Så här får du iOS 7 Photo Booth-appen på iPhone eller iPod touch

Det kanske inte är den mest populära appen på iPad, men Photo Booth har fortfarande ett stort antal fans. Många fotoredigerare och kameraersättningsappar har försökt efterlikna Photo Booth på andra plattformar, men det finns alltid en viss charm i att använda den verkliga affären. Eftersom Apple inte erbjuder Photo Booth för iPhone, har utvecklare kommit med portar och alternativ för mindre skärmar. På iOS 7 ger Photo Booth (iOS 7) denna klassiska iPad-app till iPhone- och iPod touch-enheter som kör den senaste iOS-firmwareversionen. Porten som tweaken erbjuder är lite för enkel, men tjänar syftet som den har designats för. Du får alla populära kameraeffekter, samt en uppsättning omfattande delningsalternativ.

Photo Booth (iOS 7) visas som en fristående ikon på iPhone Springboard. Det finns inga alternativ att konfigurera i aktieinställningar-appen eller i själva Photo Booth. Användare är redo att börja ta bilder så snart de lanserar den nya appen för första gången. Totalt åtta realtidskameraeffekter erbjuds. Som standard är den framåtvända kameran aktiv i Photo Booth, men du kan byta till det andra objektivet genom att trycka på valfri effektbricka och sedan trycka på kameraikonen från den nedre raden.

De tillgängliga effekterna i Photo Booth är följande.

Pressa
Kalejdoskop
Värmekamera
Snurra
Spegel
Sträcka
Ljustunnel
Röntgen

En av brickorna visar också den normala bilden av scenen framför dig. Alla förhandsgranskningsfönster uppdateras i realtid, och vilken effekt som helst kan väljas genom att trycka på motsvarande ruta en gång.

Infångningsskärmen som erbjuds av Photo Booth (iOS 7) liknar den vanliga kameraappen ganska nära. Den nedre halvan av skärmen visar en samling av foton som tidigare har tagits med appen. Det finns inte många andra alternativ på den här skärmen, de enda knapparna är fotografera, bakåt och objektivomkopplare. I Photo Booth-galleriet finns ytterligare knappar för att dela bilder och ta bort dem. Tweaken använder standarden iOS 7 delningsmeny, med alternativ inklusive SMS, e-post, Twitter och Facebook.

Photo Booth (iOS 7) är en gratis tweak och fungerar ganska bra på alla iDevices. Vissa användare har dock klagat på några kraschproblem under installationen av tweaken. Ge det en chans genom att gå till BigBoss repo i Cydia-butiken.