Skapa engagerande innehåll med 13 bästa LinkedIn-inläggsgeneratorer

LinkedIn är en go-to-plattform för proffs att visa upp sina färdigheter, få kontakt med likasinnade och utöka sitt nätverk.

En betydande del av att växa på LinkedIn innebär att skapa intressanta inlägg som engagerar människor i din bransch. Men det kan ibland vara svårt att hålla sig konsekvent med innehållsproduktion. 🥱

Det är där LinkedIns inläggsgeneratorer kommer in i bilden!

I den här artikeln kommer vi att utforska vad LinkedIn-inläggsgeneratorer är, hur de kan hjälpa dig att växa på LinkedIn och introducera dig till några av de bästa LinkedIn-inläggsgeneratorerna som finns.

Vad är LinkedIn Post Generatorer?

LinkedIn-inläggsgeneratorer är kraftfulla verktyg utformade för att hjälpa LinkedIn-användare att enkelt skapa engagerande och professionella inlägg.

Dessa verktyg använder artificiell intelligens (AI)-teknik för att generera fängslande och uppmärksammade inläggsidéer, vilket sparar användarna värdefull tid och ansträngning för att skapa innehåll.

Det spelar ingen roll om du är affärsman, entreprenör eller arbetssökande. LinkedIn-inläggsgeneratorer kan förstärka din närvaro och hjälpa till att nå din målgrupp på ett effektivt sätt.

Hur LinkedIn-inläggsgeneratorer hjälper användare att växa på LinkedIn?

Du förstår, LinkedIn är en professionell nätverksplattform med enorma möjligheter att bygga varumärke. Men att konsekvent skapa engagerande inlägg är en brant vandring. Det kan vara utmanande, tidskrävande och kan bjuda på frekventa kreativa block.

Genom att utnyttja AI-teknik erbjuder LinkedIn-inläggsgeneratorer användarna ett snabbt och effektivt sätt att generera kreativa och övertygande inläggsidéer som resonerar väl med deras målgrupp.

Vad är bättre:

En blandning av LinkedIn-skaparläge och inläggsgeneratorer kan skjuta i höjden varumärkesnärvaro, driva engagemang och i slutändan utöka ditt nätverk på plattformen.

Här är några viktiga fördelar med att införliva en LinkedIn-inläggsgenerator i din sociala mediestrategi:

 • Spara tid och ansträngning: LinkedIn-postgeneratorer eliminerar behovet av brainstorming och omfattande innehållsskapande. Användare kan skapa inläggsidéer av hög kvalitet och till och med skriva inlägg med bara några klick, vilket sparar värdefull tid och ansträngning.
 • Konsekvens: Att regelbundet publicera inlägg på LinkedIn är avgörande för att bygga en stark närvaro. LinkedIn-inläggsgeneratorer ger en konsekvent källa till nya och engagerande innehållsidéer. Om de används synkroniserat med LinkedIn-inläggsschemaläggare, kan användare bibehålla konsistens även när de chillar på Bahamas. 🏖️
 • Förbättrad kreativitet: LinkedIn-inläggsgeneratorer väcker kreativitet genom att ge användarna unika och mångsidiga inläggsidéer. Dessa verktyg erbjuder ett brett utbud av tonalitet, vilket gör det möjligt för användare att skräddarsy inlägg för att matcha deras varumärke och effektivt få kontakt med sin publik.
 • Ökat engagemang: Välarbetade och engagerande inlägg drar till sig mer uppmärksamhet och genererar högre engagemang. LinkedIn-inläggsgeneratorer hjälper användare att skapa fängslande inlägg som sticker ut i LinkedIn-flödet, vilket ökar sannolikheten för gilla-markeringar, kommentarer och delningar.
 • Professionalism: LinkedIn kräver att du upprätthåller en polerad och professionell image. Inläggsgeneratorer kan hjälpa användare att skapa inlägg som passar deras bransch och presentera sig som kunniga och trovärdiga tankeledare.
 • Utökat nätverk: Engagerande inlägg kan locka nya kontakter och följare. Genom att använda LinkedIn-inläggsgeneratorer för att konsekvent skapa övertygande innehåll kan användare utöka sitt nätverk och få kontakt med likasinnade proffs, potentiella kunder eller arbetsgivare.

Vi har tagit bort gissningarna ur boken genom att identifiera de bästa LinkedIn-inläggsgeneratorerna som finns tillgängliga idag baserat på funktioner, tillförlitlighet och riktiga användarrecensioner.

Nämna

Nämna låter dig skapa professionella och uppmärksammade inlägg för din LinkedIn-sida på några sekunder. Med detta behöver du bara ange ett ämne eller nyckelord och låta algoritmen generera fängslande bildtexter för att hjälpa dig marknadsföra ditt företag och utöka din räckvidd.

Mention’s Post Generator ger många toner, inklusive avslappnad, professionell, konversation, vänlig, humoristisk, auktoritativ, berättande och mer. Du kan välja tonen som passar ditt varumärke och anpassa det genererade inlägget för att göra det ännu mer övertygande.

Fördelar:

 • Sparar tid genom att generera inlägg snabbt
 • Smidigt och enkelt användargränssnitt för nybörjare
 • Ger professionellt och engagerande innehåll
 • Anpassningsbar för att passa dina specifika behov

Genom att använda Mentions Post Generator kan du effektivisera din process för att skapa innehåll och fokusera på att bygga ditt professionella nätverk och skapa kontakter.

Hootsuite

Om du vill förbättra din LinkedIn-närvaro med professionella och uppmärksammade inlägg behöver du inte leta längre än Hootsuites LinkedIn Post Generator. Detta kraftfulla verktyg ger användare möjlighet att utan ansträngning skapa övertygande innehåll för sina LinkedIn-sidor.

Att komma igång är enkelt. Hootsuites LinkedIn Post Generator kräver att du tillhandahåller några viktiga detaljer, såsom stil, språk, beskrivning och nyckelord. När du väl matat in den här informationen kommer den AI-drivna generatorn igång och skapar engagerande bildtexter som är skräddarsydda för dina preferenser och varumärkesidentitet.

Nyckelfunktioner:

 • Genererar inlägg på olika språk
 • Skriver nyckelordsrikt innehåll
 • Lätt att använda för nybörjare

Även om Mentions LinkedIn Post Generator förenklar processen att skapa engagerande inlägg, genererar den inte text baserad på nyckelord och olika språk som Hootsuite gör.

Postgenerator.app

Postgenerator.app är ett verktyg som drivs av ChatGPT. På senare tid har det förändrat hur proffs skapar innehåll för sina LinkedIn-sidor.

Med att ha genererat mer än 50 000 inlägg när den här artikeln skrevs, har denna LinkedIn-inläggsgenerator bemästrat olika former av inläggsgenerering. Det här verktyget är ett utmärkt val om du vill experimentera med olika sorters inlägg och utöka din räckvidd på LinkedIn.

Nyckelfunktioner:

 • Genererar inlägg av olika stilar
 • Tillhandahåller flera mallar för att göra ditt jobb enkelt
 • Kan förbättra ett redan befintligt inlägg

Att använda Postgenerator.app kan ge dina LinkedIn-inlägg den extra boost de behöver för att få mer uppmärksamhet och potentiella följare.

Taskade

Taskades innovativa AI LinkedIn Post Generator gör det enkelt att skapa optimerade LinkedIn-inlägg. Detta kraftfulla verktyg utnyttjar AI för att generera iögonfallande och engagerande inläggsidéer, rubriker och innehåll skräddarsytt efter dina behov.

En nyhet med Taskade är att den låter dig skriva utifrån olika yrkesgrupper, t.ex. Nutritionist, Chef, Personal Trainer, etc. Verktygets användargränssnitt verkar dock lite komplext för en nybörjare, men det är ett bra fynd överlag.

Nyckelfunktioner:

 • Kan genomföra A/B-tester för bättre engagemang
 • Har ett modernt och tekniskt förhållningssätt
 • Tillåter anpassning för att matcha varumärkets röst

Genom att tillhandahålla en oändlig källa till delvärdiga inläggsidéer och innehåll, sparar Taskades LinkedIn Post Generator tid och ger konsekventa inlägg. AI-förstärkningen gör att du enkelt kan hålla din profil aktiv och utöka din räckvidd på LinkedIn.

Nichesss

Nichesss enkel men kraftfull LinkedIn Post Generator gör det enkelt att skapa optimerade inlägg. Detta AI-drivna verktyg kräver bara att du anger ett ämne och uppmanar till generering av många LinkedIn-inläggsidéer och innehåll.

Nyckelfunktioner:

 • Lätt att använda, kräver bara ämnet
 • Utmärkt för generiska och icke-tekniska tjänster
 • Ger flera exempel på vägen för att förbättra upplevelsen

Genom att omedelbart ta fram många inläggsidéer som är skräddarsydda för din nisch, möjliggör Nichesss LinkedIn Post Generator enkelt innehållsskapande. Det strömlinjeformade tillvägagångssättet låter dig hålla din profil aktiv och engagera dina kontakter utan att manuellt skriva inlägg.

Sammantaget förenklar detta krångelfria verktyg skapande av LinkedIn-innehåll så att du kan fokusera på att bygga kontakter och utöka räckvidden.

TinyWow

TinyWow är värd för en rad AI-verktyg för att hjälpa dig med innehållsproduktion. Dess AI-drivna LinkedIn Post Generator skapar optimerade inlägg med lätthet.

Precis som Nichesss genererar det bara slående rubriker och engagerande inläggsinnehåll fyllt av emojis att bara skriva in ett ämne. TinyWows generator förenklar processen så att du kan hålla din profil aktiv och få kontakt med din publik utan att manuellt skapa inlägg.

Nyckelfunktioner:

 • Skriver övertygande kopia med visuella emojis
 • Kan lägga till relevanta meningar eller stycken var som helst i ett inlägg
 • Tillhandahåller en tavla på webbplatsen för att skapa ett komplett inlägg med ett klick

TinyWow effektiviserar idéer och innehållsskapande för LinkedIn. Dess förmåga att virvla inlägg med iögonfallande emojis gör det enkelt att sticka ut. Du kan också injicera dina egna ord för en personlig touch.

Viral postgenerator

Viral postgenerator tar ett unikt tillvägagångssätt för att skapa LinkedIn-inlägg. Den ber om en daglig aktivitetsuppdatering och inspirerande råd och slår sedan samman dem till ett engagerande inlägg.

Om du vill ta en paus från formella inlägg och visa din personlighet kan Viral Post Generator hjälpa till att skapa det perfekta innehållet. Dess kreativa metod sparar tid samtidigt som du håller din profil aktiv.

Nyckelfunktioner:

 • Bryter sig ur det formella innehållet och skapar engagerande inlägg
 • Ger konstigt innehåll för att bli viralt
 • Sparar tid och kräver ingen kreativitet
 • Nybörjarvänlig

Viral Post Generator levererar en out-of-the-box lösning för att utveckla delvärdiga LinkedIn-inlägg. Genom att blanda två personliga godbitar producerar den inlägg som känns organiska och jordnära. Den avslappnade atmosfären låter dig få kontakt med din publik på ett autentiskt sätt.

AIssistify av Resonate

AIsistifiera av Resonate är en innovativ LinkedIn-postgenerator som drivs av AI. I likhet med den virala postgeneratorn skapar AIssistify skräddarsydda inlägg genom att kombinera två tankar. Dina personliga beskrivningar och känslor om ett ämne.

Genom att kombinera dina inmatningar, skapar AIssistify högkvalitativt, unikt innehåll som hjälper dig att sticka ut på LinkedIn. Det skräddarsydda tillvägagångssättet resulterar i inlägg som på ett autentiskt sätt representerar ditt varumärke och perspektiv.

Nyckelfunktioner:

 • Tillåter att blanda och matcha inlägg för optimal effekt
 • Unika och anpassade inlägg
 • Utan kostnad

Om du vill skapa en unik röst och enkelt engagera din publik är AIssistify ett ovärderligt verktyg. Det befriar dig från manuellt skrivande så att du kan fokusera på meningsfullt nätverkande och publiktillväxt på LinkedIn.

SiD

SiD är en AI-driven LinkedIn-inläggsgenerator som skapar engagerande inlägg från artiklar, bloggar, konversationer, slumpmässiga tankar och mer. Plattformen kan förvandla vilket textbaserat innehåll som helst till optimerade inlägg för din LinkedIn-profil.

SiD:s verktyg för inläggsgenerator har ett unikt sätt att generera inlägg. Först skapar du ett inlägg av en URL som du tycker är intressant. För det andra kan du förmedla till verktyget vad som hände med dig idag och dina lärdomar från händelsen och skapa ett LinkedIn-inlägg om det.

Och slutligen, hade du en slumpmässig tanke? Upplys verktyget med tanken, så får du ett inlägg av det.

Nyckelfunktioner:

 • Konverterar konversationer och dagliga upplevelser till inlägg som kan delas
 • Tillåter samarbete med publiken om inläggsidéer
 • Genererar inlägg från befintliga artiklar/bloggar

Med SiD:s AI kan du hålla din LinkedIn aktiv med fräscha, relevanta inlägg skräddarsydda efter dina behov. Det tar bort friktionen från inlägg så att du kan fokusera på meningsfullt nätverkande och diskussion.

CircleBoom

CircleBoom är en AI-driven LinkedIn-inläggsskapare som levererar end-to-end-lösningar för optimerat innehåll. Dess robusta funktioner inkluderar att generera engagerande text, skapa visuella bilder med Canva-integrering och rekommendera hashtags med den inbyggda Hashtag Generator.

Nyckelfunktioner:

 • Kan utnyttja AI för att skapa virala inlägg, bildtexter och hashtags som fångar uppmärksamhet
 • Tillåter batchskapande innehåll för flera profiler och schemaläggning för automatisering
 • Effektiviserar processen från idé till publicering

För skalbart, högkvalitativt LinkedIn-innehåll som leder till resultat är CircleBoom ovärderlig. Dess omfattande lösning gör det enkelt att skapa inlägg så att du kan fokusera på publikengagemang.

Easy-Peasy.AI

Easy-Peasy.AI hjälper kreatörer att skapa inlägg som är perfekt anpassade till deras målgrupp och affärsmål. Den erbjuder över 100+ mallar för att säkerställa att du får utdata på ett sätt som är lätt att kopiera och klistra in.

Det är lätt att komma igång. Skriv en kort översikt över ditt inlägg, välj en ton, ställ in innehållslängden och du är klar.

Nyckelfunktioner:

 • Erbjuder en rad mallar
 • Få massor av idéer och innehåll genererat med ett klick
 • Kan skapa innehåll på 30+ språk

Över 1000+ team globalt, inklusive RazorPay, Motorola, PWC och fler, litar på plattformen. Det beror på att Easy-peasy.ai inte bara handlar om att skapa innehåll på LinkedIn. Användare kan utnyttja dess mångsidiga mallbas för att skapa socialt innehåll, inklusive långformade bloggar.

FourWeekMBA

Om du lider av en kreativ blockering men inte vill bryta konsistensen på sociala medier är det här Guds verktyg för dig. FourWeekMBA låter vem som helst skapa uppmärksammade LinkedIn-inlägg från grunden.

Det här verktyget utnyttjar AI för att hjälpa dig skapa det perfekta inlägget för din LinkedIn. Ange en uppmaning och få unikt, engagerande innehåll till ditt nästa inlägg på LinkedIn!

Sammanhålla

Sammanhållas LinkedIn-inläggsgenerator är en fröjd för LinkedIn-användare. Den har ett minimalistiskt, lättanvänt gränssnitt. Och med kraften i AI låter Cohere vem som helst skapa fantastiska LinkedIn-inlägg med enkla input.

Plattformen är betrodd av toppföretag som Spotify, Oracle, Jasper.ai och mer. Dessutom är det ännu enklare att lägga till Coheres AI till dina produkter. Plattformen erbjuder API:er i Python, Node, GO, Curl och fler språk.

Avslutar

För att sammanfatta det, belyser den här artikeln de bästa LinkedIn-inläggsgeneratorerna som proffs kan använda för att skapa engagerande innehåll.

Genom att utnyttja AI-drivna verktyg kan användare effektivisera processen för att skapa innehåll och spara tid samtidigt som de fortfarande kan välja mellan en mängd olika inläggsstilar och anpassningsalternativ.

Inläggsgeneratorerna erbjuder till och med möjligheten att lägga till emojis till din kopia. Oavsett om du är affärsman, entreprenör eller arbetssökande kan dessa verktyg hjälpa till att utöka ditt professionella nätverk på LinkedIn.

Du kan också utforska de bästa LinkedIn-inläggsschemaläggarna för perfekt tidsinställda inlägg.