Så här köper du Apple Vision Pro AR/VR-headsetet

Har du 3 499 $ att betala för en ny Apple-produkt? Apple har meddelat lanseringsdatumet för sitt efterlängtade Vision Pro AR/VR-headset. Om du är intresserad av att bli en early adopter, läs vidare eftersom vi kommer att diskutera allt du behöver veta för att beställa en.

När och hur kan du förbeställa Vision Pro-headsetet?

Om du är i USA kan du förbeställa Apple Vision Pro från och med fredagen den 19 januari 2024 kl. 05.00 PST (8:00 EST). Du kommer att kunna förbeställa den från Apples Vision Pro-produktsida.

Räkna dock med att produkten säljs snabbt. Enligt Bloombergs rapporter, Apple producerar inte Vision Pro i stort antal som det gör iPhones och iPads. Så om du vill öka dina chanser att beställa en framgångsrikt rekommenderar vi starkt att du besöker produktsidan exakt klockan 08.00 Eastern den 19 januari.

Om du inte bor i USA måste du spela det väntande spelet, eftersom Apple inte har aviserat några planer på en global lansering.

När kommer Apple Vision Pro i butiker?

Unsplash

Apple Vision Pro kommer att finnas tillgänglig kl Apple Store Online och fysiska Apple Stores över hela USA från och med den 2 februari 2024. Det är oklart om headsetet kommer att vara tillgängligt att köpa från butiker. Men Apple har skickat ut e-postmeddelanden till utvalda kunder och uppmanat dem att registrera sig för en demo när den är tillgänglig, som rapporterats av Gränsen:

Från och med klockan 8:00 fredagen den 2 februari inbjuder vi dig att registrera dig för en demo av Apple Vision Pro på din lokala Apple Store. Demotider kommer att finnas tillgängliga fredag ​​till helgen enligt först till kvarn-principen.

Tyvärr har vi ingen information om när Apple kommer att ta Vision Pro-headsetet till andra regioner som Europa, Asien, Australien och Afrika.

Vad finns i Vision Pro’s Box?

Äpple

För $3 499 får du inte bara Vision Pro AR/VR-headsetet. Tittar på Apples nyhetsrumsinlägg bekräftar att företaget har paketerat några tillbehör också:

  • Solo stickat band
  • Dual Loop Band
  • Lätt tätning
  • Två lätta tätningskuddar
  • Apple Vision Pro Cover för visiret
  • Polerduk
  • Batteri
  • USB-C laddningskabel och strömadapter

Dessutom kommer Apple att erbjuda två typer av ZEIS optiska insatser (för $99 och $149) för dem som bär glasögon. Vision Pro-headsetet kommer med 256 GB inbyggt lagringsutrymme, men det är oklart om Apple planerar att sälja dyrare varianter med högre lagringskapacitet.

Vision Pro-headsetet markerar Apples inträde på AR/VR-marknaden, och konkurrerar mot sådana som Meta Quest Pro och andra fantastiska VR-headset som för närvarande finns tillgängliga. Vi får vänta och se hur Apples rumsliga datorenhet utvecklas i det långa loppet. Hur som helst, vi är glada över att lägga vantarna på en helt ny Apple-produkt.