Microsoft Power Pages, ChatGPT iOS App , Wiremock & Memcyco

Spread the love

Hej alla! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

Microsoft lanserar nya AI-funktioner och funktioner för att driva sidor

Microsoft tillkÀnnagav nya AI-förbÀttringar via Copilot till Power Pages. Den nya vÄgen av artificiell intelligens (AI)-teknik inom webbutveckling förÀndrar hur företag skapar och lanserar datacentrerade webbplatser.

Microsoft Power Pages möjliggör skapandet av företagswebbplatser med lÄg kod genom att ge alla team, inte bara utvecklare, kraft, vilket resulterar i snabbare marknadsintrÀde med minskade kostnader.

AI-drivna Power Pages gör det möjligt för utvecklare att snabbt bygga sÀkra externa webbplatser som bÀttre svarar pÄ kunderna. I stÀllet för att Àgna gott om tid Ät att skapa och koda webbplatser kan individer anvÀnda naturligt sprÄk och intelligenta förslag genom verktyg som Copilot och Power Pages för att pÄskynda processen.

Power-sidor hjÀlper till att bygga webbsidor med fördesignade mallar eller anpassade grÀnssnitt och visar upp affÀrsdata med text, videor, bilder, formulÀr och listor med funktionsrika mallar med exempeldata för schemalÀggning, registrering och applikationer.

  Hur man kontrollerar tillgĂ€nglig lagring pĂ„ en iPhone eller iPad

AnvÀndare kan förbÀttra webbplatsens funktionalitet med Visual Studio Code, GitHub och Azure DevOps och minska webbplatssÀkerhetsproblem med rollbaserade Ätkomstkontroller och Azures efterlevnadsfunktioner.

Microsoft Power-sidor kan hjÀlpa företag att öka produktiviteten och pÄ ett sÀkert sÀtt skapa webbplatser som möter kundnöjdhet i större skala. Registrera dig för Power Pages för att titta pÄ de nya funktionerna och funktionerna.

OpenAI:s ChatGPT-app toppar 500 000 nedladdningar pÄ bara 6 dagar

OpenAI slÀppte ChatGPT iOS-appen gratis. ChatGPT Plus-prenumeranter fÄr tillgÄng till GPT-4:s snabbare respons och nya funktioner, och röstinmatning Àr tillgÀnglig via ett taligenkÀnningssystem med öppen kÀllkod som heter Whisper.

En studie utförd av data.ai, som tillhandahÄller appintelligens, avslöjar att appen redan har samlat pÄ sig över 500 000 nedladdningar under de första sex dagarna sedan lanseringen, vilket placerar den bland de mest blomstrande och högfungerande nya apparna som har dykt upp de senaste Ären .

Även om OpenAIs ChatGPT-app har begrĂ€nsad tillgĂ€nglighet i USA och pĂ„ iOS-plattformen, har den nĂ„tt betydande framgĂ„ngar, vilket framgĂ„r av dess senaste expansion till 11 nya internationella marknader.

  9 bĂ€sta iPhone-stativ för bekvĂ€m multitasking

WireMock samlar in $6,5 miljoner för att hjÀlpa utvecklare att testa pÄ Mock API:er

Tredjeparts API:er kan vara opÄlitliga och orsaka förseningar och instabilitet. För att pÄskynda releaser, prova WireMock API-mocking. WireMock Cloud Àr ett topp API-mocking-ramverk som ger företagsstöd, obegrÀnsad skala och ett anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt.

NÄgra av dess frÀmsta funktioner Àr att testa instabila API:er frÄn tredje part, simulera kantfall och fel och undvika ovÀntade prestationstestavgifter.

Enligt sin blogg samlade företaget in 6,5 miljoner dollar i startfinansiering frÄn Ridge Ventures, First Rays Venture Partners och Scribble Ventures. WireMock förenklar tjÀnstemocking för utvecklare, vilket gör att de kan testa och utveckla mjukvara utan att behöva API.

Följaktligen optimerar det produktiviteten och snabbar upp funktionell koddistribution. Tusentals utvecklare litar pÄ det för att förbÀttra effektiviteten och minska tiden till marknaden.

Plattformen tillÄter manuell och automatisk applikationstestning och Àr kompatibel med Swagger. AnvÀndare kan skapa dynamiska svar med hjÀlp av mÄngsidigt mallsprÄk och simulera tillstÄndsscenarier med en enkel maskinmodell med Àndligt tillstÄnd.

Dess molnplattform lÄter dig spela in och spela upp aktivitet frÄn ett annat API och testa din applikation med introducerade förseningar och defekta HTTP-nyttolaster.

  Hur man överför WhatsApp-chattar frĂ„n Android till iPhone

Memcyco samlar in 10 miljoner dollar för att skydda företag mot varumÀrkesstöld

Memcyco Àr en lösning för att upptÀcka och förhindra efterbildning av webbplatser i realtid, eftersom brandjacking Àr en utbredd cyberattackmetod över hela vÀrlden. Memcycos PoSA-teknik (Proof of Source Authenticity) försvarar sig mot attacker utan agent.

Den levererar Zero Day-skydd och livedetektering, ger synlighet i försök till attacker och skickar röda varningar nÀr anvÀndare besöker falska webbplatser.

Memcyco anvÀnder AI för att identifiera oregelbundna beteendemönster, och PoSA hjÀlper till att upptÀcka och varna organisationer för potentiella hot. Företaget erbjuder digitala vattenstÀmplar för webbplatser för att sÀkerstÀlla Àkta butik och skydda digitala tillgÄngar mot intrÄng.

Företagets blogg uppger att det har samlat in 10 miljoner dollar i startfinansiering ledd av Capri Ventures och Venture Guides. Memcyco syftar till att minska varumÀrkes- och kundskador, frÀmja förtroende och begrÀnsa hinder för anvÀndarinteraktion med digitala egenskaper. Genom att göra det förbÀttrar de varumÀrkets rykte och frÀmjar förtroendet bland slutanvÀndarna.

NÄgra av dess funktioner inkluderar skydd mot cyberattacker med Àkthetsbevis, skydda kunder, undersöka incidenter och implementera snabbt via SaaS.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.