Prova dessa AI Cold Email Writer-verktyg för att skriva högkonverterande e-postmeddelanden

Spread the love

E-postmarknadsföring är den äldsta men mest effektiva marknadsföringsstrategin hittills.

Det finns 4 miljarder e-postanvändare över hela världen, och den globala marknaden för e-postmarknadsföring värderades till 7,5 miljarder dollar redan 2020.

Att skicka e-post automatiskt via autosvar är ett bra sätt att nå ut till nya människor och spara tid.

Men vet du vad som är ännu bättre? Utnyttja ett kallt verktyg för att skriva e-post för att skriva personliga e-postkopior åt dig.

I den här artikeln berättar vi varför e-postmarknadsföring är viktigt, hur man gör det rätt, och diskuterar några av de bästa verktygen för AI-kall e-postskrivare.

Vad är e-postmarknadsföring och dess betydelse

E-postmarknadsföring handlar om att skicka reklammeddelanden till människor i stora mängder. Dess primära mål är att generera försäljning eller leads, eller så kan den också innehålla din varumärkesreklam.

Närhelst ett företag skickar ut ett e-postmeddelande till sina potentiella kunder, förutom orderbekräftelser och direkta svar på kundförfrågningar, är det en form av e-postmarknadsföring.

Marknadsföring via e-post kan betraktas som ett segment av internetmarknadsföring, som omfattar marknadsföring på nätet via webbplatser, sociala medier, bloggar och mer.

E-postmarknadsföring kan innehålla nyhetsbrev med uppdateringar om företaget eller marknadsföringskampanjer och exklusiva erbjudanden för prenumeranter.

Marknadsföringse-postmeddelanden kan också syfta till att dela ett allmänt meddelande för företagets räkning, till exempel ett meddelande om medvetenhet eller en uppmaning om bedrägliga aktiviteter.

Men när vi pratar om e-postmarknadsföring är det första vi millennials tänker på ”E-postmarknadsföring? Det är en gammal mans prat.” Väl! Vi håller med!

Men den gamle mannen pratar förnuft!

I genomsnitt ett enda e-postmeddelande genererar $38 i gengäld för varje spenderad dollar, vilket är en hel 3 800 % avkastning på investeringen. Det är några galna avkastningar!

Så om du försöker få kontakt direkt med dina kunder är e-postmarknadsföring den bästa vägen att gå på.

Hur man gör e-postmarknadsföring på rätt sätt

När det kommer till kundförvärv, e-postmeddelanden är 40 gånger effektivare än Facebook och Twitter tillsammans. Underbart, eller hur?

Nyckeln till en framgångsrik e-postkampanj ligger i tonen och graden av anpassning du kan uppnå med varje e-postmeddelande som skickas.

Det är som att bli inbjuden till någons hem på kvällsmat. Om du blir ombedd att ta av dig skorna innan du går in i deras hem, gör du det med respekt!

På samma sätt måste du alltid vara på ditt bästa beteende när du gör e-postmarknadsföring!

Men innan vi dyker in i de bästa verktygen för e-postmarknadsföring är det viktigt att förstå hur du startar din e-post och driver den på rätt sätt. Låt oss se hur du kan uppnå detta.

#1. Köp inte kontaktlistor

Det första och mest avgörande steget är att bygga din egen e-postlista, och det är faktiskt den mest spännande delen av e-postmarknadsföring. Att skapa en e-postlista betyder dock inte att du köper en.

Om du vill få resultat från dina e-postmarknadsföringskampanjer hjälper det inte att betala för e-postmeddelanden.

  Hur man direkt skannar dokument och lägger till foton på din Mac med kontinuitetskamera

Försök istället att bygga din e-postlista på organiska sätt. Här är några kreativa och testade sätt att fånga organiska e-postmeddelanden.

#2. Utnyttja blymagneter

Blymagnet hänvisar till en produkt eller en digital tillgång som du ger bort gratis i utbyte mot dina potentiella kunders detaljer.

Tänk på något? Vad kan du ge bort gratis?

Här är en lista över ett gäng digitala tillgångar du kan ge gratis:

 • E-böcker
 • Vitt papper
 • Checklistor
 • Mallar
 • Webbseminarier
 • Kurser

#3. Opt-in-formulär

Opt-in-formulär är det absolut enklaste och mest effektiva sättet att samla in e-postmeddelanden. Allt du behöver göra är att skapa en attraktiv design och börja med en uppmärksammad rubrik.

Det är viktigt att du ansluter dina kunder så snart de öppnar ditt formulär.

Så följ dessa huvudregler:

 • Håll innehållet i formuläret exakt och relevant för erbjudandet du tillhandahåller
 • Börja med att ställa en fråga om möjligt och håll formuläret kort och enkelt
 • Segmentera din e-postlista

När du har en önskvärd mängd kontakter i din e-postlista är det viktigt att dela upp din lista i underkategorier baserat på din prenumerants unika egenskaper, intressen och preferenser.

Nu, varför är detta viktigt?

Det beror på att dina prenumeranter är människor, och med tanke på mänsklig psykologi här, bör du lägga till personalisering när och var du än kan.

Att kategorisera din e-postlista hjälper dig att undvika att skicka irrelevant innehåll till fel potentiella kunder, vilket förhindrar risken att förlora prenumeranter.

Dessutom, segmenterade e-postmeddelanden genererar 58 % av dina totala intäkter jämfört med osegmenterade e-postlistor.

Det är därför det är bättre att segmentera dina e-postmeddelanden istället för att slänga en e-postblast på dina prenumeranter.

Låt oss nu titta på några av de bästa kalla e-postprogramvaran som hjälper dig att skapa det bästa e-postämnet och innehållet.

Smartwriter.ai

Smartwriter är ett kraftfullt verktyg för att skapa e-postmeddelanden med hög konvertering.

Det automatiserar hela din research- och copywritingprocess på några sekunder, så att du kan skicka personliga e-postmeddelanden med ett enda klick.

Funktioner

 • Cold Email Outreach: En e2e personaliseringsmotor analyserar varje prospekts data och skapar ett personligt uppsökande meddelande inom några sekunder
 • LinkedIn Lead Generation: Generera 1000-tals verifierade leads med hjälp av LinkedIns försäljningsnavigator gratis
 • Djup berikning: Djupt undersökta leads med många datapunkter för att få rätt information som krävs för att anpassa dina e-postmeddelanden
 • LinkedIn Outreach: Skapa automatiskt ett personligt meddelande baserat på dina potentiella kunders senaste kommentar eller inlägg på LinkedIn

Smart Writer är din one-stop-lösning för att generera potentiella kunder med 10X konverteringsfrekvens, beprövad och betrodd av 9000+ företag.

Quicklines.ai

Det enda syftet med den första raden i ditt e-postmeddelande bör vara att få dina läsare att läsa mer. Så det blir avgörande för dig att veta hur du startar ett e-postmeddelande.

Quicklines.ai hjälper dig att skildra ett attraktivt första intryck genom att skriva den viktigaste raden i ditt e-postmeddelande – den första raden.

Funktioner

 • AI-driven linjeskrivning: Skapa en attraktiv första liner för dina e-postmeddelanden med AI-driven första linjegenerator inom 3 sekunder
 • Personliga kalla e-postmeddelanden: Dyk ner i din prospekts flera datapunkter för att ta reda på den bästa vinkeln för din första liner
 • Cold Email Outreach: Generera tusentals personliga första liner och skicka högkonverterande e-postmeddelanden med AI-driven social dataskrapning

Fram till nu har Quicklines.ai skapat 19 00 000+ framgångsrika första liners, med 451 snabba linjer skapade varje minut och genererat en intäkt på $4,7 miljoner för sina kunder!

  Google Meet vs Zoom: Vilket är bättre

Snabbpost

Snabbpost låter dig automatisera dina e-postkampanjer och förbättra leveransbarheten. Detta låter dig få högre konverteringsfrekvens med minimal ansträngning.

Funktioner

 • Hög leveransbarhet: Få ut dina e-postmeddelanden ur skräppostrutan och direkt in i potentiella kunders inkorg med den kostnadsfria planen för automatisk uppvärmning
 • Absolut automatisering: Konfigurera och automatisera snabbt din e-postkampanj från att extrahera användardata till att skicka uppföljande e-postmeddelanden på mindre än 5 minuter
 • Pålitlig support: Få handlingskraftig hjälp från experter när du fastnar i någon fas av din automatiseringsresa

Quick Mail kan bana din väg ut ur den där smutsiga skräppostrutan och landa din e-post där den borde vara – Prospects handlingsbar inkorg! Öka din e-posts öppningsfrekvens till upp till 80 %.

LeadFuze

LeadFuze rankas bland de bästa banbrytande verktygen för dataprospektering. Dess avancerade genomsökningsprogram och tredjepartsdatapartner gör att du kan få verifierade potentiella kunder i realtid.

Från företagsinformation till sociala profiler och mer, you name it, och de fick det!

Funktioner

 • Avancerad sökning: Förfinade sökfilter för att samla in flera datapunkter för potentiella kunder
 • Förbättrad automatiseringsprocess: Lägg automatiskt till nya leads till ditt CRM eller arbetsflöde och ställ in dina kampanjer på autopilot med Fuzes AI-assistent
 • Banbrytande leadintelligens: Pålitlig och djupgående leadintelligens för att anpassa dina kampanjer till det yttersta
 • Sömlös integration: Anslut enkelt CRM och ATS med uppsökande verktyg och sociala automationssystem för att trigga arbetsflöden

LeadFuzes intelligens litar på av 14 00 000+ företag och mer än 20 000 användare.

Svar

Reply är kraftfull AI-driven säljassistent för e-post hjälper dig att skapa e-postmeddelanden med hög omvandling inom några sekunder.

Det säkerställer också att din e-post inte låter robotisk genom att lägga till en essens av mänsklig beröring i den och anpassa den för bästa resultat.

Funktioner

 • Maximala öppnings- och svarsfrekvenser: Skapa den perfekta uppmaningstexten via AI för att få höga konverteringsfrekvenser
 • E-postkvalitetskontroll: Få feedback i realtid och kontrollera din textkvalitet med AI-textkvalitetspoäng
 • AI-stödd algoritm: Skapa människoliknande texter med Reply’s extremt kraftfulla verktyg för e-postassistent som drivs av GPT-3-språkförutsägelse

Reply.io skapar den perfekta e-posten för dig utan att visa upp en glimt av AI i den. Det är ett 100 % människoliknande e-postverktyg för att bygga en en-till-en-relation med dina kunder.

Mail Shake

Mail Shake låter dig automatisera dina kalla e-postkampanjer för att få kontakt med potentiella kunder snabbare, boka fler möten och generera mer intäkter.

Verktyget gör det också lättare att spåra dina aktiviteter genom att lägga allt under en instrumentpanel.

Funktioner

 • E-postautomatisering: Få kontakt med tusentals potentiella kunder inom några minuter med automatiska e-postkampanjer och uppföljande e-postmeddelanden
 • Splittestning: Genomför A/B-testning för att experimentera med flera varianter av din e-post och hitta det som fungerar bäst för dig
 • Lead Catcher: Spåra alla sociala aktiviteter hos potentiella kunder och hantera leads med det mäktiga lead catcher-verktyget
 • Telefonuppringare: Förstärk din kalla e-postkontakt med den inbyggda personliga uppringaren som kommer med obegränsade VOIP-samtal och prisvärda internationella samtal

Mail Shake har hjälpt mer än 49 000 kunder att förbättra sina kalla uppsökande kampanjer.

Dessutom kommer den tillsammans med en fantastisk AI-e-postskribent som analyserar tusentals e-postmeddelanden för att skapa den perfekta e-posten för dig – på en minut eller mindre!

  9 Marknadsplanmallar och generator för små och medelstora företag

Hackspett

Hackspett’s Det intuitiva verktyget för kall e-post gör att du enkelt kan nå ut till potentiella kunder över olika kanaler.

13 000+ yrkesverksamma litar på verktyget för sina dagliga kalla uppsökande kampanjer.

Funktioner

 • Leverans: Få e-postvalidering i realtid för att skydda ditt domänrykte och få din e-post levererad till den primära inkorgen
 • Personalisering: Berika ditt e-postutseende och flöde med mycket anpassningsbara mallar och synkronisera automatiskt din potentiella kunds tidszon för att skicka e-post inom den önskade tiden
 • Statistik och spårning: Spåra sömlöst varje aktivitet som görs av potentiella kunder på din e-post och filtrera automatiskt bort dina potentiella kunders svar baserat på deras intressenivå
 • Säkerhet: Följ e-postlagarna och skicka felfria e-postmeddelanden med Woodpeckers pålitliga säkerhet

Woodpeckers intuitiva verktyg hjälper dig att få ut det mesta av dina kalla uppsökande kampanjer. Det är enkelt och säkert att använda, med 10X leveransbarhet för din kalla e-post.

Vit grädde

Vit grädde är ett fantastiskt verktyg som producerar marknadsföringsinnehåll och försäljningsmejl.

Dess AI-drivna teknik hjälper dig att skapa massor av innehåll, inklusive isbrytare, digitala annonskopior, blogginlägg och mycket mer på en bråkdel av tiden, med minimala kostnader.

Funktioner

 • AI-artikelförfattare: Utveckla engagerande långformsinnehåll och videoskript på några minuter
 • Digital Ad Copy: Generera högkonverterande annonskopior för Facebook- och Google-annonser genom att bara ange ditt företagsnamn och vad det gör
 • Cold Outreach: Skapa personliga meddelanden för kalla e-postmeddelanden och LinkedIn InMails med ett klick
 • Voiceover & Podcasts: Förvandla din långa blogg till en podcast med över 40+ mänskligt klingande voiceovers

White Cream är en enda lösning för alla dina innehållsbehov. Från att skriva isbrytare för e-postkopior till att skapa podcaster, dess kraftfulla AI kan göra allt åt dig på några minuter!

Flowrite

Har du idén till din perfekta e-post men kämpar med skriftlig kommunikation?

Flowrites kraftfullt AI-drivet verktyg förvandlar dina instruktioner till e-postmeddelanden eller meddelanden som är färdiga att skicka och hjälper dig att kommunicera tryggt.

Funktioner

 • Write-Without-Writing (WWW): Flowrites smarta anpassningsbara mallar låter dig skapa unika utkast utan att ens skriva ett enda ord själv
 • Tonväljare: Välj bland flera toner för att se till att dina läsare reagerar på ditt meddelande som du vill
 • Instruktionsbaserat skrivande: Skriv ett par meningar om ett ämne och Flowrite med sin magi för att skapa en fantastisk e-postkopia

Med Flowrite kan du spara tid, slå rätt ton och övervinna tom sida-syndromet. Skapa en fantastisk e-postkopia som ger dig konverteringar.

Slutsats

E-postmarknadsföring blir aldrig föråldrad, och dessa AI kalla e-postskribenter och uppsökande verktyg är en njutning för nya såväl som professionella e-postmarknadsförare.

De har potential att generera galna konverteringar utan ansträngning.

Att vara helt beroende av AI är dock aldrig en bra tanke, så dessa verktyg kräver någon med en passion för e-postmarknadsföring – det är du!