Techcrunch Disrupt 2023 och Snapchat-linser i Microsoft Teams

Hallå! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

TechCrunch Disrupt 2023

TechCrunch Disrupt 2023 är en stor teknik- och startup-konferens planerad i San Francisco den 19 – 21 september, fokuserad på teknik och entreprenörskap, som lockar visionärer, investerare och startups från hela världen.

Om du vill hålla dig uppdaterad med det senaste inom denna sektor är det en konferens som du måste delta i.

TechCrunch Disrupt 2023 är känt för sina nätverksmöjligheter, pitchtävlingar och talengagemang, och tillhandahåller en plattform för innovation och kreativ förändring mellan branscher.

Deltagarna kan delta i paneldiskussioner, workshops och keynote-tal från kända branschledare.

Denna årliga sammankomst samlar entreprenörer, investerare och media över hela världen för att presentera de senaste trenderna, teknologierna och innovativa idéerna. Det är ett evenemang som måste delta för dem som vill stanna i framkanten av den snabba teknikvärlden.

Evenemanget avslutas i Startup Battlefield, en tävling där framväxande företag presenterar sina innovationer för en chans till den eftertraktade Disrupt Cup och betydande finansieringsmöjligheter.

Biljetter till denna konferens kan bokas på TechCrunch-webbplatsen.

Microsoft har samarbetat med Snapchat

Microsoft har samarbetat med Snapchat för att lägga till Snapchat-linser till Microsoft Teams, så nu behöver du inte skapa virtuella bakgrunder för att krydda dina Microsoft Teams-konversationer.

Microsoft Teams används av 280 miljoner användare över hela världen.

För att använda Snapchat-linser behöver du inte ladda ner en separat app eller tillägg, eftersom Microsoft har integrerat Snapchats AR-objektiv direkt i videoeffektsektionen i Teams-klienten. Microsoft använde Snap Camera SDK Kit för att integrera dessa Snapchat-objektiv i Teams.

Det finns 26 Snapchat-linser som gör det möjligt för användare att lägga till effekter med förstärkt verklighet (AR) till videochatt för att ge mer naturlig mänsklig interaktion till möten.

Snapchat Lens är ett roligt och lätt tillskott till världens ledande kommunikationsplattform. Oavsett om du använder det för att lära känna dina kollegor bättre eller uttrycka dig på ett nytt sätt, kommer Snapchat-linser säkert att ge ett leende på din arbetsdag.

Du kan välja dina favorit Snapchat-objektiv baserat på videoeffekter på fliken Fler videoeffekter och tillgängliga i kategorin Filter.

För närvarande endast tillgänglig för arbetskunder. Du bör också använda den nuvarande ”klassiska” versionen av Teams. Om du använder Teams personliga eller pedagogiska versioner kommer du inte att kunna komma åt dessa nya Snapchat-linser.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.