Smile Wide med usmiles Y10 Pro Smart Toothbrush Black Friday-erbjudande

Spread the love

Trots betydande framsteg inom munvård är över 3,5 miljarder människor världen över fortfarande drabbade av tand- och tandköttssjukdomar.

Uppdraget för Stars Pulse, en ledande tillverkare av personliga hygienprodukter, är ”att förbättra munhälsan för användare runt om i världen.” Och med över 50 miljoner kunder över hela världen är de på god väg att uppnå denna dröm.

Med prestigefyllda internationella utmärkelser, inklusive ett iF Design Award, under sitt bälte, är företaget fast på väg att förverkliga sin vision om att bli ”världens mest användarbetrodda professionella munvårdsvarumärke.”

Du kan vara en del av munhygienrevolutionen denna Black Friday med enastående erbjudanden på usmile Y10 Pro Smart tandborste. De fantastiska rabatterna som erbjuds innebär att du och din familj kan få friskare, ljusare leenden på nolltid.

Framtiden för munvård ligger med Y10 Pro Smart tandborste

De usmile Y10 Pro Smart tandborste tar munhygienen till nästa nivå. Dess imponerande utbud av smarta funktioner säkerställer en personlig och mycket effektiv borstningsupplevelse.

  Vad är "Project Connected Home Over IP" för smarta hem?

Muntliga kartor, påminnelser och timer med den 24/7 smarta skärmen

Y10:s stora färgskärm inkluderar en automatisk tvåminuterstimer för att säkerställa att dina tänder får rätt mängd borstningstid.

Skärmen ger också värdefull feedback efter borstningen för att säkerställa att dina tänder är friska. Du kan kontrollera skärmen för en muntlig karta över var du städade och, kritiskt, var du inte gjorde det.

Usmile Y10 Pro uppskattar också placktillväxt mellan borstningar och uppmanar dig att borsta igen vid bästa tillfälle.

Responsiv borstning: En tandborste som anpassar sig efter dig

De usmile Y10 Pro anpassar sig intelligent till din unika borststil och rörelser. Detta innebär att tekniken anpassar sig till dig snarare än tvärtom.

Tack vare sin sofistikerade sexaxliga gyroskopsensor och en positionsigenkänningsalgoritm kan borsten omedelbart känna av och svara på dina borstningsrörelser i realtid. Borstens rörelser och vibrationer reagerar på din personliga borststil, vilket gör plackborttagningen enkel och de svåråtkomliga platserna desto mer tillgängliga.

Ladda mindre, borsta mer med sex månaders körtid

Tandborstens stora batteri på 2 500 mAh säkerställer att du kan få upp till sex månaders laddning baserat på ett två minuters borstschema två gånger dagligen.

  Vad är minnesläckor och hur kan du åtgärda dem?

Med en så lång batteritid och en bekväm USB-C-laddningsport kan du enkelt ta med Y10 Pro var som helst, oavsett om du ger dig ut på ett längre äventyr eller en snabb affärsresa.

Dessutom är den korta laddningstiden på fem timmar obetydlig, eftersom den gör dig redo för ytterligare sex månaders borstkraft.

Första klassens borst: skonsam mot tandköttet, hård mot plack

De yttersta borsten på usmile Y10 Pro är designade för att vara minst 90 % runda. Detta ger förbättrat skydd för ditt tandkött och tandemalj. Dessutom stärker dessa FDA-godkända borst din emalj ytterligare genom att frigöra fluoridjoner.

En annan värdefull egenskap hos dessa borst är att de bleknar gradvis över tiden. Detta medvetna designval fungerar som en visuell påminnelse om när det är dags att byta ut borsthuvudet, vilket säkerställer orubblig munhälsa.

Smart Gum Care: Skydda ditt tandkött på ett smart sätt

Aggressiv borstning med vanliga tandborstar kan leda till tandköttsnedgång eller emaljerosion. Detta kan leda till ökad tandkänslighet och ett mindre friskt leende. Med en patenterad återstående stötdämpning och ett luftkuddeborsthuvud är borstningen säkrare och bekvämare med Y10 Pro.

Det finns också en tryckindikator i realtid för att informera dig när du utövar för högt tryck (eller inte tillräckligt). Dessutom kan den intelligenta tryckkontrollfunktionen känna av kraften du använder och justera borstens hastighet och intensitet därefter.

  Reddit Vibrant är för dem som bara vill ha bilder och videor

Behåll kontrollen med fyra rengöringslägen

Smart Mode är det mest använda läget på usmile Y10 Pro Smart Toothbrush. Det är standardläget och det anpassar sig automatiskt efter dina behov. Du är dock fri att välja mellan ytterligare tre lägen om du vill. Dessa inkluderar:

  • Clean Mode: Detta läge erbjuder en måttlig intensitet och säkerställer en grundlig rengöring.
  • Vitläge: Välj det högintensiva vitläget för extra glans.
  • Mjukt läge: Om du känner att du behöver en mjukare borstning, välj Soft Mode för en skonsam skrubbning.

Bekymmersfri borstning

Y10 pro har en IPX8-klassning som säkerställer inga vattenskador, inklusive från långa nedsänkningar. Den är också utformad för att minska stänk, vilket säkerställer att din badrumsspegel, kran och handfat är fria från irriterande tandkrämstänk.

Gör det intelligenta valet för oral hälsa med usmile denna Black Friday

”usmile, we make the rest” fångar på ett perfekt sätt kärnan i företagets produktfilosofi. Detta inkluderar Y10 Pro Smart tandborste eftersom du har lite att göra än att vägleda den och förstå resultaten.

Med sin avancerade orala kartläggning, borstningspåminnelser och timers, värdefulla smarta funktioner och teknik som säkerställer att dina tänder blir bästa möjliga rena, är usmile Y10 Pro Smart Toothbrush det intelligenta valet.

Denna Black Friday, varför inte unna dig själv och dina nära och kära en gåva av ljusa, friska leenden med ett usmile Y10 Pro Smart tandborste?

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.