Techcrunch Disrupt 2023 och Snapchat-linser i Microsoft Teams

Spread the love

HallĂ„! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

TechCrunch Disrupt 2023

TechCrunch Disrupt 2023 Ă€r en stor teknik- och startup-konferens planerad i San Francisco den 19 – 21 september, fokuserad pĂ„ teknik och entreprenörskap, som lockar visionĂ€rer, investerare och startups frĂ„n hela vĂ€rlden.

Om du vill hÄlla dig uppdaterad med det senaste inom denna sektor Àr det en konferens som du mÄste delta i.

TechCrunch Disrupt 2023 Àr kÀnt för sina nÀtverksmöjligheter, pitchtÀvlingar och talengagemang, och tillhandahÄller en plattform för innovation och kreativ förÀndring mellan branscher.

  Hur man tar bort Quick Add pĂ„ Snapchat

Deltagarna kan delta i paneldiskussioner, workshops och keynote-tal frÄn kÀnda branschledare.

Denna Ärliga sammankomst samlar entreprenörer, investerare och media över hela vÀrlden för att presentera de senaste trenderna, teknologierna och innovativa idéerna. Det Àr ett evenemang som mÄste delta för dem som vill stanna i framkanten av den snabba teknikvÀrlden.

Evenemanget avslutas i Startup Battlefield, en tÀvling dÀr framvÀxande företag presenterar sina innovationer för en chans till den eftertraktade Disrupt Cup och betydande finansieringsmöjligheter.

Biljetter till denna konferens kan bokas pÄ TechCrunch-webbplatsen.

Microsoft har samarbetat med Snapchat

Microsoft har samarbetat med Snapchat för att lÀgga till Snapchat-linser till Microsoft Teams, sÄ nu behöver du inte skapa virtuella bakgrunder för att krydda dina Microsoft Teams-konversationer.

  Hur man lĂ€nkar en YouTube-video till Snapchat

Microsoft Teams anvÀnds av 280 miljoner anvÀndare över hela vÀrlden.

För att anvÀnda Snapchat-linser behöver du inte ladda ner en separat app eller tillÀgg, eftersom Microsoft har integrerat Snapchats AR-objektiv direkt i videoeffektsektionen i Teams-klienten. Microsoft anvÀnde Snap Camera SDK Kit för att integrera dessa Snapchat-objektiv i Teams.

Det finns 26 Snapchat-linser som gör det möjligt för anvÀndare att lÀgga till effekter med förstÀrkt verklighet (AR) till videochatt för att ge mer naturlig mÀnsklig interaktion till möten.

Snapchat Lens Àr ett roligt och lÀtt tillskott till vÀrldens ledande kommunikationsplattform. Oavsett om du anvÀnder det för att lÀra kÀnna dina kollegor bÀttre eller uttrycka dig pÄ ett nytt sÀtt, kommer Snapchat-linser sÀkert att ge ett leende pÄ din arbetsdag.

  Hur man följer pĂ„ Snapchat

Du kan vÀlja dina favorit Snapchat-objektiv baserat pÄ videoeffekter pÄ fliken Fler videoeffekter och tillgÀngliga i kategorin Filter.

För nĂ€rvarande endast tillgĂ€nglig för arbetskunder. Du bör ocksĂ„ anvĂ€nda den nuvarande ”klassiska” versionen av Teams. Om du anvĂ€nder Teams personliga eller pedagogiska versioner kommer du inte att kunna komma Ă„t dessa nya Snapchat-linser.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.