Social Catfish Omvänd Användarnamnssökning: Hitta information om vem som helst

Spread the love

Medan den digitala tidsåldern har sett otroliga tekniska framsteg, har den samtidigt sett uppkomsten av cyberbrott också.

Dessa rovdjur är utspridda över hela den digitala sfären och väntar på nya offer varje dag. Ett exempel på en sådan avskyvärd handling är havskatt.

Catfishing är när en person presenterar sig själv som någon den är för att inte lura andra och dra nytta av deras elände. Ett överraskande antal nätanvändare faller offer för sådant havskatt under deras typiska onlineinteraktioner.

Men tack och lov, Social Catfish’s Reverse Username Search tjänsten kan vara deras räddare genom att låta dem verifiera någons onlineidentitet via deras användarnamn. Läs vidare för att upptäcka vad Social Catfish har att erbjuda och hur det kan hjälpa dig att avvärja bedrägeri.

Social Catfish Reverse Username Search är en praktisk funktion som låter användare få information om en person från endast deras användarnamn. Detta inkluderar deras fullständiga namn, telefonnummer, fysiska adress och profiler på sociala medier.

Att köra en omvänd användarnamnsökning erbjuder många coola förmåner. Här är några av dem:

  • Man kan verifiera onlineidentiteten för någon som använder sitt användarnamn och se om det stämmer överens med vad de utger sig för att vara. Detta kan hjälpa användare att hålla bedragare och bedragare på avstånd.
  • Om du har tappat kontakten med någon men kommer ihåg deras användarnamn från år tillbaka, kan du göra en omvänd användarnamnsökning. Många människor gillar att behålla samma användarnamn på olika plattformar för att enkelt komma ihåg. Chansen är stor att din gamla kompis kan ha gjort något liknande, och när du upptäcker deras sociala medieprofiler kan du återuppta din anslutning.
  • Om du äger ett företag och funderar på att anställa någon, kan en omvänd användarnamnsökning fungera som en bakgrundskontroll för den potentiella anställde. Med bara deras användarnamn kan du få viktig information om dem och se om vad de är och vad de framställer som matchar.
  Så här fixar du Outlook Exception Code 0xc0000005 (fullständig guide)

Läs också: Social Catfish Reverse Phone Lookup Helps Verify People

Hur fungerar Social Catfish Reverse Username Search?

Social Catfishs omvända användarnamnsökningsverktyg tar ett användarnamn. Den söker igenom en enorm databas med över 200 miljarder poster, inklusive utbildningswebbplatser, nyhetsartiklar, sociala nätverk, offentliga register och mer.

Resultaten som Social Catfish ger är ganska exakta och detaljerade, tack vare dess omfattande databas. Dessutom kan du använda dess omvända e-post- och telefonsökningsfunktioner för att ytterligare verifiera dina potentiella kunder.

När den hittar information om ägaren till det specifika användarnamnet, berättar den allt du vill veta om det. Dessa innehåller deras namn, adress, kontaktuppgifter, sociala medier-profiler, etc.

Även om någon saknar betydande teknisk kunskap, kan de köra en omvänd användarnamnsökning på Social Catfish.

Allt de behöver göra är att ange användarnamnet på den person som de vill ha information om i det angivna fältet och klicka på den grönfärgade ”Sök”-knappen.

Det är allt! Koppla av en stund och se den avancerade algoritmen för Social Catfish leta efter just det användarnamnet genom en enorm stapel med poster. Och inom en kort tid kommer den att ge dig en detaljerad rapport om den personens onlineidentitet.

Men kom ihåg att tjänsten inte är gratis. Så du måste välja deras betalda prenumeration i förväg.

Läs också: Social Catfish Reverse Image Search

Verkliga applikationer

Nu kommer vi att förse dig med några verkliga instanser av Social Catfish Reverse Username Search:

#1. I identitetsverifiering

Med ett överväldigande antal bedragare som översvämmar onlinevärlden har det blivit svårt att skilja det verkliga från det falska.

  7 bästa programvara för skadehantering för alla företagsstorlekar

Med hjälp av en omvänd användarnamnsökning kan människor verifiera om personen de har träffat via en dejtingplattform eller företaget som erbjöd dem ett lockande jobb är legitim eller inte.

När de väl luktar något skumt, vet de omedelbart att inte engagera sig med den personen eller organisationen igen.

#2. I affärsinteraktioner online

När man deltar i affärsinteraktioner online kan det få hela upplevelsen att gå söderut om man möter fel klient.

Men genom att utföra en omvänd användarnamnskontroll kan människor få information om ett företags rykte och äkthet.

Om organisationen har en skum meritlista vet folk att de inte bör upprätta någon företagsrelation eller göra affärer med den. Detta har hjälpt till att hålla bedragare och bedragare borta.

Finns det några integritetsproblem kring tjänsten?

Närhelst någon funderar på att använda en viss tjänst, är en av de främsta frågorna som kommer att tänka på, ”Kommer det att skydda min integritet?” Och med så många rapporter om integritetsintrång och läckor som ofta når våra öron, är det en giltig fråga.

Lyckligtvis lägger Social Catfish största vikt åt din integritet. Varje omvänd användarnamnsökning som utförs på plattformen förblir inkognito.

Plus, den officiella webbplatsen för Social Catfish säger tydligt att den aldrig delar sina användares personuppgifter med några icke-medlemmar. Därför kan användare skaffa information om en person genom deras användarnamn utan att oroa sig för deras integritet och säkerhet.

Alternativ

Låt oss nu ta en titt på några av de mest anmärkningsvärda alternativen till Social Catfish Reverse Username Search:

#1. InfoTracer

InfoTracers omedelbara sökning av användarnamn är ett bra alternativ till Social Catfish Reverse Username Search.

Liksom Social Catfish tar det här verktyget reda på det fullständiga namnet, den fysiska adressen, mobilnumret, konton på sociala medier, foton och mer från enbart ett användarnamn.

Dessutom kan du också få information om den personens onlineaktivitet. Dessutom låter InfoTracer dig ofta veta vilka medarbetare är eller vilka sociala grupper de tillhör.

  Vad är IMAP och hur fungerar det?

Webbplatsen är ganska lätt att navigera och låter användare göra gratis sökningar. Men det finns en liten hake: även om det inte kostar något på plattformen att leta efter ett användarnamn, gör det att ladda ner rapporten. För rapportnedladdningar måste man aktivera sitt konto genom att betala 2,95 USD, vilket inkluderar obegränsad sökåtkomst under en hel vecka.

Efter 7 dagar kommer InfoTracer att automatiskt registrera dig i en månatlig prenumerationsplan vars pris är satt till 24,95 USD/månad.

#2. IDCrawl

Som Social Catfish, IDCrawls Användarnamnssökning funktionen är ett bra val för alla dina omvända användarnamnsökningsändamål.

Tjänsten ger individer möjlighet att upptäcka den verkliga personen bakom ett användarnamn. Tjänsten använder sig av en omfattande databas för att ge dig korrekta resultat. Detta omfattar olika register, såsom e-postdatabaser, telefonkataloger, djupa webbkällor, sociala nätverkssajter, etc.

IDCrawl visar resultaten på ett organiserat sätt så att du enkelt kan hitta det du letar efter.

Till skillnad från Social Catfish är IDCrawls användarnamnsökning helt gratis till nominellt värde. Men när du dyker djupare kommer du att upptäcka att flera av dess resultat kommer att omdirigera dig till sponsrade webbplatser som BeenVerified och Spokeo.

Det behöver inte sägas att de är betaltjänster och debiterar dig pengar för varje uppslagning. Detta kan vara förbryllande för många, eftersom verktyget påstår sig vara gratis på sin officiella hemsida.

Slutsats

Som framgår av diskussionen ovan är Social Catfishs funktion för omvänd användarnamnsökning användbar för att avslöja en persons sanna onlineidentitet. Verktyget kan vara en idealisk följeslagare för alla som söker säkra onlineinteraktioner och förhindra sig själva från att falla offer för bedrägeri.

Social Catfish använder en banbrytande algoritm för att söka igenom miljarder tillgängliga arkiv för att upptäcka alla bedragare som lurar där ute. Genom att se till att alla dina sökningar förblir anonyma hjälper verktyget användare att göra rimliga val i online-ekosfären utan några integritetsrelaterade rädslor.

Nu kan du läsa om Social Catfish Reverse Address Lookup.