Populär projektledningsapp Basecamp nu tillgänglig på Android

Spread the love

Om du har använt många projektledningsappar kommer du med största sannolikhet vara bekant med Basecamp, ett populärt projektledningsverktyg online. För de som inte känner till det är Basecamp ett premiumverktyg som används av företag och individer som letar efter ett sätt att organisera sina uppgifter och projekt, tilldela dem till andra i sitt team, kommunicera med varandra och hålla reda på idéer och hålla deadlines. Tjänsten släppte en inbyggd app för iPhone i början av 2013 och nästan ett år senare har den officiellt tagit sig till Android Basecamp. Appen, som är tillgänglig gratis på Google Play Butik, kommer att tillåta användare att komma åt och hantera sitt Basecamp-konto och hålla sig uppdaterad med sina Basecamp-projekt på resande fot. I likhet med sin webbaserade motsvarighet har mobilappen ett enkelt gränssnitt och en uppsättning riktigt praktiska projekthanteringsverktyg.

  Övervaka vilka applikationer du använder oftast [Android]

Android-appen är gratis, men du måste ha ett betalt Basecamp-konto för att kunna använda den. Prisplanerna sträcker sig för närvarande från $20 till $150 per månad, ett stort årligt paket på $3000, som erbjuder obegränsad användning av nästan allt, såväl som en 60-dagars provperiod för dem som vill prova det innan de betalar ut pengar. Användare som är nya på Basecamp måste registrera sig över webben eftersom appen saknar ett registreringsalternativ på sin inloggningsskärm.

När du väl är inloggad kommer du att kunna komma åt dina befintliga projekt, lägga upp kommentarer på diskussioner, ladda upp filer och se framstegen för aktuella uppgifter. Appen låter dig också skapa och hantera nya uppgifter och att göra-listor från grunden. Navigeringsmenyn, som kan dras in från vänster sida av skärmen, låter dig navigera till olika delar av applikationen, nämligen en kalender som visar dagliga händelser, din Basecamp-profil samt din aktivitetstidslinje.

  iLock fotograferar inkräktare som försöker komma åt din Android-telefon

Avsnittet Utforska Basecamp låter dig skapa nytt innehåll genom att trycka på +-knappen i det övre högra hörnet. Detta låter dig lägga upp ett nytt meddelande, ladda upp en bilaga, skapa ett textdokument, lägga till en händelse, etc.

Du kan ladda ner Basecamp Android-appen gratis från Play Store via länken nedan.

Installera Basecamp från Play Store