Nya Z Fold 5 och Z Flip 5 är till rea

Samsungs smartphones är bra att ha, särskilt när de är till rea.

Är du på marknaden efter en ny Samsung-smartphone men försöker hålla dig inom en budget? Kolla inte vidare! Vi har letat igenom internet efter de bästa Samsung-smarttelefonerbjudandena och sammanställt dem alla på ett ställe bara för dig. De helt nya Z Fold 5 och Z Flip 5 finns till rea, liksom S23-linjen och mer!

Så oavsett om du uppgraderar din nuvarande enhet eller funderar på att byta till Samsung för första gången, så har vi dig täckt. Med dessa erbjudanden kan du få den senaste tekniken till en bråkdel av priset. Missa inte möjligheten att spara och uppgradera din mobila upplevelse. Låt oss dyka in i de bästa Samsung-smarttelefonerbjudandena som finns tillgängliga nu!

De bästa erbjudandena för Samsung Galaxy S23-serien

Samsung Galaxy S23

$700 $800 Spara $100

Gör dig redo att ta fantastiska bilder med den senaste Samsung Galaxy S23, tillgänglig nu med en fantastisk rabatt! Den här telefonen kommer med fantastiska funktioner inklusive en 50 MP högupplöst kamera, nattlägesfunktioner och den snabbaste mobila processorn någonsin. Säg adjö till eftersläpning och hej till smidig multitasking och spel. Och med lagringsalternativ på 128 GB eller 256 GB behöver du aldrig oroa dig för utrymme för alla dina värdefulla minnen. Dessutom säkerställer batteriet på 3 900 mAh att du kan vara uppkopplad hela dagen.

Samsung Galaxy S23+

$800 $1000 Spara $200

Gör dig redo för den ultimata smartphoneupplevelsen med Samsung Galaxy S23+. Som ett av de senaste tillskotten till Samsung-familjen, har S23+ spännande funktioner som kommer att få dig att bli glad. Den bästa delen? Det kommer med en rejäl rabatt! Med sin exceptionella lågljusfotografering och höga kameraupplösning kan du ta fantastiska foton och videor när som helst och var som helst. Dess blixtsnabba processor och massiva interna lagring gör multitasking till en enkel uppgift. Och med en batterikapacitet som räcker längre kan du binge-titta, spela eller surfa utan några avbrott.

Samsung Galaxy S23 Ultra

$874 $1200 Spara $326

Samsungs Galaxy S23 Ultra är till rea igen, även om rabatten inte är lika imponerande som vi har varit tidigare. äntligen börjar säljas, och det är den perfekta smartphonen för alla som älskar att ta fantastiska bilder och videor. Med en enorm kameraupplösning på 200 MP kommer den här telefonen att ta dina fotokunskaper till nästa nivå. Du kan ta underbara foton och videor i svagt ljus med nattläge, och allt kommer att bli otroligt smidigt tack vare videostabilisering. Du kan till och med använda den inbyggda S Pen för att enkelt skriva, rita och ta foton. Med den snabbaste mobila processorn som finns, blir det enkelt att byta mellan appar, vilket gör den till den perfekta telefonen för multitaskers och spelare. Missa inte Galaxy S23 Ultra!

Erbjudanden i Samsung Galaxy S22-serien

Samsung Galaxy S22

$579 $850 Spara $271

Galaxy S22 kommer med en fantastiskt stor 6,1-tumsskärm, vilket gör den perfekt för alla, oavsett handstorlek. Och med 256 GB lagringsutrymme kan du ha alla dina favoritappar till hands. Plus, med 8 GB RAM, går allt smidigt som smör. Om du hade ditt hjärta inställt på den mindre lagringsversionen, är vi ledsna att säga att det inte finns någon rabatt tillgänglig för den. Mer utrymme är dock bättre, så dra nytta av den aktiva affären.

Samsung Galaxy S22+

$891 $1000 Spara $109

Samsung Galaxy S22+ är nu tillgänglig med en anständig rabatt, så det är den perfekta tiden att uppgradera ditt smartphonespel. Med 8K Super Steady Video, Nightography plus Portrait Mode, 50MP Photo Resolution och Adaptive Color Contrast, kommer du att fånga fantastiska foton och videor som verkligen visar upp ditt livs episka ögonblick. Plus, med en ljus skärm och långvarigt batteri kan du fortsätta rulla, arbeta eller streama hela dagen med lätthet. Och låt oss inte glömma den förstklassiga designen och hantverket – den här telefonen är inte bara hållbar utan också iögonfallande. Missa inte denna möjlighet att ta din smartphonefotografering till nästa nivå.

Samsung Galaxy S22 Ultra

$685 $1200 Spara $515

Om du letar efter en premium smartphoneupplevelse är Samsung Galaxy S22 Ultra det perfekta valet. Med sin fantastiska 8K-inspelningsupplösning, videostabilisering med autofokus och nattografi plus porträttläge, kommer du att fånga varje ögonblick med kristallklarhet och enkel lätthet. För att inte tala om, telefonen har en jättestor 108 MP fotoupplösning och en adaptiv färgkontrastskärm som optimerar ljusstyrka och färg i alla miljöer. Ärligt talat, vi väntar på bättre rabatter för denna modell.

Samsung Galaxy Z Fold-erbjudanden

Samsung Galaxy Z Fold 5

$1800 $2000 Spara $200

Bli exalterad, eftersom den nya Samsung Galaxy Z Fold5 nu finns att köpa! Denna innovativa hopfällbara telefon erbjuder en expansiv 7,6-tumsskärm som ger den ultimata filmupplevelsen för ditt favoritinnehåll. Inte bara det, utan telefonen har en imponerande processor som erbjuder minimala inmatningsfördröjningar och en hög uppdateringsfrekvens, vilket gör den perfekt för spel på språng. Och för dem som behöver multitaska, funktionen Dual-App Viewing låter dig göra mer med mer skärmfastigheter. Med precision möter portabilitet med S Pen-kapacitet kan du till och med skriva direkt på den stora skärmen och gå från att göra till att göra. Till råga på allt erbjuder Flex Mode handsfree videosamtal och anteckningar, vilket gör det enklare än någonsin att hålla kontakten. Telefonen är $200 rabatt och du får ett $200 presentkort ovanpå den!

Samsung Galaxy Z Fold 4

$1800 $1920 Spara $120

Vi har kommit långt i telefonvärlden sedan dessa skrymmande dagar med flip-stil! Ta Samsungs Galaxy Z Fold 4 – den fälls ihop som en bok och ger en otrolig kraft. Dess enorma 7,6-tums AMOLED-skärm är perfekt för att streama filmer eller spela spel; Dessutom har den upp till 512 GB lagringsutrymme och har 50 MP kamerafunktioner, allt till ett fantastiskt prisvärt pris. Dessutom får den här fantastiska telefonen lite rabatt, vilket gör 512 GB till samma pris som modellen med halva lagringsutrymmet.

Samsung Galaxy Z Flip-erbjudanden

Samsung Galaxy Z Flip 5

$1000 $1150 Spara $150

Mina damer och herrar, gör dig redo att flexa din stil och hålla kontakten när du är på språng! Samsung Galaxy Z Flip5 är nu till rea, och det är en telefon som du vill lägga vantarna på ASAP. Den här fickan-perfekta enheten ger en kraftfull kraft med sin innovativa design, anpassningsbara widgets och imponerande kamerafunktioner. Med Flex Window-teknik kan du nu navigera i din telefon med en enda hand eller hålla handsfree-konversationer med vänner och familj. Oavsett om du piska upp ditt favoritrecept eller dansar hela natten med vänner, är Galaxy Z Flip5 den perfekta följeslagaren för en livsstil som alltid är på språng. Fortfarande tillgänglig som en förbeställning, Galaxy Z Flip 5 är tillgänglig för ett bra pris just nu. Inte bara kommer du att få telefonen för $1 000, utan du får också ett $150 presentkort från Amazon!

Samsung Galaxy Z Flip 4

$900 $1000 Spara $100

Gör dig redo att vända din värld med Samsung Z Flip 4! Denna spelförändrande smartphone kommer ut på marknaden med de bästa erbjudandena för Samsung-smarttelefoner, och vår spänning är genom taket. Den kompakta och vikbara designen hos Z Flip 4 gör det enkelt att ta med den på språng, medan dess Flex Mode tillåter oss att ta handsfree selfies och videor som aldrig förr. Och låt oss inte glömma den anpassningsbara täckskärmen som låter oss hålla kontakten samtidigt som vi håller vår helskärm privat. Den här telefonen är inte bara en enhet, det är ett modestatement som låter oss uttrycka vår unika stil med sina livfulla färgalternativ.

Andra Samsung-telefonerbjudanden

Även om dessa kan vara de senaste telefonerna från Samsung som kommer med någon form av rabatt, betyder det naturligtvis inte att de är de enda som finns att köpa just nu. Det finns massor av andra Samsung-telefoner du kan få superenkelt och mycket billigare.

Samsung Galaxy A54 5G

$350 $450 Spara $100

Om du vill ha en mellanklasstelefon är Samsung Galaxy A53 ett utmärkt val. Med 128 GB lagringsutrymme kan denna 6,5-tums smartphone hjälpa dig att ta dig igenom dagen utan problem. Den kommer med en anständig batteritid, en bra kamera och allt du behöver för att underhålla dig.

Vilken Samsung-smartphone du än köper vet vi att du kommer att hitta precis det du behöver för att underhålla dig, ta några fantastiska bilder och gå igenom dagen utan några som helst problem.