Släpp lös kraften med e-postmarknadsföring med Campaigner

E-postmarknadsföring är en direktmarknadsföringsstrategi som låter dig nå dina potentiella kunder utan att vara påträngande.

Du kan vårda dina potentiella kunder och skicka dem ner i konverteringstratten med e-postkampanjer. Men för bättre efterlevnad och större ROI behöver du ett bra verktyg.

En av dem är Campaigner. Och det här är en djup guide till dess funktioner och användningsfall.

Kampanjöversikt

Campaigner är ett kraftfullt verktyg för marknadsföringsautomatisering som du kan använda för att förvandla e-postmarknadsföring till pengar. Den erbjuder avancerade funktioner för e-postmarknadsföring till en minimal kostnad. Detta gör det till en prisvärd lösning för att utöka din marknadsföringssvit.

Det handlar inte bara om e-postmarknadsföring. Campaigner inkluderar även SMS-marknadsföringsmöjligheter för att skicka fristående SMS-kampanjer. Du kan infoga SMS-utlösare i dina e-postautomatiseringsarbetsflöden för att förbättra kundernas engagemang och konvertering.

Plattformen förnyar också konceptet med personalisering genom att erbjuda ett urval av alternativ för att skapa 1:1 e-postkonversationer. Den baserar denna anpassning på geolokalisering, köphistorik, tidigare engagemang och anpassade data.

Dessutom kommer Campaigner med kreativa e-postmallar som gör det enkelt att skapa e-postarbetsflöden. Den erbjuder till och med en HTML-redigerare för erfarna internet- och programanvändare.

Slutligen kommer denna e-postmarknadsföring SaaS med 24/7 support med hög kundnöjdhet drifttid såväl som leveranshastigheter. Plattformen ger en 30-dagars gratis provperiod för företag innan de köper den.

På så sätt får företagare den förstahandsupplevelse de såg fram emot.

Varför ska företag använda Campaigner?

Företag bör överväga att använda Campaigner av flera skäl:

#1. Marketing Automation

Campaigner kommer med avancerade funktioner för automatisering av e-postmarknadsföring. Dessa funktioner hjälper dig att omvandla dina e-postmarknadsföringsinsatser till intäkter.

Det gör det möjligt för företag att skapa engagerande kundresor med sin intuitiva visuella byggare. Detta kommer att öka kundernas engagemang och konverteringsfrekvensen avsevärt.

#2. Personalisering

Plattformen har många anpassningsalternativ för att skapa 1:1 e-postkonversationer. Personaliseringen har variabler som geolokalisering, köphistorik, förfalloportar, tidigare engagemang och anpassade data. Detta ger en enorm prestandaökning i kampanjer.

#3. E-postdesign

Byggaren som följer med plattformen gör det enkelt att bygga vackra kampanjer med dra-och-släpp-funktioner. Det finns också en HTML-redigerare för kodningsnördar som vill lägga till den där extra touchen av personalisering till sina kampanjer.

#4. Skydd av rykte

Campaigner tillhandahåller verktyg för att skydda ditt avsändarrykte och bibehålla listans hälsa. Dess Reputation Defender-funktion skannar e-postadresserna i din kontaktlista med jämna mellanrum och ger ett betyg. Den gör detta så att du kan ha insyn i eventuella leveransproblem.

Hur är Campaigner bättre än sina konkurrenter

Campaigner sticker ut från resten, som Mailchimp, Sendinblue, etc., på grund av dess omfattande svit av avancerade funktioner, överkomliga priser och enastående kundsupport.

Det ger robusta funktioner för automatisering av e-postmarknadsföring tillsammans med SMS så att du kan nå kunder på flera olika sätt. Denna flerkanalsmetod är inte vanlig på andra plattformar.

Campaigner betonar också anpassning med alternativ för att skapa 1:1 e-postkonversationer. Detta förbättrar kundernas engagemang och konverteringsfrekvens. Det är en dra-och-släpp-byggare och HTML-redigerare som hjälper till att skapa visuellt fantastiska e-postkampanjer.

Och det är det inte!

Plattformen erbjuder unika funktioner som Reputation Defender för att skydda avsändarens rykte och upprätthålla listans hälsa.

Kampanjfunktioner

Låt oss nu titta på funktionerna som Campaigner erbjuder:

#1. Arbetsflöden för e-postautomatisering

Kampanjens funktion för e-postautomatiseringsarbetsflöden gör det möjligt för användare att bygga engagerande arbetsflöden för e-postautomatisering – enkla eller avancerade, enligt deras krav. Funktionen främjar prenumeranter och hjälper till att öka omvandlingen av potentiella kunder med hjälp av en konverteringstratt.

Här är viktiga aspekter av e-postautomatiseringsarbetsflöden:

 • Flerkanaligt arbetsflöde: Funktionen tillåter användare att bygga kraftfulla arbetsflöden för e-post och SMS för att ansluta till kunder på deras favoritkanal. Denna flerkanalsstrategi kan skapa mycket mer effektfulla kampanjer med hög konvertering.
 • Bygg kundresor: Arbetsflödesfunktionen inkluderar en byggare för enkla eller avancerade arbetsflöden. Användare kan visualisera hela kundresan och validera arbetsflödet innan det påbörjas.
 • Anpassade meddelanden baserade på användarens köpstadium: Arbetsflödena hjälper e-handelskunder genom att skicka relevanta meddelanden i enlighet med kundresan. Denna omvårdnad möjliggör snabb kontroll, merförsäljning och korsförsäljning.

#2. Omvandlingsspårning

Campaigners funktion för konverteringsspårning mäter den verkliga effekten av dina e-postkampanjer.

Den spårar omvandlingar från dina e-postkampanjer och automatiseringsarbetsflöden. Detta gör att den kan spåra omvandlingsdata för att bestämma dynamiskt innehåll och relevanta framtida segment.

Här är några viktiga aspekter av funktionen för att spåra kampanjens omvandlingar:

 • Kraftfull rapportering: Funktionen levererar mätvärden i realtid för dina kampanjer och automatiseringsarbetsflöden. Du kan gå in i dina konverteringsrapporter för att identifiera återkommande kunder och räkna omvandlingsvärden.
 • Totala konverteringar: Den sammanställer en sammanfattning av alla dina konverteringar i realtid med totalsummor. På så sätt kan du hålla koll på utvärderingen av dina marknadsföringskampanjer.
 • Konverteringsvärde: Funktionen låter dig korrelera konverteringshändelser med faktiska köpvärden. Detta hjälper dig att mäta den verkliga effekten av dina meddelanden och inriktning.
 • Konverteringsdrivna arbetsflöden för e-postautomatisering: Med denna underfunktion kan du optimera ditt e-postautomatiseringsarbete för konverteringar. Alternativt kan du använda konverteringsdata för att styra delar av din automationsdesign och logik.

#3. E-postsegmentering

Funktionen E-postsegmentering tillåter användare att bilda komplexa segment baserat på användaraktivitet. Detta leder till bättre öppnings- och konverteringsfrekvenser för e-postkampanjer.

Nedan är de viktigaste aspekterna av funktionen för e-postsegmentering:

 • Effektiv postlösning: Skapa segment baserat på kontaktaktivitet, demografisk data, tidigare köpbeteende, etc. Detta säkerställer riktade meddelanden till prenumeranterna.
 • E-postengagemang: Skicka konverteringsfokuserade e-postmeddelanden till de mest engagerade användarna. Du kan också utveckla kampanjer för att engagera inaktiva användare igen.
 • Köpbeteende: Detta gör att du kan skräddarsy e-postmeddelanden och skicka kontextuella erbjudanden baserat på tidigare köphistorik.
 • Geografisk data: Skapa kraftfulla segment baserat på kundens geografiska data som postnummerradie, stad, region eller land.
 • Livstidsaktivitetsfiltrering: Skicka e-postmeddelanden och filtrera kontakter baserat på livstidsaktivitet. Skapa anpassade segment och skicka e-postmeddelanden till prenumeranter med relevanta kampanjer.

#4. Dynamiskt innehåll

Funktionen Dynamic Content gör det möjligt för dig att skicka skräddarsydda e-postmeddelanden till potentiella kunder. Det hjälper dig att bygga starkare kundrelationer genom att skicka meningsfulla och personliga e-postmeddelanden. Den använder detaljerad kontaktinformation, anpassade fältdata samt demografiska insikter och mer.

Funktionen låter dig också anpassa innehåll i farten inom ditt arbetsflöde för att skapa e-post. Här kommer mottagarna att få mycket personliga e-postmeddelanden baserade på unika identifierare och historik av interaktion.

Dessutom hjälper det att ställa in rätt ton för varje prenumerantsegment genom att skicka e-postmeddelanden baserat på smarta segment; hålla användarna organiserade hela tiden och alltid leverera lämpliga meddelanden.

#5. Köpbeteende

Campaigners köpbeteende-funktion låter dig förvandla potentiella kunder till frekventa köpare. Du kan göra detta genom att skapa segment som engagerar nuvarande kunder med personliga och relevanta erbjudanden.

Det hjälper dig att behålla kunder och upptäcka nya försäljningsmöjligheter. Detta sker genom att segmentera på olika köpstatistik som köpta produkter, datum, spenderat belopp, antal köp och mer.

Den här funktionen inkluderar omfattande data om tidigare köp, såsom produktnamn, beskrivning, beställnings-ID, etc.

Du kan också koppla Campaigner till stora online- och butiksleverantörer som Shopify och Magento via inbyggda och partnerintegrationer.

#6. Dra och släpp e-postbyggaren

Att använda Campaigners e-postredigerare för dra och släpp förenklar processen för att skapa e-post. Med dra-och-släpp-byggaren kan du enkelt designa e-postmeddelanden och skapa kampanjer i din egen takt.

Redaktören kommer också med en mängd färdiga mallar med olika layoutalternativ för nybörjare. Efter att ha valt en mall kan användare anpassa den för att inkludera deras varumärke, logotyp, färger och bilder.

Alla mallar är helt lyhörda, vilket säkerställer att när du öppnar e-post på vilken enhet som helst, kommer det att se bra ut.

För mer avancerad design kan användare exportera sin HTML-version av mallen och lägga till lite dynamiskt innehåll eller inkludera ett RSS-flöde.

#7. Formulär för abonnenttillväxt

Funktionen Subscriber Growth hjälper dig att utöka din abonnentbas eftersom den hjälper dig att spåra kundernas e-postadresser, kontaktinformation eller e-postlistor.

Formuläret Vidarebefordra till en vän finns också i det här verktyget och låter nuvarande prenumeranter vidarebefordra en kopia av e-postmeddelandet till någon annan.

Dessutom låter Campaigner dig också skapa registreringsformulär för att effektivt samla in nya potentiella kunder. Dessa formulär kan bäddas in på webbplatser och målsidor för att generera nya prenumeranter.

#8. E-postmallar

Campaigner har ett bibliotek med professionellt designade och förtestade e-postmallar. Dessa säkerställer perfekt rendering på alla större enheter.

Dessa mallar hjälper dig att skapa vackra, väldesignade e-postkampanjer. Mallarna är inriktade på snabba laddningstider samt exakt rendering för att säkerställa att dina e-postmeddelanden ser bra ut på alla plattformar.

Mallarna har en tillförlitlig uppsättning av tidstestade och ständigt uppdaterade grundläggande HTML och CSS. Detta ökar tillförlitligheten mellan olika plattformar och enheter. Så varje element i e-postmeddelandet, inklusive bilder, länkar, typsnitt, layout och strukturell anpassning, återges perfekt.

Kampanjerintegrationer

Campaigner gör det enkelt att använda plattformen tillsammans med resten av din MarTech-stack. Du kan integrera det med tredjepartsformulär, CRM, Analytics-verktyg och mer.

Verktyget har integrationsalternativ med tredjepartsformulär som Typeform, Gravity Forms, etc. Dessa tredjepartsformulär möjliggör skapandet av anpassade formulär med olika fält. Detta hjälper dig att få mer data och information om dina leads för bättre vård.

Campaigner integreras också med CRM-verktyg som Hubspot och Salesforce. Med dessa integrationer kan du sömlöst överföra data till andra verktyg för en effektiv strategi.

Campaigner har integrationer med Facebook och LinkedIn för att importera dina nya potentiella kunder och registreringar direkt till verktyget. Du kan också förbättra dina kampanjer med integrationer som Google Analytics och Adobe Analytics.

Användningsfall för kampanjer

E-handel

Campaigner kan vara ett kraftfullt verktyg för e-handelsföretag. Det hjälper dig att skapa personliga kundresor med en arbetsflödesbyggare för automatisering. Detta engagerar och fostrar prenumeranter med mycket relevanta meddelanden via e-post eller SMS.

Dessutom förbättrar Campaigners sms-marknadsföringsmöjligheter räckvidden och effektiviteten för marknadsföringskampanjer eftersom de ökar kundernas engagemang och retention.

Digital marknadsföringsbyråer

Med hjälp av Campaigners avancerade e-postdesign och personalisering kan digitala marknadsföringsbyråer skapa engagerande kampanjer för sina kunder.

Plattformens drag & drop-byggare och HTML-redigerare gör det enkelt att skapa iögonfallande e-postmeddelanden.

Dessutom tillåter de avancerade anpassningsalternativen att skapa 1:1 e-postkonversationer.

Mjukvaru- och teknikföretag

För ett företag baserat på mjukvara eller teknik är det viktigt att upprätthålla ett gott avsändarrykte.

Med Campaigners Reputation Defender-verktyg kan företag behålla avsändarens rykte. De kan göra det genom att skanna specifika e-postadresser i sin kontaktlista och returnera ett betyg för dem.

Avslutar

Campaigner är ett e-postmarknadsföringsverktyg som inte liknar något annat på marknaden. Med dynamiska spårnings- och automationsfunktioner gör det e-postmarknadsföring mycket enklare och möjliggör personligt anpassat innehåll och mallar för bättre omvandlingar.

Men det som skiljer den från andra är användarvänligheten och prisvärdheten.

Så om du letar efter ett e-postmarknadsföringsverktyg som erbjuder fantastiska funktioner till ett rimligt pris, är Campaigner ditt bästa alternativ.

Du kan också utforska någon mjukvara för marknadsföringsautomatisering som hjälper ditt företag.