Så här avbryter du ditt abonnemang

Spread the love

Crunchyroll är den största streamingplattformen för anime i världen. Men om du har bestämt dig för att ta en paus från anime eller hittat ett värdigt alternativ, kanske du letar efter ett sätt att säga upp din prenumeration. Det finns bokstavligen många sätt att avbryta en aktiv prenumeration på Crunchyroll på olika plattformar. Därför har vi skapat en steg-för-steg-guide som hjälper dig att avsluta ditt Crunchyroll-medlemskap omedelbart. Så, utan att slösa någon tid, låt oss börja vår resa.

Avsluta ditt Crunchyroll-medlemskap (2022)

I den här handledningen kommer vi att förklara hur du enkelt kan avbryta ditt Crunchyroll-medlemskap via webbläsare, på iPhone och Android-telefoner, och även PayPal-baserade prenumerationer. Så beroende på vilken plattform du använder för att streama anime, kan du gå till stegen för nämnda plattform med hjälp av tabellen nedan:

Avsluta din Crunchyroll-prenumeration online i webbläsaren

Om du vill säga upp din prenumeration online med en webbläsare på din Windows, macOS, Linux-dator eller bärbara dator är det enkelt att göra det. Den här metoden fungerar dock bara om du har betalat med kredit-/betalkort eller PayPal. Stegen du behöver följa är som nedan:

1. Besök Crunchyroll hemsida och klicka på din ”profilikon” i det övre högra hörnet.

2. Välj sedan alternativet ”Mitt konto” från listan över tillgängliga alternativ i rullgardinsmenyn. Du kommer sedan till sidan med kontoinställningar.

3. Under Kontoinställningarna, gå till avsnittet ”Medlemskapsplan” från det vänstra sidofältet.

4. Därefter kommer all nödvändig information om din prenumerationsplan att visas på sidan ”Premiummedlemsstatus”, som har ett äldre användargränssnitt jämfört med den nya webbplatsen. När du har kollat ​​in detaljerna klickar du på knappen ”Avsluta medlemskap” längst ner till höger när du har bestämt dig.

Obs: Om du inte är nöjd med tjänsten och funderar på att avbryta din Crunchyroll gratis provperiod, måste du följa de tre första stegen, som beskrivs ovan. Sedan, istället för knappen ”Avbryt medlemskap”, kommer du att se knappen ”Avbryt gratis provperiod”. Du kan klicka på knappen för att avsluta din kostnadsfria provperiod på Crunchyroll.

  8 Online Port Scanners för att hitta öppnade portar på server och IP

5. På avbokningssidan, scrolla ner till botten och klicka på knappen ”Avsluta medlemskap” en gång till. Om du ändrar dig kan du alltid stoppa processen i dess spår och gå tillbaka till inställningarna. Klicka bara på knappen ”Stay Premium”.

6. Och det är det! Du har avslutat din Crunchyroll-prenumeration. Du kommer att se ett bekräftelsemeddelande längst upp på sidan tillsammans med en valfri undersökning.

Avsluta ditt Crunchyroll-medlemskap via Paypal

Om du har prenumererat på Crunchyroll via PayPal kan du säkert använda metoden ovan för att avbryta din prenumeration. Det är enkelt och problemfritt, men av någon anledning, om du inte kan komma åt Crunchyrolls webbplats, är det också möjligt att avbryta ditt medlemskap från Paypals webbplats. Här är stegen du behöver följa:

1. Gå till Paypals webbplats och logga in på ditt konto. Om du har gjort transaktionen nyligen kommer du att se den under senaste aktivitet och kan komma åt alla detaljer genom att klicka på den precis där. Om inte, flytta till fliken ”Aktivitet” från det övre navigeringsfältet.

2. Under aktivitetsfliken ser du Crunchyroll-transaktionen. Välj ”Ellation Holdings Inc.” alternativet för att se alla detaljer.

3. Välj nu alternativet ”Hantera Ellation Holdings Inc.-betalningar” under avsnittet med detaljerad transaktionsinformation.

4. Du kommer nu att omdirigeras till PayPals betalningsinställningar för ditt Crunchyroll-medlemskap. Klicka på ”Avbryt”-knappen bredvid statustexten ”Aktiv”.

5. Slutligen, allt du behöver göra är att välja alternativet ”Avaktivera snabbare utcheckning”, och din Crunchyroll-prenumeration som betalas via PayPal kommer att avslutas.

Avsluta ditt Crunchyroll-abonnemang på Android-telefoner

För det första, för att vara tydlig, kan du inte säga upp din prenumeration med Crunchyroll-appen för Android. Du måste kolla in webbläsarmetoden som nämns ovan för det. Men om du prenumererar via Google Play Butik kan du avbryta din Crunchyroll-prenumeration på Android genom att använda stegen nedan.

Om du har prenumererat på Crunchyroll med hjälp av Google Play Credits, så kan du avbryta prenumerationen på din Android-enhet inom en minut:

  Hur man tar bort en sida eller blanksteg från Word

1. Öppna Google Play Butik på din Android-telefon och tryck på din ”profilikon” i det övre högra hörnet. Välj sedan alternativet ”Betalningar och prenumerationer” från menyn. Se till att du har samma Google-konto som du använde när du prenumererade på Crunchyroll.

2. Välj sedan alternativet ”Prenumerationer” på nästa sida. Nu kommer du att se alla aktiva prenumerationer för ditt konto, och du måste trycka på ”Crunchyroll” här.

3. På nästa sida kontrollerar du detaljerna för din prenumerationsplan och klickar sedan på knappen ”Avbryt prenumeration” längst ned. Välj alternativet ”Fortsätt” efter att ha granskat de förmåner du förlorar efter avbokningen.

4. Välj någon av orsakerna nedan till din avbokning och välj alternativet ”Fortsätt” igen. Och det är allt.

Nu har din prenumeration på Crunchyroll avslutats. Nästa sida i Play Butik kommer att visa ett bekräftelsemeddelande på Android.

Avsluta din Crunchyroll-prenumeration på iPhone

Ungefär som Android, om du köpte en Crunchyroll-prenumeration med ett kreditkort eller PayPal, kan du inte avbryta din prenumeration från iOS-appen. Du kan kolla in webbläsarmetoden som nämns ovan för det. Men om du prenumererar på Crunchyroll via App Store kan du kolla in det nedan.

Om du registrerade dig för Crunchyroll med krediter eller kort via App Store, kan du snabbt och enkelt säga upp ditt abonnemang. Så här ser processen ut:

1. Istället för Crunchyroll-appen måste du öppna inställningsappen på din iPhone. Klicka sedan på alternativet ”profil” (kontonamn) högst upp.

2. Välj sedan ”Prenumerationsalternativet” från listan, så ser du din Crunchyroll-prenumeration på nästa sida. Välj sedan alternativet ”Avsluta prenumeration” under Crunchyroll-listan.

3. Ett popup-meddelande visas nu för att bekräfta din avbokning. Tryck på ”Bekräfta”-knappen i popup-fönstret direkt, så avslutas din prenumeration omedelbart.

Avsluta ditt Crunchyroll-medlemskap på Android TV/Apple TV

På din Apple TV eller Android TV har du inte möjlighet att avbryta ditt abonnemang från Crunchyroll-appen. För att avbryta medlemskapet måste du göra det via din webbläsare med någon av metoderna som diskuterats ovan.

Ändra din Crunchyroll-medlemskapsplan istället

Om din enda anledning till att avbryta prenumerationen är att spara några slantar kan du välja att ändra din medlemsplan istället. Du kan gå ner till Basic Fan- eller Mega Fan-planen från den Ultimate. På det här sättet kan du fortsätta din anime-superupplevelse helt enkelt genom att offra funktioner som enhetsgräns och offlinenedladdningar (för Basic Fan-planen). Crunchyroll erbjuder tre prenumerationsplaner att välja mellan, och de är:

  Lyrics Finder hittar texter och lägger till dem i dina MP3-filer

Om du vill dra tillbaka din prenumeration men ändå titta på anime då och då, föreslår vi att du tittar på några av de gratis animer som finns tillgängliga på Crunchyroll. Du kan titta på vissa anime-serier utan att spendera en enda krona, men du kanske måste gå igenom deras bibliotek för att hitta gratiserbjudandena.

Crunchyroll inkluderar populära animer som Naruto gratis, men kom ihåg att de inte ger fullständig tillgång till sitt bibliotek. För vissa serier kanske du bara kan se ett fåtal avsnitt utan premiumprenumeration. Men igen, något är väl bättre än ingenting?

Vanliga frågor om Crunchyroll Avbryt prenumeration

Varför låter det mig inte säga upp min Crunchyroll-prenumeration?

Om det finns en väntande transaktion på ditt Crunchyroll-konto måste du först rensa den, och sedan kan bara du avbryta din befintliga prenumeration.

Kan jag avbryta mitt Crunchyroll-medlemskap när som helst?

ja! Du kan avbryta din Crunchyroll premiumprenumeration när som helst, och den kommer att avslutas på det sista datumet i din faktureringscykel. Du kan använda kontot och titta på premiuminnehåll fram till slutet av faktureringsdatumet.

Varför är min avbrutna prenumeration fortfarande aktiv?

Om du har sagt upp din prenumeration långt före det sista datumet i din faktureringsperiod, kommer ditt medlemskap att vara aktivt till sista dagen. Det kommer att avbrytas så småningom, och du kommer att förlora tillgången till premiuminnehåll på Crunchyroll.

Enkla sätt att avbryta din Crunchyroll-prenumeration

Vi hoppas innerligt att vi kunde hjälpa dig att säga upp ditt Crunchyroll-medlemskap. Oavsett vad det kan bero på, högre priser, bättre alternativ till Crunchyroll eller andra, så finns det en anledning till att du kanske har valt den här handlingsmetoden. Du kommer dock att missa en fantastisk ny anime som Chainsaw Man och gammal anime som One Piece. Ändå är avbokningsprocessen enkel och snabb. Därför kan du avbryta ditt Crunchyroll-abonnemang med hjälp av vår guide utan problem. Låt oss dessutom veta i kommentarerna om du har problem med att avbryta din prenumeration, så hjälper vi dig.