Skaffa en helskärmsappväxlare i iOS 7 med förhandsvisningar i helskärm

Medan Cydia-tweaks som ClassicSwitcher och ControlTask ​​tillåter användare att återföra den gamla appväxeln till iOS 7, har den nyare versionen av den här funktionen redan fått en ganska beundrande fanbas. Korten som erbjuds i den nya appväxlaren ser snyggare ut och ger naturligtvis förhandsvisningar av alla öppna appar. FullscreenPreviews är en ny tweak som utökar denna idé och sträcker ut appväxlingskorten för att täcka hela skärmen. Det här kanske inte är vettigt till en början, men du måste bara använda justeringen en gång för att förstå tanken som gick till dess skapande.

FullscreenPreviews är den typ av tweak som tar lite tid att vänja sig vid, eftersom den förnyar hela appväxeln. Du kan växla justeringen via menyn som den lägger till i appen Inställningar. Det är aktiverat som standard direkt efter att du har installerat det, så allt som återstår att göra är att dubbelklicka på hemknappen för att gå in i appväxlaren.

Till en början kan nya användare känna sig lite vilsna eftersom korten inte ser annorlunda ut från appen de representerar, det vill säga det finns inget som indikerar om du är i appväxlaren eller använder en app. Processen förblir densamma: du sveper åt vänster och höger över skärmen för att växla mellan appförhandsgranskningar, trycker en gång på en förhandsgranskning för att byta till appen eller skjuter den uppåt för att stänga den. Men förmågan att döda flera appar samtidigt är förlorad.

Du kan ibland stöta på en fördröjning när du byter till en app, särskilt om appen i fråga har varit inaktiv ett bra tag. Utvecklaren föreslår att du trycker på förhandsgranskningen två gånger, mest sannolikt för att påskynda saker i sådana fall. Resten av tweaken går utan problem; att bläddra mellan och avvisa förhandsvisningar är lika smidigt som det är i standardappväxlaren. Du kanske måste återställa enheten en gång efter att du har aktiverat/inaktiverat justeringen.

FullscreenPreviews är en anständig tweak, men jag tror att bara en specifik del av jailbreak-gemenskapen kommer att gilla det. Det är mer en kosmetisk tweak istället för en som lägger till bekvämlighet. Det kan bli mer praktiskt om någon sorts indikator läggs till på eller runt appens förhandsvisningar.

Redaktörens anmärkning: Det kan vara en bra idé att ha en rad med ikoner längst ned som i standardappväxlaren.

Du kan ladda ner FullscreenPreviews gratis från BigBoss-repo i Cydia-butiken.