Säker plattform för onlineinlärning och organisationssamarbete

År 2021 finns det verkligen ingen brist på online-utbildningsplattformar; och det är ännu mer fallet för kommunikationsappar. @Arbete, dock är en ny syntes av alla de mest välbekanta elementen från dessa vanliga tillämpningar, och lite till. Den centraliserar alla verktyg som behövs för att inte bara underlätta kommunikation och samarbete mellan dina olika team, utan för att utbilda och träna dem utifrån deras roller och arbetsplatser.

Till skillnad från de flesta programvara för humankapitalhantering, tar @Work avsiktligt bort den regulatoriska bördan av funktioner som löner, skatter och tidsnärvaro – som de flesta multinationella företag ändå lägger ut på entreprenad. Den resulterande plattformen är en plattform som flexibelt och snabbt kan distribueras inom alla företag för ett omedelbart mervärde till produktiviteten.

@Work lovar mer effektiv introduktion, enklare samarbeten och förbättrad tillsyn över din talangs kompetens – allt inom ett enda intuitivt gränssnitt. Nedan granskar vi dess nyckelfunktioner för att hjälpa dig avgöra om @Work är rätt för ditt företag.

Problemet med befintliga HR-system

Även om utmaningen med humankapitalhantering är allestädes närvarande för små och stora företag, är centraliserade HR-lösningar fortfarande i minoritet av vad som finns tillgängligt på marknaden. Faktum är att många företag bara klarar sig med ett mix av olika applikationer och plattformar.

Denna lapptäckslösning skapar i sin tur en kontinuerlig IT-huvudvärk som är både tråkig och dyr att ta itu med. Det går utöver förlorade lösenord och teknisk support också; Skräddarsydda lösningar krävs ofta för att sammanföra den data du behöver för att göra effektiva HR-bedömningar. Rekrytering, onboarding, utbildning och avancemang är därför mycket svårare än de behöver vara.

Men även om du lyckas få ihop en fungerande lösning, är den verkligen skalbar? Och hur säker är du på att ditt systems säkerhet är lufttät med avseende på ditt företags känsliga data?

Dessutom är befintliga allt-i-ett HCM-plattformar ofta fastnade av byråkrati. När allt kommer omkring, när det du verkligen behöver är ett samarbets- och utbildningsverktyg, är det inte alltid praktiskt att ha det regulatoriska bagaget med löner, skatter, tidsnärvaro etc. inbakat.

Hur @Work bryter formen

Irvine-baserad SaaS-ledare eUnite har länge varit medveten om de utmaningar som HR står inför, för att inte tala om otillräckligheten hos befintliga produkter för att fylla tomrummet. Det är därför de skapade @Work, som lånar, effektiviserar och höjer mycket av kärnfunktionaliteten som finns i deras tidigare erbjudande, @Kärna.

Huvudinriktningen med @Work är att förenkla HR, stärka team, underlätta kommunikation och engagemang och erbjuda förbättrad tillsyn till administratörer och chefer. Den har ett genomgående moderniserat användargränssnitt som användare av appar som LinkedIn, Slack, Drop Box och Zoom kommer att känna sig som hemma omedelbart.

Men @Work är större än summan av dess delar. Det är faktiskt väl positionerat för att djupgående förbättra ditt företags konkurrenskraft genom en syntes av befintliga lösningar inom ett nytt administrativt ramverk utformat för att främja engagemang från alla intressenter.

Även om @Work är allmänt bekant är det också konfigurerbart och tillräckligt flexibelt för att passa nischade organisationsbehov. Det är inte en skräddarsydd lösning, men det är charmen – det behöver det inte vara. Ett standardiserat prisschema gör det möjligt för dig att öka produktiviteten och ROI långt utöver vad äldre lösningar ger.

Så @Work är på en gång enkel att använda, men ändå otroligt kraftfull. Låt oss ta en närmare titt på denna banbrytande HCM.

@Works nyckelfunktioner i ett ögonkast

De två primära pelarna i @Works erbjudande är onlineinlärning och kommunikation. För att effektivt kunna uppfylla sina löften, samlar den en rad sammankopplade lösningar under ett och samma tak för att på ett holistiskt sätt ta itu med båda silorna som samarbetar. Här är hur:

Chatt, röst och video

Alla moderna kommunikationsappar måste underlätta olika kommunikationssätt. Oavsett om du lägger upp ett sms, ger direkt feedback, hoppar på ett snabbt samtal eller schemalägger ett ansikte mot ansikte, hjälper @Work dig att få det gjort.

Även om separata chattrum inte är något nytt, är @Works implementering det. Nu kan du skapa direkta chattar med individer, gruppchattar med inbjudna och tilldela användare roller. Den här sista funktionen är särskilt kraftfull, eftersom den låter dig fylla i samarbetsmiljöer för hela avdelningar och arbetsplatser i farten.

Förutom att chatta kan du schemalägga möten med samma funktioner som Zoom eller GoToMeeting, och lite till. Återigen kan du skicka individuella inbjudningar eller utnyttja roller och arbetsytor för att minimera tiden som krävs för att komma igång. Både skärmdelning och inspelning är tillgängliga.

På samma sätt är det möjligt att schemalägga och sända liveevenemang via @Work.

Företagsflöde

I enlighet med deras designetos ”liknande, men förhöjt”, inkluderar @Work ett företagsflöde som liknar vanliga sociala medier-flöden. Användningen av roll och arbetsyta ökar dock effektiviteten av dina meddelanden avsevärt, vilket gör att du kan rikta meddelanden och inlägg direkt dit de behöver gå – i stället för att bara skapa mer brus i hela företaget.

Dessutom kan du kräva erkännande från individer, grupper, roller och arbetsytor. Denna meningsfulla feedback ger ett extra lager av förtroende för att kommunikation verkligen är effektiv, samtidigt som den lyfter fram personal som kan släpa efter när det gäller engagemang.

Det är inte bara anteckningar heller; du kan också lägga upp offentliga eller anonyma undersökningar, samt dela filer och länkar. I alla fall behöver du bara justera sekretessinställningarna för att inkludera eller exkludera teammedlemmar.

Online lärande

Hjärtat i @Works värdeförslag är dess onlineinlärningsmodul. Även om det för närvarande inte finns en onlinemarknad för kursmaterial som på andra webbplatser som LinkedIn Learning, har du befogenhet att skapa och ladda upp din egen.

Men det är inte bara ett löst urval av träningsvideor, där det är slutanvändarens skyldighet att göra en plan för att ta sig igenom det och hålla reda på sina egna framsteg. Istället strukturerar du kursmaterial i en rollberoende färdplan. Detta är tydligt visualiserat i ett enkelt flödesschema, komplett med förgreningsvägar, slutdatum och milstolpar.

När teammedlemmar arbetar genom kurser kan administratörer hålla reda på sina framsteg i en praktisk instrumentpanel. Framstegen kan utvärderas utifrån om en video har setts hela vägen eller inte, och kan kompletteras med förtestning, eftertestning eller båda.

Administratörer är fria att ställa in tröskeln för godkänd/underkänd på dessa prov. Antalet försök registreras, vilket ger insikt om den övergripande effekten av träningsmaterial samt individuell prestation. Det finns ingen gräns för vilken typ av utbildningsmaterial du kan använda; oavsett om det är video, bildspel, text eller ljud.

Dessutom kan du till och med schemalägga ett livemöte som ska spelas in och sedan skickas direkt till ditt bibliotek med kursmaterial. Detta öppnar upp för en mängd möjligheter att ta del av gästföreläsare och presentationer till nytta för nuvarande och framtida anställda.

Filvärd och fildelning

Liksom alla bra molnbaserade plattformar erbjuder @Work en generös möjlighet för fillagring. Dessutom är lagring filtyps-agnostisk, vilket innebär att det inte finns någon begränsning för vad du kan ladda upp och dela. Detta ger omedelbara fördelar inte bara för din katalog med utbildningsmaterial, utan också för privat kommunikation eftersom teammedlemmar fritt kan dela nödvändiga dokument och material med varandra.

Avgörande är att all företagsdata som finns på @Work-servrar är skyddad av 256-bitars kryptering. Detta chiffer är så kryptografiskt komplext; det är effektivt ogenomträngligt via brute force med vilken känd metod som helst. Således kan du kommunicera och dela efter behov för att stärka företagets hastighet utan rädsla för stöld av immateriell egendom med tekniska medel.

@Work Virtual Tour

Vi har nämnt hur @Work lånar de mest effektiva designtipsen från befintliga appar som Zoom, Coursera, etc. Det är dock viktigt att notera att eUnite som regel följer en ”gör ingen skada”-designfilosofi, vilket bevarar det välbekanta aspekter av dessa befintliga gränssnitt, justerar bara det som kräver en uppgradering för att fungera inom ramen för @Works funktionella ekosystem.

Således kan användare känna sig säkra på att komma igång med @Work nästan omedelbart. Även om funktionaliteten är djup, kommer kompetensen snabbt. Som sagt, låt oss ta en rundtur i gränssnittet för att visa både användarvänlighet och djup av användbarhet.

Bli Medlem

När du navigerar till @Works målsida via mobil eller dator, hittar du menyalternativ uppe till höger. Klicka på Ladda ner så kommer du till en sida där du kan installera @Work på MacOS, Windows, iOS, Android och till och med äldre 32-bitars Windows.

Medan du väntar på att din nedladdning ska slutföras, vill du registrera dig för ett konto. Detta kräver PIN-autentisering, så håll ett öga på dina SMS- och e-postkorgar (för att inte tala om SPAM-mappen). När du har laddat ner och installerat öppnar du appen, anger din PIN-kod och voilà! Du är med.

Materia

Omedelbart efter autentisering kommer du att landa på Matter-fliken. Namnet är lite nyckfullt, men du kommer snabbt att upptäcka att det är träffande; allt som omedelbart är väsentligt för din användning av @Work presenteras i kortfattad form på Matter-sidan.

Varorna inkluderar:

Meddelanden – Slutanvändare kommer att kunna se alla memon, undersökningar eller inlägg som är avsedda för dem här. Administratörer kommer att se allt. På ärendesidan kommer endast olästa objekt att fyllas, men du kan enkelt klicka på Visa alla > för att se tidigare innehåll.
[email protected] – Det är här färdplanen för lärande som du har tilldelats visas. Om du klickar på den kommer du till flödesschemat som visar de olika inlärningsmodulerna du behöver slutföra. Du kommer också att märka att nya sidofältsobjekt visas uppe till vänster: Hem, Min färdplan, Dashboard. Hem är där du hittar allt kursinnehåll som tilldelats dig, förr och nu. Klicka på valfri kurs för att se dess innehåll, eller läsa eller skriva recensioner. Dashboard är där du kan spåra dina inlärningsframsteg, uppdelade år för år. Administratörer och avancerade användare kan också gå igenom individuella elevers framsteg här.
[email protected] – Den här praktiska funktionen håller reda på alla möten du är inbjuden att delta i. Genom att klicka på Se mer > kommer du till två flikar med standardmöten och liveevenemang. När dessa listor fylls kan du enkelt navigera i objekt med sökfältet överst på sidan, eller skapa dina egna med plustecknet till höger. [email protected] ersätter i princip direkt Google Kalender-inbjudningar.
Live Event – ​​Liknar [email protected], visar denna slot alla kommande liveevenemang som du är inbjuden att delta i. Om du klickar på Se mer > kommer du till samma fliksida som tidigare.

Chatt

Huvudnavet för kommunikation mellan och inom team är fliken Chat. Det är här dina år av att använda chattappar kommer att löna sig, med allt omedelbart bekant.

Uppe till höger visar dina tre huvudsakliga åtgärder: Sök, Adressbok, Lägg till.

Sökningen är självförklarande och går igenom alla dina konversationer efter sökordsfrågan.
Din adressbok visar alla grupper du är i, tillsammans med alla vänner du har lagt till för enkel kommunikation. Du kan också lägga till en ny vän via @Work ID, e-post eller namn.
Genom att klicka på Lägg till kan du också ansluta till nya vänner, men ännu viktigare fyller det en rullgardinsmeny som också visar alternativen för Skapa ny grupp och Lägg till tjänst. När du skapar en ny grupp kan du bjuda in individer och/eller hela roller genom enkla kryssrutor bredvid varje medlems namn och funktion.

Chattar i sig kan omfatta diskussioner mellan individer och grupper. Men en intressant avvikelse från de flesta chattappar är inkluderingen av @Work-tjänster, där du kan hålla diskussioner om det senaste mötet, inlärningsmodulen eller till och med supportbiljetter. Dessa kan läggas till efter behov via knappen Lägg till.

Inom chattar har du alla livskvalitetsfunktioner som att @inga individer med namn, dela media och direktsvara. Var aldrig rädd för att förlora gamla chattar, eftersom @Works kraftfulla molnbaserade servrar behåller data enligt din betalningsplan med 99 % drifttid.

Fil

Medan många chattappar har en rudimentär filkatalog, är @Works system en sofistikerad utveckling av denna vanliga funktion. Menyalternativ i sidofältet inkluderar:

Min fil – Ditt bästa lagringsutrymme för dokument och media. Du är fri att skapa och byta namn på mappar efter behov för att hålla ordning.
Från flöde – När något delas via företagets flöde, till exempel en digital flygblad eller memo .pdf, kommer det automatiskt att hamna här för enkel återkallelse.
Från chatt – I likhet med från flöde kommer alla filer som visas i de chattar du deltar i att visas här.
Delad med mig – Allt som delas direkt med dig från var som helst inom @Work kommer att visas här.
Trash – Inget märkvärdigt! Bara en plats att förvara oönskade föremål och för att förhindra skräp.

Inom var och en av dessa kategorier kan du söka efter filnamn, samt växla mellan list- och blockvy av alla tillgängliga katalogfiler. Enkelt faktiskt, men det är otroligt hur så många andra appar saknar denna grundläggande funktionalitet!

@Arbete

Den här tjänsten är där du kommer att hantera dina egna inlägg, samt se senaste aktivitet och varningar.

Att skapa ett inlägg är enkelt och kan göras genom att klicka på en knapp (nämligen +-knappen). Detta poppar upp en dialogruta där du kan mata in text, samt dela bilder, länkar, platser, undersökningar och till och med liveevenemang.

Längst upp till vänster hittar du integritetsbehörigheter, där du kan välja att dela ditt inlägg med alla dina vänner och följare (offentligt), välja vänner och tillgängliga grupper. Om du är en administratör eller avancerad användare kan du också välja behörigheter efter roll eller arbetsplats (som ett externt lager eller företagsfilial). Du har också möjlighet att aktivera eller inaktivera kommentarer.

Värt att notera är en särskilt smart funktion inbakad i Alerts. Om du har @Work installerat på både stationär och mobil, får du bara varningar på den enhet du använder för närvarande. Det betyder att du inte längre rensar bort onödiga meddelanden eller obehagliga dubbelspel!

Länk

Hamburgerikonen på den nedersta fliken tar dig till en praktisk verktygssida. Det är en slags webbplatskarta där du enkelt kan navigera till någon av @Works tjänster (File, [email protected]undersökning etc.)

Vi säger ”typ” eftersom du faktiskt kan anpassa den här sidan för att inkludera externa länkar till vanliga tjänster. Det här kan vara något så enkelt som en Google-sökning, Analytics, företagets sociala medier eller något annat du behöver.

Prissättning

@Arbete är tillräckligt säker på sitt värdeförslag för att erbjuda den stora majoriteten av dess funktionalitet gratis.

För enkelhetens skull finns det endast en betald tjänst, även om det är skalbart efter dina behov. I huvudsak kan du välja att betala $6 per användare och månad; eller om du prenumererar årligen, halveras denna månadsavgift till $3 per användare och månad. Fördelarna med betalt över gratis inkluderar:

100 mötesdeltagare (i motsats till bara 10)
Obegränsad möteslängd (i motsats till bara 40 minuter)
Obegränsade färdplaner för lärande (i motsats till bara 1)
20 GB molnlagring, med alternativ att utöka på begäran (i motsats till bara 5 GB)
Individuell lagringstilldelning och hantering
Migrering av användardata
Arbetsplatshantering (i motsats till bara roller)

Dessutom får betalda användare tillgång till Premium Customer Support. Det handlar om att dina supportbiljetter får prioriterad vård dygnet runt via lämpligt medium (telefon, e-post, chatt). Gratis användare kommer att behöva vänta längre och kommer endast att få korrespondens via e-post och chatt.

I rättvisans namn till Free-nivån, det finns oerhört mycket funktionalitet – mer än du behöver för att få dina fötter blöta, så att säga. Men om din avsikt är att skala – och det är det förmodligen om du använder @Work – så är den betalda nivån en oundviklig.

Ändå finns det något att säga om att eUnite står för sin produkt. De förpliktar dig inte att lägga ner betalningsinformation i förväg, och de använder inte heller din registrerings-e-post för att bombardera dig med kampanjer. Det är uppenbart att de tror att @Works kvalitet talar för sig själv och litar på att du bestämmer om det passar dina behov eller inte.

Slutsats

@Arbete fyller en nisch som är välbehövlig av både multinationella företag och små och medelstora företag. Den centraliserar elegant ett helt ekosystem av verktyg för humankapitalhantering till ett enda intuitivt gränssnitt. För att sammanfatta kan du:

Schemalägg video-/telefonmöten och liveevenemang;
Skapa och ladda upp utbildningsmaterial till rollspecifika färdplaner för lärande;
Hantera ditt team efter roller och arbetsytor;
Dyk in i analyser för att se hur effektivt lärande och arbetsbiljetter genomförs;
Lägg upp företagsundersökningar, länkar, meddelanden och mer samtidigt som du begär bekräftelser;
Skapa och hantera chattar i farten;
…och mycket mer!

@Work strävar efter att lindra bördan för företag som använder ett brett utbud av olika applikationer och plattformar samtidigt som de fyller ovanstående funktioner. De lovar att minska kostnaderna, förbättra smidigheten och hastigheten och totalt sett tillhandahålla det samarbetsramverk som behövs för att skala.

Vi drar slutsatsen att eUnite på ett skickligt sätt har identifierat ett behov på marknaden och har lyft fram deras mer än 10 års erfarenhet av att skapa en mycket produktiv lösning. @Work är absolut värt ditt övervägande, och vi rekommenderar att du håller ett öga på detta utrymme för framtida uppdateringar eftersom plattformen oundvikligen rullar ut nya funktioner.