OneOdio-hörlurar för en Black Friday-ljuduppgradering

Det här inlägget är sponsrat av OneOdio.

OneOdio är en etablerad tillverkare av ljudprodukter känd för att tillverka högkvalitativa varor till överkomliga priser. Företaget inkluderar alltid funktioner som vanligtvis bara finns till mer premiumpriser. Det gör de dock utan att kompromissa med kvaliteten.

Denna Black Friday erbjuder OneOdio dessa överlägsna produkter till ännu bättre priser, med 20 % rabatt på utvalda hörlurar. Missa inte denna Black Friday – bjud dina öron på en överseende upplevelse utan att tömma pengarna.

OneOdio A10

$90 $95 Spara $5

För bekväma hybridhörlurar med högkvalitativt ljud och effektiv brusreducering, överväg OneOdio A10s. De mjuka öronkuddarna och det justerbara huvudbandet ger komfort hela dagen, medan 40 mm-elementen och det breda frekvensomfånget levererar låtar med djup bas och detaljerade mellan- och högtoner.

Det är en oavbruten upplevelse, tack vare upp till 62 timmars batteritid och kraftfull ANC som blockerar oönskade distraktioner. Men för interaktion med omvärlden stänger Transparency Mode ner musiken och förstärker röster när det behövs.

OneOdio Monitor 60

$80 $90 Spara $10

Monitor 60-hörlurarna från OneOdio är perfekta för inspelning, övervakning och mixning. 50 mm-drivrutinerna levererar balanserat och exakt ljud över ett intervall på 20Hz till 40KHz med en 38-ohms impedans. Den neutrala och balanserade ljudsignaturen är perfekt för studion, med varje subtil detalj viskande i ditt öra.

Dessa over-ear burkar är också bekväma att bära i timmar i sträck. Kopparna i konstläder är mjuka, vadderade och kan rotera 90 grader, medan det robusta pannbandet i stål ger perfekt spänning. De är anslutna och levereras med en 3,5 mm ¼-tums lindad kabel för studioanvändning, en 1,2-meters kabel med mikrofon och en lång 3-meters kabel för audiofila hemma.

OneOdio Pro 10

$35 $38 Spara $3

De mest prisvärda OneOdio-burkarna som erbjuds denna Black Friday är Pro 10s. Även om de är mer budgetvänliga än andra OneOdio-hörlurar, håller de fortfarande hög kvalitet och erbjuder enastående värde. Med robusta 50 mm-drivrutiner som driver kraftfulla låga frekvenser, klara mellantoner och detaljerade toppar, kommer du inte att tro hur uppslukad av ljudet du är trots den låga prislappen.

De mjukt vadderade öronkåporna roterar 90 grader, vilket gör dem till ett bra val för att övervaka hörlurar för DJ:s, och det justerbara pannbandet bidrar till komfort hela dagen. Om du kopplar av hemma, ger den 9,8 fot långa lindade sladden gott om längd, oavsett om du är vid din skivspelare eller kopplar av i soffan.

OneOdio A70

$43 $55 Spara $12

A70s erbjuder kraftfull bas och dynamiskt ljud. DJ:s kommer att uppskatta de mjuka roterande öronkåporna med minnesskum, samtidigt som de också är ett bra val som gitarr- och studiohörlurar. Dessutom ger deras ljuddelningsmöjligheter köpare en unik funktion.

Den ergonomiska designen över örat är idealisk för långa användningsperioder, samtidigt som de är hopfällbara och bärbara. De erbjuder exceptionella 72 timmars uppspelningstid i trådlöst läge. Och om du använder dem trådbundna kommer du aldrig att få slut på ström.

OneOdio Pro 50

Pro50s har 50 mm neodym-drivrutiner och levererar exakt och balanserat ljud. Med dessa burkar får du också innovativ shareport-teknik som du kan använda för att dela musik och videor med andra.

De är fjäderlätta hörlurar med vridbara öronkåpor i memoryskum med förbättrad passiv ljudisolering. De är idealiska för användning hela dagen, oavsett om du DJ:ar eller går igenom din vinylsamling hemma. Det finns heller inget behov av någon adapter, eftersom hörlurarna kommer med både 6,35 och 3,5 mm pluggar på varje ände av kabeln.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.