Tenorshare 4DDiG Mac Boot Genius för att rädda din Mac med lätthet

Spread the love

Mac-datorer är symbolen för hur långt vi har kommit när det gäller teknik.

Men eftersom ingenting är perfekt, förr eller senare, går något fel, och det kan vara ganska irriterande. Detta gäller särskilt om du inte är tekniskt kunnig eller inte är någon som har tid att felsöka problemet manuellt. Mac-datorer är notoriskt svåra att felsöka ändå.

Med det sagt finns det ett alternativ till att ta med din Mac till servicecentret varje gång och spendera hundratals dollar på att fixa det. Det kallas 4DDiG Mac Boot Genius av Tenorshare.

Något som Tenorshares 4DDiG Mac Boot Genius är en livräddare för någon som jag som förlitar sig på sin bärbara dator för sitt bröd och smör. Jag har inte råd att ha massor av stillestånd på grund av att min Mac ger mig ett eller annat problem. Så jag behövde en pålitlig felsökare för Mac som kunde få igång saker och ting snabbt.

I det här inlägget kommer vi att dyka djupt in i denna programvara och täcka allt du behöver veta om det.

Problem som 4DDiG Mac Boot Genius hjälper till att lösa

Efter att ha arbetat inom IT märkte jag olika vanliga problem bland Mac-användare. Och medan det stereotypa ”försökte du stänga av och slå på det igen?” Metoden fungerar, ibland inte. Det är där 4DDiG Mac Boot Genius kommer väl till pass.

  Fixa PayPal Kan inte behandla förfrågan

Här är några vanliga problem som det erbjuder en lösning på när den gamla pålitliga omstarten inte fungerar:

#1. Ljudproblem 🔊

Du är säker på att du har ökat/minskat volymen, men systemet svarar inte på dina ändringar.

#2. Flimrande skärm 💻

En flimrande skärm betyder inte alltid att din skärm är fysiskt skadad. Det finns flera orsaker till att problemet uppstår.

#3. Systemet värms upp ♨️

Om fläktarna på din Mac inte fungerar som de ska, kommer det med största sannolikhet att orsaka överhettning. Ventilationssystemet på din Mac styrs av din Macs systemhanteringskontroll, så om den inte gör sitt jobb på rätt sätt kan resultatet resultera i att insidan av din Mac steks.

Läs också: Hur man avinstallerar appar på Mac på rätt sätt

#4. Uppstartsfel ❗️

En Mac som vägrar att starta upp måste återställa sin SMC och NVRAM för att få den igång igen.

#5. Visa problem 🖥️

Oöverensstämmelse mellan färger, bilder som verkar vara för stora till små och oförmåga att kontrollera ljusstyrkan på dem, suddighet, etc.

#6. Batteriet laddas inte 🪫

Din Mac laddas inte trots att du är säker på att laddaren inte är fysiskt trasig. Ditt batteris hälsa, den inställda prestandanivån eller en föråldrad programvara kan potentiellt vara orsaken.

#7. Mus- eller tangentbordsingångar 🖱️

Många gånger kanske du märker att din Macs markör bara har ett eget sinne och inte är exceptionellt lyhörd. Ibland är det också för känsligt, med tangentbordet som beter sig konstigt.

#8. Ändringar av klocka eller tidszon 🕘

Även om det inte är så ofta, finns det tillfällen då vi behöver justera klockan eller ställa in vår Mac för att anpassa sig till en ny tidszon, lägga till tid och datum manuellt. Detta kan dock ibland orsaka ett synkroniseringsproblem, vilket resulterar i att din Mac visar fel tid.

  Vilken molnplattformsjätte du bör välja

Alla ovan nämnda problem och mer löses av vår vän 4DDiG Mac Boot Genius. Ovanstående är bara de vanligast rapporterade problemen.

Hur fungerar Tenorshare 4DDiG Mac Boot Genius?

Den här Mac-felsökaren kan dyka djupt och återställa standardinställningarna på din Mac för att återuppliva den och låta den fungera som den skulle. Den kan återställa SMC och NVRAM för att fixa eventuella integritetsproblem.

För att förklara mer, hanterar SMC, eller systemhanteringskontroller, flera nyckel- och lågnivåfunktioner på din Mac. Några av huvudkomponenterna som SMC ansvarar för är:

 • Batteri- och värmehantering (laddning och fläkt)
 • Omgivningsbelysning
 • Plötslig rörelsesensor (SMS)
 • Hantering av skärmar (interna eller externa)
 • Belysning av ljusindikatorer (för portar och laddning)
 • Spökrörelse av Macs markör
 • Tangentbordsingångar
 • Hamnar
 • Prestanda

Återställning av SMC är nödvändigt för att åtgärda dessa problem och andra.

NVRAM, eller icke-flyktigt minne med slumpmässig tillgång, är RAM och fungerar precis som det, men det kan behålla minne även när det inte försörjs utan ström. Det används ofta för att hjälpa till med snabbare uppstartstider eftersom det behåller viktig information om din Macs inställningar eller tillståndskonfigurationer även när ingen ström tillförs minneschippet.

I likhet med SMC blir det nödvändigt att återställa NVRAM i fall av:

 • Onormal batteriurladdning
 • Mac slås inte på igen eller visar en tom skärm
 • Flimrande på skärmen eller gröna linjer (vertikala eller horisontella) på skärmen
 • Fast i en uppdateringsloop
 • Oförmåga att justera ljudet
 • Mappar som visas med ett frågetecken

Tenorshare 4DDiG Mac Boot Genius fungerar genom att dyka djupt in i din Macs problem och tillhandahålla en lösning på dem.

Systemkrav för Tenorshare 4DDiG Mac Boot Genius

Här är en tabell som förklarar systemkraven för denna underbara app:

OperativsystemmacOS Sonoma, macOS Ventura, macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.11 (Sierra), Mac OS X 10.11 (El APFS) HFS+, FAT32, exFAT, NTFSLanguagesEngelska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, ryska, japanska, arabiska, holländska, traditionell kinesiska, förenklad kinesiskaHårdvaraCPU: 1GHz (32-bitars eller 64-bitars) eller högre
Diskutrymme: 200 MB eller mer ledigt utrymme
RAM: 512 MB eller mer

  10 bästa översättningsappar att använda när du reser

Du är bra att gå om du har en Mac med ovanstående krav.

Prissättning

Du kan använda Tenorshare 4DDiG Mac Boot Genius gratis för alltid. Det betyder att du inte behöver betala några pengar för att använda det här verktyget.

Kundsupport

Tenorshare har ett fantastiskt kundsupportteam. De är ett gäng begåvade, mycket professionella individer som svarar på alla dina frågor inom 24 timmar. Du kan förvänta dig att kontakta dem för alla problem du kan ha och få en lösning på nolltid.

Hur man installerar och använder Tenorshare 4DDiG Mac Boot Genius

Installationsprocessen är superenkel och att använda själva verktyget är en barnlek. Här är stegen för det:

Steg 1: Ladda ner och installera Tenorshare 4DDiG Mac Boot Genius på din Mac.

Steg 2: Leta upp och öppna appen.

Steg 3: Du kommer att välkomnas med ett gäng alternativ att gå vidare från. Som du kan se kan du återställa NVRAM, återställa SMC, fixa omstartsproblem, etc.

Steg 4: När du stänger popup-fönstret ser du en skärm så här:

Härifrån kan du gå vidare och fixa olika problem på din Mac.

Avslutande tankar

Förr eller senare kommer din Mac att råka ut för problem, och en enhet som inte fungerar bra kan vara ganska irriterande. En felsökare som 4DDiG Mac Boot Genius av Tenorshare kan vara otroligt bekväm eftersom den fixar de flesta rapporterade problem, vilket gör att ditt system återgår till det normala.

Det är inte bara gratis och superenkelt att använda, utan du behöver inte heller vara ett ”geni” för att fixa din Mac längre. Ser du vad jag gjorde där? Installera helt enkelt programmet och följ stegen på skärmen för att återta kontrollen över din Mac.

Kolla sedan in den bästa Mac-optimeringsmjukvaran för bättre prestanda och säkerhet.