor. Här kan du välja swapbelopp baserat på live-marknadspriset.

  Denna plånbok är lätt att installera. Du kan enkelt installera den här plånboken på dina Android- eller iOS-enheter.

  Avslutar

  Shiba Inu har sitt ursprung som ett memmynt och är inte längre ett skämt. Anta att du planerar att lagra ett betydande värde av SHIB-tokens. I så fall är det viktigt att välja en säker Shiba Inu-plånbok.

  Du kan välja vilka plånböcker som helst som listas här för att skydda din kryptotillgång utan att förlora din värdefulla sömn.

  Kolla också in de bästa Dogecoin-plånböckerna!