Ta bort iCloud-aktiveringslås med dessa verktyg

Spread the love

Apple-enheter har ett av de tightaste säkerhetssystemen som finns, och du kan knappast gå fel med det.

En fantastisk del av deras säkerhet är iCloud Activation Lock. Vad den gör är att när du äger och ställer in en iPhone kopplas den till ett unikt moln-ID.

Det ger bara dig privilegiet att ha kontroll över dina data. Även om din iPhone blir stulen, skulle tjuvarna inte kunna använda den eftersom det kommer att ha ditt aktiveringslås kopplat till den. De skulle behöva kombinationen av användarnamn och lösenord för ditt Apple-ID för att komma åt det.

iCloud-aktiveringslåset fungerar hand i hand med ”Hitta min iPhone”, som är en annan säkerhetsfunktion som låter dig hitta din saknade enhet. Båda dessa funktioner är aktiverade som standard på alla iPhones och bör behållas så.

Som en sidoanteckning, om du vill se om funktionen ”Hitta min iPhone” är aktiverad på din enhet eller inte, kan du gå till:

settings > YOUR NAME > iCloud > Find My iPhone

Även om iCloud-aktiveringslåsfunktionen definitivt är nödvändig och gör ett strålande jobb, kan det finnas en situation där du kanske känner dig lite hjälplös. Ett sådant exempel är när du köper en begagnad/begagnad iPhone och inte inser att den var låst.

I en sådan situation kan du använda de nedan nämnda verktygen som hjälper dig att ta bort iCloud Activation Lock sömlöst.

Låt oss hoppa direkt in. 🙂

Tenorshare 4MeKey

Du kan enkelt ta bort iCloud Activation Lock med hjälp av Tenorshare 4MeKey om du har glömt ditt lösenord eller köpt en låst enhet, som diskuterats ovan. Du behöver inte ens Apple-ID för det, och du kan logga in i appbutiken direkt efter att ha kringgått aktiveringslåset.

Efter att ha laddat ner den här lösningen till din dator behöver du bara ansluta din IOS-enhet, trycka på ”Start Jailbreak” och du är klar med processen.

Följ stegen nedan för att framgångsrikt ta bort iCloud-aktiveringslåset från din IOS-enhet:

Steg 1: Ladda ner och leta upp programvaran på din dator.

Steg 2: När du väl har installerat och startat det kan du möjligen se en skärm som denna som säger ”Ladda ner Apple Driver” om du inte redan har den installerad. Vänta några minuter tills det är helt klart.

Steg 3: Nu kommer du att ha en skärm som denna. Läs försiktighetsåtgärderna och tryck på ”Start”. När du gör det kommer du att bli ombedd att acceptera deras villkor, vilket uppenbarligen måste accepteras för att gå vidare. Gör det och gå till nästa steg.

  Topp 10 bästa Kodi-tillägg för att titta på Premier League

Steg 4: I det här steget måste du ansluta din IOS-enhet till din dator om du inte redan har gjort det, för att kunna påbörja upplåsningsprocessen.

Steg 5: När du ansluter din enhet kommer du att se en skärm som denna som ber dig att jailbreaka din enhet. Du kan antingen göra det själv eller följa instruktionslänken på skärmen för att bli guidad steg för steg. När det är klart, tryck på ”Nästa”.

Steg 6: Nu måste du vänta en kort stund innan borttagningsprocessen följer. När det är klart bör du se något liknande detta.

Steg 7: Det är ungefär det. Du har tagit bort iCloud-aktivering från din IOS-enhet. Nu kan du kontrollera din enhet och logga in på App Store med ditt nya Apple-ID.

Denna lösning är kompatibel med iOS-enheter från iPhone 5s till iPhone X. Du kan också använda den med andra Apple-enheter med iOS 12 och 14 som iPad och iPad PRO.

Tenorshare 4MeKey är tillgänglig för både Windows och Mac.

iRemove programvara

iRemove-teamet tror på rätten för varje Apple-enhetsägare att ge sin iPhone, iPad, Mac ett andra liv. Företaget utvecklar one-click iCloud bypass programvara som gör livet enklare för många nya, gamla och begagnade iOS- och macOS-enhetsägare.

Serien av förbikopplings- och upplåsningsprogram som skapats av iRemove stöder alla möjliga lås för Apple-enheter:

  • iPhone och iPad förbigå iCloud aktiveringslås;
  • iPhone och iPad SIM-lås bypass;
  • Lösenkod inaktiverad låsa upp iPhone och iPad;
  • Mac låser upp verktyg för EFI Firmware Lösenord, Find My Mac Activation Lock Screen, iCloud System PIN-lås.

Varje lösning är enkel, snabb, tillgänglig på distans och imponerande användarvänlig.

iRemove iCloud bypass-verktygssatsen kräver inga speciella färdigheter eller Apple ID-lösenordet. Denna professionella programvara gör allt för användaren, åtgärdar problemet inom några minuter och ger en livstidslicens för återanvändning av samma lösning i framtiden. Programvaran är beroende av CheckM8-exploatet, samma som används för Checkra1n Jailbreak.

Fördel med iRemove Software och iCloud Bypass Service

iRemove iCloud-bypass-verktygssatsen har fler fördelar än att bara vara en 2-i-1-lösning. Den är kompatibel med:

  • iPhone 5s till X (GSM + MEID)
  • iPad 2013-2018-modeller (WiFi + mobil)
  • Stöds iOS 12.0 och uppåt
  • SIM-låst iPhone och iPad

Denna användarvänliga programvara kringgår iCloud-aktiveringslåset och gör att den kompatibla iPhone eller iPad fungerar fullt ut igen. Enheten kan ringa och ta emot telefonsamtal, använda mobilt internet, ansluta till Wi-Fi och låta användare logga in med sitt Apple-ID, iTunes iD, ladda ner appar, etc.

  Hur man laddar ner mods i The Sims 4

iRemove iCloud Activation Lock Screen Bypass Software rankas högt på Trustpilot.

Hur man använder iRemove iCloud Bypass Tool?

Att kringgå iCloud-aktiveringslåset på iPhone eller iPad går snabbt och tar bara tre steg.

Det här är de enklaste sakerna att göra på distans:

Steg 1. Kontrollera Apple-enheten

Det är nödvändigt att ladda ner iRemove iCloud Activation Lock Bypass-verktyginstallera det på en dator och kontrollera kompatibiliteten för Apple-enheten.

Steg 2. Betala för livstidslicensen

Berättigade användare kan göra sin beställning online och beviljas en livstidslicens för att använda den valda iRemove-programvaran.

Steg 3. Gå förbi iCloud-låset

Programvaran kommer med guider på skärmen och en enda ”Start”-knapp. Klicka på den för att kringgå iCloud-låset på iPhone eller iPad.

Bypass-tjänsten är enkel och snabb. Den aktiverar alla funktioner och funktioner på en kompatibel enhet. Och den är redo att automatiskt låsa upp SIM-låsta iOS-enheter med iCloud lock bypass, så att användare kan ansluta till vilken operatör som helst över hela världen.

Verktygssatsen iRemove iCloud Bypass är ett utmärkt val som många användare världen över litar på. Det garanterar snabba lösningar och pålitliga resultat, men det fungerar bara på macOS-datorer för tillfället. Fjärrkopplings- och upplåsningsprocesserna är helt automatiserade och redo att ge full glädje för alla berättigade kunder.

Dr.Fone

Med ingen teknisk kunskap krävs, Wondershare’s Dr.Fone låter dig kringgå iCloud-låset inom några sekunder på iPhone och iPad. Den kan låsa upp telefoner med ett 4-siffrigt och 6-siffrigt lösenord, samt ansikts-ID och touch-ID.

Så länge din enhet körs på IOS 11.4 och tidigare kan du enkelt ta bort låset. Installera bara programvaran, klicka på några knappar och du är klar. Det är så enkelt. De har också ett gäng användbara artiklar relaterade till att låsa upp IOS-enheter, som du bör läsa.

Dr.Fone är tillgängligt för både Mac och Windows.

iPhoneIMEI

Ett verktyg som har kraften att ta bort iCloud-aktiveringslåset genom en AppleCare-godkänd metod, iPhoneIMEI kunde inte ha tillhandahållit ett mer ”legitimt” sätt att genomföra processen.

Även om de flesta av de andra verktygen i den här listan också ger en möjlighet att låsa upp din IOS-enhet med hjälp av IMEI, ger det faktum att det här verktyget har hela fokus på denna metod dig bara en försäkran om hur bra det fungerar varje gång.

  Google Photos vs Amazon Photos

Stegen för att ta bort aktiveringslåset med iPhoneIMEI är superenkla. Ange bara ditt IMEI-nummer för verktyget för att upptäcka din telefonmodell och nätverk. Det tar sedan bort det nuvarande iCloud-kontot, som är låst och uppmanar dig att skapa ett nytt.

När du har gjort dessa tre enkla steg har du ett nytt iCloud-konto och en tillgänglig IOS-enhet utan att din AppleCare-garanti ogiltigförklaras.

iMyFone iBypasser

iMyFone iBypasser hjälper dig att kringgå iCloud-aktiveringslås utan att ha Apple-ID eller lösenord. Du kan använda detta för iPhone, iPad och iPod också. Efter att ha tagit bort iCloud-aktiveringslåset skulle du kunna komma åt enheten men inte telefonsamtal, mobil och iCloud för ditt nya Apple-ID. Så det är något att tänka på.

Det som är bra är att så länge du har licensen till den här lösningen kan du använda den så många gånger du vill för samma enhet. Oavsett om du har glömt ditt lösenord, ditt Apple-ID blev hackat eller om du köpte en begagnad låst enhet, så fungerar iMyFone iBypasser i alla scenarier.

ApowerUnlock

Sist men inte minst, ApowerUnlock gör också ett ganska fantastiskt jobb med att låsa upp din iPhone och iPad direkt utan ett lösenord. Du kan även låsa upp ansikts-ID och pek-ID.

Oavsett om din skärm har spruckit, du köpt en låst begagnad telefon, du glömt ditt lösenord, lösenord som ställts in av andra oavsiktligt, eller för att du blev utelåst efter att ha försökt lösenord för många gånger, fungerar ApowerUnlock i alla dessa scenarier.

Detta är en pålitlig och superlätt att använda lösning med ett enkelt gränssnitt. Prisplaner börjar från bara $19,95.

Slutsats

Jag hoppas att du genom att använda ovanstående lösningar enkelt kommer att kunna ta bort iCloud-aktiveringslåset och få tillgång till din iOS-enhet.

Uppdatering: om du behöver en lösning för Android-smarttelefon, kolla in den här artikeln för att ta bort Android-låsskärmen.

Kolla sedan in några av de bästa antivirus och brandväggar för Apple-enheter.

Kämpar du med brusreducering på dina AirPods? Så här stänger du av och sätter på den.