Topp 11 bästa Disney Wallpaper Apps för Android

Spread the love

Eftersom Disney-illustrationer har funnits i nästan ett sekel (företaget grundades 1923) och många av oss har vuxit upp med några av klassikerna, är det ganska vanligt att se hur vänner och familj använder Disneys tapeter. Trots att de fortsätter att satsa på dem med tanke på att dess ansträngningar har fokuserats på Marvel och Star Wars, har företaget nyligen tappat intresset för klassikerna som hjälpte det att bli det mediakraftverk det är idag. I den här artikeln kommer vi att dela de 11 bästa Disney tapetapparna och Disney prinsessans tapeter för mobilen, eftersom var och en av applikationerna erbjuder den bästa Disney live tapeten.

Topp 11 bästa Disney Wallpaper Apps för Android

Om du vill anpassa din mobiltelefon med gratis Disney tapetappar, nedan har vi nämnt listan över bästa applikationer som finns tillgängliga i Play Butik. Den här listan inkluderar även Disneys live-tapeter.

1. ZEDGE

Disney tapeter är också allmänt tillgängliga på ZEDGE för Android-enheter. Du kan hitta en mängd olika resultat genom att skriva ordet Disney i sökfältet högst upp.

 • Du kan välja mellan tapeter av Disney-karaktärer eller Disney-slottet, till exempel. När du hittar den du gillar trycker du på den för att öppna nästa sida, där du kan välja att spara den eller ställa in den som bakgrund.
 • Förutom traditionell tapet kan du också använda videobakgrund.
 • Det finns även ringsignaler och aviseringsljud som du kan använda från Disney. Du behöver bara trycka på uppspelningsknappen för att förhandsgranska ljudet och om du gillar det kan du välja det och trycka på nedladdningsikonen. Det sista steget är att du bara behöver välja alternativet som kommer att ställas in som din ringsignal eller aviseringsljud.
  Hur man hackar Candy Crush Saga på Android utan rot

2. Princess Wallpaper HD

Appen Prinsessan Bakgrund HD har många val när det kommer till tapeter av Disney-prinsessor. Bakgrundsalternativ inkluderar både individuella och gruppbilder av Disney-prinsessorna. Om du stöter på en du gillar kan du spara den, använda den eller lägga den på din favoritlista.

 • Överst i appen ser du olika flikar. Du kan välja din prinsessbakgrund från senaste, utvalda, populära och slumpmässiga.
 • Det finns också en delad knapp tillgänglig om du vill dela med någon som skulle älska tapeten i appen.
 • Appen erbjuder också funktioner som att du kan använda appen i mörkt läge, få bakgrundsaviseringar och visa tre kolumner istället för två.
 • Denna app finns på listan över bästa Disney tapetappar på grund av dess funktioner och bildkvalitet.

3. Tecknad bakgrundsbild

En annan applikation i den kostnadsfria Disney tapetappen är Tecknad bakgrund. Och det ger dig möjlighet att välja mellan olika karaktärer. Appen tillhandahåller bara Musse som Disney-karaktär, men han är i allmänhet allas favoritkaraktär. Om du vill ta en paus från Disney kan du kolla in Warner Brothers-karaktärer och andra.

4. Söta Musse Bakgrundsbilder

De Söt Musse Bakgrund app fokuserar på Musse tapeter. Det erbjuder dig också att ladda ner bakgrundsbilder till telefoner, surfplattor och till och med stationära datorer. Det som är bra med den här appen är att om du laddar ner en av bakgrundsbilderna kommer den att ge dig möjligheten att ladda ner den i ett giltigt format för din telefon, surfplatta eller PC med optimal upplösning.

5. Superhjältar Bakgrundsbilder 4K

Det här är appen du behöver för att anpassa din smartphones låsskärm och bakgrund om det du verkligen gillar med Disney är Marvel-filmerna. De mest kända Marvel-superhjältarna, inklusive Iron Man, Spider-Man, Captain America, Hulken, Ant-Man, Captain Marvel, Hawkeye, Vision, Black Widow, Black Panther, Doctor Strange och Star-Lord, visas på ett stort antal bakgrunder i HD- och 4K-kvalitet på Superhjältar Bakgrund 4K.

  Avast! Borttagning av ransomware tar bort Simplelocker från din Android-enhet

6. Prinsessbakgrund

En annan bästa Disney tapetapp där du kan hitta vackra illustrationer med realistiska finish av Disney-prinsessor är Prinsessan Bakgrund.

 • Dessutom kan du ladda ner Disney-prinsessbakgrunder och illustrationer med den senaste klädseln, olika frisyrer, accessoarer och mer.
 • Dess användargränssnitt är vänligt och enkelt att använda eftersom allt du behöver göra är att trycka på den design du gillar mest för att omedelbart ställa in den som din enhets bakgrund.

7. 1000+ tecknade bakgrunder

En annan bästa Disney tapetapp med ett stort urval av Disney tapeter är 1000+ tecknade bakgrunder. Du kan ladda ner dessa Disney prinsessa bakgrundsbilder för mobil från den här appen.

 • Webbplatsen har mer än 300 designs: Obegränsad och unik.
 • Deras användargränssnitt är enkelt och du kan bläddra igenom de olika kategorierna eller bara använda din smarta webbläsare för att hitta en karaktär eller film snabbare.
 • Dessutom kan du välja bland en mängd olika designer för filmaffischer, berömda ögonblick och mer.

8. Söt tapet: Blå Koala

Lilo & Stitch har en egen tapetapp Söt Bakgrund: Blå Koala och Stitch finns i alla tillgängliga bakgrundsbilder. Mer än 200 olika tapeter erbjuds av denna applikation, vilket är fördelaktigt. När du öppnar den lägger den också till flera kategorier.

9. Cartoon Fan Art Wallpapers – K

Huvudmotivet för Cartoon Fan Art Wallpapers – K är att dela bilder som är inspirerade av Disneys universum.

 • Var och en av tapeterna har en nivå av vackra färger och detaljer. Du bör därför ha dem alla på din mobila enhet.
 • Applikationen erbjuder ett brett urval av alternativ, allt från senaste avsnitt av Disneys animerade serier och filmer till klassiska verk som har återställts digitalt.
 • Vidare finns det olika modetrender där vissa mönster sticker ut, inklusive kawaii, minimal, monokrom, multicolor och mer.

Den är listad bland de bästa Disney tapetapparna som ett resultat av alla dessa funktioner.

10. Princess Wallpaper HD – 4K

De bästa Disney prinsessdesignerna finns i databasen för Princess Wallpapers HD – 4K.

 • Du kan hitta officiella och användargenererade bilder på plattformen som troget följer linjerna i originalkonstverket.
 • Dessutom finns det några korsningar i illustrationerna, som att prinsessorna Moana och Elsa leker tillsammans en underbar dag.
 • Det bästa är att sätta tapeter inte kommer att kräva mycket ansträngning; du måste välja den design du vill ha och bestämma om du vill använda den som bakgrund eller låsskärm.
 • En annan bästa del med den här appen är att du kan hitta Disney prinsessa live tapeter för mobil.
  Hur man överför kontakter till en ny Android-telefon

11. Filmbakgrundsbilder Full HD / 4K

Aladdin, Skönheten och odjuret, Askungen, Dumbo, Maleficent, Djungelboken och Lejonkungen är bara några av Disney-filmerna som har levande tapeter tillgängliga i appen Filmbakgrundsbilder Full HD / 4K. Du kan ladda ner dessa Disney prinsessa bakgrundsbilder för mobil från den här appen.

 • Nästan alla superhjältar från de mest kända filmerna representeras av Marvel, förutom karaktärer från DC som Batman, Stålmannen, Wonder Woman, Jokern och Aquaman.
 • Den här appen har en favoritsektion där vi enkelt kan hitta alla tidigare markerade bilder som favoriter för att alltid ha dem i närheten utan att behöva öppna galleriet.

***

Apparna som nämns i listan ovan är inte officiella Disney-appar, men de kommer att förse dig med fantastiska Disney-bakgrundsbilder. Du kan prova det genom att ladda ner valfri app som har nämnts. Du kan också byta från olika karaktärer när du vill. Så, vilka bästa Disney tapetappar och Disney prinsessa tapeter för mobil du kommer att välja från den här listan? Vänligen meddela oss i kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.