Så här fixar du Bekräfta återinlämning av formulär vid uppdateringsfel

Spread the love

Om du fyller i ett formulär online och formuläret innehåller ett anpassat svar som du har skrivit direkt i webbläsaren, är det en bra idé att kopiera och spara det i en fil innan du skickar formuläret. Detta beror på att om inlämningen av formuläret misslyckas, av någon anledning, kan den information du har angett gå förlorad. Vissa formulär sparar informationen som en användare anger medan andra inte gör det.

Fix Bekräfta återinlämning av formuläret vid uppdatering

Felet Bekräfta återinlämning av formulär vid uppdatering betyder att när du skickade in formuläret skickades informationen inte till servern den var avsedd att skickas till. Detta kan vara ett problem hos dig, t.ex. att du inte är ansluten till internet eller att din internetanslutning är instabil och går sönder innan informationen kan skickas. Det kan vara ett problem på sidans sida, dvs servern är inte responsiv, det tar för lång tid att analysera data, servern förväntar sig annan data, etc.

  VirusTotal släpper Mac-appen; Kontrollerar filer efter virus utan att öppna dem

I vissa fall kan felet Bekräfta att formuläret skickas på nytt vid uppdatering åtgärdas av en användare, men i andra fall kan det vara ett problem med webbplatsen och du måste kontakta webbadministratören. Prova korrigeringarna nedan som slutanvändare för att lösa felet.

1. Kontrollera webbläsarsessionen

Din webbläsares session kan vara en anledning till att du ser felmeddelandet Bekräfta att formuläret skickas på nytt vid uppdatering. Meddelandet kan visas i vilken webbläsare som helst med något annat språk men se till;

Du använder inte ett inkognitofönster
Du uppdaterar inte formuläret manuellt efter att ha klickat på skicka/skicka
Du har inga appar eller tillägg installerade som kan avbryta sessionen, t.ex. en VPN, en nätverkstrafikövervakare, en proxy, en useragent switcher, etc.

Det är värt att använda en annan webbläsare än den du använder om felet kvarstår. Använd en modern webbläsare som Chrome eller Opera istället för att använda Firefox eller Safari. Om du ser det här felet i en mobil webbläsare byter du till en stationär webbläsare.

2. Rensa webbläsardata och skicka in igen

Problemet med att bekräfta återinlämning av formuläret vid uppdatering kan vara på serversidan eftersom servern är hårt belastad där för många formulär skickas samtidigt som du skickar in det. Du kan försöka vänta tills servern inte är överbelastad men under tiden, rensa din webbläsardata och försök skicka formuläret igen.

  Hur man upprätthåller multifaktorautentisering för alla användare av ditt Office 365-abonnemang

Krom

För att rensa webbläsardata i Chrome;

Öppna Chrome.
Klicka på knappen för fler alternativ uppe till höger och välj Inställningar.
Under Sekretess och säkerhet klickar du på Rensa webbinformation.
Välj Cookies och andra webbläsardata, och Cacherar bilder och filer.
Klicka på Rensa data.

Firefox

För att rensa webbinformationen i Firefox;

Öppna Firefox.
Klicka på knappen för fler alternativ uppe till höger och välj Inställningar.
Gå till Sekretess och säkerhet.
Klicka på Rensa data.
Välj Cookies och webbplatsdata och Cachat webbinnehåll.
Klicka på Rensa data och starta om webbläsaren.
Skicka in formuläret igen.

3. Inaktivera webbläsartillägg

Webbläsartillägg kan störa webbläsarsessionen och formulärinlämningen. Om du tror att det inte är något fel på formuläret eller webbplatsen du skickar in på, inaktivera alla tillägg som är installerade och försök igen.

Krom

För att inaktivera tillägg i Chrome;

Öppna Chrome.
Klicka på knappen Fler alternativ uppe till höger och välj Fler verktyg>Tillägg.
Stäng av strömbrytaren bredvid varje förlängning.

Firefox

För att inaktivera tillägg i Firefox;

Öppna Firefox.
Klicka på knappen för fler alternativ uppe till höger och välj Tillägg och teman.
Stäng av strömbrytaren bredvid varje tillägg.

4. Åtgärda Bekräfta återinlämning av formulär vid uppdatering för webbplatsadministratörer

Dessa korrigeringar gäller om du kan redigera koden för formuläret. Bekräfta att formuläret skickas på nytt vid uppdatering visas i ett av två fall, förutsatt att din server inte har problem.

  PrefDelete låter dig avinstallera Tweaks från Inställningar-appen [Jailbreak]

POST vs GET

PHP-formulär kan skicka data på ett av två sätt; POST eller HÄMTA. Om du använder POST-metoden kommer du att stöta på felet Bekräfta att formuläret skickas på nytt vid uppdatering medan du inte ser det med GET-metoden.

Det betyder att det finns ett problem med hur POST-kommandot har lagts till i formuläret, eller att användaren uppdaterar formuläret innan det skickas. POST-metoden bör endast användas vid behov, t.ex. med lösenordsåterställningsfält och inte för vanliga formulärfält.

Inaktivera bekräfta återinlämning i webbläsaren

Webbläsare kan använda sina egna formulärkontroller. Detta är normalt en funktion men du kan tvinga sidan att ignorera webbläsarens kontroll. För att göra detta kan du använda ett AJAX-formulär. Du kommer fortfarande att kunna använda POST-funktionen med den om du inte vill byta till GET.

Slutsats

Felet Bekräfta återinlämning av formulär vid uppdatering visas sannolikt om du uppdaterar ett formulär innan du skickar in det. Om du ser felet när du skickar ett formulär är det mer än troligt att problemet ligger på serversidan. Det kanske inte finns i din makt att fixa det.