Så här får du tillgång till NASA:s nya streamingtjänst och utforska rymden

Spread the love

Viktiga takeaways

  • NASA+ är en gratis streamingplattform som erbjuder dokumentärer, livestreamar, föreläsningar och rymdinnehåll för både barn och vuxna.
  • Du kan komma åt NASA+ via NASA-appen på iOS och Android, Roku TV, Apple TV, Amazon Fire TV eller NASA+-webbplatsen.
  • Även om appen kan ha vissa egenheter och buggar, är NASA:s ansträngningar att utbilda allmänheten om rymden och framtida uppdrag lovvärda, med förhoppningar om att förbättra användarupplevelsen i framtiden.

NASA har tillkännagett en gratis streamingplattform på begäran som heter NASA+ som låter dig titta på dokumentärer, se NASA-uppdrag och följa livebevakning på jorden och i rymden. Så här tittar du på NASA+ och får din dagliga rymdfixning direkt från NASA.

Var kan man köpa NASA+?

NASA+ är tillgängligt på iOS och Android via NASA-appen. När du har laddat ner och installerat det, gå bara till Titta-fliken, så bör du se NASA+—NASA:s nya streamingtjänst.

  Injicera en Nest.js-tjänst från en annan modul

Du kan också lägga till NASA-kanalen på din Roku TV. Du kan också ladda ner appen på din Apple TV eller Amazon Fire TV.

Om du istället föredrar att streama i din webbläsare kan du besöka NASA+ webbplats.

Det fina med NASA+ är att det är gratis. Du behöver inte prenumerera eller skapa ett konto. Trots att den är gratis har den inte heller några annonser.

Så om du vill binge-titta på pedagogiskt och familjevänligt rymdinnehåll, behöver du inte gå till betalprenumerationer som Netflix eller Amazon Prime. Gå bara vidare till NASA+ så blir du nöjd.

Tjänsten är inte heller begränsad till USA. Du kan streama från andra regioner också.

Ladda ner: NASA för Android | iOS (Fri)

Vad kan du se på NASA+?

NASA+ innehåller dokumentärer, livestreamar och till och med föreläsningar. Den har också videor designade för barn i avsnittet For Junior Explorers, vilket säkerställer att även barn kan uppskatta rymdutforskning i tidig ålder.

  15 fantastiska Mac OS X-terminalkommandon som du kanske inte känner till

Oavsett om du har ett barn som är intresserad av rymdresor eller om du letar efter rymdundervisning riktad till vuxna, har NASA+ något för dig.

Du kan också utforska olika ämnen på NASA+. Dessa inkluderar människor i rymden, jorden och klimatet, solsystemet, universum, flygteknik, nyheter och evenemang, barn och mer. Så om du har tittat på vetenskapliga TV-program på Netflix, kommer NASA+ att ge dig mer för att tillfredsställa ditt begär.

Egenskaper och buggar på NASA+ Streaming Service

Även om streamingtjänsten NASA+ erbjuder fantastiskt innehåll, kan det vara lite utmanande att använda det på din smartphone. Det beror på att appen fortfarande har några problem som att video vägrar att visas på iPhone 14 Pro som vi testade den med. Vi var tvungna att starta om appen för att fixa det.

Vi kunde inte heller se NASA+-videorna på telefonen som helskärm, med helskärmsikonen förbli nedtonad. Vi hade färre problem med att titta på NASA+ på en bärbar dator, även om videorna ser ut som att de inte är tillgängliga i 4K ännu.

  13 bästa plattformarna för serienördar att läsa serier online

Trots dessa problem har NASA tagit betydande steg för att få allmänheten att utbilda sig i rymden och vara glada för sina framtida uppdrag. Och när tiden går hoppas vi att NASA fixar dessa problem för att hjälpa alla att få ut det mesta av rymdutforskningen.

Få mer utrymme och vetenskap i ditt liv

Streamingplattformen NASA+ hjälper dig att lära dig mer om byrån och dess projekt. Det är perfekt för alla som är intresserade av vetenskap och för rymdutforskningsentusiaster, särskilt med NASA:s plan att återvända till månen 2025 med Artemis III.

Så om du vill ha utbildning och underhållning bör du skaffa NASA-appen eller gå till NASA+-webbplatsen på din dator. Tjänsten är också bra för dina barn, särskilt om du vill att de ska vara intresserade av vetenskap. Vem vet? Kanske kommer nästa generation av astronauter som tar oss till Mars att inspireras av showerna på NASA+.